Έχω προσωπική επαφή με τέτοιους ανθρώπους και ξέρω πόσο προκλητικοί μπορούν να γίνουν. Συγκεκριμένα τους έχω ζήσει επι δεκαημέρου σε νοσοκομείο και τους σιχάθηκα ανεπιστρεπτί. Σόρρυ. Επίσης επειδή υπάρχει πληθυσμός κοντά μας, ακούω συνέχεια γκρίνια από άλλους. Αυτά.Papa John έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 18:06Το πίστεψες τώρα εσύ...
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δυστυχώς φαίνεται πως η κυβέρνηση συμβιβάστηκε με την ήττα μην τολμώντας να πάρει τα απαραίτητα μέτρα. Μάλλον επιλέγει πια να χτίσει το άλλοθι της "ατομικής ευθύνης" για τον λογαριασμό που κάποτε θα της έρθει.
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά φαίνεται ότι παρατά ακόμα και τη μάνα των μαχών, την Αθήνα.
Έχω ελάχιστες ελπίδες πια ότι η χώρα θα την βγάλει σχετικά καθαρή. Μακάρι, έστω και την ύστατη στιγμή, να αναθεωρήσουν.
Αν όμως μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν παρθούν τα απαραίτητα μέτρα (που κάθε ώρα που περνά, γίνονται και περισσότερα) ας κανει ο καθένας τα κουμάντα του γι' αυτόν και τους πολύ στενούς του ανθρώπους.
Καλη υπομονή και δύναμη σε όλους.
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά φαίνεται ότι παρατά ακόμα και τη μάνα των μαχών, την Αθήνα.
Έχω ελάχιστες ελπίδες πια ότι η χώρα θα την βγάλει σχετικά καθαρή. Μακάρι, έστω και την ύστατη στιγμή, να αναθεωρήσουν.
Αν όμως μέχρι αύριο το μεσημέρι δεν παρθούν τα απαραίτητα μέτρα (που κάθε ώρα που περνά, γίνονται και περισσότερα) ας κανει ο καθένας τα κουμάντα του γι' αυτόν και τους πολύ στενούς του ανθρώπους.
2 μήνες με τον πατέρα σε νοσηλεία ,μιλάμε για παρασιτική μάστιγαGherschaagk έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 18:13Έχω προσωπική επαφή με τέτοιους ανθρώπους και ξέρω πόσο προκλητικοί μπορούν να γίνουν. Συγκεκριμένα τους έχω ζήσει επι δεκαημέρου σε νοσοκομείο και τους σιχάθηκα ανεπιστρεπτί. Σόρρυ. Επίσης επειδή υπάρχει πληθυσμός κοντά μας, ακούω συνέχεια γκρίνια από άλλους. Αυτά.

Ναι, παράδειγμα η Αυστραλία που έχει καλοκαίρι και 37C μέσο όρο...Κόκκορας έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 18:02Οι κινεζοι λενε τον Ιουνη θα τελειωσουν ολα(θα περιοριστει δηλαδη) λογω θερμοκρασιας,δεν αντεχει την ζεστη
https://instanews.gr/87029/kosmos/to-pr ... noioy.html

Εννοωντας φιλε....;;;;Maspoli έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 18:16Δυστυχώς φαίνεται πως η κυβέρνηση συμβιβάστηκε με την ήττα μην τολμώντας να πάρει τα απαραίτητα μέτρα. Μάλλον επιλέγει πια να χτίσει το άλλοθι της "ατομικής ευθύνης" για τον λογαριασμό που κάποτε θα της έρθει.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Τους ζω στην περιοχή μου επί 50 χρόνια!Gherschaagk έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 18:13
Έχω προσωπική επαφή με τέτοιους ανθρώπους και ξέρω πόσο προκλητικοί μπορούν να γίνουν. Συγκεκριμένα τους έχω ζήσει επι δεκαημέρου σε νοσοκομείο και τους σιχάθηκα ανεπιστρεπτί. Σόρρυ. Επίσης επειδή υπάρχει πληθυσμός κοντά μας, ακούω συνέχεια γκρίνια από άλλους. Αυτά.
Λίγα λέτε!
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 18:00Σιγά τα πολλά. Εδώ έχουμε κολλήσει στα 99 για 5 μέρες. Μόνο τα προσωπικά μέτρα υγιεινής θα μας σώσουν, όπως κάνουν σε χώρες όπως η Σιγκαπούρη, που δεν έχουν κλείσει τίποτα. Βέβαια εκεί φρόντισαν εξ αρχής να απομωνοσουν τα πρώτα κρούσματα, εδώ έμπαινε στην Ελλάδα οποίος γούσταρε από την Ιταλία για να μην τον ταλαιπωρησουν. Πλέον επί το πλείστον ποιος έχει τα φράγκα κάνει τεστ, γι αυτό έχουμε και κρούσματα προσωπικότητων.

- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
απο ανθρωπο σε ανθρωπο ασφαλως κολαει...και θα συνεχισει αυτο...αλλα θα περιοριστει λογω ζεστης..π.χ τα σωματιδια στον αερα στις επιφανειες...ε οσο να ναι θα χουν λιγοτερο χρονο ζωηςΑνδρέας έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 18:18Ναι, παράδειγμα η Αυστραλία που έχει καλοκαίρι και 37C μέσο όρο...Κόκκορας έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 18:02Οι κινεζοι λενε τον Ιουνη θα τελειωσουν ολα(θα περιοριστει δηλαδη) λογω θερμοκρασιας,δεν αντεχει την ζεστη
https://instanews.gr/87029/kosmos/to-pr ... noioy.html
εξαλλου ο κοσμος δεν θα κλεινεται μεσα σε κλειστους χωρους οπως τωρα τουλαχιστον
η αυστραλια δεν εχει καλοκαιρι τωρα.
Έχει 37C σήμερα η Μελβούρνη (και χτες) και τώρα που είναι 3 η 'ωρα τα μεσάνυχτα έχει 21!
https://www.google.com/search?q=%CE%BC% ... e&ie=UTF-8
Τι να εννοώ φίλε; Κάνε ότι καλύτερο μπορείς. Ότι νομίζει ο καθένας.Nostalgia έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 18:19Εννοωντας φιλε....;;;;Maspoli έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 18:16Δυστυχώς φαίνεται πως η κυβέρνηση συμβιβάστηκε με την ήττα μην τολμώντας να πάρει τα απαραίτητα μέτρα. Μάλλον επιλέγει πια να χτίσει το άλλοθι της "ατομικής ευθύνης" για τον λογαριασμό που κάποτε θα της έρθει.
Το θέμα ήταν να δοθεί συλλογικά η μάχη και τελικά φαίνεται πως μας στελνουν στο ο σώζων εαυτόν σωθητω.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ναι φθινοπωρο ειναι παντως π.χ σιδνευ καπως χειροτερα σε κλιμα.18 εχει τωραΑνδρέας έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 18:24Έχει 37C σήμερα η Μελβούρνη (και χτες) και τώρα που είναι 3 η 'ωρα τα μεσάνυχτα έχει 21!
https://www.google.com/search?q=%CE%BC% ... e&ie=UTF-8
εχει πολλα εισαγομενα περιστατικα η αυστραλια υποθετω
απο ανθρωπο σε ανθρωπο θα συνεχιζει να κολαει,ΑΛΛΑ και μονο που δεν θα συνωστιζονται σε κλειστους χωρους στον βαθμο που γινεται τωρα και μονο που δεν θα αντεχει ο ιος εκτος σωματος τοσο θα οδηγησει σε αναποφευκτη μειωση σε συνδυασμο με τα μετρα.
βεβαια καποια νησια ιδιως που τωρα δεν εχουν κοσμο και θα γινουν πιτα στους τουριστες θα ζησουν προβλημα εντονοτερο
Υπενθυμίζω ότι ο χειμώνας στο βόρειο ημισφαίριο προσδιορίζεται ως η εποχή από το χειμερινό ηλιοστάσιο έως την εαρινή ισημερία (Παρασκευή, 20 Μαρτίου) - άρα το αντίθετο (καλοκαίρι) ισχύει για το νότιο ημισφαίριο.Κόκκορας έγραψε: ↑12 Μαρ 2020, 18:35ναι φθινοπωρο ειναι παντως π.χ σιδνευ καπως χειροτερα σε κλιμα.18 εχει τωρα
εχει πολλα εισαγομενα περιστατικα η αυστραλια υποθετω
απο ανθρωπο σε ανθρωπο θα συνεχιζει να κολαει,ΑΛΛΑ και μονο που δεν θα συνωστιζονται σε κλειστους χωρους στον βαθμο που γινεται τωρα και μονο που δεν θα αντεχει ο ιος εκτος σωματος τοσο θα οδηγησει σε αναποφευκτη μειωση σε συνδυασμο με τα μετρα.
βεβαια καποια νησια ιδιως που τωρα δεν εχουν κοσμο και θα γινουν πιτα στους τουριστες θα ζησουν προβλημα εντονοτερο
My Life had stood, a Loaded Gun
Κάποιος που έχει το ιό αλλά δε έχει βήχα ούτε φτερνίζεται, μπορεί να κολλήσει κάποιον;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-