Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Naida » 15 Μαρ 2020, 22:28
Nero έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:19
Naida έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:18
Από μικρό παιδί , θηλυκό

στα μέρη μου παντως λένε "έχω ένα παιδί και ένα κορίτσι"

Έτσι λένε και στα δικά μου οι καημένοι

Lugozzi έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:23
Η γυναίκα δεν έκανε για συντονίστρια, έριχνε μπαν καθαρά γιατί διαφωνούσε με τις απόψεις κάποιου.
Εννοείται ότι το λέω για καλό για σένα
Έφαγες εσύ μπαμ από την κατσίκα άδικο;
Σε ευχαριστώ πολύ

ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:21
Για καλό το λέει και συμφωνώ. Είσαι καρυοθραύστης αλλά δεν είσαι κλαψιάρα.

Δεν το έχω με το κλάμα η αλήθεια είναι, με το άλλο το 'χω

Ερμής έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:20
Lugozzi έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:07
Namrail έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:05
Η αλήθεια είναι ότι ενώ μπορώ να απαριθμήσω πολλές αξιομνημόνευτες αντρικες περσόνες, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις γυναικείες.
Υπάρχει η ναιδα που κάνει ότι μπορεί για να σου μείνει στο μυαλό. Υπήρχε η αμόρ, η γαλη με την οποία μιλάμε συχνά, η μοιραία όλα, το κουλούρι και η γλυκούλα Κύπρια.
Από κει και πέρα κάτι θειαδες και το χάος.
Ετσι ειναι παντα αρχιδοκαμπος ήταν το πχορουμ.
Η Γαλη είναι η αγαπημένη μου, αλλά για λόγους Δικαιοσύνης ωφειλω να παραδεχτώ ότι η naida φοράει παντελόνια.
Δεν υπάρχει σύγκριση της naida με κατσίκα και λοιπό μπουλούκι. Η naida είναι πολύ σταθερή στις απόψεις της και τα χώνει και στους δικούς της παρόλο που στο παρελθόν έχουμε γίνει μπιλιες. Η άλλη ήταν κομματικό στρατιωτακι.
Είχε μια ιδεολογία και την υποστήριζε. Όπως έχεις κι εσύ, όπως όλοι μας. Σε αδίκησε κάπου σαν συντονίστρια;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ερμής
από Ερμής » 15 Μαρ 2020, 22:30
Εμένα όχι, Δε μπορουσε, δεν της απηυθυνα ποτέ το λόγο μετά από κάτι γελοιότητες που είχα δει.
Και άλλο να υποστηρίζεις ιδεολογία και άλλο να υποστηρίζεις κόμμα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Lugozzi
από Lugozzi » 15 Μαρ 2020, 22:32
Ναι άδικο μπαν.
12 χρόνια εδώ μέσα μια φορά έχω φάει μπαν από τη συγκεκριμένη.
ΔΕΝ έκανε η γυναίκα, άστο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
hellegennes
από hellegennes » 15 Μαρ 2020, 22:34
Αγις έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 12:54
Namrail έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 23:15
Εδώ κάνουμε αναφορά στις σημαίνουσες πχωρουμικές περσόνες. Εκείνες που με την παρουσία τους στιγμάτισαν την ιστορία αυτου του πχωρουμ (και του παλιού εννοείται).
Για κάθε ένα αστέρι πρέπει να κατατίθεται το πχωρουμικο βιογραφικό, οι παρεμβάσεις που έκαναν τη διαφορά και γενικά οι επικοτερες στιγμές.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι.
Διαχρονικα ο
hellegennes
Πασιγνωστος στο νετ - πριν πολλααααα χρονια ηταν θεμα συζητησης στο ρεμπετικο φορουμ

(πεσανε και μπινελικια για το πχορουμ )
Σοβαρά, τώρα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Namrail
από Namrail » 15 Μαρ 2020, 22:35
[
Η αλήθεια είναι ότι ενώ μπορώ να απαριθμήσω πολλές αξιομνημόνευτες αντρικες περσόνες, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις γυναικείες.
Υπάρχει η ναιδα που κάνει ότι μπορεί για να σου μείνει στο μυαλό. Υπήρχε η αμόρ, η γαλη με την οποία μιλάμε συχνά, η μοιραία όλα, το κουλούρι και η γλυκούλα Κύπρια.
Το καταφέρνω ή τζάμπα ο κόπος μου;

Σε ότι με αφορά, τα καταφέρνεις περίφημα. Πχ αν σε είχα γνωρίσει στην πραγματική ζωή και όχι μεσα στη γυάλα του ίντερνετ δεν παίζει να σου έδινα καμία σημασία.
Έχουμε πολύ διαφορετικες προσωπικότητες και τα περισσότερα από αυτά που λες μου μοιάζουν εξωφρενικά λανθασμένα.
Τέτοιες προσωπικότητες στον πραγματικό κόσμο τις αποφεύγω συστηματικά ως μη συμβατές.
Εδώ μέσα όμως, σε αυτή την παρέα με τις δικές της νόρμες και κανόνες σου μιλάω κανονικα μέχρι που σου έχω γράψει και σεντόνια. Μυστήριος ο κόσμος του πχωρουμ
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 15 Μαρ 2020, 22:37
Ερμής έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:30
Εμένα όχι, Δε μπορουσε, δεν της απηυθυνα ποτέ το λόγο μετά από κάτι γελοιότητες που είχα δει.
Τι λες , αφού την ιδεολογία την αντιπροσωπεύει το συγκεκριμενο κόμμα. Αυτό υποστήριζε κιόλας. Τι θα υποστηρίξει; ΝΔ;
Lugozzi έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:32
Ναι άδικο μπαν.
12 χρόνια εδώ μέσα μια φορά έχω φάει μπαν από τη συγκεκριμένη.
ΔΕΝ έκανε η γυναίκα, άστο.
Εγώ δεν την είδα ποτέ να παραδέχεται ή να χρησιμοποιεί την ιδιότητα της σαν συντονίστρια για να προκαλέσει ή να επωφεληθεί σε συζήτηση. Αλλά αν έχεις εσύ κάποιο δείγμα, έχεις το λόγο σου.που τα πιστεύεις.
Que Sera, Sera...
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 15 Μαρ 2020, 22:38
Namrail έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:35
[
Το καταφέρνω ή τζάμπα ο κόπος μου;

Σε ότι με αφορά, τα καταφέρνεις περίφημα. Πχ αν σε είχα γνωρίσει στην πραγματική ζωή και όχι μεσα στη γυάλα του ίντερνετ δεν παίζει να σου έδινα καμία σημασία.
Έχουμε πολύ διαφορετικες προσωπικότητες και τα περισσότερα από αυτά που λες μου μοιάζουν εξωφρενικά λανθασμένα.
Τέτοιες προσωπικότητες στον πραγματικό κόσμο τις αποφεύγω συστηματικά ως μη συμβατές.
Εδώ μέσα όμως, σε αυτή την παρέα με τις δικές της νόρμες και κανόνες σου μιλάω κανονικα μέχρι που σου έχω γράψει και σεντόνια. Μυστήριος ο κόσμος του πχωρουμ
Κι στον έξω κόσμο με συμπαθούν οι άνθρωποι πάντως και με κάνουν παρέα

Que Sera, Sera...
-
Juno
από Juno » 15 Μαρ 2020, 22:39
Fluffy έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:19
σαν δεν ντρεπεστε να βγαζετε κακια για καποιον που δεν μπορει να απαντήσει
Δεν σχολιάσαμε πεθαμένους. Όποιος θέλει, μπορεί να απαντήσει.
Namrail έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:28
foscilis έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 16:35
Namrail έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 15:15
Γιατί ρε, τι σε πείραζε η αμόρ; Μια χαρά ήταν, φιλοσοφημένη, ήρεμη, μπορούσες άνετα να κάνεις κουβέντα μαζί της.
Σε σύγκριση με άλλες χρηστριες, ήταν πολλά σκαλιά πάνω.
Αν ήταν όντως έτσι θα είχε καλύτερο γκόμενο.
Μια χαρά ήταν και ο σεξολενιν. Να αναγνωρίζεις τους ανθρώπους που έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν, ακόμα και αν δεν σου ταιριάζει το στυλ τους.
Το στυλ να προσβάλλει και να βρίζει σαν νταλικιέρης επειδή ήξερε πως έχει προστασία; Και όταν αυτοτρομπονιάζεται στο νήμα με τις απίστευτες @@ριες να ζητά να διαγράψουν την απάντησή του και τα σχόλια μας που το είχαμε κάνει παράθεση; Και να του κάνουν τη χάρη; Αυτοί είναι οι ενδιαφέροντες στον Περισσό;
Α, να σημειώσω πως ο πανέξυπνος αυτοκαρφώθηκε και στην κυριολεξία έδειξε το προφίλ του στο Facebook με δημόσιες φωτογραφίες και μετά έτρεχε να το κρύψει. Θρυλικός όντως.

-
LEONAS
- Phorum.gr user: ΧΟΥΚ
από LEONAS » 15 Μαρ 2020, 22:40
Covid-19 έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 20:30
LEONAS έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 20:27
Covid-19 έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 19:22
Για μαλάκες ψάχνετε;

Για ρουφιάνους εσύ έχεις καί παράσημα στο παλιο
Δεν ξέρω ποιος νομίζεις πως είμαι αλλά στο παλιό είχα 3 μπαν, το ένα ip ban (είχα σταθερή ip τότε) και δεν μπορούσα ούτε νέο λογαριασμό να κάνω.
Κατά τα άλλα, παράτα με στην "ησυχία" μου...μου φτάνει η σκέψη πως μπορεί να έχω....καλό βράδυ...
μ\\\
Ο Ιανός είσαι;
Πέσιμο ή χεσιμο;

-
Αγις
από Αγις » 15 Μαρ 2020, 22:42
hellegennes έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:34
Αγις έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 12:54
Namrail έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 23:15
Εδώ κάνουμε αναφορά στις σημαίνουσες πχωρουμικές περσόνες. Εκείνες που με την παρουσία τους στιγμάτισαν την ιστορία αυτου του πχωρουμ (και του παλιού εννοείται).
Για κάθε ένα αστέρι πρέπει να κατατίθεται το πχωρουμικο βιογραφικό, οι παρεμβάσεις που έκαναν τη διαφορά και γενικά οι επικοτερες στιγμές.
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι.
Διαχρονικα ο
hellegennes
Πασιγνωστος στο νετ - πριν πολλααααα χρονια ηταν θεμα συζητησης στο ρεμπετικο φορουμ

(πεσανε και μπινελικια για το πχορουμ )
Σοβαρά, τώρα;

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ερμής
από Ερμής » 15 Μαρ 2020, 22:45
Naida έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:37
Τι λες , αφού την ιδεολογία την αντιπροσωπεύει το συγκεκριμενο κόμμα. Αυτό υποστήριζε κιόλας. Τι θα υποστηρίξει; ΝΔ;
Και εσυ έχεις μια ιδεολογία αλλά μόλις ο συριζα τα γύρισε το δημοψήφισμα, τον μαύρισες στις επόμενες. Κάποιοι άλλοι τα κατάπιαν όλα και το ξαναστήριξαν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Juno
από Juno » 15 Μαρ 2020, 22:48
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:42

Namrail έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:28
Μια χαρά ήταν και ο σεξολενιν. Να αναγνωρίζεις τους ανθρώπους που έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν, ακόμα και αν δεν σου ταιριάζει το στυλ τους.
Οντως ηταν πολυ ενδιαφερον το οτι το 2012 εχε στα χερια του μυστικες δημοσκοπησεις που εβγαζαν πρωτο τον ΣΥΡΙΖΑ και φροντισε να το δημοσιοποιησει.Τυχαια γινοταν και εκλοεγς εκεινο το διαστημα.Οταν βγηκε η ΝΔ οι μυστικες δημοσκοπησεις μετονομαστηκαν σε εσκεμμενο τρολαρισμα για τους αγλαους φορουμιτες
Ενδιαφεουσες ηταν και οι πληροφοριες της πλακας που απεδιδε σε πρεσβεις και βουλευτες με τους οποιους ειχε επαφη οπως και οι αποκλειστικες πληροφοριες που ειχε για το οτι ξεπουληθηκε με συγκεκριμενο αντιτιμο η παραλια του Καρτερου
Το μονο πραγματικα ενδιαφερον ηταν η καταπληκτικη του ομοιοτητα με τον Πανο τον Καμμενο
Παλια γιατι τωρα ο Καμμενος αδυνατισε
Ήσουν και συ μέσα όταν μας έφερε στο πιάτο το προφίλ του στο Facebook και μετά έλεγε κάτι για ΔΗΕ;

Στύγιος έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 21:45
.....
Θαυμάστε τον...
Χαλάρωσε και συ. Δεν λέμε για κανέναν ευπατρίδη με τρόπους. Για τον σεξολένιν λέμε. Αυτός και αν είχε σχολιάσει την εμφάνιση άλλων και χωρίς να τους έχει δει, με τη φαντασία του. Ενώ εμείς είδαμε φωτογραφίες του.
-
Beria
- Συντονιστής
από Beria » 15 Μαρ 2020, 22:49
Ελα, φτάνει
Ακόμα ένα ενδιαφέρον νήμα για την ιστορία του φόρουμ γέμισε βρωμιά και μιζέρια
gassim έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 15 Μαρ 2020, 22:51
Ερμής έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:45
Naida έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 22:37
Και εσυ έχεις μια ιδεολογία αλλά μόλις ο συριζα τα γύρισε το δημοψήφισμα, τον μαύρισες στις επόμενες. Κάποιοι άλλοι τα κατάπιαν όλα και το ξαναστήριξαν.
Εγω δεν ήμουν ποτέ σε κανένα κόμμα όμως ούτε υποστήριζα κάποιο κόμμα για το κόμμα.
Η κατσίκα ήταν εκεί και δεν είχε αφορμή, να το πω έτσι, να το αλλάξει.
Que Sera, Sera...
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
02 Οκτ 2024, 21:22
-
-
- 98 Απαντήσεις
- 2433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
28 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
- 94 Απαντήσεις
- 2290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
15 Ιαν 2025, 20:29
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.