Με ρώτησαν οι ανιψιές μου...
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Με ρώτησαν οι ανιψιές μου...
Ρε μλκς ποιος ασχολειται που ο Κωτσος τον διεδωσε υποτιθεται σε ολους τους ανυπαρκτους καφρους. Στον ελληνικο κοσμο και λοιπο σοβαρο κοσμο ειχε επιβληθει ηδη.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Ενταξη δεν ειχε επιβληθει αλλα ειχε καθιερωθει. Τωρα που πολλοι θα τον συναντησουμε θα τον ρωτησουμε και διαφορες αλλες λεπτομεριες.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Δεν έχουν νόημα αυτές οι συζητήσεις. Καταρχάς δεν ανήκουν στην ενότητα της θρησκειολογίας, το οποίο είναι κάτι το επιστημονικό, κι έπειτα δεν υπάρχει διαλλακτικότητα από καμιά πλευρά. Δεν είναι πως εκφράζεται μια απορία γύρω από κάποιο θέμα και οι συμμετέχοντες επιχειρούν με τις συνεισφορές τους να το εξετάσουν, παρά μάλλον γίνεται ένας ανεξέταστος καταιγισμός ήδη παγιωμένων αντιλήψεων, από όπου κανείς δε βγαίνει σοφότερος.
Όταν η μία πλευρά θεωρεί την άλλη στην καλύτερη ένα μάτσο ηλίθιους ή στην χειρότερη ένα εσμό απατεώνων, δεν μπορεί να γίνει συζήτηση.pussycat έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 03:53Δεν έχουν νόημα αυτές οι συζητήσεις. Καταρχάς δεν ανήκουν στην ενότητα της θρησκειολογίας, το οποίο είναι κάτι το επιστημονικό, κι έπειτα δεν υπάρχει διαλλακτικότητα από καμιά πλευρά. Δεν είναι πως εκφράζεται μια απορία γύρω από κάποιο θέμα και οι συμμετέχοντες επιχειρούν με τις συνεισφορές τους να το εξετάσουν, παρά μάλλον γίνεται ένας ανεξέταστος καταιγισμός ήδη παγιωμένων αντιλήψεων, από όπου κανείς δε βγαίνει σοφότερος.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Σε τρολλαρουν οι μικρες κ το διασκεδαζουνthe comet the course the tail έγραψε: ↑11 Μαρ 2020, 23:36...αν ο Χριστός και όλα αυτά που μαθαίνουν στα θρησκευτικά του δημοτικού είναι μυθολογία.
τους είπα πως τα παλιά-παλιά χρόνια, οι άνθρωποι έβλεπαν γύρω τους την φύση, ανθρώπους να γεννιούνται, ανθρώπους να πεθαίνουν και δεν καταλάβαιναν γιατί όλα αυτά. ποιος έφτιαξε την φύση; ποιος έφτιαξε τον άνθρωπο; ποιο το νόημα; έτσι σκαρφίστηκαν την ιδέα του θεού, των θεών, του δημιουργού, τις θρησκείες. ακόμα και σήμερα, τους λέω, που η επιστήμη είναι τόσο μπροστά, δεν γνωρίζουμε πως έγιναν όλα αυτά, οπότε κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν στον θεό.
καλά το είχαμε καταλάβει ότι είναι μυθολογία ο Χριστός και τα θρησκευτικά στο σχολείο, μου απαντάνε.

Να περιμενεις κ ερωτησεις σαν '' τι ειναι η δικτατορια του προλεταριατου; '' '' ποιο ειναι το φαλτσο σιμπεμολ ακορντο;''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σόρρυ, αλλά η επίσημη γραμμή για την αθεΐα δεν είναι κάτι σαν ότι πρόκειται από χριστιανούς σε άρνηση λόγω τραυματικών εμπειριών μέχρι κατεστραμμένους αμαρτωλούς και ψυχώ χωρίς ηθικές αναστολές επειδή χωρίς θεό δεν υπάρχει ηθική; Ρώτα και τον under αν δεν είσαι σίγουρος.
Σε κάθε περίπτωση εσύ επιλέγεις με ποιον θα κάτσεις να συζητήσεις, τα τσουβαλιάσματα δεν εξυπηρετούν σε κάτι.
Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι την πολυτέλεια να αποφύγουν την συζήτηση την έχουν μόνο οι χριστιανοί, μια και με το τρέχον κατεστημένο είναι σε θέση ισχύος, με τα τελετουργικά τους να είναι πιο σημαντικά για το κράτος από τη δημόσια υγεία.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Εκπροσωπεί ο under τον Χριστιανισμό, γενικότερα, ή τους χριστιανούς εδώ μέσα, ειδικότερα; Έχω χαρακτηρίσει εγώ ως χριστιανός ποτέ κάποιον άθεο εδώ μέσα ή και γενικότερα, ως ανήθικο ή ψυχοπαθή;Stalker έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 13:37Σόρρυ, αλλά η επίσημη γραμμή για την αθεΐα δεν είναι κάτι σαν ότι πρόκειται από χριστιανούς σε άρνηση λόγω τραυματικών εμπειριών μέχρι κατεστραμμένους αμαρτωλούς και ψυχώ χωρίς ηθικές αναστολές επειδή χωρίς θεό δεν υπάρχει ηθική; Ρώτα και τον under αν δεν είσαι σίγουρος.
Σε κάθε περίπτωση εσύ επιλέγεις με ποιον θα κάτσεις να συζητήσεις, τα τσουβαλιάσματα δεν εξυπηρετούν σε κάτι.
Πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι την πολυτέλεια να αποφύγουν την συζήτηση την έχουν μόνο οι χριστιανοί, μια και με το τρέχον κατεστημένο είναι σε θέση ισχύος, με τα τελετουργικά τους να είναι πιο σημαντικά για το κράτος από τη δημόσια υγεία.
Δεν έχω τσουβαλιάσει ποτέ κανέναν, αντιθέτως, έχω τσουβαλιαστεί.
Να ξέρουμε για ποιο πράγμα μιλάμε.
Τώρα, το άλλο που λες είναι άλλη συζήτηση και ανήκει σε άλλο θέμα. Ευχαρίστως να το συζητήσουμε στην οικεία ενότητα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Ναι, αλλά και η άλλη πλευρά δεν είναι καλύτερη. Γενικότερα, αν δεν υπάρχει αλληλοσεβασμός, είναι αδύνατον να γίνει διάλογος, η έλλειψη σεβασμού τους μονολόγους ευνοεί. "Truth springs from argument amongst friends", έλεγε ο Χιουμ, εντάξει δεν είναι απαραίτητο να είμαστε και φίλοι, απλά να σέβεται ο ένας τον άλλον. Πάντως θα μπορούσε τουλάχιστον να καθαρίσει η ενότητα της θρησκειολογίας από τα σχόλια που είναι εντελώς άσχετα με αυτήν.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 09:32Όταν η μία πλευρά θεωρεί την άλλη στην καλύτερη ένα μάτσο ηλίθιους ή στην χειρότερη ένα εσμό απατεώνων, δεν μπορεί να γίνει συζήτηση.pussycat έγραψε: ↑15 Μαρ 2020, 03:53Δεν έχουν νόημα αυτές οι συζητήσεις. Καταρχάς δεν ανήκουν στην ενότητα της θρησκειολογίας, το οποίο είναι κάτι το επιστημονικό, κι έπειτα δεν υπάρχει διαλλακτικότητα από καμιά πλευρά. Δεν είναι πως εκφράζεται μια απορία γύρω από κάποιο θέμα και οι συμμετέχοντες επιχειρούν με τις συνεισφορές τους να το εξετάσουν, παρά μάλλον γίνεται ένας ανεξέταστος καταιγισμός ήδη παγιωμένων αντιλήψεων, από όπου κανείς δε βγαίνει σοφότερος.
Εγώ γράφω τι λέει το ορθοδοξο δόγμα. Δεν έχει νόημα να συζητήσω αν υπάρχουν οι άγγελοι ή αν κατέβηκε το πνεύμα. Και η ιστορια μπορεί να συζητηθεί.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
πιστη ειναι αυτο που εχεις οταν δεν εχεις γνωση.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 15:38
Το γεγονός ότι περιμένεις κάποιον μαθηματικό τύπο να σου αποδείξει την ύπαρξη Θεού, είναι αστείο.
Αστείο επισης ειναι ότι ακόμα δεν έχεις ξεχωρίσει στο μυαλό σου τις έννοιες πίστη και γνώση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
να προσθέσουμεΑσέβαστος έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 08:33πιστη ειναι αυτο που εχεις οταν δεν εχεις γνωση.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 15:38
Το γεγονός ότι περιμένεις κάποιον μαθηματικό τύπο να σου αποδείξει την ύπαρξη Θεού, είναι αστείο.
Αστείο επισης ειναι ότι ακόμα δεν έχεις ξεχωρίσει στο μυαλό σου τις έννοιες πίστη και γνώση.
αμα δεν υπάρχει μαθηματικος τύπος ας δεχτουν οι πιστοι να βαλουμε τον θεο τους στο επιστημονικο εργαστηριο, να δουμε απο τι αποτελειται. Το δέχονται;
οχι.Ερμής έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 16:09Αυτό το ποστ σου είναι παράδειγμα για την τελευταία παράγραφο του προηγούμενου μηνύματος σου. Και επειδή θέλω να επιχειρηματολογήσω, όχι να κατηγορήσω όπως κάνεις, έχεις κάνει ποτέ τον κόπο να βρεις διάφορες στα δόγματα της κάθε θρησκείας/φιλοσοφίας και τις επίσης διάφορες τους σε σχέση με τις πράξεις των εκπροσώπων ή καθόμαστε και κρίνουμε την εκάστοτε θρησκεία/φιλοσοφία με βάση αν ο τάδε παπάς τον παίρνει, ο τάδε μουφτής πουλάει πρέζα ή ο δείνα μοναχός βουδιστής έχει στήσει μπίζνα.
Καλή η καφενειακη κουβέντα του αγνωστικισμού αλλά μόλις προσπαθούμε να την αναγάγουμε σε όρους σοβαρής ανάλυσης παραπέμπει σε ανέκδοτο. Το αν έκανε η κότα το αβγό ή το αβγό την κότα είναι μια πολύ εύκολη υπεκφυγή ημιμάθειας. Από τη στιγμή που ξαναλέω, Δεν έχουμε διαβάσει ούτε μία ή συλλαβή ενός ιερου/φιλοσοφικού κειμένου.
εφοσον ολοι αυτοι ξεκινανε μα παραδοχες οπου νεκροι ανασταινονται παρθενες γεννανε, και θαυματα, περπατημα στο νερο κλπ δεν εχει νοημα να διαβασω παρακατω. ειναι σαν να με ρωτας αν εχω εντρυφησει στα ζωδια πριν τα αποριψω.
επισης, οτι κι αν εχεις διαβασει εσυ η οποιος αλλος, τα δογματα κλπ, δεν ειναι κατι διαφορετικο απο τις πραξεις των εκπροσωπων. ολα αυτα εχουν γραφτει απο τους εκπροσωπους.
φυσικα υπαρχουν και εχουν υπαρξει πολλοι και διαφορετικοι εκπροσωποι. λογικα αναμεσα τους θα υπαρχουν και καμποσοι πιο ικανοι στην εξαπατηση, που εχουν καταφερει να γραψουν κειμενα ικανα να εξαπατησουν και ανθρωπους πολυ ανωτερους απο την κυρια λουκα.
οχι.

με αφορα, και δε βγαζω το σκασμο.
ξυδι.

Οπότε, για να είσαι τελείως άπιστος πρέπει να είσαι αναγκαστικά παντογνώστης.Ασέβαστος έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 08:33πιστη ειναι αυτο που εχεις οταν δεν εχεις γνωση.Otto Weininger έγραψε: ↑14 Μαρ 2020, 15:38
Πρόκειται για την πλήρη απαξίωση του αθειστικού δόγματος.

Οι χριστιανοί τουλάχιστον παραδέχονται ότι δεν είναι ζήτημα γνώσης...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με ρώτησαν κάτι και δεν ήξερα τι να απαντήσω.
από Niki » 07 Απρ 2024, 19:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 615 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
07 Απρ 2024, 21:04
-