ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Re: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Εκλεισαν στις 18:00 και γινοταν της πουτανας απο ουρες

Το Σάββατο αυτό που έγινε ήταν απίστευτο. Λες και ήταν όλοι δεμένοι τόσο καιρό και βγήκαν όλοι έξω. Μαζί με το ντού στα S/M και τα κρεοπωλεία.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχω στοκ από βάμματα καθώς και αποξηραμένα μανιτάρια σαϊλοσάιμπιν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αυτό όντως πρέπει να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας για να είμαστε έτοιμοι να το αποφύγουμε. Είναι δελεαστικό για τα κράτη να θελήσουν να κρατήσουν μέρος από τον έλεγχο και τον περιορισμό των δικαιωμάτων που τους παραχωρήσαμε με καλή πίστη εξαιτίας της κατάστασης κρίσης. Όταν υποχωρήσει αυτή η κατάσταση τα δικαιώματά μας πρέπει να επιστραφούν στο ακέραιο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άμα κλεινοσασταν από μόνοι σας στα σπίτια σας, όπως θα έπρεπε, δε θα χρειάζονταν τέτοια μέτρα.
Αλλά η απάντηση έτοιμη είτε έτσι, είτε αλλιώς.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να προστατευτουν οι ανθρωποι γενικότερα κ μεχρι πριν τρεις τέσσερις μέρες οι περισσότεροι κανονιζαν εξόδους κ κορόιδευαν τους υπόλοιπους. Το φταίξιμο λοιπόν πάνω τους. Που δεν μαζεύονται. Κ τι να το κάνω που θα είναι δικό τους το φταίξιμο αν χάσω δικό μου άνθρωπο ή αν χάσουν τα παιδιά μου εμένα; απαιτώ να με προστάτεψει το κράτος από τέτοιους ανευθυνους κοπρους. Αν από μόνος του ο άλλος δε μπορεί να λειτουργήσει για την ομάδα, να αναγκαστεί.
Μάθαμε τώρα ότι κ αν γίνει τα δικαιωματα... Άμα ψοφήσεις (γενικό) τι δικαιωμτα θα έχεις; Νεκρός δε θα σου είναι κ τόσο χρήσιμα.
Προστατέψτε τη ζωή όχι μόνο τη δική σας παρτακηδες. Και της μάνας σας κ του πατέρα σας κ των παππουδων σας και του γείτονα, όλων.
Κ αν σας είναι τόσο δύσκολο στην κατανόηση, ναι, να παρθούν μέτρα για να σας υποχρεωσουν να μη γίνετε δολοφόνοι.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να προστατευτουν οι ανθρωποι γενικότερα κ μεχρι πριν τρεις τέσσερις μέρες οι περισσότεροι κανονιζαν εξόδους κ κορόιδευαν τους υπόλοιπους. Το φταίξιμο λοιπόν πάνω τους. Που δεν μαζεύονται. Κ τι να το κάνω που θα είναι δικό τους το φταίξιμο αν χάσω δικό μου άνθρωπο ή αν χάσουν τα παιδιά μου εμένα; απαιτώ να με προστάτεψει το κράτος από τέτοιους ανευθυνους κοπρους. Αν από μόνος του ο άλλος δε μπορεί να λειτουργήσει για την ομάδα, να αναγκαστεί.
Μάθαμε τώρα ότι κ αν γίνει τα δικαιωματα... Άμα ψοφήσεις (γενικό) τι δικαιωμτα θα έχεις; Νεκρός δε θα σου είναι κ τόσο χρήσιμα.
Προστατέψτε τη ζωή όχι μόνο τη δική σας παρτακηδες. Και της μάνας σας κ του πατέρα σας κ των παππουδων σας και του γείτονα, όλων.
Κ αν σας είναι τόσο δύσκολο στην κατανόηση, ναι, να παρθούν μέτρα για να σας υποχρεωσουν να μη γίνετε δολοφόνοι.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ξαναδιάβασε το κείμενο μου και το δικό σου και ξανασκέψου για πότε μιλάς εσύ και για πότε εγώ.Custom_F έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 12:39Άμα κλεινοσασταν από μόνοι σας στα σπίτια σας, όπως θα έπρεπε, δε θα χρειάζονταν τέτοια μέτρα.
Ναι αν νομίζετε ότι θα φτάσει Αύγουστος και θα είμαστε ακόμα σε καραντινα με απαγόρευση κυκλοφορίας κάνετε λάθος. Και ο στρατιωτικός νόμος έχει τα όρια του. Μόλις τελειώσει αυτό τα δικαιώματα μας στην κυκλοφορία και τις συναθροίσεις πρέπει να επιστραφούν ακέραια.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Καταρχάς δεν σε έκανα παράθεση.Awesomatic έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 12:47Ξαναδιάβασε το κείμενο μου και το δικό σου και ξανασκέψου για πότε μιλάς εσύ και για πότε εγώ.Custom_F έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 12:39Άμα κλεινοσασταν από μόνοι σας στα σπίτια σας, όπως θα έπρεπε, δε θα χρειάζονταν τέτοια μέτρα.
Ναι αν νομίζετε ότι θα φτάσει Αύγουστος και θα είμαστε ακόμα σε καραντινα με απαγόρευση κυκλοφορίας κάνετε λάθος. Και ο στρατιωτικός νόμος έχει τα όρια του. Μόλις τελειώσει αυτό τα δικαιώματα μας στην κυκλοφορία και τις συναθροίσεις πρέπει να επιστραφούν ακέραια.
Κ έπειτα γιατί να διαφωνήσω στην επιστροφή της κανονικοτητας όπως την ξέρουμε, μόλις τελειώσει όλο αυτό;
Αυτό που λέω είναι να ξεχωρίζουμε τα πράγματα.
Ποτέ κάποιος καταπατα τα δικαιωματα μας κ πότε θέλει να μας προστατέψει.
Μόνο με χούντα καταλαβαίνει ο τσιφτετέλ.
Και βγαίνει η άλλη στο ίνστα που έχει οργώσει καθε σκυλάδικο στην Αθήνα με στορι "Το σπίτι μου έχει 264 πλακάκια, 376 χαρτοπετσέτες και τέτοια"
Χούντα μόνο καταλαβαίνει καθε τετοιο ζωον
Και βγαίνει η άλλη στο ίνστα που έχει οργώσει καθε σκυλάδικο στην Αθήνα με στορι "Το σπίτι μου έχει 264 πλακάκια, 376 χαρτοπετσέτες και τέτοια"
Χούντα μόνο καταλαβαίνει καθε τετοιο ζωον
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Λες να μην επιστραφούν και να κηρύξει χούντα ο Κούλης;Awesomatic έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 12:47Μόλις τελειώσει αυτό τα δικαιώματα μας στην κυκλοφορία και τις συναθροίσεις πρέπει να επιστραφούν ακέραια.

Για τι ακριβώς ανησυχείς;
Το θέμα είναι ένα: Οτι δεν είμαστε Ασιάτες που πειθαρχούν. Είμαστε Ελληναράδες που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. Για αυτό η μόνη λύση είναι ο βούρδουλας. Βλέπετε στην Ιαπωνία στη Νότια Κορέα κτλ που πειθαρχούν και έχουμε πολύ μικρή αύξηση κρουσμάτων. Εδώ είμαστε γτπ όπως και στην Ιταλία όπως και στην Ισπανία. Για αυτό χρειάζεται βούρδουλας. Οι ανεύθυνοι καφενόβιοι της προηγούμενης εβδομάδας θα ευθύνονται και για τα σκληρά μέτρα αλλά και για τα πολλά κρούσματα που θα έχουμε τις επόμενες 2 εβδομάδες. Οπως και η Εκκλησία βέβαια.
-
Κοφτε την τρομολαγνια. 4 θανάτους είχαμε, Ήμαρτον. Τη φρίκη είναι αυτή. Μια χαρά τα πάμε. Κριτική να κάνουμε σε όσους βγαίνουν μαζικά. Όχι τσουβάλιασμα. Θα φάμε τελικά καθολική απαγόρευση με αυτόν τον πανικό, και θα διαλυθούν τα πάντα. Στην Ελλάδα είμαστε, το κράτος είναι ανύπαρκτο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Οι Ιάπωνες δεν τα πάνε πολύ καλά. Στην νότιο Κορέα τα κάνανε σκατα κάτι χριστιανοί. Πάντως, μέχρι στιγμής, οι θάνατοι ανεβαίνουν αργά αργα, ενώ έχει περάσει καιρός από το πρώτο κρούσμα.Arisvilla έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 12:55Το θέμα είναι ένα: Οτι δεν είμαστε Ασιάτες που πειθαρχούν. Είμαστε Ελληναράδες που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. Για αυτό η μόνη λύση είναι ο βούρδουλας. Βλέπετε στην Ιαπωνία στη Νότια Κορέα κτλ που πειθαρχούν και έχουμε πολύ μικρή αύξηση κρουσμάτων. Εδώ είμαστε γτπ όπως και στην Ιταλία όπως και στην Ισπανία. Για αυτό χρειάζεται βούρδουλας. Οι ανεύθυνοι καφενόβιοι της προηγούμενης εβδομάδας θα ευθύνονται και για τα σκληρά μέτρα αλλά και για τα πολλά κρούσματα που θα έχουμε τις επόμενες 2 εβδομάδες. Οπως και η Εκκλησία βέβαια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Veni Vidi Vici
Μήπως συνεχίσει η χούντα και αναστέλλει την πληρωμή φόρων επ' αόριστον.Namrail έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 12:53Λες να μην επιστραφούν και να κηρύξει χούντα ο Κούλης;Awesomatic έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 12:47Μόλις τελειώσει αυτό τα δικαιώματα μας στην κυκλοφορία και τις συναθροίσεις πρέπει να επιστραφούν ακέραια.
Για τι ακριβώς ανησυχείς;
Ή την υποχρεωτική αργία και την πληρωμή επιδομάτων.
Αlea jacta est
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδιας : κλείνουν 137 στρατοπεδα
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 14 Νοέμ 2024, 11:23 » σε Εθνικά Θέματα - 80 Απαντήσεις
- 2275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
17 Φεβ 2025, 19:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κλείνουν 25 καταστήματα των ΕΛΤΑ
από Juno » 06 Ιούλ 2023, 23:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 68 Απαντήσεις
- 2905 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat