ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 16 Μαρ 2020, 12:18

ΚΑι εγω ειμαι αντιθετος στην απαγορευση κυκλοφοριας αλλα αν βλεπεις να υπαρχει τοση μαλακια γυρω σου, ειναι μαλλον η μοναδικη λυση.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 16 Μαρ 2020, 12:19

Papa John έγραψε:
16 Μαρ 2020, 12:17
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
16 Μαρ 2020, 10:52
Naida έγραψε:
16 Μαρ 2020, 10:44

Εκεί που είσαι εσύ τι παίζει; έχετε κρούσματα; μέτρα ασφαλείας κτλ;
τα κόφι σοπς κλείσανε
Και πως τη βγάζεις ; Είχες τριπάκια στο ψυγείο ;
Εκλεισαν στις 18:00 και γινοταν της πουτανας απο ουρες :smt005:

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 16 Μαρ 2020, 12:20

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
16 Μαρ 2020, 12:18
ΚΑι εγω ειμαι αντιθετος στην απαγορευση κυκλοφοριας αλλα αν βλεπεις να υπαρχει τοση μαλακια γυρω σου, ειναι μαλλον η μοναδικη λυση.

Εικόνα
Το Σάββατο αυτό που έγινε ήταν απίστευτο. Λες και ήταν όλοι δεμένοι τόσο καιρό και βγήκαν όλοι έξω. Μαζί με το ντού στα S/M και τα κρεοπωλεία.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 16 Μαρ 2020, 12:21

Papa John έγραψε:
16 Μαρ 2020, 12:17
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
16 Μαρ 2020, 10:52
Naida έγραψε:
16 Μαρ 2020, 10:44

Εκεί που είσαι εσύ τι παίζει; έχετε κρούσματα; μέτρα ασφαλείας κτλ;
τα κόφι σοπς κλείσανε
Και πως τη βγάζεις ; Είχες τριπάκια στο ψυγείο ;
Έχω στοκ από βάμματα καθώς και αποξηραμένα μανιτάρια σαϊλοσάιμπιν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 16 Μαρ 2020, 12:22

ksmyrn έγραψε:
16 Μαρ 2020, 11:32
Πολλά θέματα αφορούν τη δημόσια υγεία αλλά δεν βλέπω τον ίδιο ζήλο. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να καταργηθούν τα δικαιώματα.
Αυτό όντως πρέπει να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας για να είμαστε έτοιμοι να το αποφύγουμε. Είναι δελεαστικό για τα κράτη να θελήσουν να κρατήσουν μέρος από τον έλεγχο και τον περιορισμό των δικαιωμάτων που τους παραχωρήσαμε με καλή πίστη εξαιτίας της κατάστασης κρίσης. Όταν υποχωρήσει αυτή η κατάσταση τα δικαιώματά μας πρέπει να επιστραφούν στο ακέραιο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 16 Μαρ 2020, 12:39

Άμα κλεινοσασταν από μόνοι σας στα σπίτια σας, όπως θα έπρεπε, δε θα χρειάζονταν τέτοια μέτρα.
Αλλά η απάντηση έτοιμη είτε έτσι, είτε αλλιώς.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να προστατευτουν οι ανθρωποι γενικότερα κ μεχρι πριν τρεις τέσσερις μέρες οι περισσότεροι κανονιζαν εξόδους κ κορόιδευαν τους υπόλοιπους. Το φταίξιμο λοιπόν πάνω τους. Που δεν μαζεύονται. Κ τι να το κάνω που θα είναι δικό τους το φταίξιμο αν χάσω δικό μου άνθρωπο ή αν χάσουν τα παιδιά μου εμένα; απαιτώ να με προστάτεψει το κράτος από τέτοιους ανευθυνους κοπρους. Αν από μόνος του ο άλλος δε μπορεί να λειτουργήσει για την ομάδα, να αναγκαστεί.
Μάθαμε τώρα ότι κ αν γίνει τα δικαιωματα... Άμα ψοφήσεις (γενικό) τι δικαιωμτα θα έχεις; Νεκρός δε θα σου είναι κ τόσο χρήσιμα.
Προστατέψτε τη ζωή όχι μόνο τη δική σας παρτακηδες. Και της μάνας σας κ του πατέρα σας κ των παππουδων σας και του γείτονα, όλων.
Κ αν σας είναι τόσο δύσκολο στην κατανόηση, ναι, να παρθούν μέτρα για να σας υποχρεωσουν να μη γίνετε δολοφόνοι.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 16 Μαρ 2020, 12:47

Custom_F έγραψε:
16 Μαρ 2020, 12:39
Άμα κλεινοσασταν από μόνοι σας στα σπίτια σας, όπως θα έπρεπε, δε θα χρειάζονταν τέτοια μέτρα.
Αυτή τη στιγμή πρέπει να προστατευτουν οι ανθρωποι γενικότερα κ μεχρι πριν τρεις τέσσερις μέρες οι περισσότεροι κανονιζαν εξόδους κ κορόιδευαν τους υπόλοιπους. Το φταίξιμο λοιπόν πάνω τους. Που δεν μαζεύονται. Κ τι να το κάνω που θα είναι δικό τους το φταίξιμο αν χάσω δικό μου άνθρωπο ή αν χάσουν τα παιδιά μου εμένα; απαιτώ να με προστάτεψει το κράτος από τέτοιους ανευθυνους κοπρους. Αν από μόνος του ο άλλος δε μπορεί να λειτουργήσει για την ομάδα, να αναγκαστεί.
Μάθαμε τώρα ότι κ αν γίνει τα δικαιωματα... Άμα ψοφήσεις (γενικό) τι δικαιωμτα θα έχεις; Νεκρός δε θα σου είναι κ τόσο χρήσιμα.
Προστατέψτε τη ζωή όχι μόνο τη δική σας παρτακηδες. Και της μάνας σας κ του πατέρα σας κ των παππουδων σας και του γείτονα, όλων.
Κ αν σας είναι τόσο δύσκολο στην κατανόηση, ναι, να παρθούν μέτρα για να σας υποχρεωσουν να μη γίνετε δολοφόνοι.
Ξαναδιάβασε το κείμενο μου και το δικό σου και ξανασκέψου για πότε μιλάς εσύ και για πότε εγώ.

Ναι αν νομίζετε ότι θα φτάσει Αύγουστος και θα είμαστε ακόμα σε καραντινα με απαγόρευση κυκλοφορίας κάνετε λάθος. Και ο στρατιωτικός νόμος έχει τα όρια του. Μόλις τελειώσει αυτό τα δικαιώματα μας στην κυκλοφορία και τις συναθροίσεις πρέπει να επιστραφούν ακέραια.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 16 Μαρ 2020, 12:51

Awesomatic έγραψε:
16 Μαρ 2020, 12:47
Custom_F έγραψε:
16 Μαρ 2020, 12:39
Ξαναδιάβασε το κείμενο μου και το δικό σου και ξανασκέψου για πότε μιλάς εσύ και για πότε εγώ.

Ναι αν νομίζετε ότι θα φτάσει Αύγουστος και θα είμαστε ακόμα σε καραντινα με απαγόρευση κυκλοφορίας κάνετε λάθος. Και ο στρατιωτικός νόμος έχει τα όρια του. Μόλις τελειώσει αυτό τα δικαιώματα μας στην κυκλοφορία και τις συναθροίσεις πρέπει να επιστραφούν ακέραια.
Καταρχάς δεν σε έκανα παράθεση.
Κ έπειτα γιατί να διαφωνήσω στην επιστροφή της κανονικοτητας όπως την ξέρουμε, μόλις τελειώσει όλο αυτό;
Αυτό που λέω είναι να ξεχωρίζουμε τα πράγματα.
Ποτέ κάποιος καταπατα τα δικαιωματα μας κ πότε θέλει να μας προστατέψει.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 16 Μαρ 2020, 12:52

Μόνο με χούντα καταλαβαίνει ο τσιφτετέλ.
Και βγαίνει η άλλη στο ίνστα που έχει οργώσει καθε σκυλάδικο στην Αθήνα με στορι "Το σπίτι μου έχει 264 πλακάκια, 376 χαρτοπετσέτες και τέτοια"
Χούντα μόνο καταλαβαίνει καθε τετοιο ζωον
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 16 Μαρ 2020, 12:53

Awesomatic έγραψε:
Μόλις τελειώσει αυτό τα δικαιώματα μας στην κυκλοφορία και τις συναθροίσεις πρέπει να επιστραφούν ακέραια.
Λες να μην επιστραφούν και να κηρύξει χούντα ο Κούλης; :D

Για τι ακριβώς ανησυχείς;

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 16 Μαρ 2020, 12:54

Ερμής έγραψε:
16 Μαρ 2020, 12:52
Μόνο με χούντα καταλαβαίνει ο τσιφτετέλ.
Και βγαίνει η άλλη στο ίνστα που έχει οργώσει καθε σκυλάδικο στην Αθήνα με στορι "Το σπίτι μου έχει 264 πλακάκια, 376 χαρτοπετσέτες και τέτοια"
Χούντα μόνο καταλαβαίνει καθε τετοιο ζωον
Δεν είναι θέμα τσιφτετέλ, αλλά συνολικά Ευρώπης/ΗΠΑ. Ειρωνικά είναι η καλύτερη απόδειξη ότι γίναμε δυτικοί.

A week ago, the Spanish government actively encouraged all Spaniards to go to the streets and join dozens of very large marches for gender equality. When asked about the infection hazard, one minister publicly laughed. The images of those marches have acquired a tangible, pungent horror. You see them against the backdrop of the hundreds of dead since and the laughter, the hugs, and the claps from the marches stand as a lasting monument to human folly.

Spain was not alone in this. Also a week ago, a French municipality organized a large convention of Smurfs, the little blue creatures who live in mushroom-shaped houses in the forest, made famous by a Belgian comic series. According to the mayor of the small town where the convention took place, the people of Landerneau got all their costumes from all the shops in the area. “We figured that a bit of fun would do us all good at the moment.” More recently, after President Macron publicly advised the French to be more cautious in their daily lives, nothing changed and the images of the crowded esplanades in Paris forced his government to coercively enforce their closure.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 16 Μαρ 2020, 12:55

Το θέμα είναι ένα: Οτι δεν είμαστε Ασιάτες που πειθαρχούν. Είμαστε Ελληναράδες που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. Για αυτό η μόνη λύση είναι ο βούρδουλας. Βλέπετε στην Ιαπωνία στη Νότια Κορέα κτλ που πειθαρχούν και έχουμε πολύ μικρή αύξηση κρουσμάτων. Εδώ είμαστε γτπ όπως και στην Ιταλία όπως και στην Ισπανία. Για αυτό χρειάζεται βούρδουλας. Οι ανεύθυνοι καφενόβιοι της προηγούμενης εβδομάδας θα ευθύνονται και για τα σκληρά μέτρα αλλά και για τα πολλά κρούσματα που θα έχουμε τις επόμενες 2 εβδομάδες. Οπως και η Εκκλησία βέβαια.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 16 Μαρ 2020, 12:55

Κοφτε την τρομολαγνια. 4 θανάτους είχαμε, Ήμαρτον. Τη φρίκη είναι αυτή. Μια χαρά τα πάμε. Κριτική να κάνουμε σε όσους βγαίνουν μαζικά. Όχι τσουβάλιασμα. Θα φάμε τελικά καθολική απαγόρευση με αυτόν τον πανικό, και θα διαλυθούν τα πάντα. Στην Ελλάδα είμαστε, το κράτος είναι ανύπαρκτο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 16 Μαρ 2020, 12:57

Arisvilla έγραψε:
16 Μαρ 2020, 12:55
Το θέμα είναι ένα: Οτι δεν είμαστε Ασιάτες που πειθαρχούν. Είμαστε Ελληναράδες που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. Για αυτό η μόνη λύση είναι ο βούρδουλας. Βλέπετε στην Ιαπωνία στη Νότια Κορέα κτλ που πειθαρχούν και έχουμε πολύ μικρή αύξηση κρουσμάτων. Εδώ είμαστε γτπ όπως και στην Ιταλία όπως και στην Ισπανία. Για αυτό χρειάζεται βούρδουλας. Οι ανεύθυνοι καφενόβιοι της προηγούμενης εβδομάδας θα ευθύνονται και για τα σκληρά μέτρα αλλά και για τα πολλά κρούσματα που θα έχουμε τις επόμενες 2 εβδομάδες. Οπως και η Εκκλησία βέβαια.
Οι Ιάπωνες δεν τα πάνε πολύ καλά. Στην νότιο Κορέα τα κάνανε σκατα κάτι χριστιανοί. Πάντως, μέχρι στιγμής, οι θάνατοι ανεβαίνουν αργά αργα, ενώ έχει περάσει καιρός από το πρώτο κρούσμα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Veni Vidi Vici

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Veni Vidi Vici » 16 Μαρ 2020, 12:59

Namrail έγραψε:
16 Μαρ 2020, 12:53
Awesomatic έγραψε:
Μόλις τελειώσει αυτό τα δικαιώματα μας στην κυκλοφορία και τις συναθροίσεις πρέπει να επιστραφούν ακέραια.
Λες να μην επιστραφούν και να κηρύξει χούντα ο Κούλης; :D

Για τι ακριβώς ανησυχείς;
Μήπως συνεχίσει η χούντα και αναστέλλει την πληρωμή φόρων επ' αόριστον.
Ή την υποχρεωτική αργία και την πληρωμή επιδομάτων.
Αlea jacta est

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών