ε πες το ρε παιδάκι μου, είναι θέμα συνεννόησης. Πώς θα ξέρεις σίγουρα οτι ο απέναντι θα καταλάβει ότι ξέρεις καλύτερα τα πάντα σε αυτή την ζωή, αν δεν έχει ιδέα για την ζωή σου; Του λές το τρομερό σου επιχείρημα από τότε που ήσουν νέα, σε κοιτάει σαν να του λες για τους ινδιάνους τα παλιά χρόνια, καταρρέεις, σε καταλαβαίνω.
Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Ιουν 2018, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτες ειναι πιο βολικες και ενδιαφερουσες. Γενικα μου αρεσουν οι εναλλακτικες γυναικες, ακομα και αυτες που εχουν πολυ περιεργη εμφανιση, πιρσινγκ στο προσωπο, περιεργα ρουχα... με προδιαθετουν οτι θα εχουν ωραιο και ατιθασο χαρακτηρα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 22:53είναι σαν να κάνεις επίδειξη το καινούργιο σου αντικείμενο.συμφωνώ με το χρωματισμένο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 22:50
Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;
δεν είναι απαραίτητο να έχεις κοινή κοινωνική ζωή με τον άλλον.
υπάρχουν γυναίκες που ταιριάζουν σε αυτό που λες...
πιστεψε με.
Κοίτα ή θα έρθει ο άλλος διαβασμένος με όλη την δεκαετία του ΄90 (μην σου πω και του ΄80) ή αλλιώς χωριό δεν κάνουμε.
Τα πάντα.
πολιτική
ιστορία
κοινωνία
αθλητισμός
μουσική
διασκέδαση
Μόνο έτσι δέχομαι.
ΕυγεAntares έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 23:05Αν ο άνδρας που γνώρισα μου έλεγε να συναντιόμαστε μόνο οι δυο μας θα έκοβα πέρα σε ότι ηλικία και αν ήμουν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 22:50Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;bizeli έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 18:31Και να σας πω και το άλλο; Και άντε πες τα βρίσκω εγώ (η χ εγώ, δεν μιλάω για μένα προσωπικά) με έναν ώριμο 25χρονο.
Αυτός κοινωνικό περίγυρο δεν έχει;
Θα βγαίνουμε όλοι μαζί τα πιτσιρίκια κι εγώ θα είμαι η μεγαλύτερη της παρέας; Θα ταιριάζω εγώ με τους υπόλοιπους; Τι θα λέμε; Πόσο κέρδισα στο τάβλι;
Και το ανάποδο. Θα έρχεται αυτός με τις δικές μου παρέες που είναι όλοι οι κυριλέδες και αυτός θα αισθάνεται λες και είμαι ο κηδεμόνας του;

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και εγω με τις γυναικες.Παντα λεω φερε και μια φιλη σου.Antares έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 23:05Αν ο άνδρας που γνώρισα μου έλεγε να συναντιόμαστε μόνο οι δυο μας θα έκοβα πέρα σε ότι ηλικία και αν ήμουν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 22:50Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;bizeli έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 18:31Και να σας πω και το άλλο; Και άντε πες τα βρίσκω εγώ (η χ εγώ, δεν μιλάω για μένα προσωπικά) με έναν ώριμο 25χρονο.
Θα βγαίνουμε όλοι μαζί τα πιτσιρίκια κι εγώ θα είμαι η μεγαλύτερη της παρέας; Θα ταιριάζω εγώ με τους υπόλοιπους; Τι θα λέμε; Πόσο κέρδισα στο τάβλι;
Και το ανάποδο. Θα έρχεται αυτός με τις δικές μου παρέες που είναι όλοι οι κυριλέδες και αυτός θα αισθάνεται λες και είμαι ο κηδεμόνας του;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Θυμάστε παλιά που δεν υπήρχε η λέξη meme και τα μόνα προ-memes ήταν κάτι γάτες που μιλούσαν κακά Αγγλικά επειδή είναι γάτες;
Εγώ θυμάμαι.
Εγώ θυμάμαι.

Ευτυχως υπαρχει ποικιλια και ο καθενας μπορει να βρει αυτο που του ταιριαζει.
Το προβλημα νομιζω ειναι στο οτι δεν ψαχνει ιδιαιτερα, αλλα περιμενει να του εμφανιστει μπροστα του. Οχι οτι δεν συμβαινει, αλλα δε το λες και συνηθες.
Το προβλημα νομιζω ειναι στο οτι δεν ψαχνει ιδιαιτερα, αλλα περιμενει να του εμφανιστει μπροστα του. Οχι οτι δεν συμβαινει, αλλα δε το λες και συνηθες.
γιατι θες να αλλαξεις τη ζωη σου; δεν προτιμας να βγαινετε με τις φιλες σου να κανετε ο,τι γουσταρετε και οταν θες το γκομενο να πηγαινεις σε αυτον;Antares έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 23:05Αν ο άνδρας που γνώρισα μου έλεγε να συναντιόμαστε μόνο οι δυο μας θα έκοβα πέρα σε ότι ηλικία και αν ήμουν.Ορέστης 35 έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 22:50Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;bizeli έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 18:31Και να σας πω και το άλλο; Και άντε πες τα βρίσκω εγώ (η χ εγώ, δεν μιλάω για μένα προσωπικά) με έναν ώριμο 25χρονο.
Αν καταρρέεις λέει; Συντριβή μιλάμε.
Αν είναι κάθε φορά που μιλάω να δείχνω σε βίντεο στον άλλο σε τι αναφέρομαι, χεσ'το.
Άλλη δουλειά δεν είχαμε.
Για αυτό λέμε τουλάχιστον συνομήλικος και πάνω.
Να μπορείς να πεις δυο κουβέντες και να σε καταλάβει.
Ζόρικα τα πράματα για όσους - οσες θέλουν κ κάνουν μόνο ''σοβαρές'' +μονογαμικές +''σχέσεις'' με στόχο την ευρεσιν του πριγκηπικού αλλου ημίσεως.
Οσοι - όσες συμβιβάζονται σε αυτην την παλιοζωή με πολλά + συγχρόνως χαλαρά ολόκληρα δεν τραβάνε τέτοια ζόρια.
Οσοι - όσες συμβιβάζονται σε αυτην την παλιοζωή με πολλά + συγχρόνως χαλαρά ολόκληρα δεν τραβάνε τέτοια ζόρια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ο Ασκητης λεει οτι η σαρανταρα θελει τον εικοσαρη και η εικοσαρα θελει τον σαρανταρη.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Κασέτες προλάβατε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 23:09Θυμάστε παλιά που δεν υπήρχε η λέξη meme και τα μόνα προ-memes ήταν κάτι γάτες που μιλούσαν κακά Αγγλικά επειδή είναι γάτες;
Εγώ θυμάμαι.
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγώ πάντως θυμάμαι ένα νήμα όπου το Μπιζέλι ζητούσε από το Νέρο να τη μυήσει στον κινηματογράφο. 

ναι ναι τέτοια λέγε, και σε 10 χρόνια θα είσαι μία σκιά. Θα λες την ιστορία σου για να δέσεις το επιχείρημά σου, έχεις ανεβάσει στόρι; θα σου λένε, εε; θα λές, αα καλά θα λένε, κανένας που να υπάρχει;;
Να σου τη μασαει το κασετοφωνο και να κανεις αμαν να τη συμμαζεψεις χωρις να καταστραφει...don't speak έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 23:19Κασέτες προλάβατε;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Ιουν 2018, 23:09Θυμάστε παλιά που δεν υπήρχε η λέξη meme και τα μόνα προ-memes ήταν κάτι γάτες που μιλούσαν κακά Αγγλικά επειδή είναι γάτες;
Εγώ θυμάμαι.
Floppy disk; Προλαβατε ολοι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα περισσότερα προβλήματα που συζητούμε εδώ έχουν τις ρίζες τους σε ένα και μόνο πρόβλημα..
από Parrot » 06 Απρ 2025, 14:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 70 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
06 Απρ 2025, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jafar
31 Μαρ 2024, 01:09