Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Ιουν 2018, 23:06

bizeli έγραψε:
16 Ιουν 2018, 23:00
Τους μιλάς για πράγματα που έζησες εσύ και αυτοί σε κοιτάν με απορία.
Μου έρχεται να τους πνίξω που δεν έχουν ιδέα για ποιο πράγμα μιλάω.
ε πες το ρε παιδάκι μου, είναι θέμα συνεννόησης. Πώς θα ξέρεις σίγουρα οτι ο απέναντι θα καταλάβει ότι ξέρεις καλύτερα τα πάντα σε αυτή την ζωή, αν δεν έχει ιδέα για την ζωή σου; Του λές το τρομερό σου επιχείρημα από τότε που ήσουν νέα, σε κοιτάει σαν να του λες για τους ινδιάνους τα παλιά χρόνια, καταρρέεις, σε καταλαβαίνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Ιουν 2018, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 16 Ιουν 2018, 23:06

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
16 Ιουν 2018, 22:53
Ορέστης 35 έγραψε:
16 Ιουν 2018, 22:50

Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;
είναι σαν να κάνεις επίδειξη το καινούργιο σου αντικείμενο.συμφωνώ με το χρωματισμένο.
δεν είναι απαραίτητο να έχεις κοινή κοινωνική ζωή με τον άλλον.
υπάρχουν γυναίκες που ταιριάζουν σε αυτό που λες...
πιστεψε με.
Αυτες ειναι πιο βολικες και ενδιαφερουσες. Γενικα μου αρεσουν οι εναλλακτικες γυναικες, ακομα και αυτες που εχουν πολυ περιεργη εμφανιση, πιρσινγκ στο προσωπο, περιεργα ρουχα... με προδιαθετουν οτι θα εχουν ωραιο και ατιθασο χαρακτηρα.

bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli » 16 Ιουν 2018, 23:07

GoBack έγραψε:
16 Ιουν 2018, 23:00
Αμα δεν ξερει ο αλλος ποια ειναι η Μαιρη Μηλιαρεση δεν υπαρχει σημειο επαφης.
Κοίτα ή θα έρθει ο άλλος διαβασμένος με όλη την δεκαετία του ΄90 (μην σου πω και του ΄80) ή αλλιώς χωριό δεν κάνουμε.
Τα πάντα.
πολιτική
ιστορία
κοινωνία
αθλητισμός
μουσική
διασκέδαση

Μόνο έτσι δέχομαι.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 16 Ιουν 2018, 23:08

Antares έγραψε:
16 Ιουν 2018, 23:05
Ορέστης 35 έγραψε:
bizeli έγραψε:
16 Ιουν 2018, 18:31
Και να σας πω και το άλλο; Και άντε πες τα βρίσκω εγώ (η χ εγώ, δεν μιλάω για μένα προσωπικά) με έναν ώριμο 25χρονο.
Αυτός κοινωνικό περίγυρο δεν έχει;
Θα βγαίνουμε όλοι μαζί τα πιτσιρίκια κι εγώ θα είμαι η μεγαλύτερη της παρέας; Θα ταιριάζω εγώ με τους υπόλοιπους; Τι θα λέμε; Πόσο κέρδισα στο τάβλι;
Και το ανάποδο. Θα έρχεται αυτός με τις δικές μου παρέες που είναι όλοι οι κυριλέδες και αυτός θα αισθάνεται λες και είμαι ο κηδεμόνας του;
Να ενας απι τους φοβους μου για να κανω σχεση. Γιατι θα πρεπει να γνωρισω τις παρεες της αλλης; Δε γινεται να συναντιομαστε μονο οι δυο μας;
Αν ο άνδρας που γνώρισα μου έλεγε να συναντιόμαστε μόνο οι δυο μας θα έκοβα πέρα σε ότι ηλικία και αν ήμουν.
Ευγε :smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 16 Ιουν 2018, 23:08

Antares έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
bizeli έγραψε:
Και να σας πω και το άλλο; Και άντε πες τα βρίσκω εγώ (η χ εγώ, δεν μιλάω για μένα προσωπικά) με έναν ώριμο 25χρονο.
Θα βγαίνουμε όλοι μαζί τα πιτσιρίκια κι εγώ θα είμαι η μεγαλύτερη της παρέας; Θα ταιριάζω εγώ με τους υπόλοιπους; Τι θα λέμε; Πόσο κέρδισα στο τάβλι;
Και το ανάποδο. Θα έρχεται αυτός με τις δικές μου παρέες που είναι όλοι οι κυριλέδες και αυτός θα αισθάνεται λες και είμαι ο κηδεμόνας του;
Αν ο άνδρας που γνώρισα μου έλεγε να συναντιόμαστε μόνο οι δυο μας θα έκοβα πέρα σε ότι ηλικία και αν ήμουν.
Και εγω με τις γυναικες.Παντα λεω φερε και μια φιλη σου.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 16 Ιουν 2018, 23:09

Θυμάστε παλιά που δεν υπήρχε η λέξη meme και τα μόνα προ-memes ήταν κάτι γάτες που μιλούσαν κακά Αγγλικά επειδή είναι γάτες;
Εγώ θυμάμαι. :a035:
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 16 Ιουν 2018, 23:11

Ευτυχως υπαρχει ποικιλια και ο καθενας μπορει να βρει αυτο που του ταιριαζει.

Το προβλημα νομιζω ειναι στο οτι δεν ψαχνει ιδιαιτερα, αλλα περιμενει να του εμφανιστει μπροστα του. Οχι οτι δεν συμβαινει, αλλα δε το λες και συνηθες.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 16 Ιουν 2018, 23:12

Antares έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
bizeli έγραψε:
γιατι θες να αλλαξεις τη ζωη σου; δεν προτιμας να βγαινετε με τις φιλες σου να κανετε ο,τι γουσταρετε και οταν θες το γκομενο να πηγαινεις σε αυτον;

bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli » 16 Ιουν 2018, 23:14

enaon έγραψε:
16 Ιουν 2018, 23:06
Του λές το τρομερό σου επιχείρημα από τότε που ήσουν νέα, σε κοιτάει σαν να του λες για τους ινδιάνους τα παλιά χρόνια, καταρρέεις, σε καταλαβαίνω.
Αν καταρρέεις λέει; Συντριβή μιλάμε.
Αν είναι κάθε φορά που μιλάω να δείχνω σε βίντεο στον άλλο σε τι αναφέρομαι, χεσ'το.
Άλλη δουλειά δεν είχαμε.
Για αυτό λέμε τουλάχιστον συνομήλικος και πάνω.
Να μπορείς να πεις δυο κουβέντες και να σε καταλάβει.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 16 Ιουν 2018, 23:16

Ζόρικα τα πράματα για όσους - οσες θέλουν κ κάνουν μόνο ''σοβαρές'' +μονογαμικές +''σχέσεις'' με στόχο την ευρεσιν του πριγκηπικού αλλου ημίσεως.
Οσοι - όσες συμβιβάζονται σε αυτην την παλιοζωή με πολλά + συγχρόνως χαλαρά ολόκληρα δεν τραβάνε τέτοια ζόρια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 16 Ιουν 2018, 23:19

bizeli έγραψε:
16 Ιουν 2018, 23:14
enaon έγραψε:
16 Ιουν 2018, 23:06
Του λές το τρομερό σου επιχείρημα από τότε που ήσουν νέα, σε κοιτάει σαν να του λες για τους ινδιάνους τα παλιά χρόνια, καταρρέεις, σε καταλαβαίνω.
Αν είναι κάθε φορά που μιλάω να δείχνω σε βίντεο στον άλλο σε τι αναφέρομαι, χεσ'το.
Άλλη δουλειά δεν είχαμε.
Για αυτό λέμε τουλάχιστον συνομήλικος και πάνω.
Να μπορείς να πεις δυο κουβέντες και να σε καταλάβει.
Ο Ασκητης λεει οτι η σαρανταρα θελει τον εικοσαρη και η εικοσαρα θελει τον σαρανταρη.

don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak » 16 Ιουν 2018, 23:19

Dwarven Blacksmith έγραψε:
16 Ιουν 2018, 23:09
Θυμάστε παλιά που δεν υπήρχε η λέξη meme και τα μόνα προ-memes ήταν κάτι γάτες που μιλούσαν κακά Αγγλικά επειδή είναι γάτες;
Κασέτες προλάβατε;

Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν » 16 Ιουν 2018, 23:21

Εγώ πάντως θυμάμαι ένα νήμα όπου το Μπιζέλι ζητούσε από το Νέρο να τη μυήσει στον κινηματογράφο. :102:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 16 Ιουν 2018, 23:21

bizeli έγραψε:
16 Ιουν 2018, 23:14
ναι ναι τέτοια λέγε, και σε 10 χρόνια θα είσαι μία σκιά. Θα λες την ιστορία σου για να δέσεις το επιχείρημά σου, έχεις ανεβάσει στόρι; θα σου λένε, εε; θα λές, αα καλά θα λένε, κανένας που να υπάρχει;;

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 16 Ιουν 2018, 23:23

don't speak έγραψε:
16 Ιουν 2018, 23:19
Dwarven Blacksmith έγραψε:
16 Ιουν 2018, 23:09
Κασέτες προλάβατε;
Να σου τη μασαει το κασετοφωνο και να κανεις αμαν να τη συμμαζεψεις χωρις να καταστραφει...

Floppy disk; Προλαβατε ολοι;

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών