Σοβαρά τώρα δεν ξέρετε ποιος είναι;
Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Θρυλικές πχωρουμικές προσωπικότητες
Θα τα διαβάσει κ άμα θέλει θα το πει.
Εμ τι, εμείς δεν έχομε φάει με το μισό πχώρουμ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τώρα θυμήθηκα και την Aleka GR, γουρούνι με ανεβαζε κάθαρμα με κατέβαζε. Εμένα βέβαια δεν με ένοιαζε μια που δεν καταλαβαίνω από τέτοια και μου φαινόταν ότι είχε πλάκα, και στο τέλος τολμώ να πω ότι με είχε συμπαθήσει κιόλας.
Θυμάστε μια ακροαριστερή πιτσιρίκα που ειχε μπει ενα φεγγάρι, με πύρινο λόγο που έλεγε οτι θέλει όλους τους φασίστες στην γκιλοτίνα και προπαγάνδιζε υπερ ενος κουρδικού επαναστατικού κόμματος παραφυάδας του πκκ;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Ξέρεις τι, δεν θέμα κακίας. Είναι η αλήθεια. Θέλω να πω, αν κάποιος στο φόρουμ έχει άλλο χαρακτήρα από έξω, είναι δικό του θέμα.Ερμής έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 11:19Αυτό ακριβώς. Κακία για κανέναν.Cavaliere έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 01:02Εγώ μίσος για κανέναν δεν έχω, ούτε μανιάτικο. Με όσους ήπια ένα κρασί, καλά έκανα, το χάρηκα. Όσοι με βρίσαν, τους συγχωράω. Μερικούς θα τους έριχνα ευχάριστα φάπες, αλλά ο Θεός τους φύλαξε, γιατί άμα με δει άνθρωπας, θα κρυφτεί. Καλύτερα. Πέρασα καλά, και διασκέδασα κόσμο με τις πλάκες μου.
Μπορούμε να λέμε τις συμφωνίες ή τις διαφωνίες μας, αλλα δεν έχει νόημα να κρατάς κακία, ειδικά σε μια ανώνυμη περσόνα.
Βέβαια για χρήστες που γράφουν χρόνια, δεν ισχύει. Ο χαρακτήρας βγαίνει.
Από κει και πέρα, υπάρχουν διακυμάνσεις. Υπήρχε μέλος που όλο τρωγομασταν. Στο τέλος άρχισε να λέει για μάνες κλπ.
Ένα μήνα μετά βρεθήκαμε από κοντά και παίξαμε μπάλα μαζί. Τα βρήκαμε σε 30 δεύτερολεπτα και μετά συνεχίσαμε να τρωγομαστε χωρίς ακρότητες. Διότι ακόμα και η σοβαρή βρισιά που είπε, φάνηκε πως δεν το εννοούσε. Δεν ήταν μαλακας.
Ένας άλλος ψυχακιας μέσω ρουφιανων έμαθε και ήρθε στο φαρμακείο δήθεν ως πελάτης και άρχισε να αναφέρει το ψευδώνυμο μέσα στο φαρμακείο για να κόψει αντιδράσεις. Ήταν λάθος αυτό και το κατάλαβε λίγο μετά με άκομψο τρόπο. Πάντως το κατάλαβε.
Γενικά λοιπόν δεν είναι θέμα κακίας. Ο Ιανος και η Κατσίκα, όταν κατάλαβαν ότι έχουν όλη τη εξουσία σε ένα φόρουμ επέλεξαν να φερθούν δικτατορικά και προκλητικά με μοναδικό κριτήριο τις πολιτικές προτιμήσεις τους.
Ε, να πάνε να γαμηθουν. Τόσο απλά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εμενα για να είμαι ειλικρινής ποτέ και κανείς δε μου την είπε άσχημα. Τελευταία ο Χαοτικός αλλά οκ κατάλαβε το λάθος του και τα πήρε πίσω αρα ηρέμησαν τα πνεύματα.
Στο παλιό ψιλοπράγματα, όσους είχα δει οτι συμπεριφέρονται έτσι, δε τους έδινα πατήματα.
Χωρίς να παραβλέπω αυτά που λες.
Ο Ιανός ρε είχε ρίξει αν δε κάνω λάθος μπαν στον σατανικό ρε μλκ για μια αφορμή πλήρως ασήμαντη
Στο παλιό ψιλοπράγματα, όσους είχα δει οτι συμπεριφέρονται έτσι, δε τους έδινα πατήματα.
Ο Ιανός ρε είχε ρίξει αν δε κάνω λάθος μπαν στον σατανικό ρε μλκ για μια αφορμή πλήρως ασήμαντη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εγώ είχα φάει 2 περμαμπαν, αλλά δεν ξέρω ποιος μου τα είχε ρίξει.Ερμής έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 14:14Εμενα για να είμαι ειλικρινής ποτέ και κανείς δε μου την είπε άσχημα. Τελευταία ο Χαοτικός αλλά οκ κατάλαβε το λάθος του και τα πήρε πίσω αρα ηρέμησαν τα πνεύματα.
- Otto Weininger
Ρε τι να λεμε. Το ξαναείπα :Ερμής έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 14:14Εμενα για να είμαι ειλικρινής ποτέ και κανείς δε μου την είπε άσχημα. Τελευταία ο Χαοτικός αλλά οκ κατάλαβε το λάθος του και τα πήρε πίσω αρα ηρέμησαν τα πνεύματα.
1. Ανοίγει ο Ιανος νήμα γράφοντας τα δικά του.
2. Από κάτω απαντάω με ένα μόνο εμοτικον, αυτό:

3. Το διαγράφει.
4. Στέλνω πμ στον συντονισμό και ρωτάω αν διέγραψε κανείς το ποστ.
5.Μου απαντάει ο Ιανος "ναι εγώ"
6. Τον ρωτάω για ποιο λόγο και αν νομίζει ότι είναι τσιφλικι του το φόρουμ.
7. Ανανέωση σελίδας.... Μπαν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Α εντάξει.. Εμενα και τα 2 περμαμπαν ήταν λέει για επαναλαμβανόμενα ρατσιστικά ποστς.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 14:19Ρε τι να λεμε. Το ξαναείπα :Ερμής έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 14:14Εμενα για να είμαι ειλικρινής ποτέ και κανείς δε μου την είπε άσχημα. Τελευταία ο Χαοτικός αλλά οκ κατάλαβε το λάθος του και τα πήρε πίσω αρα ηρέμησαν τα πνεύματα.
3. Το διαγράφει.
Προφανώς σκευωρία.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Καλά σας έκανεOtto Weininger έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 14:19Ρε τι να λεμε. Το ξαναείπα :Ερμής έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 14:14Εμενα για να είμαι ειλικρινής ποτέ και κανείς δε μου την είπε άσχημα. Τελευταία ο Χαοτικός αλλά οκ κατάλαβε το λάθος του και τα πήρε πίσω αρα ηρέμησαν τα πνεύματα.
3. Το διαγράφει.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Εγώ παίδες εδώ καινούργιος είμαι, αλλά από ό,τι διαβάζω (και στο μέτρο που αληθεύουν τα διάφορα παράπονα για παλαιούς συντονιστές) σκιάζομαι κομμάτι από αυτές τις περιπτώσεις "υπέρβασης εξουσίας"...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Πολύ γκρινιάζετε για τον συντονισμό... 

Ολα τα φορα ετσι λειτουργουν - σε μερικα οπως στο ΡΦ ανα εποχες το εχουν γραψει καθαρα και σπανε κ πλακιτσα - θυμησου τα βαφτισια της ΚΛΙΚΑΣ + περνανε πολιτικη - κομματικη γραμμη + εξοστρακιζουν τους αντιπαλους.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 14:37Εγώ παίδες εδώ καινούργιος είμαι, αλλά από ό,τι διαβάζω (και στο μέτρο που αληθεύουν τα διάφορα παράπονα για παλαιούς συντονιστές) σκιάζομαι κομμάτι από αυτές τις περιπτώσεις "υπέρβασης εξουσίας"...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πχωρουμικές καρακάξες κρώζουν χαρούμενα.
από Kauldron » 02 Οκτ 2024, 20:06 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 326 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
02 Οκτ 2024, 21:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαλαρή κουβεντούλα με 5 προσωπικότητες
από micmic » 23 Ιούλ 2024, 10:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 98 Απαντήσεις
- 2433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
28 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικότητες/ήρωες του ελληνικού αναρχικού χώρου/ Εξάρχεια.
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Δεκ 2024, 15:17 » σε Ιστορία - 94 Απαντήσεις
- 2290 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
18 Δεκ 2024, 17:01
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 697 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
15 Ιαν 2025, 20:29