Που να ξέρει;
Εγώ πιστεύω δεν είναι, από το "διαπιστώθηκαν ζημιές σε ιστούς των..." μέχρι το "θα είσαι άσφαιρος για πάντα" υπάρχει μια απόσταση.
Που να ξέρει;
Γιατι ξερουν αυτοι αν ειναι αληθεια;Λες να προλαβαιναν να τους ζητησουν και δειγμα σπερματος πριν τους στειλουν σπιτι για να βαλουν στο κρεβατι τον επομενο;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Χίλια συγγνώμη φος μου αλλά ένας απλός εγκέφαλος με πολύ βασικές λειτουργίες αρκεί.foscilis έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 23:43Επιτρέψτε μου να σας ανοίξω ένα παράθυρο στο πώς βλέπει τα πράγματα ένας ανώτερος εγκέφαλος:
Ξέρουμε όλοι ότι οι Κινέζοι βάζουν τον άλλον να δουλεύει εικοσάωρα και του φοράνε και πάμπερς για να μην πάει πέντε λεπτά για χέσιμο και χάσουν 0.1% από τα λεφτά που του δίνουν. Κι αυτοί οι άνθρωποι προτιμήσανε να εφαρμόσουν το πιο απόλυτο lockdown που έχει γίνει ποτέ σε μια μεγάπολη και μια περιοχή με πληθυσμό όσο η Γαλλία καθώς και λίγο πιο χαλαρό lockdown σε όλη την υπόλοιπη χώρα, πράγμα που ήδη τους έχει στοιχίσει γύρω στο 10% ΑΕΠ και φαίνεται ακόμα και από δορυφόρο μια και για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια δεν έχει νέφος πάνω από την Κίνα.
Λέτε να υπήρχε καλύτερη επιλογή και όλα αυτά να τα κάνανε επειδή είναι πιο μαλάκες από τον Μπόρις και τον ανεκδιήγητο συρφετό από κωλόφατσες που τον συνοδεύει; Σοβαρά τώρα;
Η Ελλαδα χρωσταει πλεον στους εταιρους στης στην Ευρωζωνη, μια απο τις πιο δυνατες οικονομικα οντοτητες στον κοσμο
ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις θέσεις του αυτά που λέει.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 00:25Συριζαιος καλει την κυβερνηση να αρει τα περιοριστικα μετρα για τον ιο για να πεθανουν οι γεροι και να κερδισουμε ποντους αναπτυξης και μελλοντικες γεννησεις
Αυτη ειναι η αριστερα που μας κυβερνησε
Το πείραμα με τη γάτα του Σρένιγκερ το ξέρεις;sys3x έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 00:32Χίλια συγγνώμη φος μου αλλά ένας απλός εγκέφαλος με πολύ βασικές λειτουργίες αρκεί.foscilis έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 23:43Επιτρέψτε μου να σας ανοίξω ένα παράθυρο στο πώς βλέπει τα πράγματα ένας ανώτερος εγκέφαλος:
Ξέρουμε όλοι ότι οι Κινέζοι βάζουν τον άλλον να δουλεύει εικοσάωρα και του φοράνε και πάμπερς για να μην πάει πέντε λεπτά για χέσιμο και χάσουν 0.1% από τα λεφτά που του δίνουν. Κι αυτοί οι άνθρωποι προτιμήσανε να εφαρμόσουν το πιο απόλυτο lockdown που έχει γίνει ποτέ σε μια μεγάπολη και μια περιοχή με πληθυσμό όσο η Γαλλία καθώς και λίγο πιο χαλαρό lockdown σε όλη την υπόλοιπη χώρα, πράγμα που ήδη τους έχει στοιχίσει γύρω στο 10% ΑΕΠ και φαίνεται ακόμα και από δορυφόρο μια και για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια δεν έχει νέφος πάνω από την Κίνα.
Λέτε να υπήρχε καλύτερη επιλογή και όλα αυτά να τα κάνανε επειδή είναι πιο μαλάκες από τον Μπόρις και τον ανεκδιήγητο συρφετό από κωλόφατσες που τον συνοδεύει; Σοβαρά τώρα;
Μην ασχολείσαι με τρίβιαλ θέματα, ας κάνουμε μια γεω-μετρική ανάλυση. Εμένα θέλω να με πεις το εξής, η φάση οφείλεται στα γουέτ μάρκετς της Κίνας (νυχτεριδάκια > μυρμηγκοφάγος > άνθρωπος) , είναι αντίδραση της ίδιας της γης προς το ανθρώπινο παράσιτο, υπάρχει συνωμοσία με διπλοπρακτοριλίκια σία-αμπρέλα κορπορέησο φύτεμα του ιού κτλ για είναι απλά εξωγήινοι-εσωγήινοι;
Εγώ λέω το α πάντως να ξέρεις.
Και το ξέρω και δε το ξέρω.AlienWay έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 00:39Το πείραμα με τη γάτα του Σρένιγκερ το ξέρεις;sys3x έγραψε: ↑17 Μαρ 2020, 00:32Χίλια συγγνώμη φος μου αλλά ένας απλός εγκέφαλος με πολύ βασικές λειτουργίες αρκεί.foscilis έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 23:43Επιτρέψτε μου να σας ανοίξω ένα παράθυρο στο πώς βλέπει τα πράγματα ένας ανώτερος εγκέφαλος:
Μην ασχολείσαι με τρίβιαλ θέματα, ας κάνουμε μια γεω-μετρική ανάλυση. Εμένα θέλω να με πεις το εξής, η φάση οφείλεται στα γουέτ μάρκετς της Κίνας (νυχτεριδάκια > μυρμηγκοφάγος > άνθρωπος) , είναι αντίδραση της ίδιας της γης προς το ανθρώπινο παράσιτο, υπάρχει συνωμοσία με διπλοπρακτοριλίκια σία-αμπρέλα κορπορέησο φύτεμα του ιού κτλ για είναι απλά εξωγήινοι-εσωγήινοι;
Εγώ λέω το α πάντως να ξέρεις.