Η Αγγλία υπέρ του ιού

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Η Αγγλία υπέρ του ιού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 17 Μαρ 2020, 00:25

covid19 έγραψε:
17 Μαρ 2020, 00:23
GoBack έγραψε:
17 Μαρ 2020, 00:20
Εδω δεν ξερεις καλα καλα τι επιπτωσεις εχει ο συγκεκριμενος ιος στα εμβρυα.Υπηρχαν ριπορτς απο την Κινα που μιλουσαν ακομα και για προβληματα στο αναπαραγωγικο συστημα των ανδρων που περασαν τον ιο.
Ρε συ σοβαρά τώρα, είναι αλήθεια ή θέλουν να μας φοβίσουν επειδή εμείς τα αγοράκια είμαστε πιο ζωηρά;
Που να ξέρει;

Εγώ πιστεύω δεν είναι, από το "διαπιστώθηκαν ζημιές σε ιστούς των..." μέχρι το "θα είσαι άσφαιρος για πάντα" υπάρχει μια απόσταση.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 17 Μαρ 2020, 00:26

covid19 έγραψε:
17 Μαρ 2020, 00:23
GoBack έγραψε:
17 Μαρ 2020, 00:20
Εδω δεν ξερεις καλα καλα τι επιπτωσεις εχει ο συγκεκριμενος ιος στα εμβρυα.Υπηρχαν ριπορτς απο την Κινα που μιλουσαν ακομα και για προβληματα στο αναπαραγωγικο συστημα των ανδρων που περασαν τον ιο.
Ρε συ σοβαρά τώρα, είναι αλήθεια ή θέλουν να μας φοβίσουν επειδή εμείς τα αγοράκια είμαστε πιο ζωηρά;
Γιατι ξερουν αυτοι αν ειναι αληθεια;Λες να προλαβαιναν να τους ζητησουν και δειγμα σπερματος πριν τους στειλουν σπιτι για να βαλουν στο κρεβατι τον επομενο;
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 17 Μαρ 2020, 00:27

Αρίστος πως γινεται αυτο το εικονιδιο που επιλεγεις,το ονομα,αλλα και ο σχεδον συχνα ηπιος τροπος που γραφεις να σε κανει απο τους πιο συμπαθεις χρηστες αν και οι διαφωνιες με οσα λες κατα καιρους ειναι μεγαλες! :lol:

δυσκολευομαστε να σου τα "χωσουμε" ακομα και αν το θελουμε ωρες ωρες :003::lol:

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 17 Μαρ 2020, 00:30

Ένα άλλο ζήτημα ότι οι μιλλένιαλς είναι όντως σνόουφλεικς.
Εγώ έλεγα τόσο καιρό για τους μπουμερς και τώρα που ήρθε η ώρα της κρίσης δεν μπορώ να μη τους δώσω ένα γαντοφορεμένο χέρι βοηθείας.
:a040:
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 17 Μαρ 2020, 00:32

foscilis έγραψε:
16 Μαρ 2020, 23:43
Επιτρέψτε μου να σας ανοίξω ένα παράθυρο στο πώς βλέπει τα πράγματα ένας ανώτερος εγκέφαλος:
Ξέρουμε όλοι ότι οι Κινέζοι βάζουν τον άλλον να δουλεύει εικοσάωρα και του φοράνε και πάμπερς για να μην πάει πέντε λεπτά για χέσιμο και χάσουν 0.1% από τα λεφτά που του δίνουν. Κι αυτοί οι άνθρωποι προτιμήσανε να εφαρμόσουν το πιο απόλυτο lockdown που έχει γίνει ποτέ σε μια μεγάπολη και μια περιοχή με πληθυσμό όσο η Γαλλία καθώς και λίγο πιο χαλαρό lockdown σε όλη την υπόλοιπη χώρα, πράγμα που ήδη τους έχει στοιχίσει γύρω στο 10% ΑΕΠ και φαίνεται ακόμα και από δορυφόρο μια και για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια δεν έχει νέφος πάνω από την Κίνα.

Λέτε να υπήρχε καλύτερη επιλογή και όλα αυτά να τα κάνανε επειδή είναι πιο μαλάκες από τον Μπόρις και τον ανεκδιήγητο συρφετό από κωλόφατσες που τον συνοδεύει; Σοβαρά τώρα;
Χίλια συγγνώμη φος μου αλλά ένας απλός εγκέφαλος με πολύ βασικές λειτουργίες αρκεί.

Μην ασχολείσαι με τρίβιαλ θέματα, ας κάνουμε μια γεω-μετρική ανάλυση. Εμένα θέλω να με πεις το εξής, η φάση οφείλεται στα γουέτ μάρκετς της Κίνας (νυχτεριδάκια > μυρμηγκοφάγος > άνθρωπος) , είναι αντίδραση της ίδιας της γης προς το ανθρώπινο παράσιτο, υπάρχει συνωμοσία με διπλοπρακτοριλίκια σία-αμπρέλα κορπορέησο φύτεμα του ιού κτλ για είναι απλά εξωγήινοι-εσωγήινοι;
Εγώ λέω το α πάντως να ξέρεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
covid19

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από covid19 » 17 Μαρ 2020, 00:32

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε το θέμα και να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη, οι Άγγλοι είναι χρυσή αυγή , μπεξιτάδες, λογικό να υιοθετούν τέτοιες τακτικές.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 17 Μαρ 2020, 00:33

Αρίστος έγραψε:
17 Μαρ 2020, 00:21
Τουρκια και Ελλαδα πανε σιγουρα για ΔΝΤ.

Και θα μαστε τυχεροι αν χρειαστει να δωσουμε μονο την Ακροπολη.

.
Η Ελλαδα χρωσταει πλεον στους εταιρους στης στην Ευρωζωνη, μια απο τις πιο δυνατες οικονομικα οντοτητες στον κοσμο
Χρωσταει σεαυτους που ονομαζατε τοκογλυφους δανειστες και θελατε να τους φεσωσετε
Αυτο σημαινει οτι αυριο οι τοκογλυφοι δανειστες μπορουν να αποφασισουν να μην πληρωσει η Ελλαδα καθολου δοσεις χρεους για ενα δυο η τρια χρονια;
Γιατι;
Γιατι απλα μπορει να το κανει.Εχει την δυαντοτητα η Ευρωζωνη να τα κανει αυτα

Αν λοιπον γινει κατι τετοιο εσεις οι αγανακτισμενοι της πλατειας ΣυνταγΜατος θα καταχωρηθειτε στην ιστορια οχι μονο ως ,αυτοκαταστροφικοι προδοτες ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς οπως ειστε καταχωρημενοι σημερα αλλα και ως πανυβλακες με πτυχιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 17 Μαρ 2020, 00:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 17 Μαρ 2020, 00:33

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
17 Μαρ 2020, 00:25
Συριζαιος καλει την κυβερνηση να αρει τα περιοριστικα μετρα για τον ιο για να πεθανουν οι γεροι και να κερδισουμε ποντους αναπτυξης και μελλοντικες γεννησεις
Αυτη ειναι η αριστερα που μας κυβερνησε
ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις θέσεις του αυτά που λέει.

Άλλωστε έχει πει ότι δε θα είναι καν ψηφοφορος.
Από πού κι ως που "συριζαιος";

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 17 Μαρ 2020, 00:35

Αριστο δεν σε θελουν ουτε στον ΣΥΡΙΖΑ πλεον με αυτα που γραφεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 17 Μαρ 2020, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 17 Μαρ 2020, 00:38

o μπορις εμαθε ελληνικα και γραφει στο phorum :lol:

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 17 Μαρ 2020, 00:39

sys3x έγραψε:
17 Μαρ 2020, 00:32
foscilis έγραψε:
Επιτρέψτε μου να σας ανοίξω ένα παράθυρο στο πώς βλέπει τα πράγματα ένας ανώτερος εγκέφαλος:
Ξέρουμε όλοι ότι οι Κινέζοι βάζουν τον άλλον να δουλεύει εικοσάωρα και του φοράνε και πάμπερς για να μην πάει πέντε λεπτά για χέσιμο και χάσουν 0.1% από τα λεφτά που του δίνουν. Κι αυτοί οι άνθρωποι προτιμήσανε να εφαρμόσουν το πιο απόλυτο lockdown που έχει γίνει ποτέ σε μια μεγάπολη και μια περιοχή με πληθυσμό όσο η Γαλλία καθώς και λίγο πιο χαλαρό lockdown σε όλη την υπόλοιπη χώρα, πράγμα που ήδη τους έχει στοιχίσει γύρω στο 10% ΑΕΠ και φαίνεται ακόμα και από δορυφόρο μια και για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια δεν έχει νέφος πάνω από την Κίνα.

Λέτε να υπήρχε καλύτερη επιλογή και όλα αυτά να τα κάνανε επειδή είναι πιο μαλάκες από τον Μπόρις και τον ανεκδιήγητο συρφετό από κωλόφατσες που τον συνοδεύει; Σοβαρά τώρα;
Χίλια συγγνώμη φος μου αλλά ένας απλός εγκέφαλος με πολύ βασικές λειτουργίες αρκεί.

Μην ασχολείσαι με τρίβιαλ θέματα, ας κάνουμε μια γεω-μετρική ανάλυση. Εμένα θέλω να με πεις το εξής, η φάση οφείλεται στα γουέτ μάρκετς της Κίνας (νυχτεριδάκια > μυρμηγκοφάγος > άνθρωπος) , είναι αντίδραση της ίδιας της γης προς το ανθρώπινο παράσιτο, υπάρχει συνωμοσία με διπλοπρακτοριλίκια σία-αμπρέλα κορπορέησο φύτεμα του ιού κτλ για είναι απλά εξωγήινοι-εσωγήινοι;
Το πείραμα με τη γάτα του Σρένιγκερ το ξέρεις;
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 17 Μαρ 2020, 00:43

AlienWay έγραψε:
17 Μαρ 2020, 00:39
sys3x έγραψε:
17 Μαρ 2020, 00:32
foscilis έγραψε:

Το πείραμα με τη γάτα του Σρένιγκερ το ξέρεις;
Και το ξέρω και δε το ξέρω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 17 Μαρ 2020, 00:44

:lol:

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 17 Μαρ 2020, 00:45

Και με γάτα και χωρίς γάτα
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 17 Μαρ 2020, 00:49

Κόκκορας έγραψε:
17 Μαρ 2020, 00:38
o μπορις εμαθε ελληνικα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση