Live: Πρόταση μομφής

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
MightyMouse
Phorum.gr user: MightyMouse

Re: Live: Πρόταση μομφής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MightyMouse » 17 Ιουν 2018, 01:28

Επίσης, μακεδονικός χαλβάς. :hebit:

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 17 Ιουν 2018, 01:52

Εικόνα
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » 17 Ιουν 2018, 02:01

Spiros252 έγραψε:
17 Ιουν 2018, 01:26
Για τα προϊόντα προβλέπει τίποτα η συμφωνία; Θα μπορούμε να ονομάζουμε το γάλα μακεδονικό, τη φέτα μακεδονική, το μακεδονικό τυρί ή θα μας κάνουν τίποτ αγωγές και θα τρέχουμε;; :p2:
Επίσης να τονίσουμε ότι η ύπαρξη του υπουργείου μακεδονίας - θράκης είναι προκλητική για τους βόρειους γείτονές μας και διαταράσσει τις προοπτικές ειρηνικής συνύπαρξης μαζί τους.

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 17 Ιουν 2018, 02:41

:ne5: είναι κι αυτό...

Ας πούμε εγώ θέλω να στήσω μια επιχείρηση στην Καστοριά και να την ονομάσω Εταιρεία Βόρειας Μακεδονίας Α.Ε.

Θα μπορέσω ή θα δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο;;

Ο Κοτζιάς στην απολογία του ομιλία του είπε απέξω απέξω ότι το Βόρειο τμήμα της Μακεδονίας (της δικιάς μας :roll: ) λέγεται Άνω Μακεδονία..

Νομίζω ότι θα δικαιωθούμε πολύ γρήγορα όσοι έχουμε την άποψη ότι δεν έπρεπε να παραχωρήσουμε καμία σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία. Θα ακούσουμε πολλά ευτράπελα...
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 17 Ιουν 2018, 02:43

Spiros252 έγραψε:
17 Ιουν 2018, 02:41
:ne5: είναι κι αυτό...

Ας πούμε εγώ θέλω να στήσω μια επιχείρηση στην Καστοριά και να την ονομάσω Εταιρεία Βόρειας Μακεδονίας Α.Ε.

Θα μπορέσω ή θα δημιουργηθεί διπλωματικό επεισόδιο;;

Ο Κοτζιάς στην απολογία του ομιλία του είπε απέξω απέξω ότι το Βόρειο τμήμα της Μακεδονίας (της δικιάς μας :roll: ) λέγεται Άνω Μακεδονία..
τα παιδιά που σπουδάζουν πχ στο ΤΕΙ Καστοριάς σπουδάζουν στο Τει Καστοριας(Δυτική Μακεδονία)
έτσι λέγεται!
(✿ ♥‿♥)

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 17 Ιουν 2018, 02:47

Δεν εχει σημασια. Δε μπορεις να ονομασεις μια εταιρια εδω γαλλικη εμπορικη ή γερμανικη εισαγωγικη;
Αν δεν υπαρχει προβλημα με εμπορικο σημα την ονομαζεις οπως θες
Αυτο παμε να ξεπερασουμε, τις μανιες με τα ονοματα

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 17 Ιουν 2018, 02:50

Ας το δούμε θετικά .
Η βόρεια Μακεδονία είναι τα Σκόπια , ανατολική κ δυτική οι γνωστές οι δικές μας και η Θεσσαλονίκη η κεντρική Μακεδονία .
Νότια Μακεδονία δεν υπάρχει , είμαστε όλοι οι υπόλοιποι χαμουτζηδες. :lol:

Η Κρήτη γτ μένει; Σαν πολύ να μην ακούγεται κ ανησυχώ πότε θα πατήσει το κουμπί..
~~¥~~

Spiros252
Διαχειριστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 17 Ιουν 2018, 02:57

Οκ, ας πούμε στο Κιλκίς κάπου εκεί ψηλά.

Λέγεται μάλλον έτσι λόγω της ομώνυμης περιφέρειας.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 17 Ιουν 2018, 03:04

Spiros252 έγραψε:
17 Ιουν 2018, 02:57
Οκ, ας πούμε στο Κιλκίς κάπου εκεί ψηλά.

Λέγεται μάλλον έτσι λόγω της ομώνυμης περιφέρειας.
Πολύ πρισαηζ το οριοθετεις.. ούτε η κυβέρνηση δεν έκανε έτσι με το θέμα :lol:
~~¥~~

Spiros252
Διαχειριστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 17 Ιουν 2018, 03:07

Υδράργυρος έγραψε:
17 Ιουν 2018, 02:47
Δεν εχει σημασια. Δε μπορεις να ονομασεις μια εταιρια εδω γαλλικη εμπορικη ή γερμανικη εισαγωγικη;
Προφανώς δεν τίθεται θέμα σύγχυσης γεωγραφικού προσδιορισμού σε αυτές που αναφέρεις.

Έτσι όπως εξελίχθηκε η υπόθεση το όνομα είναι το λιγότερο. Τώρα υπάρχει ελληνική αναγνώριση κάποιας υποτιθέμενης μακεδονικής γλώσσας και μακεδονικής ιθαγένειας!!

Το οξύμωρο εδώ είναι πως το κουλουράκι ας πούμε δεν δικαιούται να έχει μακεδονική ιθαγένεια, ενώ ένας αλβανόφωνος των Σκοπίων μπορεί! Δεν είναι τραγελαφικά όλα αυτά;
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 17 Ιουν 2018, 03:10

Spiros252 έγραψε:
17 Ιουν 2018, 03:07
Υδράργυρος έγραψε:
17 Ιουν 2018, 02:47
Προφανώς δεν τίθεται θέμα σύγχυσης γεωγραφικού προσδιορισμού σε αυτές που αναφέρεις.

Έτσι όπως εξελίχθηκε η υπόθεση το όνομα είναι το λιγότερο. Τώρα υπάρχει ελληνική αναγνώριση κάποιας υποτιθέμενης μακεδονικής γλώσσας και μακεδονικής ιθαγένειας!!

Το οξύμωρο εδώ είναι πως το κουλουράκι ας πούμε δεν δικαιούται να έχει μακεδονική ιθαγένεια, ενώ ένας αλβανόφωνος των Σκοπίων μπορεί! Δεν είναι τραγελαφικά όλα αυτά;

Τι μακεδονικη ιθαγενεια; αφου εχρις ελληνικη ιθαγενεια. Τραγελαφικα ειναι αυτα που γινονταν μεχρι σημερα

Spiros252
Διαχειριστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 17 Ιουν 2018, 03:14

Ναι λέω ένας αλβανόφωνος των δυτικών Σκοπίων θα αναφέρεται ως Μακεδόνας στην ιθαγένεια ενώ το κουλούρι όχι.

Γιατί να μην δικαιούται και ο Σαλονικιός να έχει Μακεδονική ιθαγένεια αφού αυτή πλέον είναι αναγνωρισμένη διεθνώς;
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 17 Ιουν 2018, 03:24

Spiros252 έγραψε:
17 Ιουν 2018, 03:14
Ναι λέω ένας αλβανόφωνος των δυτικών Σκοπίων θα αναφέρεται ως Μακεδόνας στην ιθαγένεια ενώ το κουλούρι όχι.

Γιατί να μην δικαιούται και ο Σαλονικιός να έχει Μακεδονική ιθαγένεια αφού αυτή πλέον είναι αναγνωρισμένη διεθνώς;
Απο το Μακεδονία ειναι μία και ειναι Ελληνική
πήγαμε στο Μακεδόνες είναι πολλοί, αρκεί να μην είναι Έλληνες.

πανωλεθρίαμβοι παντού.

Spiros252
Διαχειριστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 17 Ιουν 2018, 03:38

Ακριβώς αυτό συμβαίνει!

Έχω λοιπόν εγώ την εταιρεία μου "Εταιρεία Βόρειας Μακεδονίας Α.Ε." και έχω κατοχυρωμένα σήματα, τον ήλιο της Βεργίνας, το brand name Μακεδονία , μακεδονικός χαλβάς κ.ά.
Έρχεται ένας ανταγωνιστής και μου κλέβει το λογότυπο, τον ήλιο, και το brand name. Δεν έχει όμως οικονομική ισχύ για να με αντιμετωπίσει.
Εγώ αντίθετα μπορώ να τον μπλοκάρω από Συνεταιρισμούς κ.λπ. ως μέτοχος που είμαι.
Διαπραγματευομαστε λοιπόν κι εγώ του παραχωρω το σήμα μου, και τη δυνατότητα να ονομάζει μακεδονικά τα προϊόντα του ενώ οι μέτοχοι του μπορούν να ονομάζονται μέτοχοι εταιρειας Μακεδονίας ενώ οι δικοί μου μέτοχοι όχι. Οι δικοί μου μπορούν να ονομάζονται μέτοχοι του Ομίλου Ελλάς στον οποίο ανήκει η εταιρεία μου.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! :003:
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » 17 Ιουν 2018, 04:01

Spiros252 έγραψε:
17 Ιουν 2018, 03:38
Ακριβώς αυτό συμβαίνει!

Έχω λοιπόν εγώ την εταιρεία μου "Εταιρεία Βόρειας Μακεδονίας Α.Ε." και έχω κατοχυρωμένα σήματα, τον ήλιο της Βεργίνας, το brand name Μακεδονία , μακεδονικός χαλβάς κ.ά.
Έρχεται ένας ανταγωνιστής και μου κλέβει το λογότυπο, τον ήλιο, και το brand name. Δεν έχει όμως οικονομική ισχύ για να με αντιμετωπίσει.
Εγώ αντίθετα μπορώ να τον μπλοκάρω από Συνεταιρισμούς κ.λπ. ως μέτοχος που είμαι.
Διαπραγματευομαστε λοιπόν κι εγώ του παραχωρω το σήμα μου, και τη δυνατότητα να ονομάζει μακεδονικά τα προϊόντα του ενώ οι μέτοχοι του μπορούν να ονομάζονται μέτοχοι εταιρειας Μακεδονίας ενώ οι δικοί μου μέτοχοι όχι. Οι δικοί μου μπορούν να ονομάζονται μέτοχοι του Ομίλου Ελλάς στον οποίο ανήκει η εταιρεία μου.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! :003:
Αυτά συμβαίνουν με την πγόοδο.
Μα είναι δυνατόν να κάνουμε μπουλινγκ στους καημένους τους σκοπιανούς που δεν μας πείραξαν ποτέ; απαπαπαπα.

Εντάξει κύριε ζαεφ μου είστε φχαριστημένος;
Αν θέλετε να σας δώσουμε και κανένα κομμάτι ελληνικής γης ως αποζημίωση για την ψυχική οδύνη που υποστήκατε.

Να σας το σερβίρουμε εδώ ή θα το πάρετε πακέτο στο σπίτι;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών