Απορια για οποιον εχει συμπτωματα κορωνοϊου και ειναι σε καραντινα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Frozen

Re: Απορια για οποιον εχει συμπτωματα κορωνοϊου και ειναι σε καραντινα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen » 21 Μαρ 2020, 01:24

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
21 Μαρ 2020, 01:10
Ευχαριστω
Κατατοπιστικοτατο
Non-test-based strategy. Exclude from work until
At least 3 days (72 hours) have passed since recovery defined as resolution of fever without the use of fever-reducing medications and improvement in respiratory symptoms (e.g., cough, shortness of breath); and,
At least 7 days have passed since symptoms first appeared
Ξαναλέω όμως ότι είναι για υγειονομικό προσωπικό και οι μέρες είναι λιγότερες σε σχέση με άλλους που δεν ανήκουν στο χώρο.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:

Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen » 21 Μαρ 2020, 01:27

21 Μαρ 2020, 01:06
Η ερωτηση αφορα το ποτε μπορεις να κυκλοφορησεις εξω χωρις να μολυνεις αλλους
Τα πρωτοκολλα λενε οτι πρεπει αν βγεις αρνητικος σε δυο διαδοχικα τεστ για να επιβεβαιωθει η ιαση αλλα πως θα κανει καποιος δυο διαδοχικα τεστ οταν ειναι σπιτι και δεν εχει κανει καν τεστ ωστε να διαπιστωσει οτι εχει τον ιο
Ισχύει για τα δύο διαδοχικά τεστ αλλά νομίζω ότι δεν θα είναι κάτι ρεαλιστικό στην παρούσα φάση.
Επίσης, αν κάποιος πληρεί τα κριτήρια για να κάνει το τεστ τότε πρέπει να έρθουν σε εκείνον ή να γίνει τύπου drive through.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 21 Μαρ 2020, 01:33

21 Μαρ 2020, 01:21
Ζενίθεδρος έγραψε:
21 Μαρ 2020, 01:16
Εχω τον κωλόβηχα εδώ και 12 μέρες. Τωρα κάπως ελαττωθηκε. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια παράξενη ίωση. Με χτύπησε παντού, λες και έψαχνε να βρει το αδύνατο σημείο. Άρχισε με κάψιμο το λαιμό, μετά φτερνισμα, καταρροη και ξεροβηχας. Αφού άρχισαν οι κίτρινες ροχαλες (καθάρισμα πνευμονων) μου το γύρισε μια μόνο μέρα σε διάρροια. Μετά ξαναματαβηχας. Την άλλη μέρα λίγο πονοκέφαλος. Σταμάτησε. Μετά σταμάτησε ο βήχας και ξανά κάψιμο στο λαιμό, ελαφριά ζαλάδα. και ξανά καταρροη. Σήμερα, 12η ημέρα έχουν σταματήσει όλα και μου έχει πρηστεί το ουλο σε ένα δόντι που το έχω υποψήφιο για βγάλσιμο εδώ και χρόνο. Πρέπει να τον κόλλησα από τη μάνα μου, που την είχε ρίξει τρεις μέρες με 39 πυρετό στο κρεβάτι. 71 χρόνων, αλλά μάλλον την γλίτωσε, επειδή παίρνει χλωροκινη για τον λύκο.
Πηρες τον ΕΟΔΔΥ;
Πήρα τον γιατρό και μου είπε να κάτσω σπίτι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Μαρ 2020, 01:34

Οποτε για να δουμε το θα σου πει οταν τον ενημερωσεις οτι εισαι 3 ημερεςχωρις συμπτωματα η με ελαφρια συμπτωματα
Παρακαλω ενημερωσε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen » 21 Μαρ 2020, 01:41

Ζενίθεδρος έγραψε:
Εχω τον κωλόβηχα εδώ και 12 μέρες. Τωρα κάπως ελαττωθηκε. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια παράξενη ίωση. Με χτύπησε παντού, λες και έψαχνε να βρει το αδύνατο σημείο. Άρχισε με κάψιμο το λαιμό, μετά φτερνισμα, καταρροη και ξεροβηχας. Αφού άρχισαν οι κίτρινες ροχαλες (καθάρισμα πνευμονων) μου το γύρισε μια μόνο μέρα σε διάρροια. Μετά ξαναματαβηχας. Την άλλη μέρα λίγο πονοκέφαλος. Σταμάτησε. Μετά σταμάτησε ο βήχας και ξανά κάψιμο στο λαιμό, ελαφριά ζαλάδα. και ξανά καταρροη. Σήμερα, 12η ημέρα έχουν σταματήσει όλα και μου έχει πρηστεί το ουλο σε ένα δόντι που το έχω υποψήφιο για βγάλσιμο εδώ και χρόνο. Πρέπει να τον κόλλησα από τη μάνα μου, που την είχε ρίξει τρεις μέρες με 39 πυρετό στο κρεβάτι. 71 χρόνων, αλλά μάλλον την γλίτωσε, επειδή παίρνει χλωροκινη για τον λύκο.
Περαστικά. Σου είπαν για τεστ;

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 21 Μαρ 2020, 01:46

Frozen έγραψε:
21 Μαρ 2020, 01:41
Ζενίθεδρος έγραψε:
Περαστικά. Σου είπαν για τεστ;
Ευχαριστώ. Οχι, κοστίζει.

Ωραίο αβαταρι! :romance-hearteyes:

Πρέπει να βάζουμε και στα μασταρια μάσκα, γιατί μεταδίδουν καυλα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 21 Μαρ 2020, 01:49

Μόνο αμα σε παρει το αρχιμαστόρι να πας σε καμία πρεσβεια για δουλεια φευγεις απο το σπίτι.

ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 21 Μαρ 2020, 01:53

Περαστικά να είναι !

Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 21 Μαρ 2020, 01:54

Με αυτόν τον κωλοιο και δεκατα να έχεις πάει το μυαλό σου στο κακο.Το Twitter ειναι γεμάτο μαρτυρίες που ορκιζονται οτι το πέρασαν απο τον περασμένο Νοεμβριο η Δεκεμβριο κιόλας.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Μαρ 2020, 01:55

Gewponos90 έγραψε:
21 Μαρ 2020, 01:49
Μόνο αμα σε παρει το αρχιμαστόρι να πας σε καμία πρεσβεια για δουλεια φευγεις απο το σπίτι.

ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ
Παλι θες να στον φορεσω;
Εθισμος σου εχει γινει
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen » 21 Μαρ 2020, 02:00

NewModelArmy έγραψε:
21 Μαρ 2020, 01:54
Με αυτόν τον κωλοιο και δεκατα να έχεις πάει το μυαλό σου στο κακο.Το Twitter ειναι γεμάτο μαρτυρίες που ορκιζονται οτι το πέρασαν απο τον περασμένο Νοεμβριο η Δεκεμβριο κιόλας.
Και πως ξέρουν ότι το πέρασαν αν δεν διαγνώστηκαν;

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 21 Μαρ 2020, 02:07

Συναδελφος μου κατα 99% εχει κορονοιο (βηχας, πυρετος, αναπνοή, πονοι κλπ) εδω και 3-4 μερες στο σπιτι. Το ποιο δυσκολο μου λεει και δεν εχει ξανανιωσει ποτε ετσι ειναι οτι δεν μπορει να κοιμηθεί. Με το ζορι κοιμόταν 1 ωρα το 24ωρο.

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 21 Μαρ 2020, 02:12

Ζενίθεδρος έγραψε:
Πρώτα πρώτα περαστικά.

Είχα διάρροια και πονοκέφαλο, μόνο αυτα.
Η γυναίκα μου μόνο πονοφελο.
Ο γιος μου πονοκέφαλο και πόνο στην κοιλιά.

Μακάρι να περάσαμε τον κορονοιο και να ήταν τόσο ελαφρά.
Aριστοτελης έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 21 Μαρ 2020, 02:17

nick έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:07
Συναδελφος μου κατα 99% εχει κορονοιο (βηχας, πυρετος, αναπνοή, πονοι κλπ) εδω και 3-4 μερες στο σπιτι. Το ποιο δυσκολο μου λεει και δεν εχει ξανανιωσει ποτε ετσι ειναι οτι δεν μπορει να κοιμηθεί. Με το ζορι κοιμόταν 1 ωρα το 24ωρο.
Τι έγινε στο χώρο της δουλειά σας μετά απο αυτό το γεγονός;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 21 Μαρ 2020, 02:27

Περασμενη παρασκευη ημασταν μαζι τελευταία φορα (περασε μια βδομαδα μαλλον δεν με κολλησε), απο τη δευτερα ειμαστε work from home τουλαχιστον μεχρι 31/3. Ο συναδελφος το επαθε ξημερωματα τριτης. Τιποτε δεν εγινε στα γραφεια

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών