Ξαναλέω όμως ότι είναι για υγειονομικό προσωπικό και οι μέρες είναι λιγότερες σε σχέση με άλλους που δεν ανήκουν στο χώρο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 01:10Ευχαριστω
ΚατατοπιστικοτατοNon-test-based strategy. Exclude from work until
At least 3 days (72 hours) have passed since recovery defined as resolution of fever without the use of fever-reducing medications and improvement in respiratory symptoms (e.g., cough, shortness of breath); and,
At least 7 days have passed since symptoms first appeared
Απορια για οποιον εχει συμπτωματα κορωνοϊου και ειναι σε καραντινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Απορια για οποιον εχει συμπτωματα κορωνοϊου και ειναι σε καραντινα
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 

Ισχύει για τα δύο διαδοχικά τεστ αλλά νομίζω ότι δεν θα είναι κάτι ρεαλιστικό στην παρούσα φάση.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 01:06Η ερωτηση αφορα το ποτε μπορεις να κυκλοφορησεις εξω χωρις να μολυνεις αλλους
Τα πρωτοκολλα λενε οτι πρεπει αν βγεις αρνητικος σε δυο διαδοχικα τεστ για να επιβεβαιωθει η ιαση αλλα πως θα κανει καποιος δυο διαδοχικα τεστ οταν ειναι σπιτι και δεν εχει κανει καν τεστ ωστε να διαπιστωσει οτι εχει τον ιο
Επίσης, αν κάποιος πληρεί τα κριτήρια για να κάνει το τεστ τότε πρέπει να έρθουν σε εκείνον ή να γίνει τύπου drive through.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πήρα τον γιατρό και μου είπε να κάτσω σπίτι.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 01:21Πηρες τον ΕΟΔΔΥ;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 01:16Εχω τον κωλόβηχα εδώ και 12 μέρες. Τωρα κάπως ελαττωθηκε. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια παράξενη ίωση. Με χτύπησε παντού, λες και έψαχνε να βρει το αδύνατο σημείο. Άρχισε με κάψιμο το λαιμό, μετά φτερνισμα, καταρροη και ξεροβηχας. Αφού άρχισαν οι κίτρινες ροχαλες (καθάρισμα πνευμονων) μου το γύρισε μια μόνο μέρα σε διάρροια. Μετά ξαναματαβηχας. Την άλλη μέρα λίγο πονοκέφαλος. Σταμάτησε. Μετά σταμάτησε ο βήχας και ξανά κάψιμο στο λαιμό, ελαφριά ζαλάδα. και ξανά καταρροη. Σήμερα, 12η ημέρα έχουν σταματήσει όλα και μου έχει πρηστεί το ουλο σε ένα δόντι που το έχω υποψήφιο για βγάλσιμο εδώ και χρόνο. Πρέπει να τον κόλλησα από τη μάνα μου, που την είχε ρίξει τρεις μέρες με 39 πυρετό στο κρεβάτι. 71 χρόνων, αλλά μάλλον την γλίτωσε, επειδή παίρνει χλωροκινη για τον λύκο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οποτε για να δουμε το θα σου πει οταν τον ενημερωσεις οτι εισαι 3 ημερεςχωρις συμπτωματα η με ελαφρια συμπτωματα
Παρακαλω ενημερωσε
Παρακαλω ενημερωσε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Περαστικά. Σου είπαν για τεστ;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 01:16Εχω τον κωλόβηχα εδώ και 12 μέρες. Τωρα κάπως ελαττωθηκε. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια παράξενη ίωση. Με χτύπησε παντού, λες και έψαχνε να βρει το αδύνατο σημείο. Άρχισε με κάψιμο το λαιμό, μετά φτερνισμα, καταρροη και ξεροβηχας. Αφού άρχισαν οι κίτρινες ροχαλες (καθάρισμα πνευμονων) μου το γύρισε μια μόνο μέρα σε διάρροια. Μετά ξαναματαβηχας. Την άλλη μέρα λίγο πονοκέφαλος. Σταμάτησε. Μετά σταμάτησε ο βήχας και ξανά κάψιμο στο λαιμό, ελαφριά ζαλάδα. και ξανά καταρροη. Σήμερα, 12η ημέρα έχουν σταματήσει όλα και μου έχει πρηστεί το ουλο σε ένα δόντι που το έχω υποψήφιο για βγάλσιμο εδώ και χρόνο. Πρέπει να τον κόλλησα από τη μάνα μου, που την είχε ρίξει τρεις μέρες με 39 πυρετό στο κρεβάτι. 71 χρόνων, αλλά μάλλον την γλίτωσε, επειδή παίρνει χλωροκινη για τον λύκο.

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ευχαριστώ. Οχι, κοστίζει.Frozen έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 01:41Περαστικά. Σου είπαν για τεστ;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 01:16Εχω τον κωλόβηχα εδώ και 12 μέρες. Τωρα κάπως ελαττωθηκε. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια παράξενη ίωση. Με χτύπησε παντού, λες και έψαχνε να βρει το αδύνατο σημείο. Άρχισε με κάψιμο το λαιμό, μετά φτερνισμα, καταρροη και ξεροβηχας. Αφού άρχισαν οι κίτρινες ροχαλες (καθάρισμα πνευμονων) μου το γύρισε μια μόνο μέρα σε διάρροια. Μετά ξαναματαβηχας. Την άλλη μέρα λίγο πονοκέφαλος. Σταμάτησε. Μετά σταμάτησε ο βήχας και ξανά κάψιμο στο λαιμό, ελαφριά ζαλάδα. και ξανά καταρροη. Σήμερα, 12η ημέρα έχουν σταματήσει όλα και μου έχει πρηστεί το ουλο σε ένα δόντι που το έχω υποψήφιο για βγάλσιμο εδώ και χρόνο. Πρέπει να τον κόλλησα από τη μάνα μου, που την είχε ρίξει τρεις μέρες με 39 πυρετό στο κρεβάτι. 71 χρόνων, αλλά μάλλον την γλίτωσε, επειδή παίρνει χλωροκινη για τον λύκο.
Ωραίο αβαταρι!

Πρέπει να βάζουμε και στα μασταρια μάσκα, γιατί μεταδίδουν καυλα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μόνο αμα σε παρει το αρχιμαστόρι να πας σε καμία πρεσβεια για δουλεια φευγεις απο το σπίτι.
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Περαστικά να είναι !
- NewModelArmy
Με αυτόν τον κωλοιο και δεκατα να έχεις πάει το μυαλό σου στο κακο.Το Twitter ειναι γεμάτο μαρτυρίες που ορκιζονται οτι το πέρασαν απο τον περασμένο Νοεμβριο η Δεκεμβριο κιόλας.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Παλι θες να στον φορεσω;Gewponos90 έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 01:49Μόνο αμα σε παρει το αρχιμαστόρι να πας σε καμία πρεσβεια για δουλεια φευγεις απο το σπίτι.
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟ
Εθισμος σου εχει γινει
Αρίστος for Tsirpas
Και πως ξέρουν ότι το πέρασαν αν δεν διαγνώστηκαν;NewModelArmy έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 01:54Με αυτόν τον κωλοιο και δεκατα να έχεις πάει το μυαλό σου στο κακο.Το Twitter ειναι γεμάτο μαρτυρίες που ορκιζονται οτι το πέρασαν απο τον περασμένο Νοεμβριο η Δεκεμβριο κιόλας.

Συναδελφος μου κατα 99% εχει κορονοιο (βηχας, πυρετος, αναπνοή, πονοι κλπ) εδω και 3-4 μερες στο σπιτι. Το ποιο δυσκολο μου λεει και δεν εχει ξανανιωσει ποτε ετσι ειναι οτι δεν μπορει να κοιμηθεί. Με το ζορι κοιμόταν 1 ωρα το 24ωρο.
Πρώτα πρώτα περαστικά.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 01:16Εχω τον κωλόβηχα εδώ και 12 μέρες. Τωρα κάπως ελαττωθηκε. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια παράξενη ίωση. Με χτύπησε παντού, λες και έψαχνε να βρει το αδύνατο σημείο. Άρχισε με κάψιμο το λαιμό, μετά φτερνισμα, καταρροη και ξεροβηχας. Αφού άρχισαν οι κίτρινες ροχαλες (καθάρισμα πνευμονων) μου το γύρισε μια μόνο μέρα σε διάρροια. Μετά ξαναματαβηχας. Την άλλη μέρα λίγο πονοκέφαλος. Σταμάτησε. Μετά σταμάτησε ο βήχας και ξανά κάψιμο στο λαιμό, ελαφριά ζαλάδα. και ξανά καταρροη. Σήμερα, 12η ημέρα έχουν σταματήσει όλα και μου έχει πρηστεί το ουλο σε ένα δόντι που το έχω υποψήφιο για βγάλσιμο εδώ και χρόνο. Πρέπει να τον κόλλησα από τη μάνα μου, που την είχε ρίξει τρεις μέρες με 39 πυρετό στο κρεβάτι. 71 χρόνων, αλλά μάλλον την γλίτωσε, επειδή παίρνει χλωροκινη για τον λύκο.
Είχα διάρροια και πονοκέφαλο, μόνο αυτα.
Η γυναίκα μου μόνο πονοφελο.
Ο γιος μου πονοκέφαλο και πόνο στην κοιλιά.
Μακάρι να περάσαμε τον κορονοιο και να ήταν τόσο ελαφρά.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Τι έγινε στο χώρο της δουλειά σας μετά απο αυτό το γεγονός;
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Περασμενη παρασκευη ημασταν μαζι τελευταία φορα (περασε μια βδομαδα μαλλον δεν με κολλησε), απο τη δευτερα ειμαστε work from home τουλαχιστον μεχρι 31/3. Ο συναδελφος το επαθε ξημερωματα τριτης. Τιποτε δεν εγινε στα γραφεια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 1500 ευρώ πρόστιμο για όποιον επαγγελματία δεν έχει IRIS
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 28 Αύγ 2024, 12:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
28 Αύγ 2024, 12:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νοσώ με covid, ο 3πλος εμβολιασμός αποδυνάμωσε τα συμπτώματα
από Sol » 04 Ιουν 2023, 11:24 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 55 Απαντήσεις
- 2321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
18 Δεκ 2023, 09:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τραμπουκισμοί και μαφιόζικες ενέργειες για όποιον μιλάει για διαπλοκή.
από Kauldron » 22 Δεκ 2024, 12:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
22 Δεκ 2024, 13:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νεοφιλελερισμός και υγεία-Αλίμονο σ' όποιον φτωχό αρρωστήσει.
από Kauldron » 07 Ιουν 2023, 11:27 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
08 Ιουν 2023, 08:37
-