Γάτα του enaon που πάει για φαΐ:

αν ήταν έτσι θα ήταν καλά, δεν θα μπορούσαν να ανέβουν μετά, αλλά έχει ανεμόσκαλα.
Αν η φυση το ηθελε ετσι, θα το ειχε κανει. Να τις αφησεις ησυχες.enaon έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 13:13αν ήταν έτσι θα ήταν καλά, δεν θα μπορούσαν να ανέβουν μετά, αλλά έχει ανεμόσκαλα.
πείτε τε κορίτσια, έστω οτι οι γάτες και οι γυναίκες μοιάζουν κάπως, είναι κακό να τις πάω για στείρωση; Αν ξέρανε ελληνικά τι θα τους λέγαμε για να τις πείσουμε οτι θα το κάνω από αγάπη;
Custom_F έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 13:14Αν η φυση το ηθελε ετσι, θα το ειχε κανει. Να τις αφησεις ησυχες.enaon έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 13:13αν ήταν έτσι θα ήταν καλά, δεν θα μπορούσαν να ανέβουν μετά, αλλά έχει ανεμόσκαλα.
πείτε τε κορίτσια, έστω οτι οι γάτες και οι γυναίκες μοιάζουν κάπως, είναι κακό να τις πάω για στείρωση; Αν ξέρανε ελληνικά τι θα τους λέγαμε για να τις πείσουμε οτι θα το κάνω από αγάπη;
Πες τους ότι αν δεν αρχίσουν να χρησιμοποιούν προφυλακτικό, θα αναγκαστείς να το κάνεις. Μετά η απόφαση είναι δική τους.enaon έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 13:13αν ήταν έτσι θα ήταν καλά, δεν θα μπορούσαν να ανέβουν μετά, αλλά έχει ανεμόσκαλα.
Σωστό. Να αφήσουμε τις γάτες όπως τις θέλει η φύση.Custom_F έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 13:14Αν η φυση το ηθελε ετσι, θα το ειχε κανει. Να τις αφησεις ησυχες.enaon έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 13:13αν ήταν έτσι θα ήταν καλά, δεν θα μπορούσαν να ανέβουν μετά, αλλά έχει ανεμόσκαλα.
Ότι δεν στειρώνουν μόνον τις γατούλες αλλά και τα σκυλάκια.
Έφερνε ένας ξάδελφός μου, μεγαλύτερός μου κατά 10 χρόνια περίπου, κάτι μίνι αλεξιπτωτάκια απ' τον στρατό. ΠΑΟτζής ήταν, νομίζω σε κάτι φωτιστικά βλήματα χρησιμοποιούνταν ή κάτι τέτοιο. Είχε η αδελφή του έναν γάτο λίγο... κοιμισμένο, τον έπιανε ο τύπος κάθε τόσο, του προσάρμοζε το αλεξίπτωτο και τον πετούσε από το πάνω-πάνω πλατύσκαλο της μονοκατοικίας (κάπου 1,5 όροφο). Έπιανε το κόλπο, έπεφτε αργά. Ο γάτος στο μεταξύ, άρχιζε να σπινιάρει στον αέρα λίγο πριν πατήσει στο χώμα. Μόλις πατούσε, όπου φύγει-φύγει ο γάτος μέσα στον κήπο, με το αλεξίπτωτο να φουσκώνει πίσω του...enaon έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 13:13αν ήταν έτσι θα ήταν καλά, δεν θα μπορούσαν να ανέβουν μετά, αλλά έχει ανεμόσκαλα.
Φτιάχνεις μ' αυτά τα ψοφίμια σάντουιτς να φάει ο άντρας; τς, τς
Αυτά τα κάνουμε και στις γυναίκες όμως, αλλά δεν τις στειρώνουμε. Ίσως είναι ανταποδοτικό το ζήτημα, το έχω σκεφτεί μερικές φορές να πω την αλήθεια. Αν σκούπιζαν/ξεσκόνιζαν με την ουρά τους μία φορά την ημέρα αντί να τα κάνουν μόνο λίμπα, αν έφερναν τσιγάρα και κοκακόλες απο το περίπτερο, τότε νομίζω θα τα βλέπαμε αλλιώς.shrike έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 13:18Σωστό. Να αφήσουμε τις γάτες όπως τις θέλει η φύση.
Δηλαδή, να μην τις ταΐζουμε, να μην τις χαϊδεύουμε (ούτε καν να τις πλησιάζουμε), να μην τις σπιτώνουμε (έστω... κηπώνουμε), να μην τις πηγαίνουμε στον γιατρό, να μην τις περιποιούμαστε γενικά. Το ίδιο και με τους σκύλους.
Πολλές φορές (όπως κατάλαβες, μεγάλωσα σε μονοκατοικία, είχαμε γάτες, σκύλους... και άλλα πολλά).enaon έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 13:40SpoilerShowρε παιδιά άσχετο, αλλά είχε κανείς την τύχη να τον γλείψει ώρα γάτα; Μία που έχω από μικρή με έγλειφε για να με καθαρίσει στο κεφάλι, 20λεπτα σεσιονς, αν μπορούσα να την κάνω να το κάνει κατα βούληση σε όποιον θέλω σαν επάγγελμα, θα γινόμουνα πλούσιος, η γατούλα δηλαδή, απλά θα τα διαχειριζόμουν εγώ. Πεντικιούρ από γάτα, κολονάκι Παρίσι νέα Υόρκη για αρχή.
Στη μια περιπτωση βεβαια κυριως κανεις κατι καλο για τις γατες και στην αλλη κατι καλο για σενα.shrike έγραψε: ↑18 Ιουν 2018, 13:18Σωστό. Να αφήσουμε τις γάτες όπως τις θέλει η φύση.
Δηλαδή, να μην τις ταΐζουμε, να μην τις χαϊδεύουμε (ούτε καν να τις πλησιάζουμε), να μην τις σπιτώνουμε (έστω... κηπώνουμε), να μην τις πηγαίνουμε στον γιατρό, να μην τις περιποιούμαστε γενικά. Το ίδιο και με τους σκύλους.