Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 18 Ιουν 2018, 13:06

enaon έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:02
shrike έγραψε:
18 Ιουν 2018, 12:58
Αν όμως βρουν μέρος που τις ταΐζουν (αυτό μόνο, όχι να τις προσέχουν κλπ), δεν ξεκολλάνε.
μύθος..
Εγώ το φαΐ το έχω στον κήπο και τις γάτες στην ταράτσα, εκτός αν είμαι στον κήπο.
Γάτα του enaon που πάει για φαΐ:
SpoilerShow
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 18 Ιουν 2018, 13:10

Naida έγραψε:
18 Ιουν 2018, 12:32
κοολααασηηηη έγραψε:
18 Ιουν 2018, 12:29
Και κιοφτεδες και κιοφτεδες
Ναι ρε φίλε, αυτό που το πας. Βάζω και τη μπύρα στη κατάψυξη και την ανοίγω και με τον αναφτήρα ή και το πιρούνι.
:romance-hearteyes:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Ιουν 2018, 13:13

shrike έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:06
αν ήταν έτσι θα ήταν καλά, δεν θα μπορούσαν να ανέβουν μετά, αλλά έχει ανεμόσκαλα.

πείτε τε κορίτσια, έστω οτι οι γάτες και οι γυναίκες μοιάζουν κάπως, είναι κακό να τις πάω για στείρωση; Αν ξέρανε ελληνικά τι θα τους λέγαμε για να τις πείσουμε οτι θα το κάνω από αγάπη;

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 18 Ιουν 2018, 13:14

enaon έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:13
shrike έγραψε:
αν ήταν έτσι θα ήταν καλά, δεν θα μπορούσαν να ανέβουν μετά, αλλά έχει ανεμόσκαλα.

πείτε τε κορίτσια, έστω οτι οι γάτες και οι γυναίκες μοιάζουν κάπως, είναι κακό να τις πάω για στείρωση; Αν ξέρανε ελληνικά τι θα τους λέγαμε για να τις πείσουμε οτι θα το κάνω από αγάπη;
Αν η φυση το ηθελε ετσι, θα το ειχε κανει. Να τις αφησεις ησυχες.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 18 Ιουν 2018, 13:15

Custom_F έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:14
enaon έγραψε:
shrike έγραψε:

:smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 18 Ιουν 2018, 13:17

enaon έγραψε:
shrike έγραψε:

Πες τους ότι αν δεν αρχίσουν να χρησιμοποιούν προφυλακτικό, θα αναγκαστείς να το κάνεις. Μετά η απόφαση είναι δική τους.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 18 Ιουν 2018, 13:18

Custom_F έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:14
enaon έγραψε:
shrike έγραψε:

Σωστό. Να αφήσουμε τις γάτες όπως τις θέλει η φύση.

Δηλαδή, να μην τις ταΐζουμε, να μην τις χαϊδεύουμε (ούτε καν να τις πλησιάζουμε), να μην τις σπιτώνουμε (έστω... κηπώνουμε), να μην τις πηγαίνουμε στον γιατρό, να μην τις περιποιούμαστε γενικά. Το ίδιο και με τους σκύλους.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Ιουν 2018, 13:21

enaon έγραψε:

Ότι δεν στειρώνουν μόνον τις γατούλες αλλά και τα σκυλάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 18 Ιουν 2018, 13:25

enaon έγραψε:
shrike έγραψε:

Έφερνε ένας ξάδελφός μου, μεγαλύτερός μου κατά 10 χρόνια περίπου, κάτι μίνι αλεξιπτωτάκια απ' τον στρατό. ΠΑΟτζής ήταν, νομίζω σε κάτι φωτιστικά βλήματα χρησιμοποιούνταν ή κάτι τέτοιο. Είχε η αδελφή του έναν γάτο λίγο... κοιμισμένο, τον έπιανε ο τύπος κάθε τόσο, του προσάρμοζε το αλεξίπτωτο και τον πετούσε από το πάνω-πάνω πλατύσκαλο της μονοκατοικίας (κάπου 1,5 όροφο). Έπιανε το κόλπο, έπεφτε αργά. Ο γάτος στο μεταξύ, άρχιζε να σπινιάρει στον αέρα λίγο πριν πατήσει στο χώμα. Μόλις πατούσε, όπου φύγει-φύγει ο γάτος μέσα στον κήπο, με το αλεξίπτωτο να φουσκώνει πίσω του... :lol::oops:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιουν 2018, 13:27

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:10

:romance-hearteyes:
:smt047
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 18 Ιουν 2018, 13:34

να ρωτήκσξω

Οι προτάσεις για στείρωση δεν ανήκουν στην κατηγορία της προτροπής προς ασκηση βίας - που απαγορεύεται δια ροπάλου απο τον κανονισμόν του νεοπχωρίου ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιουν 2018, 13:35

Ασέβαστος έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:00
Naida έγραψε:
18 Ιουν 2018, 12:49

Με τις κεφτέδες; Ναι αμέ σε ζυμωτό ψωμί.
Εικόνα

νταξ, κλεβω εκκλησια.
Φτιάχνεις μ' αυτά τα ψοφίμια σάντουιτς να φάει ο άντρας; τς, τς
Εδώ σ' έχω
Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 18 Ιουν 2018, 13:40

shrike έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:18

Δηλαδή, να μην τις ταΐζουμε, να μην τις χαϊδεύουμε (ούτε καν να τις πλησιάζουμε), να μην τις σπιτώνουμε (έστω... κηπώνουμε), να μην τις πηγαίνουμε στον γιατρό, να μην τις περιποιούμαστε γενικά. Το ίδιο και με τους σκύλους.
Αυτά τα κάνουμε και στις γυναίκες όμως, αλλά δεν τις στειρώνουμε. Ίσως είναι ανταποδοτικό το ζήτημα, το έχω σκεφτεί μερικές φορές να πω την αλήθεια. Αν σκούπιζαν/ξεσκόνιζαν με την ουρά τους μία φορά την ημέρα αντί να τα κάνουν μόνο λίμπα, αν έφερναν τσιγάρα και κοκακόλες απο το περίπτερο, τότε νομίζω θα τα βλέπαμε αλλιώς.
SpoilerShow
ρε παιδιά άσχετο, αλλά είχε κανείς την τύχη να τον γλείψει ώρα γάτα; Μία που έχω από μικρή με έγλειφε για να με καθαρίσει στο κεφάλι, 20λεπτα σεσιονς, αν μπορούσα να την κάνω να το κάνει κατα βούληση σε όποιον θέλω σαν επάγγελμα, θα γινόμουνα πλούσιος, η γατούλα δηλαδή, απλά θα τα διαχειριζόμουν εγώ. Πεντικιούρ από γάτα, κολονάκι Παρίσι νέα Υόρκη για αρχή.

Άβαταρ μέλους
shrike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 18 Ιουν 2018, 13:42

enaon έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:40
SpoilerShow
ρε παιδιά άσχετο, αλλά είχε κανείς την τύχη να τον γλείψει ώρα γάτα; Μία που έχω από μικρή με έγλειφε για να με καθαρίσει στο κεφάλι, 20λεπτα σεσιονς, αν μπορούσα να την κάνω να το κάνει κατα βούληση σε όποιον θέλω σαν επάγγελμα, θα γινόμουνα πλούσιος, η γατούλα δηλαδή, απλά θα τα διαχειριζόμουν εγώ. Πεντικιούρ από γάτα, κολονάκι Παρίσι νέα Υόρκη για αρχή.
Πολλές φορές (όπως κατάλαβες, μεγάλωσα σε μονοκατοικία, είχαμε γάτες, σκύλους... και άλλα πολλά).
Και γαμώ τις απολεπίσεις κάνουν με τέτοια γλώσσα. Στο κόντρα είναι σκέτο γυαλόχαρτο.

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F » 18 Ιουν 2018, 13:43

shrike έγραψε:
18 Ιουν 2018, 13:18

Στη μια περιπτωση βεβαια κυριως κανεις κατι καλο για τις γατες και στην αλλη κατι καλο για σενα.

Αρα η φυση ή οποιος αλλος θετε, εφτιαξε τα ζωα και σκεφτηκε... θα κανω και εναν ανθρωπο να εχουν τα καημενα καποιον να τα φροντιζει.

Εμενα αυτο που λετε μου ακουγεται ασχημο. Και ποσο μαλλον οταν ο εναον λεει οτι δεν ειναι καν δικες του. Θελεις να τις βοηθησεις; καντο. Τα αλλα ειναι για δικο σας καλο. Αν κανω λαθος, με συγχωρειτε δεν ξερω απο γατες. Οποιος βεβαια, τις θεωρει κτημα του, και απο τη στιγμη που πληρωνει τη διατροφη τους, το γιατρο, την περιποιηση τους κτλ, μπορει να τις κανει οτι θελει φανταζομαι. Ελπιζω να μη χρησιμοποιει το ιδιο σκεπτικο για ολα...

Εγω απλως ειπα τη γνωμη μου. Καντε οτι καταλαβαινετε.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε:
23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών