πολιτικο εκανα, αλλα δεν εχει σημασια, βλεπουμε και οσους και οσες εκαναν θρησκευτικο...
Εξωσυζυγικές σχέσεις και κορονοϊός: πάει η γκόμενα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξωσυζυγικές σχέσεις και κορονοϊός: πάει η γκόμενα...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
στην τελευταία όταν πήγε στο γιατρό του είπε: Περιττό να σου πω ότι είναι κορίτσι.Rocco Siffredi έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 11:350/6 o τυποςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 10:12Θα πω κι εγώ μια ιστοριούλα.
Πριν κανα δυο χρόνια πάμε στον κουμπάρο μου που έχει 6 κόρες...
-
Κορες δεν εχω,μονο αγορια.Juno έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 11:13Αν μία μέρα σου έρθει η κόρη σου κλαίγοντας γιατί της έτυχε τέτοιο κάθαρμα, να της πεις στο φινάλε άντρας είναι ρε κοπελιά, τι να κάνει, έτσι δυνατό κομμάτι που σε έφτιαξα!Gouerino 4 έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:58Εγω θα δωσω μια συμβουλη στους υποψηφιους γαμπρους.
Οταν σε τυχαινει μια φαση απο τον περιγυρο σου που ξερει οτι εισαι παντρεμενος,εννοείται οτι πυροβολας οπως οριζει η τεχνη και η επιστημη.
Επειδη ομως η ζωη γαμιεται,ειναι πολυ πιθανόν να γνωρίσεις καποια στιγμη ενα πολυ δυνατό κομμάτι,που ομως δεν θελει περιπέτεια απλη και δεν ξερει οτι εισαι παντρεμενος.
Βγαινεις μια φορα και καταλαβαινεις πως αν πεις την αλήθεια παπαλα.
Το να μην την φας ομως δεν το θελει ουτε ο θεος.
Η δικια μου γνωμη ειναι βουρ με αποκρυψη αληθειας
Καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες
Στο φιναλε αντρας εισαι ρε αδελφε
Τα εχω δωσει ομως μια χρησιμη συμβουλη.
Σας επιασε η γυναικα σας με γκομενα;
Χωριστε αμεσως.
Αν συνεχισεις μαζι της ,ειναι σαν να σκοτωσες καποιον και σε εβαλαν να ζεις το υπολοιπο της ζωης σου με την μανα του
- hellegennes
Άμα τους ήξερες καλά, δεν θα γινόταν κωλόπαιδο.Naida έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 07:01Καλά κάνω. Εγώ ξέρω καλύτερα τον άντρα μου και το παιδί μουhellegennes έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:14Αν ξεκινάς με δεδομένο ότι για κάθε κακώς κείμενο στην συμπεριφορά των παιδιών σου οφείλεται μια συγκεκριμένη νουθεσία και όχι η συνολική ανατροφή που τους δίνεις είτε αντιλαμβάνεσαι πότε κάνεις λάθος είτε όχι, δεν ξεκινάς καθόλου καλά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
να εξαναγκαζει το συντροφο σε τριμηνη αποχη, η και σε μια φορα το μηνα μονοNaida έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 21:20Δηλαδή πως να φταίει το νόμιμο ταιρι;Gherschaagk έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 21:16Λέω ότι κακώς συμβαίνει και μπορεί όλοι να έχουν τις καλύτερες προθέσεις αλλά συμβαίνει. Καρδιές είναι αυτές, τι να κάνουμε; Και είναι λάθος, πιστεύω συμφωνούμε σ' αυτό.
Όχι ότι δεν έχουν διαλυθεί οικογένειες αλλά σκέψου πως για να συμβεί κάτι, και στην προκειμένη περίπτωση συμβαίνει κέρατο, συμφωνούν 2. Στην τελική δεν φταίει ποτέ ο ένας. Ενώ κάποιες φορές μπορεί να φταίει και το νόμιμο ταίρι. Είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Τι σου κάνουν οι πουτάνες που δεν σου κάνει η σύζυγος;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:13..πληρώνω για να έχω απαιτήσεις , και για να μου κάνουν οι εκδιδόμενες πράγματα στο σεξ που δεν μου κάνει η σύζυγός μου ...Αγις έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:07ειχα ξαναγραψει με λεπτομερειες ενα γεγονος- το γραφω περιληπτικα
ειχε ενημερωσει τη γυναικα του μερες πριν οτι θα λειπει απο το καταστημα του και να αναλαβει αυτη .
επειδη τον επρηζε στις ερωτησεις δεν της απαντουσε που θα παει ( εκθεση χαι φαι ειναι λατρης)
οταν το πρηξιμο εγινε ανυποφορο της ειπε για σπασιμο '' θα παω μπουρδελοτσαρκα ''
για να παρει απαντηση '' μα γιατι να πληρωσεις ''
αντιληπτον ;
Και προκειμένου να μην τα ζητάω από εσένα αυτά τα πράγματα πολυαγαπημένη μου συζηγος , άσε με να πληρώσω κάποια εκδιδόμενη να μου τα κάνει !!!
Ιεραποστολικο - ντυμενες κ σε απολυτο σκοταδι .Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:26Τι σου κάνουν οι πουτάνες που δεν σου κάνει η σύζυγος;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:13..πληρώνω για να έχω απαιτήσεις , και για να μου κάνουν οι εκδιδόμενες πράγματα στο σεξ που δεν μου κάνει η σύζυγός μου ...Αγις έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:07
ειχα ξαναγραψει με λεπτομερειες ενα γεγονος- το γραφω περιληπτικα
ειχε ενημερωσει τη γυναικα του μερες πριν οτι θα λειπει απο το καταστημα του και να αναλαβει αυτη .
επειδη τον επρηζε στις ερωτησεις δεν της απαντουσε που θα παει ( εκθεση χαι φαι ειναι λατρης)
οταν το πρηξιμο εγινε ανυποφορο της ειπε για σπασιμο '' θα παω μπουρδελοτσαρκα ''
αντιληπτον ;
Και προκειμένου να μην τα ζητάω από εσένα αυτά τα πράγματα πολυαγαπημένη μου συζηγος , άσε με να πληρώσω κάποια εκδιδόμενη να μου τα κάνει !!!
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
..καψονι και βασανιστήρια ..Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:26Τι σου κάνουν οι πουτάνες που δεν σου κάνει η σύζυγος;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:13..πληρώνω για να έχω απαιτήσεις , και για να μου κάνουν οι εκδιδόμενες πράγματα στο σεξ που δεν μου κάνει η σύζυγός μου ...Αγις έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:07
ειχα ξαναγραψει με λεπτομερειες ενα γεγονος- το γραφω περιληπτικα
αντιληπτον ;

Σύμφωνα με την φιλοσοφία του Μαρκήσιου Ντε Σαντ ..

- Πορφύριος Εξαρχίδης
Μιλάμε για τρελά γούστα.Αγις έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:31Ιεραποστολικο - ντυμενες κ σε απολυτο σκοταδι .Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:26Τι σου κάνουν οι πουτάνες που δεν σου κάνει η σύζυγος;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:13
..πληρώνω για να έχω απαιτήσεις , και για να μου κάνουν οι εκδιδόμενες πράγματα στο σεξ που δεν μου κάνει η σύζυγός μου ...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Όπα φίλε. Αυτό καλό είναι να το αναλύσεις περαιτέρω. Περιέγραψε μια φάση. Κάτσε μια στιγμή να πάρω τα χαρτομάντιλα... Ωραία... Ξεκίνα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:35..καψονι και βασανιστήρια ..Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:26Τι σου κάνουν οι πουτάνες που δεν σου κάνει η σύζυγος;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:13
..πληρώνω για να έχω απαιτήσεις , και για να μου κάνουν οι εκδιδόμενες πράγματα στο σεξ που δεν μου κάνει η σύζυγός μου ...
..άμα αρχίσω τις περιγραφές θα πέσει λογοκρισία .Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:38Όπα φίλε. Αυτό καλό είναι να το αναλύσεις περαιτέρω. Περιέγραψε μια φάση. Κάτσε μια στιγμή να πάρω τα χαρτομάντιλα... Ωραία... Ξεκίνα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:35..καψονι και βασανιστήρια ..Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:26
Τι σου κάνουν οι πουτάνες που δεν σου κάνει η σύζυγος;
Μας διαβάζει και άμαχος πληθυσμός εδώ μέσα ..(χειροπέδες , μαστίγια κλπ κλπ κλπ )

Αποφεύγεις να απαντήσεις τι θα έκανες αν το αγαπημένο σου πρόσωπο ήταν στην άλλη πλευρά.Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:17Κορες δεν εχω,μονο αγορια.Juno έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 11:13Αν μία μέρα σου έρθει η κόρη σου κλαίγοντας γιατί της έτυχε τέτοιο κάθαρμα, να της πεις στο φινάλε άντρας είναι ρε κοπελιά, τι να κάνει, έτσι δυνατό κομμάτι που σε έφτιαξα!Gouerino 4 έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:58Εγω θα δωσω μια συμβουλη στους υποψηφιους γαμπρους.
Οταν σε τυχαινει μια φαση απο τον περιγυρο σου που ξερει οτι εισαι παντρεμενος,εννοείται οτι πυροβολας οπως οριζει η τεχνη και η επιστημη.
Επειδη ομως η ζωη γαμιεται,ειναι πολυ πιθανόν να γνωρίσεις καποια στιγμη ενα πολυ δυνατό κομμάτι,που ομως δεν θελει περιπέτεια απλη και δεν ξερει οτι εισαι παντρεμενος.
Βγαινεις μια φορα και καταλαβαινεις πως αν πεις την αλήθεια παπαλα.
Το να μην την φας ομως δεν το θελει ουτε ο θεος.
Η δικια μου γνωμη ειναι βουρ με αποκρυψη αληθειας
Καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες
Στο φιναλε αντρας εισαι ρε αδελφε
Τα εχω δωσει ομως μια χρησιμη συμβουλη.
Σας επιασε η γυναικα σας με γκομενα;
Χωριστε αμεσως.
Αν συνεχισεις μαζι της ,ειναι σαν να σκοτωσες καποιον και σε εβαλαν να ζεις το υπολοιπο της ζωης σου με την μανα του
Αφού θέλεις κανονική προσομοίωση, αν έρθει κλαίγοντας η εγγονή σου και είσαι ο μόνος στην οικογένεια άνω των 80, δηλαδή ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι χωρίς να πάει φυλακή;
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Α ρε μπαγάσα μες στα κόλπα είσαι. Εμένα από την άλλη μια φορά με έδεσε η γυναίκα μου αλλά αναγκάστηκε να με λύσει γιατί μ΄έπιασε φαγούρα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:40..άμα αρχίσω τις περιγραφές θα πέσει λογοκρισία .Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:38Όπα φίλε. Αυτό καλό είναι να το αναλύσεις περαιτέρω. Περιέγραψε μια φάση. Κάτσε μια στιγμή να πάρω τα χαρτομάντιλα... Ωραία... Ξεκίνα.
Μας διαβάζει και άμαχος πληθυσμός εδώ μέσα ..(χειροπέδες , μαστίγια κλπ κλπ κλπ )
Σκέψου ότι και αυτές κάποτε ήταν μικρά κοριτσάκια όπως η κόρη σου και είχαν πατέρα. Δεν είχαν αποφασίσει να κάνουν αυτό που κάνουν μετά τον σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό. Αναγκάστηκαν και μπορεί και με τη βία. Και μπορεί να συνεχίζουν γιατί έχουνε παιδί να μεγαλώσουν και δεν είναι τυχερές να έχουν κάποιον να τις βοηθήσει, όπως έχει η γυναίκα σου εσένα, αλλά είναι μάνες και αυτές, όπως είναι η γυναίκα σου.
Τρεις στην ηλικία σου, πας για εγκεφαλικό.
(Πέρα από τα φίδια που λες. Μία πληρώνεις τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ στις φίλες της γυναίκας σου για να σου κάτσουν, μία πληρώνεις εκδιδόμενες τρεις-τρεις, ξέρουμε πόσο πάει η σύνταξη αποστράτων υπαξιωματικών).
Αν ήμουν παντρεμένη πάντως, μετά από χρόνια, θα προτιμούσα ο άνδρας μου να έχει κανονική γκόμενα, παρά να κάνει μπουρδελότσαρκες κλπ., να θέλει δηλαδή ανωμαλίες, πως να το εκφράσω. 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΑΝ ΒΆΛΩ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΣΚΟΤΏΣΕΙ ΤΗΝ ΣΎΖΥΓΟ ...
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 09 Ιαν 2024, 21:54 » σε Εγκληματικότητα - 7 Απαντήσεις
- 838 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
09 Ιαν 2024, 23:57
-
-
- 287 Απαντήσεις
- 4664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
14 Δεκ 2024, 20:22