Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Αγις
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αγις » 31 Μαρ 2020, 12:49
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:35
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:26
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:13
..πληρώνω για να έχω απαιτήσεις , και για να μου κάνουν οι εκδιδόμενες πράγματα στο σεξ που δεν μου κάνει η σύζυγός μου ...
Και προκειμένου να μην τα ζητάω από εσένα αυτά τα πράγματα πολυαγαπημένη μου συζηγος , άσε με να πληρώσω κάποια εκδιδόμενη να μου τα κάνει !!!

Τι σου κάνουν οι πουτάνες που δεν σου κάνει η σύζυγος;
..καψονι και βασανιστήρια ..

Σύμφωνα με την φιλοσοφία του Μαρκήσιου Ντε Σαντ ..

Αυτα τα κανουν ολες σε ολους μας - ειναι παραδοση του Εθνους κ χωρις να πληρωνουμε .
Ο Μαρκησιος ειναι τπτ σε συγκριση μαζι τους .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 31 Μαρ 2020, 12:56
Ασέβαστος έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:23
Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 21:20
Gherschaagk έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 21:16
Λέω ότι κακώς συμβαίνει και μπορεί όλοι να έχουν τις καλύτερες προθέσεις αλλά συμβαίνει. Καρδιές είναι αυτές, τι να κάνουμε; Και είναι λάθος, πιστεύω συμφωνούμε σ' αυτό.
Όχι ότι δεν έχουν διαλυθεί οικογένειες αλλά σκέψου πως για να συμβεί κάτι, και στην προκειμένη περίπτωση συμβαίνει κέρατο, συμφωνούν 2. Στην τελική δεν φταίει ποτέ ο ένας. Ενώ κάποιες φορές μπορεί να φταίει και το νόμιμο ταίρι. Είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα.
Δηλαδή πως να φταίει το νόμιμο ταιρι;
να εξαναγκαζει το συντροφο σε τριμηνη αποχη, η και σε μια φορα το μηνα μονο

Υπάρχουν σημαντικοτερα πράγματα από το σεξ για ένα ζευγάρι

ασε που το τρίμηνο ή το μια φορα το μήνα είναι για όταν υπάρχουν αλλα θεματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Μαρ 2020, 12:57
Juno έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:45
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:55
Αγις έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:53
οικονομικη δλδ η χειροτερη μορφη απιστιας
Μα γιατί ;
Αφού μετά την παρτουζα που θα κάνω με τρεις γυναίκες του αγοραίου έρωτα , θα γυρίσω σαν κύριος και καλός νοικοκύρης και οικογενειάρχης στην γυναίκα μου και την οικογένειά μου
Και . .καμία από αυτές δεν θα θυμάται ούτε το όνομα μου ...
Σκέψου ότι και αυτές κάποτε ήταν μικρά κοριτσάκια όπως η κόρη σου και είχαν πατέρα. Δεν είχαν αποφασίσει να κάνουν αυτό που κάνουν μετά τον σχολικό επαγγελματικό προσανατολισμό. Αναγκάστηκαν και μπορεί και με τη βία. Και μπορεί να συνεχίζουν γιατί έχουνε παιδί να μεγαλώσουν και δεν είναι τυχερές να έχουν κάποιον να τις βοηθήσει, όπως έχει η γυναίκα σου εσένα, αλλά είναι μάνες και αυτές, όπως είναι η γυναίκα σου.
Τρεις στην ηλικία σου, πας για εγκεφαλικό.
(Πέρα από τα φίδια που λες. Μία πληρώνεις τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ στις φίλες της γυναίκας σου για να σου κάτσουν, μία πληρώνεις εκδιδόμενες τρεις-τρεις, ξέρουμε πόσο πάει η σύνταξη αποστράτων υπαξιωματικών).
..έχω και άλλα κρυφά εισοδήματα , πέρα από την σύνταξή μου και τις σοδειές από τα κτήματα μου

Επιτρέπω στις φίλες της γυναίκας μου αφού μου κάτσουν για λίγα ψώνια η για κάποιες πληρωμές λογαριασμών ΔΕΚΟ να ...με βασανίσουν για να εκτονώσουν το ταξικό τους μίσος σε εμένα το πλούσιο φαλοκρατικο σεξιστικό "γουρούνι" ..

Που εκμεταλευεται την φτώχεια τους για να κάνει έρωτα μαζί τους ...
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 31 Μαρ 2020, 12:57
Naida έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:56
Υπάρχουν σημαντικοτερα πράγματα από το σεξ για ένα ζευγάρι 
ασε που το τρίμηνο ή το μια φορα το μήνα είναι για όταν υπάρχουν αλλα θεματα.
Aν εννοείς το φαί, θα συμφωνήσω.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Μαρ 2020, 12:59
Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:17
Juno έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 11:13
Gouerino 4 έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:58
Εγω θα δωσω μια συμβουλη στους υποψηφιους γαμπρους.
Οταν σε τυχαινει μια φαση απο τον περιγυρο σου που ξερει οτι εισαι παντρεμενος,εννοείται οτι πυροβολας οπως οριζει η τεχνη και η επιστημη.
Επειδη ομως η ζωη γαμιεται,ειναι πολυ πιθανόν να γνωρίσεις καποια στιγμη ενα πολυ δυνατό κομμάτι,που ομως δεν θελει περιπέτεια απλη και δεν ξερει οτι εισαι παντρεμενος.
Βγαινεις μια φορα και καταλαβαινεις πως αν πεις την αλήθεια παπαλα.
Το να μην την φας ομως δεν το θελει ουτε ο θεος.
Η δικια μου γνωμη ειναι βουρ με αποκρυψη αληθειας
Καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες
Στο φιναλε αντρας εισαι ρε αδελφε
Αν μία μέρα σου έρθει η κόρη σου κλαίγοντας γιατί της έτυχε τέτοιο κάθαρμα, να της πεις στο φινάλε άντρας είναι ρε κοπελιά, τι να κάνει, έτσι δυνατό κομμάτι που σε έφτιαξα!
Κορες δεν εχω,μονο αγορια.
Τα εχω δωσει ομως μια χρησιμη συμβουλη.
Σας επιασε η γυναικα σας με γκομενα;
Χωριστε αμεσως.
Αν συνεχισεις μαζι της ,ειναι σαν να σκοτωσες καποιον και σε εβαλαν να ζεις το υπολοιπο της ζωης σου με την μανα του
Και αν σου απαντήσουν
"Πατέρα , τις αγαπώ και τις ...ΟΚΤΩ
Και αν είναι αμάρτημα αυτό
Δικαστε την καρδιά μου ";

Ένα λουλούδι είναι όμορφο
Μια ανθοδέσμη είναι ομορφότερη ...

-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 31 Μαρ 2020, 13:02
Antares έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:48
Αν ήμουν παντρεμένη πάντως, μετά από χρόνια, θα προτιμούσα ο άνδρας μου να έχει κανονική γκόμενα, παρά να κάνει μπουρδελότσαρκες κλπ., να θέλει δηλαδή ανωμαλίες, πως να το εκφράσω.

Η γκόμενα μπορεί να σου φάει τον άνδρα
Η επί χρήμασι στον οίκο ανοχής ΠΟΤΕ !!!

-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 31 Μαρ 2020, 13:04
Cecily Anne έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:57
Aν εννοείς το φαί, θα συμφωνήσω.

Οι αγκαλίτσες

Το φαΐ είναι ανεξαρτήτως σχεσιακής κατάστασης.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 31 Μαρ 2020, 13:05
Gherschaagk έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:05
Και στις δύο περιπτώσεις δεν έχεις να προσάψεις κάτι στον άλλο εκτός από αδιαφορία. Ούτε μπορείς να κάνεις κάτι. Ακόμη και να μαλώσεις, δεν θα βγει κάτι γιατί θα γυρίσει και θα σου πει, βαριέμαι, δεν θέλω, έχω άγχος. Δικαιολογίες υπάρχουν. Λείπει όμως το σεξ. Η εξωσυζυγική σχέση δεν θα λύσει το πρόβλημα, θα καλύψει όμως μια ανάγκη. Δυστυχώς.
σωστα.
ακομη χειροτερα, ειναι οταν υπαρχει το σεξ, αλλα δεν υπαρχει το παθος. οταν το σεξ γινεται για τους τυπους, απο "υποχρεωση", χωρις καβλα.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 31 Μαρ 2020, 13:10
Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:43
Αγις έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:39
Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:35
Δεν κατάλαβα, αν ο εφηβος γιος ειχε παραλληλη σχεση;
ναιιιι λεμεεε τοση ωρα - εφηβος γιος γκομενιαρης πολυγαμικουλας με παραλληλες σχεσεις
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και θα του τα έχωνα. Κι οχι μόνο αυτό. Θα το μαρτύραγα κιολας στα κοριτσάκια που θα δουλευε το κωλοπαιδο. Συν
θα τα εβαζα με τον αντρα μου γιατί κάπου αυτός θα φταιει.
το κοκκινο ειναι αληθεια.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 31 Μαρ 2020, 13:13
Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:57
Αγις έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:52
Naida έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:43
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και θα του τα έχωνα. Κι οχι μόνο αυτό. Θα το μαρτύραγα κιολας στα κοριτσάκια που θα δουλευε το κωλοπαιδο. Συν θα τα εβαζα με τον αντρα μου γιατί κάπου αυτός θα φταιει.
με βαση τα αλανθαστα στατιστικα μου - στην συντριπτικη πλειοψηφια τα ιδια λετε - μεχρι να γεννηθει ο γιος - εχω βαρεθει να τα ακουω - μετα αλλαζουν για παντα ολα .
Ίσως. Αλλά λέω βάσει των μέχρι τώρα πιστεύω μου. Αλλά γενικά δεν το θεωρώ δειγμα ανδρισμού, επίτευγμα, μαγκιά και αιτία υπερηφάνειας ενός γονιού την γαμηκουλίαση του παιδιού του και την ανευθυνη συμπεριφορά.
δεν ειναι "δειγμα" οτιδηποτε. ειναι κατασταση φυσιολογικη, οπως η αναπνοη.
-
Antares
- Phorum.gr user: Ακταία
από Antares » 31 Μαρ 2020, 13:16
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 13:02
Antares έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:48
Αν ήμουν παντρεμένη πάντως, μετά από χρόνια, θα προτιμούσα ο άνδρας μου να έχει κανονική γκόμενα, παρά να κάνει μπουρδελότσαρκες κλπ., να θέλει δηλαδή ανωμαλίες, πως να το εκφράσω.

Η γκόμενα μπορεί να σου φάει τον άνδρα
Η επί χρήμασι στον οίκο ανοχής ΠΟΤΕ !!!

Δεν θα μπορούσα να είμαι παντρεμένη με τέτοιον άνδρα. Όπως το περιγράφεις εσύ, φαίνεται σαν να θέλεις αφέντρα

αλλά υπάρχουν και τα άλλα. Να θέλει να ασκήσει βία, οπότε δεν θα περιορισθεί κάπου έξω.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 31 Μαρ 2020, 13:18
Naida έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:08
Μαζί τον αναθρέψαμε. Αλλά τετοιου είδους νουθεσίες απο μένα δεν θα άκουγε. Αρα ποιος μένει;
εσυ κατα ποσο ακουσες τις νουθεσιες των γονιων σου;
ο εφηβος σκεφτεται με το κατω κεφαλι, οτι κι αν λενε οι γονεις του.
-
Gouerino 4
από Gouerino 4 » 31 Μαρ 2020, 13:20
Juno έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:41
Gouerino 4 έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:17
Juno έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 11:13
Αν μία μέρα σου έρθει η κόρη σου κλαίγοντας γιατί της έτυχε τέτοιο κάθαρμα, να της πεις στο φινάλε άντρας είναι ρε κοπελιά, τι να κάνει, έτσι δυνατό κομμάτι που σε έφτιαξα!
Κορες δεν εχω,μονο αγορια.
Τα εχω δωσει ομως μια χρησιμη συμβουλη.
Σας επιασε η γυναικα σας με γκομενα;
Χωριστε αμεσως.
Αν συνεχισεις μαζι της ,ειναι σαν να σκοτωσες καποιον και σε εβαλαν να ζεις το υπολοιπο της ζωης σου με την μανα του
Αποφεύγεις να απαντήσεις τι θα έκανες αν το αγαπημένο σου πρόσωπο ήταν στην άλλη πλευρά.
Αφού θέλεις κανονική προσομοίωση, αν έρθει κλαίγοντας η εγγονή σου και είσαι ο μόνος στην οικογένεια άνω των 80, δηλαδή ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι χωρίς να πάει φυλακή;
Αν ειχα κορη,θα την ειχα κλειδωμενη μεχρι να την παντρεψω με αυτον που θα διαλεγα εγω.
Δεν θα την αφηνα εξω ερμαιο του καθε αληταρα εξαρχιδη
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 838 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
09 Ιαν 2024, 23:57
-
-
- 287 Απαντήσεις
- 4664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
14 Δεκ 2024, 20:22
-
-
- 23 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
12 Μαρ 2025, 16:26
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 248 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
25 Ιαν 2025, 06:29
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.