Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
vagabondo
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από vagabondo » 31 Μαρ 2020, 12:39
Αγις έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:27
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 11:47
Εκτός από τη φάση με το πιμί του Ηράκλειτου, στηρίζω blue με νύχια και δόντια.

Πήξαμε στους ευαίσθητους εδώ μέσα.
Υπαρχουν 2 περιπτωσεις .
1 Να τρολλαρει η Μπλουζ - ολα οκ
2 Να εχει μπλεξει σε παραθρησκευτικη ελληνορωσικη μαφια - περιπτωση που με προβληματιζει κ ειχα υποχρεωση να την ενημερωσω μιας και γνωρισα κατεστραμενο ανθρωπο - θυμα - που συμπεριφεροταν ετσι κ ελεγε ακριβως τα ιδια.
Άσε την bluerose, δεν μένει μόνη της. Πες καλύτερα για τον κατεστραμμένο άνθρωπο.
-
sys3x
από sys3x » 31 Μαρ 2020, 12:59
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:38
sys3x έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:34
Μισό, έχουμε νήμα τρανσφόρμερς ;
Για νήμα δεν είμαι σίγουρη, από τρανσφόρμερς γενικώς άλλο τίποτα. :lol:
Εμένανε πάντως με αρέζανε (και τα τζιατζό και τα θάντερκατς πιο πολύ) :oops:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Αγις
από Αγις » 31 Μαρ 2020, 13:04
vagabondo έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:39
Αγις έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 12:27
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 11:47
Εκτός από τη φάση με το πιμί του Ηράκλειτου, στηρίζω blue με νύχια και δόντια.

Πήξαμε στους ευαίσθητους εδώ μέσα.
Υπαρχουν 2 περιπτωσεις .
1 Να τρολλαρει η Μπλουζ - ολα οκ
2 Να εχει μπλεξει σε παραθρησκευτικη ελληνορωσικη μαφια - περιπτωση που με προβληματιζει κ ειχα υποχρεωση να την ενημερωσω μιας και γνωρισα κατεστραμενο ανθρωπο - θυμα - που συμπεριφεροταν ετσι κ ελεγε ακριβως τα ιδια.
Άσε την bluerose, δεν μένει μόνη της. Πες καλύτερα για τον κατεστραμμένο άνθρωπο.
Τα εχω γραψει σε αλλο νημα.
Oυτε ο αλλος εμενε μονος του - η οικογενεια του προσπαθουσε για χρονια να τον απομακρυνει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 31 Μαρ 2020, 13:05
To ότι υπάρχουν παραθρησκευτικά κυκλώματα, είναι δεδομένο. Το ότι υπάρχουν "ιερείς" και ιερείς, επίσης. Η δική μου αίσθηση πάντως είναι, ότι η blue εκπέμπει μια σχεδόν παιδική* ματιά για τα πράγματα, που εμένα τουλάχιστον με συγκινεί. Δεν ξέρω τι σκέφτεται, δεν ξέρω τι την έκανε να σκέφτεται έτσι και δεν ψάχνω να το βρω με τη δική μου λογική. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό που εκπέμπει δεν είναι επιθετικό και υποθέτω ότι αυτό που εκνευρίζει τους υπόλοιπους είναι αυτή ακριβώς η ηρεμία.
Με λίγα λόγια, αλλού διακρίνω την υστερία, όχι στην blue.
*Το γράφω με την απολύτως θετική έννοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Casper -
από - Casper - » 31 Μαρ 2020, 13:06
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 13:05
To ότι υπάρχουν παραθρησκευτικά κυκλώματα, είναι δεδομένο. Το ότι υπάρχουν "ιερείς" και ιερείς, επίσης. Η δική μου αίσθηση πάντως είναι, ότι η blue εκπέμπει μια σχεδόν παιδική* ματιά για τα πράγματα, που εμένα τουλάχιστον με συγκινεί. Δεν ξέρω τι σκέφτεται, δεν ξέρω τι την έκανε να σκέφτεται έτσι και δεν ψάχνω να το βρω με τη δική μου λογική. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτό που εκπέμπει δεν είναι επιθετικό και υποθέτω ότι αυτό που εκνευρίζει τους υπόλοιπους είναι αυτή ακριβώς η ηρεμία.
*Το γράφω με την απολύτως θετική έννοια.
Ακριβώς

-
Λεγεών
από Λεγεών » 31 Μαρ 2020, 13:10
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.GoBack έγραψε: ↑30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 31 Μαρ 2020, 13:12
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 13:05

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Αγις
από Αγις » 31 Μαρ 2020, 13:15
Δεν εχουν σημασια τα ενδοπχορουμικα για εμενα - η επιμονη κ ο φανατισμος της Μπλουζ με προβληματιζει σε σχεση με την ζωη της - ισως εχω ευαισθησια κ βλεπω κινδυνους απο την εμπειρια που ειχα - ειναι ομως πανομοιοτυπες οι συμπεριφορες -σαν να ξαναζω τα γεγονοτα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
under
από under » 31 Μαρ 2020, 13:17
Ποσο αρρωστος,ψυχικα ανωμαλος,πρεπει να ειναι καποιος για να τα βαλει με την blue που ειναι παντα ευγενικη και δεν εχει ενοχλησει ποτε κανεναν ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Custom_F
από Custom_F » 31 Μαρ 2020, 13:19
Αγις έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 13:15
Δεν εχουν σημασια τα ενδοπχορουμικα για εμενα - η επιμονη κ ο φανατισμος της Μπλουζ με προβληματιζει σε σχεση με την ζωη της - ισως εχω ευαισθησια κ βλεπω κινδυνους απο την εμπειρια που ειχα - ειναι ομως πανομοιοτυπες οι συμπεριφορες -σαν να ξαναζω τα γεγονοτα .
Κ η μπλου για τον ίδιο λόγο το κάνει.
Οι άνθρωποι που πιστεύουν είναι καλύτερα σε διάφορα επίπεδα.
Καμία φορά σκέφτομαι... Μακάρι να μπορούσα.
HaTeRs GoNnA hAtE... 
νύχτα έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
-
Λεγεών
από Λεγεών » 31 Μαρ 2020, 13:21
Custom_F έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 13:19
Να μπορούσες τι; Να αφήσεις την τσιμπλάρα στο μάτι σου να γίνει πλανήτης και να ορκίζεσαι πως δεν είναι τίποτα;
FUCK DONALD TRUMP
-
Custom_F
από Custom_F » 31 Μαρ 2020, 13:23
Λεγεών έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 13:21
Custom_F έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 13:19
Να μπορούσες τι; Να αφήσεις την τσιμπλάρα στο μάτι σου να γίνει πλανήτης και να ορκίζεσαι πως δεν είναι τίποτα;
Αυτό που λένε θα το ξέρεις.
Είναι στον κόσμο του!
Ο ίδιος περνάει καλά.
Γιατι να μη θέλω να περνάω καλά;
Να ελπίζω κ να περιμένω κάποιος να με σώσει. Κ γω απλώς να προσεύχομαι κ να νηστεύω γιαυτό. Που στο κάτω κάτω κ αυτά καλό κάνουν αν τα κάνεις όπως πρέπει.
HaTeRs GoNnA hAtE... 
νύχτα έγραψε: ↑23 Δεκ 2019, 09:51
...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
-
Veni Vidi Vici
από Veni Vidi Vici » 31 Μαρ 2020, 13:29
under έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 13:17
Ποσο αρρωστος,ψυχικα ανωμαλος,πρεπει να ειναι καποιος για να τα βαλει με την blue που ειναι παντα ευγενικη και δεν εχει ενοχλησει ποτε κανεναν ;
Κάποιος που γράφει (στη Μαγειρική) πως στον πατσά βάζει μπούκοβο και η μπλου από κάτω και σε 17 συνεχόμενα ποστ γράφει πως το έχει πει ο Παΐσιος, ο Πορφύριος και ο γέροντάς της, πως στον πατσά πάει μαυροπίπερο γιατί έτσι θα πάρουμε την Πόλη.
Ποιος είναι ο ψυχικά ανώμαλος;
Αlea jacta est
-
Λεγεών
από Λεγεών » 31 Μαρ 2020, 13:31
Δεν μας ενδιαφέρει αυτό, στη δεδομένη περίπτωση μας ενδιαφέρει ο...
υστερικός.

FUCK DONALD TRUMP
-
bluerose
από bluerose » 31 Μαρ 2020, 13:34
Το λες πολλές φορές αυτό, αν στα αλήθεια σε προβληματίζει, σου λέω ότι εχθές έστειλα μήνυμα στη διακονισσα εάν χρειάζονται κάτι να πάω να το αφήσω έξω από το μοναστήρι
Στο ενδιάμεσο τηλ η φίλη από Αυστραλία στη διακονισσα για να μιλήσει με το Πάτερ
Κι ο Πάτερ οδηγούσε. ( Μετά μίλησαν)
Ήταν μαζί για κάποιες προμήθειες
Γιατί έλεγα... σκεφτόμουν....βγαινει; Οδηγαει; Να μην τον φεροντε άσχημα άμα τον βλέπει ο κόσμος
Γιατί κυκλοφορησαμε μαζί...να δεις! Άλλοι τον ασπαζόταν...άλλοι τον κοιτούσαν σα να λέμε παπάς πιάσε κόκκινο...κι άλλοι αδιαφορούσαν για την ψυχούλα αυτή. Νευριαζα εγω
Όχι μόνο δε χρειάζεται τίποτα αλλά έχει και τη λεπτότητα να μην υποχρεώνεται
Εμείς τον θέλουμε
Μην ανησυχεις.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.