Εντάξει, αυτά θα τα βρεις στο δικαστήριο. Θα πας και θα πεις στον δικαστή ότι τους έριξες με την καραμπίνα, επειδή φοβόσουν ότι θα πιάσει κορονοιο η ντοματιά σου.Niki έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:02Να έχω εγώ θερμοκήπιο (κλειστός χώρος ) να είμαι με την μητέρα και τον πατέρα μου και να έρθεις εσύ με το ζόρι με πανδημία;Highlander έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 22:59Πήραν ντομάτες από το παρτέρι του, δεν μπήκαν στο σαλόνι του.
Ρίξε εσύ τα σκαγια και μετά τράβα για τη φυλακα....
Σου λέω θα πάρει φωτιά ο κώλος σου.Χωρίς υπερβολή.Θα υπερασπιστώ την υγεία του πατέρα μου και της μητέρας μου.
Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Highlander
Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια
-
σιγα μην ειναι ανηλικα τα ισλαμοπουλοπουλόπουλα....
για να λενε τα αριστερα τομαρια οτι ειναι ανηλικοι ισχυει ακριβως το αντιθετο
α και δραστες ειναι τα λεγομενα ισλαμοπουλοπουλοπουλόπουλα και αμυνομενος ο 48χρονος ελληνας...
δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!!!!!!!!
ποτε ξανα σταλινισμος!!!!!!!!
α και δραστες ειναι τα λεγομενα ισλαμοπουλοπουλοπουλόπουλα και αμυνομενος ο 48χρονος ελληνας...
Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε δύο μαντραχαλάδες λάθρο που δηλώνουν προσφυγόπουλα
Φίξεδ.
Δεν μπορούμε να ταϊζουμε όλην την Ασία και την Αφρική. Και δεν τους έχουμε καμία υποχρέωση.
Να πάνε πίσω να καλλιεργήσουν χωράφια στην πατρίδα τους. Η κάνναβη είναι πολύ ανθεκτικό φυτό και δίνει καλή απόδοση και το Αφγανιστάν είναι από τις χώρες με την μεγαλύτερη παραγωγή.
Αλλά είναι τεμπέληδες. Τους είπαν πως στην Ευρώπη δίνουν επιδόματα και θα ξύνονται και γι'αυτό έρχονται.
Ελάτε να εποικίσετε !!! . μη σκουζετε ομως μετα .

Νon4me έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 22:58Μιλατε σχεδον ολοι λες και καθε μερα αντιμετωπιζετε εισβολεις στο σπιτι σας - μποστανι σας - γουατεωερ - και αυτο με ξεπερνα , δλδ το πιθανοτερο ειναι να δειτε αδεσποτη κοτα στην εισοδο του σπιτιου σας και να αρχισετε να ουρλιαζετε . Δε ξερω τι εκαναν στο χωριο τους στην μεση ανατολη - αφρικη ταπροσφυγοπουλα
ομως στην πολιτισμενη ευρωπη που τοσο θελουν να κατσικωθουν απαγορευεται το να μπαινεις με το ετσι θελεις οπου θελεις , μπορει να τρομαξεις κανεναν που εχει λειοκανο και να στην αναψει . ( και να εχει και το ελαφρυντικο του . π-σ-κ με οποια σειρα )
Ποια ντοματιά μου τσαμπουνάς σου λέω για τον Πατέρα μου και την Μητέρα μου μια φορά δυό φορές και πάλι μου γράφεις για την ντοματιά.Highlander έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:05Εντάξει, αυτά θα τα βρεις στο δικαστήριο. Θα πας και θα πεις στον δικαστή ότι τους έριξες με την καραμπίνα, επειδή φοβόσουν ότι θα πιάσει κορονοιο η ντοματιά σου.Niki έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:02Να έχω εγώ θερμοκήπιο (κλειστός χώρος ) να είμαι με την μητέρα και τον πατέρα μου και να έρθεις εσύ με το ζόρι με πανδημία;Highlander έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 22:59
Πήραν ντομάτες από το παρτέρι του, δεν μπήκαν στο σαλόνι του.
Σου λέω θα πάρει φωτιά ο κώλος σου.Χωρίς υπερβολή.Θα υπερασπιστώ την υγεία του πατέρα μου και της μητέρας μου.
Είπαμε χέσε την κλοπή .
Άμυνα εναντίον του κορωνοιού.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε δύο μαντραχαλάδες λάθρο που δηλώνουν προσφυγόπουλα
Οι γονείς της είπε αρχιψεύταρε.Highlander έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:05Εντάξει, αυτά θα τα βρεις στο δικαστήριο. Θα πας και θα πεις στον δικαστή ότι τους έριξες με την καραμπίνα, επειδή φοβόσουν ότι θα πιάσει κορονοιο η ντοματιά σου.Niki έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:02Να έχω εγώ θερμοκήπιο (κλειστός χώρος ) να είμαι με την μητέρα και τον πατέρα μου και να έρθεις εσύ με το ζόρι με πανδημία;Highlander έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 22:59
Πήραν ντομάτες από το παρτέρι του, δεν μπήκαν στο σαλόνι του.
Το να είναι παράνομο να πυροβολείς κόσμο είναι κομουνισμός και σταλινισμός;karadeniz1 έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:06σιγα μην ειναι ανηλικα τα ισλαμοπουλοπουλόπουλα....
Τέτοια θετικά πράγματα για τον κομουνισμό ούτε εγώ δεν τα λέω.
- Highlander
Οι δεκαεξάχρονοι στο θερμοκήπιο πήγαν και πήραν ντομάτες, όχι στους γονείς του δράστη.Juno έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:08Οι γονείς της είπε αρχιψεύταρε.Highlander έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:05Εντάξει, αυτά θα τα βρεις στο δικαστήριο. Θα πας και θα πεις στον δικαστή ότι τους έριξες με την καραμπίνα, επειδή φοβόσουν ότι θα πιάσει κορονοιο η ντοματιά σου.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... fugopoula/ και το ΘΕΜΑ για ανήλικα προσφυγόπουλα μιλάει.. χάλασε κι αυτό με τη ΝΔ
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Highlander
Αφού ήταν ανήλικα προσφυγόπουλα τι ήθελες να πει;georgebi έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:11https://www.protothema.gr/greece/articl ... fugopoula/ και το ΘΕΜΑ για ανήλικα προσφυγόπουλα μιλάει.. χάλασε κι αυτό με τη ΝΔ

Με το σπίτι του εκεί κοντά, ο ιός δεν θα μείνει να τον περιμένει.Highlander έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:09Οι δεκαεξάχρονοι στο θερμοκήπιο πήγαν και πήραν ντομάτες, όχι στους γονείς του δράστη.Juno έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:08Οι γονείς της είπε αρχιψεύταρε.Highlander έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:05
Εντάξει, αυτά θα τα βρεις στο δικαστήριο. Θα πας και θα πεις στον δικαστή ότι τους έριξες με την καραμπίνα, επειδή φοβόσουν ότι θα πιάσει κορονοιο η ντοματιά σου.
Βρε Χαϊλαντερ, πες μου που μένεις να έρθω να κλέψω. Έτσι για να δω πώς θα αντιδράσεις.
σαματι, πρωτη φορα ειναι; Εσεις το συνονθύλευμα των αλβανοσλαβοαραβων το παιζεται και τιμητες της εποικισης. Σαμπως τα ίδια δε λέγατε και με τους λαζους; τουρκοσπορους τους ανεβαζατε, τουρκοσπορους τους κατεβαζατε. Ε τώρα εντάχθηκαν στον εθνικο κορμό πια.Νon4me έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:07Ελάτε να εποικίσετε !!! . μη σκουζετε ομως μετα .Νon4me έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 22:58Μιλατε σχεδον ολοι λες και καθε μερα αντιμετωπιζετε εισβολεις στο σπιτι σας - μποστανι σας - γουατεωερ - και αυτο με ξεπερνα , δλδ το πιθανοτερο ειναι να δειτε αδεσποτη κοτα στην εισοδο του σπιτιου σας και να αρχισετε να ουρλιαζετε . Δε ξερω τι εκαναν στο χωριο τους στην μεση ανατολη - αφρικη ταπροσφυγοπουλα
ομως στην πολιτισμενη ευρωπη που τοσο θελουν να κατσικωθουν απαγορευεται το να μπαινεις με το ετσι θελεις οπου θελεις , μπορει να τρομαξεις κανεναν που εχει λειοκανο και να στην αναψει . ( και να εχει και το ελαφρυντικο του . π-σ-κ με οποια σειρα )
Επιμένεις πως είναι 16χρονοι.Highlander έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:09Οι δεκαεξάχρονοι στο θερμοκήπιο πήγαν και πήραν ντομάτες, όχι στους γονείς του δράστη.Juno έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:08Οι γονείς της είπε αρχιψεύταρε.Highlander έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:05
Εντάξει, αυτά θα τα βρεις στο δικαστήριο. Θα πας και θα πεις στον δικαστή ότι τους έριξες με την καραμπίνα, επειδή φοβόσουν ότι θα πιάσει κορονοιο η ντοματιά σου.

https://www.politischios.gr/horia/khalk ... osphugakia Υπό κράτηση 48χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα ανήλικα προσφυγάκιαHighlander έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:12Αφού ήταν ανήλικα προσφυγόπουλα τι ήθελες να πει;georgebi έγραψε: ↑01 Απρ 2020, 23:11https://www.protothema.gr/greece/articl ... fugopoula/ και το ΘΕΜΑ για ανήλικα προσφυγόπουλα μιλάει.. χάλασε κι αυτό με τη ΝΔ
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ελ ηλικιωμένοις εκτέλεσε με καραμπίνα Αλβανό υπάλληλο
από Μαδουραίος » 15 Σεπ 2023, 14:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 44 Απαντήσεις
- 2396 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2023, 14:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση 38χρονος μπάτσος σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του
από Μαδουραίος » 12 Σεπ 2023, 11:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 283 Απαντήσεις
- 8006 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
19 Σεπ 2023, 07:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συλληφθέντες για εμπρησμό στον Αυλώνα:Δικηγόρος και κάτοικος ο ένας
από Frappezitis » 24 Αύγ 2023, 15:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner
27 Αύγ 2023, 14:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάθε πράξη έχει και συνέπεια; Οχι, αν είσαι χωριάτης μόνιμος κάτοικος.
από Kauldron » 19 Σεπ 2024, 15:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 77 Απαντήσεις
- 1350 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
21 Σεπ 2024, 11:24
-