↣ Εκτός Θέματος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: TA SOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 19 Ιουν 2018, 12:06

Υδράργυρος έγραψε:
19 Ιουν 2018, 12:04
Είναι και η ελληνική κουζίνα πακέτο. Όλο κρέας με υδατάνθρακες, όλο τηγανητά, ακατάλληλες ώρες φαγητού άμα εργάζεσαι.
Καλύτερα είναι βραστά και σαλάτες.
Kαι το κρέας (πρωτεΐνη) χρειάζεται και οι υδατάνθρακες χρειάζονται και τα λιπαρά χρειάζονται. Δεν είναι το λάθος η πρώτη ύλη. Η ελληνική κουζίνα είναι υπερσωστή.

Η ελληνίδα γιαγιά με τα μεταπολεμικά σύνδρομα είναι γτπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιουν 2018, 12:09

Cecily Anne έγραψε:
19 Ιουν 2018, 12:00
Για να μην το δω τώρα, γιατί είναι τεράστιο βίντεο και έχω διάβασμα, λέει πουθενά ότι γίνονται μποχλάδες, γιατί έχουν θυρεοειδή;
3:40 και μετά, πολλές φορές είναι ασυμπτωματική. δεν έχει κανένα σύμπτωμα δεν έχει κανένα ένόχλημα γιάτι έρχεται σιγά σιγά βραδέως ύπουλα. εκτός αν υπάρχει έντονο πρήξιμο στον θυροειδή οπότε είναι ορατό, το βλέπει, έτσι; και όταν έχει προχωρήσει αρκετά σε βαθμό που η καταστροφή του θυροειδούς έχει ως αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ο αδένας καλά, οπότε έχει τη συμπτωματολογία του υποθυρεοειδισμού.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 19 Ιουν 2018, 12:10

Gherschaagk έγραψε:
19 Ιουν 2018, 12:09
Cecily Anne έγραψε:
Για να μην το δω τώρα, γιατί είναι τεράστιο βίντεο και έχω διάβασμα, λέει πουθενά ότι γίνονται μποχλάδες, γιατί έχουν θυρεοειδή;
3:40 και μετά, πολλές φορές είναι ασυμπτωματική. δεν έχει κανένα σύμπτωμα δεν έχει κανένα ένόχλημα γιάτι έρχεται σιγά σιγά βραδέως ύπουλα. εκτός αν υπάρχει έντονο πρήξιμο στον θυροειδή οπότε είναι ορατό, το βλέπει, έτσι; και όταν έχει προχωρήσει αρκετά σε βαθμό που η καταστροφή του θυροειδούς έχει ως αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ο αδένας καλά, οπότε έχει τη συμπτωματολογία του υποθυρεοειδισμού.
Άμα ήταν ασυμπτωματική, δε θα πάχαινες, άρα δεν κολλάει στην κουβέντα μας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιουν 2018, 12:21

Cecily Anne έγραψε:
19 Ιουν 2018, 12:10
Gherschaagk έγραψε:
19 Ιουν 2018, 12:09
Cecily Anne έγραψε:
Άμα ήταν ασυμπτωματική, δε θα πάχαινες, άρα δεν κολλάει στην κουβέντα μας.
καταστρέφεται σου λέει και μέχρι να καταστραφεί είναι ασυμπτωματική. και μέχρι να καταλάβεις τι έχεις νομίζεις πως έχει να κάνει με διατροφή και μέχρι να πάρεις τα χάπια παχαίνεις άσχετα αν τρως σωστά ή λίγο. κι αφού πάρεις τα χάπια πρσπαθείς να χάσεις και δεν μπορείς.

ο ενδοκρινολόγος είναι σαφής, τα ποσοστά είναι πάνω από 10% στον γενικό πληθυσμό και είναι υψηλά, λέει ο ενδοκρινολόγος. τα ποσοστά στην Κρήτη είναι ακόμη πιο υψηλά λέει ο ίδιος.

δεν λέω φάτε, γιατί μια μέρα θα πάθετε χασιμότο και ούτως ή αλλέως θα καταντήσετε χοντροί. λέω πως οι μαλακίες περί καλών μεταβολισμών στα 50+ και περί καταβόθρων παραμένουν μαλακίες άσχετα αν σας κάνουν να νιώθετε υπεράνω.

δεν ξέρετε αν ο οποιοσδήποτε έχει πρόβλημα ή όχι. για εσάς είναι όλοι καταβόθρες την ίδια ώρα που οι μισοί από σας αγνοείτε τα αυτοάνοσα κι οι άλλοι μισοί αγνοείτε τον αυτισμό.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιουν 2018, 12:23

Επί του γενικού πληθυσμού αμφιβάλλω αν πάσχει πάνω από ένα 3-5% σε διάφορους βαθμούς απο δυσλειτουργία θυρεοειδούς.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

kalorifer

Re: Aϊνού: Οι Έλληνες που αποίκισαν την Ιαπωνία μετά την πανάρχαια εκστρατεία του Διονύσου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer » 19 Ιουν 2018, 12:24

Αγις έγραψε:
19 Ιουν 2018, 01:26
kalorifer έγραψε:
19 Ιουν 2018, 01:21
Αγις έγραψε:
18 Ιουν 2018, 20:37

Mε την γκομενίτσα τι έγινε ;

Έκανα αυτά που είπατε. Την έφτυσα. Μου έστειλε πριν μερικές μέρες, αλλά δεν απάντησα. Δεν ξέρω τι να κάνω από δω και μπρος. Να συνεχίσω το φτύσιμο? Σκοπός μου είναι να επιδιώξω συνάντηση όχι να αρχίσουμε τα παιχνίδια παλι. Αν της απαντήσω (με ρωτάει πού χαθηκα κλπ) πώς ξέρω ότι δεν το κάνει απλά για να σιγουρέψει ότι με έχει ακόμα καβατζα? Αν όμως συνεχίσω το φτύσιμο, μήπως προχωρήσει εκείνη τελεσίδικα με κάποιον άλλο?
α .Στείλε μήνυμα διανθισμένο με γελάκια μες την καλή χαρα σε στυλ '' ολα καλα - μην ανησυχείς - θα τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη ''
β. Κυνήγα 3-4 γκομενάκια συγχρόνως - όπως επίσης είπαμε -αλλά απ ότΙ βλεπω το έγραψες στο χιόνι η στην παλάμη.

Παίζει κάτι και με μια άλλη που γνώρισα πρόσφατα,δεν είναι ότι κάθομαι ναι σκέφτομαι όλη την ώρα τη δύσκολη, αλλα το θέμα είναι ότι δεν έχουμε κοινη παρέα για να μάθει ότι κηνυγαω και άλλες. Το φτύσιμο πάντως δουλεύει πολύ καλά, αυτή σπάνια μου έστελνε πρώτη. Θα το κρατήσω μερικές μέρες ακόμα και μετά θα της απαντήσω χαλαρά όπως λες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kalorifer την 19 Ιουν 2018, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

kalorifer

Re: Aϊνού: Οι Έλληνες που αποίκισαν την Ιαπωνία μετά την πανάρχαια εκστρατεία του Διονύσου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer » 19 Ιουν 2018, 12:25

Αν την καταφέρω τελικά σας χρωστάω κέρασμα :D

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιουν 2018, 12:26

Αγις έγραψε:
19 Ιουν 2018, 12:23
Επί του γενικού πληθυσμού αμφιβάλλω αν πάσχει πάνω από ένα 3-5% σε διάφορους βαθμούς απο δυσλειτουργία θυρεοειδούς.
όχι δεν είσαι στόκος.

αμφιβάλεις δεν αμφιβάλεις δεν αλλάζει κάτι....

εσύ τους λες καταβόθρες, σιχαμερούς υπάνθρωπους, κοιλιόδουλους, κι αυτοί παραμένουν άρρωστοι.

Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 » 19 Ιουν 2018, 12:26

kalorifer έγραψε:
19 Ιουν 2018, 12:24
Παίζει κάτι και μια άλλη που γνώρισα πρόσφατα,δεν είναι ότι κάθομαι ναι σκέφτομαι όλη την ώρα τη δύσκολη, αλλα το θέμα είναι ότι δεν έχουμε κοινη παρέα για να μάθει ότι κηνυγαω και άλλες. Το φτύσιμο πάντως δουλεύει πολύ καλά, αυτή σπάνια μου έστελνε πρώτη. Θα το κρατήσω μερικές μέρες ακόμα και μετά θα της απαντήσω χαλαρά όπως λες.
Δεν είναι πάντα καλή τακτική το "φτυσιμο", σου γυρνάει μπουμερανγκ.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 19 Ιουν 2018, 12:30

Gherschaagk έγραψε:
19 Ιουν 2018, 12:21

καταστρέφεται σου λέει και μέχρι να καταστραφεί είναι ασυμπτωματική. και μέχρι να καταλάβεις τι έχεις νομίζεις πως έχει να κάνει με διατροφή και μέχρι να πάρεις τα χάπια παχαίνεις άσχετα αν τρως σωστά ή λίγο. κι αφού πάρεις τα χάπια πρσπαθείς να χάσεις και δεν μπορείς.

ο ενδοκρινολόγος είναι σαφής, τα ποσοστά είναι πάνω από 10% στον γενικό πληθυσμό και είναι υψηλά, λέει ο ενδοκρινολόγος. τα ποσοστά στην Κρήτη είναι ακόμη πιο υψηλά λέει ο ίδιος.

δεν λέω φάτε, γιατί μια μέρα θα πάθετε χασιμότο και ούτως ή αλλέως θα καταντήσετε χοντροί. λέω πως οι μαλακίες περί καλών μεταβολισμών στα 50+ και περί καταβόθρων παραμένουν μαλακίες άσχετα αν σας κάνουν να νιώθετε υπεράνω.

δεν ξέρετε αν ο οποιοσδήποτε έχει πρόβλημα ή όχι. για εσάς είναι όλοι καταβόθρες την ίδια ώρα που οι μισοί από σας αγνοείτε τα αυτοάνοσα κι οι άλλοι μισοί αγνοείτε τον αυτισμό.

Καμάρι μου, επειδή το έχει παθει η μάνα μου ακριβώς έτσι, δεν έφτασε ΠΟΤΕ 100 κιλά. Κατέστρεψε το θυρεοειδή της τελείως, αλλά κάπου στα 70 κιλά ξύπνησε και λέει "μα δεν τρώω, τι έγινε" και πήγε και ψάχτηκε.

Κατάλαβες τι εννοώ ότι το παίρνεις χαμπάρι;

Όταν ΔΕΝ τρως και βάζεις κιλά, ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ πιο εύκολα, δεν φτάνεις 100 κιλά, για να το ψάξεις.
Όταν ΤΡΩΣ και το ψάχνεις, κράτα σα δεδομένο ότι ΤΡΩΣ. Κιλά θα βάλεις έτσι και αλλιώς, απλά θα τα βάλεις σαφέστατα γρηγορότερα. Που και πάλι χτυπάνε καμπανάκια.

Εσύ λες ότι έχουμε παχυσαρκία επειδή φταίει ο θυρεοειδής.
Σου απαντάω ΌΧΙ. Έχουμε παχυσαρκία διότι δεν έχουμε σωστή διατροφή. Ο θυρεοειδής απλά επιτάσσει ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ διατροφή, αλλά όχι δεν είναι η αιτία της παχυσαρκίας, εφόσον ρυθμίζεται πάντα.

Μου λες ότι μπορεί να είναι ασυμπτωματικός.
α. Σου λέω ότι συζητάμε για παχυσαρκία. Άρα έφτασες 100 κιλά χωρίς να αυξήσεις τη διατροφή σου και το λες "ασυμπτωματικό"; Αν δεν έφτασες 100 κιλά και απλά δεν έχεις το σύμπτωμα των κιλών, δεν μας ενδιαφέρει στην κουβέντα, διότι μιλάμε για παχυσαρκία και εδώ δεν στην έχει πειράξει, για να το ρίξεις εκεί σαν αιτία. (εκεί πχ μπορεί να είσαι στο αντίθετο άκρο και να έχεις φτάσει 40 κιλά, μην το μπλέξουμε τώρα).

Σε αυτή τη χώρα έχω γνωρίσει 3 είδη χοντρών:

1. Οι χοντροί που σου λένε: εγώ φίλε γουστάρω το φαί. Έτσι θέλω να είμαι, έχω επίγνωση και άντε και γαμήσου, θα λουστώ τις συνέπειες.
2. Οι χοντροί που σου λένε: φταίει ο θυρεοειδής και όχι ότι τρώω το καταπέτασμα και που όντως έχουν θυρεοειδή και απλά ξέρεις ότι θα κάνουν διπλό κόπο, αν κάποτε πάρουν απόφαση να αδυνατίσουν.
3. Οι χοντροοί που σου λέν: "μα δεν τρώω τίποτα", δεν καταλαβαίνω πώς πάχυνα, μάλλον έχω αργό μεταβολισμό.

Από όλους αυτός ΟΙ ΜΟΝΟΙ που θα αδυνατίσουν, αν το αποφασίσουν είναι οι 1. διότι δεν κοροϊδεύουν τον εαυτό τους. Σε αυτή τη κατηγορία έχω γνωρίσει συνήθως άντρες όμως και σπανιότερα γυναίκες.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιουν 2018, 12:34

kalorifer έγραψε:
19 Ιουν 2018, 12:24
Αγις έγραψε:
19 Ιουν 2018, 01:26
kalorifer έγραψε:
19 Ιουν 2018, 01:21

Έκανα αυτά που είπατε. Την έφτυσα. Μου έστειλε πριν μερικές μέρες, αλλά δεν απάντησα. Δεν ξέρω τι να κάνω από δω και μπρος. Να συνεχίσω το φτύσιμο? Σκοπός μου είναι να επιδιώξω συνάντηση όχι να αρχίσουμε τα παιχνίδια παλι. Αν της απαντήσω (με ρωτάει πού χαθηκα κλπ) πώς ξέρω ότι δεν το κάνει απλά για να σιγουρέψει ότι με έχει ακόμα καβατζα? Αν όμως συνεχίσω το φτύσιμο, μήπως προχωρήσει εκείνη τελεσίδικα με κάποιον άλλο?
α .Στείλε μήνυμα διανθισμένο με γελάκια μες την καλή χαρα σε στυλ '' ολα καλα - μην ανησυχείς - θα τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη ''
β. Κυνήγα 3-4 γκομενάκια συγχρόνως - όπως επίσης είπαμε -αλλά απ ότΙ βλεπω το έγραψες στο χιόνι η στην παλάμη.

Παίζει κάτι και μια άλλη που γνώρισα πρόσφατα,δεν είναι ότι κάθομαι ναι σκέφτομαι όλη την ώρα τη δύσκολη, αλλα το θέμα είναι ότι δεν έχουμε κοινη παρέα για να μάθει ότι κηνυγαω και άλλες. Το φτύσιμο πάντως δουλεύει πολύ καλά, αυτή σπάνια μου έστελνε πρώτη. Θα το κρατήσω μερικές μέρες ακόμα και μετά θα της απαντήσω χαλαρά όπως λες.
Να μην σε απασχολεί τι κάνει η άλλη η αν μαθαίνει τι κάνεις.
Για να ησυχάσεις :003: είναι σίγουρο ότι απολαμβάνει το σεξ με άλλον η αλλους - σιγά μην κάθεται να ξαραχνιάζει.
Το φτύσιμο δεν έχει καμία σχέση με το να καταφέρεις να πηδήξεις τη ''δύσκολη'' άσε που πιθανότατα θα γίνεις το σκυλάκι της αν σου κάτσει και μετά θά χουμε άλλα.
Κυνήγα μερικές ακόμα και εξασφάλισε το να πηδάς - η καψούρα σου με την αλλη έχει το θετικό ότι είναι κάτι σαν εμβολιασμός και δεν θα κολλήσεις Βουλγαρίδιτιδα με καμία.

* Ουτε η Σεξυ Θεία Λολα να ήμουνα που εδινε οδηγίες - απαντήσεις- συμβουλές προς σεξοναυτιλομένους στο Oneman. :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Ιουν 2018, 12:41

Cecily Anne έγραψε:
19 Ιουν 2018, 12:30
Gherschaagk έγραψε:
19 Ιουν 2018, 12:21

Καμάρι μου, επειδή το έχει παθει η μάνα μου ακριβώς έτσι, δεν έφτασε ΠΟΤΕ 100 κιλά. Κατέστρεψε το θυρεοειδή της τελείως, αλλά κάπου στα 70 κιλά ξύπνησε και λέει "μα δεν τρώω, τι έγινε" και πήγε και ψάχτηκε.

Κατάλαβες τι εννοώ ότι το παίρνεις χαμπάρι;

Όταν ΔΕΝ τρως και βάζεις κιλά, ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ πιο εύκολα, δεν φτάνεις 100 κιλά, για να το ψάξεις.
Όταν ΤΡΩΣ και το ψάχνεις, κράτα σα δεδομένο ότι ΤΡΩΣ. Κιλά θα βάλεις έτσι και αλλιώς, απλά θα τα βάλεις σαφέστατα γρηγορότερα. Που και πάλι χτυπάνε καμπανάκια.

Εσύ λες ότι έχουμε παχυσαρκία επειδή φταίει ο θυρεοειδής.
Σου απαντάω ΌΧΙ. Έχουμε παχυσαρκία διότι δεν έχουμε σωστή διατροφή. Ο θυρεοειδής απλά επιτάσσει ΣΩΣΤΟΤΕΡΗ διατροφή, αλλά όχι δεν είναι η αιτία της παχυσαρκίας, εφόσον ρυθμίζεται πάντα.

Μου λες ότι μπορεί να είναι ασυμπτωματικός.
α. Σου λέω ότι συζητάμε για παχυσαρκία. Άρα έφτασες 100 κιλά χωρίς να αυξήσεις τη διατροφή σου και το λες "ασυμπτωματικό"; Αν δεν έφτασες 100 κιλά και απλά δεν έχεις το σύμπτωμα των κιλών, δεν μας ενδιαφέρει στην κουβέντα, διότι μιλάμε για παχυσαρκία και εδώ δεν στην έχει πειράξει, για να το ρίξεις εκεί σαν αιτία. (εκεί πχ μπορεί να είσαι στο αντίθετο άκρο και να έχεις φτάσει 40 κιλά, μην το μπλέξουμε τώρα).

Σε αυτή τη χώρα έχω γνωρίσει 3 είδη χοντρών:

1. Οι χοντροί που σου λένε: εγώ φίλε γουστάρω το φαί. Έτσι θέλω να είμαι, έχω επίγνωση και άντε και γαμήσου, θα λουστώ τις συνέπειες.
2. Οι χοντροί που σου λένε: φταίει ο θυρεοειδής και όχι ότι τρώω το καταπέτασμα και που όντως έχουν θυρεοειδή και απλά ξέρεις ότι θα κάνουν διπλό κόπο, αν κάποτε πάρουν απόφαση να αδυνατίσουν.
3. Οι χοντροοί που σου λέν: "μα δεν τρώω τίποτα", δεν καταλαβαίνω πώς πάχυνα, μάλλον έχω αργό μεταβολισμό.

Από όλους αυτός ΟΙ ΜΟΝΟΙ που θα αδυνατίσουν, αν το αποφασίσουν είναι οι 1. διότι δεν κοροϊδεύουν τον εαυτό τους. Σε αυτή τη κατηγορία έχω γνωρίσει συνήθως άντρες όμως και σπανιότερα γυναίκες.
θες να μου πεις ότι τα 70 κιλά σε μιά γυναίκα είναι λίγα;;;; ή ότι δεν έμοιαζει διπλάσια απ' ότι ήταν γιατί ήταν και πρησμένη;

τα είδη των χοντρών στην Ελλάδα είναι 4.

4. οι χοντροί που λένε πως κάνουν προσπάθεια, πηγαίνουν στον διατροφολόγο μια φορά τη βδομάδα, σκάνε ένα 30άρι τη φορά τους δίνει διατροφή, την ακολουθούν κατά γράμμα, ήταν 140 κι έχουν χάσει σ' έναν μήνα 6 κιλά και συνεχίζουν και καταλήγουν στο νοσοκομείο για διαφορετικό λόγο, όχι για τα κιλά όπου μαθαίνεις ότι στον διατροφολόγο πήγανε 2 φορές και δεν ξαναπατήσανε, κάνουν διατροφή τρώγοντας πιτόγυρα και ήταν 140 πριν από 9 μήνες ενώ πλέον έχουν πατήσει τα 180 και δεν χωράνε στον αξονικό τομογράφο.

εγώ αυτό που λέω είναι πως δεν μπορείτε να ξέρετε ποιοι είναι άρρωστοι και κατ' επέκταση παχύσαρκοι και ποιοι όχι. για αυτό καλό είναι να μην γενικεύετε.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 19 Ιουν 2018, 12:43

Να μην τους καθόμαστε είναι πρέπον η θα τοχουμε κρίμα στο λαιμό μας ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 19 Ιουν 2018, 12:46

:smt005:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 19 Ιουν 2018, 12:47

Ρε αγάπη, έβαλε 5-6 κιλά και πήγε 70 κιλά, ΟΧΙ δεν σε κάνουν παχύσαρκο, με 70 κιλά, σόρρυ, δεν μπαίνεις σε καμία κατηγορία παχύσαρκου στο πλανήτη. Είναι και βαρυκόκκαλη, βαριά να την έκαναν μέσο όριο BMI φυσιολογικού ανθρώπου.

Ναι, αν είσαι μίτζετ και πας 70 κιλά, οκ να το συζητήσουμε τότε.

Σε ότι αφορά το τονισμένο, κανένας δεν ασχολήθηκε με την παθολογία της υπόθεσης των ασθενών, ασχολούμαστε με τη ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ της υπόθεσης των ασθενών. Η οποία είτε το πιστεύεις είτε όχι ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

H κατηγορία 4 πώς έφτασε 140 κιλά; Με αέρα; Βάλτην στην κατηγορία 2 τη δικιά μου.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών