Ειπώθηκε ότι είναι πολλοί οι "φασίστες" στο φόρουμ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Ειπώθηκε ότι είναι πολλοί οι "φασίστες" στο φόρουμ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 19 Ιουν 2018, 14:23

plouf έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:22
Με κινδυνο να γινω κουραστικος επαναλαμβανω οτι οι μεταναστες μας ταϊζουν.Κανεις ελληνας δεν παει να δουλεψει στα χωραφια και στα προβατα για ενα κομματι ψωμι με εναν αρβανιτοβλαχο βασιβουζουκο πανω απο το κεφαλι του.Απο την αλλη ομως ισχυει η φραση ετερον εκατερον.Δεν μπορουμε να αφησουμε την εγκληματικοτητα ανεξελεγκτη.Ειμαι υπερ της θανατικης ποινης για ειδεχθη εγκληματα συμπεριλαμβανομενου και του εμποριου οποιοειδων ναρκωτικων.Η αστυνομευση ειναι ανεπαρκης και οι αστυνομικοι δεν δρουν αυτεπαγγελτα οταν πρεπει.Ενα παραδειγμα:ενας γνωστος μου εχει ενα μαγαζι και ενας μπραβος-ελληνας-του πουλαγε τσαμπουκα λεγοντας του οτι θα σου σπασω το μαγαζι κλπ.Ειναι προφανες οτι ηθελε να του πουλησει προστασια.Το τραγελαφικο της υποθεσης ειναι οτι λιγο πιο περα βρισκονταν αστυνομικοι της ΔΙΑΣ που βλεπαν το σκηνικο και δεν καναν τιποτα ακομα και οταν ο μαγαζατορας τους ζητησε βοηθεια λεγοντας του τι θελετε να κανουμε κυριε μου? :lol: .Κατι τετοια ειναι που οδηγουν τον κοσμο στην αγκαλια της ΧΑ. :D
α δλδ η λυση για να γλιτωσεις απο τα μπραβονια ειναι να τα ψηφισεις? :smt017
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 19 Ιουν 2018, 14:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:18
sys3x έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:12
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:02

Και για ποιο λόγο τα κοινωνικά προβλήματα δεν στρέφουν τον "κόσμο" στο αντίπαλο πολιτικό δέος;
Διότι το αντίπαλον δέος ακριβώς είναι μια από τις γενεσιουργούς αιτίες.
Εννοείς, ότι το καθήκον του "λαού" και του "κόσμου" είναι να διασώζει το φαίνεσθαι και ότι το είναι του κάθε πολιτικού προφιτερόλ;

ακριβως σωζων εαυτον σωθητω καταντησαμε, και οποιος κοιταζει και λιγο παραπερα συμφωνα με τη συνειδηση του ειναι ο περιεργος της υποθεσης

Άβαταρ μέλους
Alexander the Great

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alexander the Great » 19 Ιουν 2018, 14:26

OANNHSEA έγραψε:
19 Ιουν 2018, 07:48
Μία από τις πιο γελοίες φράσεις που έχω διαβάσει ποτέ μου - και ήταν από τον Σατανικό εγκέφαλο.
Γιατι δεν εκπλησσομαι?

Εχουμε Μουσολινικους?Fasci de Combattimento Phorum? :lol:

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 19 Ιουν 2018, 14:27

alekhine έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:23
plouf έγραψε:
Με κινδυνο να γινω κουραστικος επαναλαμβανω οτι οι μεταναστες μας ταϊζουν.Κανεις ελληνας δεν παει να δουλεψει στα χωραφια και στα προβατα για ενα κομματι ψωμι με εναν αρβανιτοβλαχο βασιβουζουκο πανω απο το κεφαλι του.Απο την αλλη ομως ισχυει η φραση ετερον εκατερον.Δεν μπορουμε να αφησουμε την εγκληματικοτητα ανεξελεγκτη.Ειμαι υπερ της θανατικης ποινης για ειδεχθη εγκληματα συμπεριλαμβανομενου και του εμποριου οποιοειδων ναρκωτικων.Η αστυνομευση ειναι ανεπαρκης και οι αστυνομικοι δεν δρουν αυτεπαγγελτα οταν πρεπει.Ενα παραδειγμα:ενας γνωστος μου εχει ενα μαγαζι και ενας μπραβος-ελληνας-του πουλαγε τσαμπουκα λεγοντας του οτι θα σου σπασω το μαγαζι κλπ.Ειναι προφανες οτι ηθελε να του πουλησει προστασια.Το τραγελαφικο της υποθεσης ειναι οτι λιγο πιο περα βρισκονταν αστυνομικοι της ΔΙΑΣ που βλεπαν το σκηνικο και δεν καναν τιποτα ακομα και οταν ο μαγαζατορας τους ζητησε βοηθεια λεγοντας του τι θελετε να κανουμε κυριε μου? :lol: .Κατι τετοια ειναι που οδηγουν τον κοσμο στην αγκαλια της ΧΑ. :D
Εγω δεν αναφερομαι σε προσωπικο επιπεδο ψηφιζω ΚΚΕ για τον κοσμο γενικα μιλαω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plouf την 19 Ιουν 2018, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 19 Ιουν 2018, 14:28

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:15
sys3x έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:08

Πλευρά δεν διαλέγω αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα και αυθαίρετο επίσης μπορώ να προσθέσω, εμένα επίσης δεν χρειάζεται νομίζω να με δικαιολογήσεις, όχι τουλάχιστον για κάτι τέτοιο, διαπιστώσεις κάνω απλά μάλλον τα φίλτρα σου σε αναγκάζουν να με κατατάξεις κάπου, κλασική περίπτωση κατά τα άλλα για αριστερόστροφη σκέψη. Απλά δεν έχεις συνηθίσει στον τρόπο που σκέφτομαι, δεκτόν μεν άκυρον δε σαν ταξινόμηση. Αναρωτήσου τι θα έκανες χωρίς αυτόν τον αλγόριθμο ταξινόμησης, εγώ νομίζω πιο καλά.
Απλα οσο σε εχω παρατηρησει παιρνεις το μερος της μιας
πλευρας και ψιλο επιτιθεσαι στην αλλη. Αλλα αν νιωθεις οτι δεν ανηκεις
σε καμια πλευρα μαλλον ειναι λαθος το συμπερασμα μου :)
Ναι και αυτό ίσως γιατί αυτό το ανήκεις που λες θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να είναι λίγο πολύ ταγάρι για να το πιστεύει ειδικά στην εποχή μας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 19 Ιουν 2018, 14:29

plouf έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:27
alekhine έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:23
plouf έγραψε:
Εγω δεν αναφερομαι σε προσωπικο επιπεδο ψηφιζω ΚΚΕ για τον κοσμο γενικα μιλαω.
κι εγω για τον κοσμο μιλαω
και κατι τετοια με κανουν να σκεφτομαι οτι η ΧΑ ειναι πλεον καταφυγιο για οσους δεν μπορουν να σκεφτουν λιγο για τον εαυτο τους και καταφευγουν στα ευκολα συνθηματα
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιουν 2018, 14:29

Φινγκόλφιν έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:17

Γιατί το «αντίπαλο δέος» απαιτεί μια άλφα επεξεργασία της κατάστασης από το άτομο. Αυτό δεν σημαίνει πως όποιος έχει μια στέρεη συνειδητή πολιτική ιδεολογία είναι αριστερός, ούτε πως όποιος δεν είναι αριστερός είναι φασίστας. Συμφωνώ πως η λέξη χρησιμοποιείται πολύ εύκολα. Ο φασισμός όμως προσφέρει εύκολες απαντήσεις και τρόπο εξωτερίκευσης της οργής.
Μια στέρεη συνειδητή πολιτική ιδεολογία συνεπάγεται εκτός από τα θετικά και την υποχρέωση να υποστηρίζεις σθεναρά ότι ο γάιδαρος πετάει για να μην αφήσεις τα αντιδραστικά στοιχεία να ανακόψουν το μεγαλόπνοο έργο της κυβέρνησης, του κόμματος κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 19 Ιουν 2018, 14:32

omg kai 3 lol έγραψε:
19 Ιουν 2018, 12:49
τρομαγμενα ανθρωπακια ειναι που φαντασιωνονται εναν πατερουλη να τους σωσει απτη μιζερια τους

φαντασου πως ειναι για εναν κακομοιρη να ζει μονιμως σε εναν κοσμο οπου αγαπαει -λεμε τωρα με το φτωχο του μυαλο 5-6 ατομα- (και πολλα βαζω) να φαντασιωνεται οτι ανηκει σε μια ομαδα μερικων εκατονταδων με κοινα ενδιαφεροντα και ολα τα υπολοιπα δισεκατομμυρια να ειναι εχθροι και να θελουν το κακο του!
συμφωνώ μέχρι κεραίας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιουν 2018, 14:35

Ερμής έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:32
omg kai 3 lol έγραψε:
19 Ιουν 2018, 12:49
τρομαγμενα ανθρωπακια ειναι που φαντασιωνονται εναν πατερουλη να τους σωσει απτη μιζερια τους

φαντασου πως ειναι για εναν κακομοιρη να ζει μονιμως σε εναν κοσμο οπου αγαπαει -λεμε τωρα με το φτωχο του μυαλο 5-6 ατομα- (και πολλα βαζω) να φαντασιωνεται οτι ανηκει σε μια ομαδα μερικων εκατονταδων με κοινα ενδιαφεροντα και ολα τα υπολοιπα δισεκατομμυρια να ειναι εχθροι και να θελουν το κακο του!
συμφωνώ μέχρι κεραίας.
Κι εγώ. :8)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν » 19 Ιουν 2018, 14:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:29
Μια στέρεη συνειδητή πολιτική ιδεολογία συνεπάγεται εκτός από τα θετικά και την υποχρέωση να υποστηρίζεις σθεναρά ότι ο γάιδαρος πετάει για να μην αφήσεις τα αντιδραστικά στοιχεία να ανακόψουν το μεγαλόπνοο έργο της.
Όχι. Στέρεη συνειδητή πολιτική ιδεολογία είναι διαφορετικό πράγμα από το μποτάκι όπως είναι και διαφορετικό πράγμα από την αντίληψη που μπορεί να έχει ένα άτομο για τον εαυτό του όταν θεωρεί ότι δεν έχει ιδεολογία και βλέπει τα πράγματα «αντικειμενικά». Στην πραγματικότητα, ένα τέτοιο άτομο έχει διαποτιστεί τόσο πολύ από την κυρίαρχη ιδεολογία που θεωρεί κάθε ιδεολόγημά της ως αντικειμενική αλήθεια, δεν συνειδητοποιεί καν πως έχει ιδεολογία.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 19 Ιουν 2018, 14:37

Φινγκόλφιν έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:35
ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:29
Μια στέρεη συνειδητή πολιτική ιδεολογία συνεπάγεται εκτός από τα θετικά και την υποχρέωση να υποστηρίζεις σθεναρά ότι ο γάιδαρος πετάει για να μην αφήσεις τα αντιδραστικά στοιχεία να ανακόψουν το μεγαλόπνοο έργο της.
Όχι. Στέρεη συνειδητή πολιτική ιδεολογία είναι διαφορετικό πράγμα από το μποτάκι όπως είναι και διαφορετικό πράγμα από την αντίληψη που μπορεί να έχει ένα άτομο για τον εαυτό του όταν θεωρεί ότι δεν έχει ιδεολογία και βλέπει τα πράγματα «αντικειμενικά». Στην πραγματικότητα, ένα τέτοιο άτομο έχει διαποτιστεί τόσο πολύ από την κυρίαρχη ιδεολογία που θεωρεί κάθε ιδεολόγημά της ως αντικειμενική αλήθεια, δεν συνειδητοποιεί καν πως έχει ιδεολογία.
Ποια θεωρείς ως κυρίαρχη ιδεολογία σήμερα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 19 Ιουν 2018, 14:40

Ανακαλούμε ότι είστε πολλοί! :)
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
Alexander the Great

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alexander the Great » 19 Ιουν 2018, 14:44

zteo έγραψε:
19 Ιουν 2018, 10:43

Δεν με ενδιαφερει τι μαλακιες γραφαν οι οπορτουνιστες.Οι Αριστεροι ψηφιζουν ΚΚΕ.
Εισαι εκτος κομματικης γραμμης συντροφε.Οι γηραλεοι βουλευτες του τιμημενου λενε οτι ειναι κομμουνιστες και οχι αριστεροι.

Dorian έγραψε:
19 Ιουν 2018, 13:17

Κουτοπονηρο ψέμμα για χαφτες. Πριν την άνοδο στην πολιτική της ΧΑ και στα ΜΜΕ αλλά και στο τότε phorum μια χαρά φασίστες επικίνδυνοι και δεν συνομιλούμε μαζί τους ονομάζονταν οι του... ΛΑΟΣ .
Υπηρχε και χρηστης τοτε με αυτο το αβαταρι :lol:

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 19 Ιουν 2018, 14:48

Γιατί τόσο δράμα και τόσος πόνος ρε παίδες?
Ο ένας λέει "να κάμομεν Επανάστυση, να μην κανιβαλίσουμε τους διπλανούς μας" λες και πέτυχε πουθενά, όπου έγινε η Επανάστυση, και λες και γίνεται με λουλουδάκια και φρουφρου. Δηλαδή στην "επανάσταση" που οραματίζεται, εμ κάποιο τρόπο οι κακούλjηδες, θα εξαφανίζονται από μόνοι τους.
Επανάσταση είναι αυτό που γίνεται. Η μόνη επανάσταση που έχει νόημα, η μόνη επανάσταση που αξίζει. Η Επανάσταση που κάνουν ΤΑ ΕΘΝΗ, ΚΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ.
Δεν υπάρχει "ταξική επανάσταση", αυτά είναι ηλιθιότητες και απευθύνονται σε ανθρώπους που δε γνωρίζουν ιστορία.
Υπηρχε και χρηστης τοτε με αυτο το αβαταρι :lol:
:smt005::smt005::smt005:
Α, ναι, και συνέχεια λέγανε ο Καρατζαφύρερ και ο Καρατζαφύρερ, και μ' αυτό τον τρόπο φέρανε ΧΑ. Ρε παιδί μου, η αριστερά χρυσάφι πιάνει, σκατά γίνεται. Σαν το Μίδα ένα πράγμα στο ανάποδο.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Φινγκόλφιν
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φινγκόλφιν » 19 Ιουν 2018, 14:51

ΓΑΛΗ έγραψε:
19 Ιουν 2018, 14:37
Ποια θεωρείς ως κυρίαρχη ιδεολογία σήμερα;
Φιλελευθερισμό (με την έννοια της υποστήριξης του καπιταλισμού, του ατομικισμού, ισότητας, ελευθερίας κτλ) και Συντηρητισμό (όπου πλέον πάλι υποστηρίζεται ο καπιταλισμός με μια πιο συντηρητική θέση στα κοινωνικά ζητήματα).

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών