Άρχισαν τα όργανα-Ζητούν Αναγνώριση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
under

Re: Άρχισαν τα όργανα-Ζητούν Αναγνώριση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 19 Ιουν 2018, 12:46

Northern Spirit έγραψε:
19 Ιουν 2018, 09:06
Ελα σοβαρεψουνε λιγο..Ανοιξαμε λεει ζητηματα που ειχανε...κλεισει...

Επειδη εβγαλε ανακοινωση το Ουρανιο..Τοξο..
Εχεις αναγνωρισει μακεδονικο εθνος.Πες μου τωρα εσυ γιατι αυτοι δεν ειναι "μακεδονες.
Για εξηγησε το λιγο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 19 Ιουν 2018, 16:18

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
19 Ιουν 2018, 10:20
Beria έγραψε:
19 Ιουν 2018, 10:15
Μάλλον δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνουν οι οι όροι μειονότητα και εθνότητα.
Η σλαβομακεδονικη μειονότητα στην Ελλάδα ήταν υπαρκτή, καταγεγραμμένη, αλλά για πολιτικούς λόγους όχι αναγνωρισμένη.
Πλέον είναι υπαρκτή, αλλά ασήμαντη. Η συμφωνία λύνει δια παντός το ζήτημα.

Μάλλον εσύ δεν διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι.
Τι γράφουν οι άλλοι;
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 19 Ιουν 2018, 16:29

19 Ιουν 2018, 10:14
Northern Spirit έγραψε:
19 Ιουν 2018, 09:58

Ελα σοβαρεψου λιγο λέμε..Το FYROM με το οποια ειναι αναγνωρισμενα τα Σκοπια περιεχει το ονομα Μακεδονια..Και φυσικα μεχρι σημερα οταν τους ρωτανε για την ιθαγενεια και την καταγωγη τους δεν λενε λενε οτι ειναι FYROMιτες..

Αυτο δεν καταλαβαινετε..Εδω και δεκατιες αποκαλουνται Μακεδονες ενω εσεις ζειτε με το παραμυθι οτι το ονομα FYROM δεν τους κανει Μακεδονες...Ειναι εντελως λαθος αυτη η αποψη..
Το FYROM μάστορα δεν είναι η ονομασία τους.Είναι μια μεταβατική συμφωνία που τους αναγνωρίζει ως κομμάτι μιας πρωην χώρας και αφήνει την λύση για το μέλλον,ούτε Έθνος αναγνωρίζει,ούτε Εθνικότητα,ούτε γλώσσα. Αν πεις δηλαδή εσύ πως είσαι ο Υ/κ και διεκδικείς χιλιάδες αριστουργηματικά ποστ, εγω θα πρεπει να έρθω σε κάποια συμφωνία μαζί σου;Μην τρελαθούμε κι όλας.
Μπορεις να μου πεις τι κερδισαμε με τα 26 χρονια....μεταβασης; Δηλαδη θα εχεις μια χωρα της οποιας το ονομα θα αιωρειται αιωνιως επειδη ετσι γουσταρει ο γειτονας;

Και αυτοι που γενιουνται στα Σκοπια ολες αυτες τις δεκαετιες θα ειναι αγνωστου ταυτοτητας επειδη δεν συμφωνει η Ελλαδα; Με κατι τετοιες αντιληψεις εχουμε καταντησει το ανεκδοτο της υφηλιου...Και ακομη μεγαλυτερο ανεκδοτο ειμαστε οταν πιστευουμε οτι το τωρινο καθεστως με το FYROM τους παρεμποδιζει απο το να αυτοαποκαλουνται Μακεδονες. Οπωςειπα πιο πριν εσυ πώς νομιζεις οτι ο υπολοιπος πλανητης αποκαλει τους Σκοπιανους τα τελευταια 25 "μεταβατικα" χρονια; FYROMιτες; Οχι βεβαια Μακεδονες τους αποκαλει..

Το θεμα επρεπε να ειχε λυθει στις αρχς τις δεκαετιας του '90 τοτε που ο Μητσοτακης ειχε ελθει σε συνεννοηση με τον Γκλιγκοροφ...Θα ητανε το θεμα λυμμενο..Αντιθετα πεσδανε σαν τα σκυλια επανω του οι τοτε ΠΑΣΟΚοι, αριστεροι, λαικοδεξιοι Σαμαραδες μιλωντας παλι για προδοσια..Μυαλο δεν βαζουμε λοιπον και γι'αυτο χανουμε παντου...

Η αναβλητικοτητα στην εξωτερικη πολιτικη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ!!!
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 19 Ιουν 2018, 16:31

under έγραψε:
19 Ιουν 2018, 12:46
Northern Spirit έγραψε:
19 Ιουν 2018, 09:06
Ελα σοβαρεψουνε λιγο..Ανοιξαμε λεει ζητηματα που ειχανε...κλεισει...

Επειδη εβγαλε ανακοινωση το Ουρανιο..Τοξο..
Εχεις αναγνωρισει μακεδονικο εθνος.Πες μου τωρα εσυ γιατι αυτοι δεν ειναι "μακεδονες.
Για εξηγησε το λιγο.
Γιατι το κειμνο της συμφωνιας λεει οτι ως Μακεδονες απο την πλευρα τους ειναι αυτοι που μιλανε νοτιοσλαβικη γλωσα και ειναι σλαβοι..Η Συμφωνια λεει επισης οτι η δικη τους ιστορια και κληρονομια ειναι διαφορετικη απο αυτη των ελληνων..Το να αποφευχθει εντελως το ονομα Μακεδονια ητανε αδυνατο..Ακομη και το Σλαβομακεδονια περιεχει τον ορο Μακεδονια..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 19 Ιουν 2018, 17:14

Γνώμη μου είναι ότι η συμφωνία δεν λύνει το θέμα γιατί δεν αναφέρεται ρητά σε μη υποκίνηση μειονοτικών ζητημάτων. Ας μην γελιόμαστε, εδώ είναι Βαλκάνια: η αναγνώριση μειονοτήτων είναι όντως ένας τρόπος εξασφάλισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων (η Γαλλία πχ έχει άλλον τρόπο και δεν "αναγνωρίζει μειονότητες" γιατί βλέπει μόνο άτομα - πολίτες) αλλά πολλοί τον αντιλαμβάνονται ως προγεφύρωμα στη χώρα των "άλλων" ή έστω μοχλό πίεσης. Ένα σενάριο συνεργασίας DEB - Βινοζίτο δεν μου φαινεται καθόλου απίθανο. Αντί να ενσωματώνονται στα μεγάλα πολιτικά κόμματα, όπως παλιότερα διάφοροι μουσουλμάνοι σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και τώρα αυτοί συν οι δύο γραφικοί του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα εκδηλώθηκαν (στον ΣΥΡΙΖΑ μόνο μη Τούρκοι μουσουλμάνοι τρώνε πόρτα, όπως η Σαμπιχά), θα ακολουθήσουν και αυτοί την τάση κατακερματισμού του πολιτικού συστήματος. Δικομματισμό θα λέμε και θα κλαίμε. Τον Νοέμβριο του 2011 τελείωσε η Μεταπολίτευση των μονοκομματικών κυβερνήσεων και δυόμιση χρονια μετα, μαύρισε η Θράκη.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Άβαταρ μέλους
Lord Snow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Snow » 19 Ιουν 2018, 17:19

Υδράργυρος έγραψε:
19 Ιουν 2018, 09:38
Το πρωτο ψέμμα πάντα λέει ψέμματα. Το Ουράνιο Τόξο είναι μειονοτικό κόμμα που ζητάει αναγνώριση μακεδονικής μειονότητας από το 1991. Δεν ξεκίνησε τώρα

Απο κει και πέρα η αναγνώριση μειονότητας δεν είναι τόσο τραγικό πράμα. Όλα τα κράτη της Ευρώπης έχουν αναγνωρίσει εθνικές μειονότητες. Θα ανοίξουνε κανά δυό εκκλησίες στους ενδιαφερόμενους νομούς, σε κάποια σχολεία θα μπει η μακεδονική γλώσσα σαν δεύτερη ξένη γλώσσα, σε κάποια χωριά όπως το Ξινό Νερό και άλλα μπορέι να μπει δίγλωσση πινακίδα στο έμπα του χωριού κλπ. Δε χάθηκε ο κόσμος, σε όλη την Ευρώπη έτσι είναι. Μιλάμε για 15 χιλιάδες άτομα.
:smt005::smt005::smt005::smt005:
Ποια μακεδονικη γλωσσα απο ολες, τα βουλγαρικα ή η updated μετα το 45?

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 19 Ιουν 2018, 17:22

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:
19 Ιουν 2018, 09:00
Ορίστε... Μόνο αυτό καταφέραμε,... Να ανοίγουμε νέα ζητήματα που είχαν κλείσει..

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ..

Αλλά μήπως δε στεναχωριέστε και τόσο;

Φιλοσκοπιανή προσφυγή κατά της Ελλάδας είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑίος βουλευτής Κ. Σέλτσας

https://www.protothema.gr/politics/arti ... -kseltsas/
Αυτός δεν είναι που δήλωσε πρόσφατα "(εθνικά) Μακεδόνας";

Τέτοιους ανθέλληνες έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις τάξεις του. Και νομίζω δεν είναι ο μόνος. Και ένα άλλο στέλεχος, υπουργικό μάλιστα, με παρελθόν στο ΠΑΣΟΚ ακούγεται ότι έχεις ίδιες πεποιθήσεις. Μάλλον με αυτό το κριτήριο έγινε υπουργός ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν.

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 19 Ιουν 2018, 19:07

Northern Spirit έγραψε:
19 Ιουν 2018, 16:29

Μπορεις να μου πεις τι κερδισαμε με τα 26 χρονια....μεταβασης;
Δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι, εφόσον δεν με διεκδικούμε και κάτι. Πάρε πάλι παράδειγμα με τους δυο μας. Κάθομαι στο παγκάκι, χαζεύω τι θάλασσα. Ερχεσαι κάθεσαι δίπλα μου,αγριευομαι λίγο, αλλά λεω εντάξει, ας μην κρίνουμε από την φάτσα. Ξάφνου νιώθω το χερι σου στην τσέπη μου,πας να μου κλεψεις το πορτοφόλι. Σε αρχίζω στις φάπες, εσύ στην αρχή κλαίς, μετα αποθρασύνεσαι, τα λεφτα είναι δικά σου και θα πας να πεις στους μπάτσους. Τι μπορώ να κερδίσω από αυτό; Τίποτα παρά μόνο να κρατήσω τα 7ευρώ και 30 λεπτά που έχω πάνω μου. Αν σου δώσω ενα τάληρο και κρατήσω τα κερματα, θα είμαι καραγκιόζης ή όχι;
Το πρόβλημα ως σήμερα ήταν των Σκοπιανών. Επέλεξαν να κάνουν εθνογέννεση, με ξένο όνομα(ξες Μακεδόνας είναι απλά μια Ελληνική λέξη,στην γλώσσα τους δεν σημαίνει κάτι) και ιστορία. Μαγκία τους. Η Ελλάδα αφού τον έπαιζε και δεν αρπαξε το Μοναστήρι και την Γευγελη στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, δεν έχει κανένα λόγο να μπει στο τριπ τους. Βέτο μεχρι να δυσει ο ήλιος και οικονομικό στραγγαλισμο. Αντίθετα με Μακεδονικά έθνη και Μακεδονικά κράτη άνοιγει τον ασκό του αιόλου.
Η πλάκα είναι πως κανονικά, η ονομασία Μακεδονία για την περιοχή τους, θα έπρεπε να εξαγριώνει αυτούς, αφού ο όρος από μόνος του προυποθετει Ελληνικό αλλητρωτισμό.

Άβαταρ μέλους
Alexander the Great

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alexander the Great » 19 Ιουν 2018, 19:29

Golden Age έγραψε:
19 Ιουν 2018, 17:22

Τέτοιους ανθέλληνες έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις τάξεις του. Και νομίζω δεν είναι ο μόνος. Και ένα άλλο στέλεχος, υπουργικό μάλιστα, με παρελθόν στο ΠΑΣΟΚ ακούγεται ότι έχεις ίδιες πεποιθήσεις. Μάλλον με αυτό το κριτήριο έγινε υπουργός ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν.
Εδω υπαρχει στη βουλη ενας απιθανος που δηλωνει αναρχικος...φαινεται ειναι νεο ειδος αναρχισμου,ο κοινοβουλευτικος αναρχισμος :lol:

lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 19 Ιουν 2018, 19:32

zteo έγραψε:
19 Ιουν 2018, 09:09
Ju-87 έγραψε:
19 Ιουν 2018, 09:07
Γελά ο ηλίθιος πολιτικός επειδή έβαλε βόμβα στα θεμέλια της χώρας, κάπως έτσι γελούσε και ο Νέρωνας όταν έκαιγε τη Ρώμη απλά για να συνθέσει ένα τραγούδι.
Ο Νερων δεν εκαψε την Ρωμη.
πολυ σωστα, καλα εκανες και το σχολιασες, μαλιστα θα γραψω οτι ηταν απο τους μεγαλυτερους φιλελληνες αυτοκρατορες αρα ειναι δυο φορες λαθος ενας ελληνας να του φορτωνει πραγματα που δεν εκανε

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 19 Ιουν 2018, 19:54

19 Ιουν 2018, 19:07
Northern Spirit έγραψε:
19 Ιουν 2018, 16:29

Μπορεις να μου πεις τι κερδισαμε με τα 26 χρονια....μεταβασης;
Δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι, εφόσον δεν με διεκδικούμε και κάτι. Πάρε πάλι παράδειγμα με τους δυο μας. Κάθομαι στο παγκάκι, χαζεύω τι θάλασσα. Ερχεσαι κάθεσαι δίπλα μου,αγριευομαι λίγο, αλλά λεω εντάξει, ας μην κρίνουμε από την φάτσα. Ξάφνου νιώθω το χερι σου στην τσέπη μου,πας να μου κλεψεις το πορτοφόλι. Σε αρχίζω στις φάπες, εσύ στην αρχή κλαίς, μετα αποθρασύνεσαι, τα λεφτα είναι δικά σου και θα πας να πεις στους μπάτσους. Τι μπορώ να κερδίσω από αυτό; Τίποτα παρά μόνο να κρατήσω τα 7ευρώ και 30 λεπτά που έχω πάνω μου. Αν σου δώσω ενα τάληρο και κρατήσω τα κερματα, θα είμαι καραγκιόζης ή όχι;
Το πρόβλημα ως σήμερα ήταν των Σκοπιανών. Επέλεξαν να κάνουν εθνογέννεση, με ξένο όνομα(ξες Μακεδόνας είναι απλά μια Ελληνική λέξη,στην γλώσσα τους δεν σημαίνει κάτι) και ιστορία. Μαγκία τους. Η Ελλάδα αφού τον έπαιζε και δεν αρπαξε το Μοναστήρι και την Γευγελη στην διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, δεν έχει κανένα λόγο να μπει στο τριπ τους. Βέτο μεχρι να δυσει ο ήλιος και οικονομικό στραγγαλισμο. Αντίθετα με Μακεδονικά έθνη και Μακεδονικά κράτη άνοιγει τον ασκό του αιόλου.
Η πλάκα είναι πως κανονικά, η ονομασία Μακεδονία για την περιοχή τους, θα έπρεπε να εξαγριώνει αυτούς, αφού ο όρος από μόνος του προυποθετει Ελληνικό αλλητρωτισμό.
Κατ'αρχην εδω μιλαμε για διεθνεις σχεσεις που εμπλεκονται και αλλες χωρες..Βετο μεχρι να δυσει ο ηλιος και τετοια πατριωτικα δεν ειναι πολιτικη...ΚΑι ειναι αδιεξοδη..Το θεμα των Σκοπιων οσο κι αν εμεις κανουμε τους καμποσους δεν αφορα μονο μας ...Αφοθρα και τα βαλκανια, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ...Δεν μπορει σε τετοιους οργανισμους να το παιζεις ψευτομαγκας και να ορθωνεις διαρκως βετο..ΚΙ αυτο γιατι υπαρχουνε και αλλες περιπτωσεις που που τα αλλα μελη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ μπορουνε να σε πηδηξουνε..Γιατι παντοτε ερχεται η στιγμη που κι εσυ χρειαζεσαι κατι και τα βετο σου στο Μακεδονικο, Τουρκικο κλπ θα γινουνε μπουμεραγκ οταν θα σου δωσουνε και αυτοι τα @@ τους..

Απο εκει και περα ασφαλως και Μακεδονια σημαινει πολλα γι'αυτους..Γεωγραφικα τα Σκοπια ειναι Μακεδονια, αρα οι κατοικοι τους ειναι Μακεδονες οπως οι κατοικοι της Θρακης ειναι Θρακιωτες ασχετ5ως αν κατοικουνε στην Ελληνικη η την Τουρκικη Θρακη..Εξαλλου οι Σαλβοι δεν ειναι χτεσινοι..Ηρθανε στα Βαλκανια πολυ πριν εμφανιστουνε καν οι Τουρκοι..Αν αυτοι δεν δικαιουνται τιποτε τοτε ουτε οι Τουρκοι δικαιουνται...Αλλα οπως λεω με αυτα δεν κανεις υπευθυνη πολιτικη..

πι της ουσιας δρν μου λες κατι πρακτικο..Μου θυμιζεις παοκτζη της Θυρας 4, δηλαδη οπαδο....Αλλα εξωτερικη πολιτικη με οπαδικη νοοτροπια δεν οδηγει πουθενα..

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 19 Ιουν 2018, 20:44

Northern Spirit έγραψε:
19 Ιουν 2018, 16:31
under έγραψε:
Για εξηγησε το λιγο.
Γιατι το κειμνο της συμφωνιας λεει οτι ως Μακεδονες απο την πλευρα τους ειναι αυτοι που μιλανε νοτιοσλαβικη γλωσα και ειναι σλαβοι..Η Συμφωνια λεει επισης οτι η δικη τους ιστορια και κληρονομια ειναι διαφορετικη απο αυτη των ελληνων..Το να αποφευχθει εντελως το ονομα Μακεδονια ητανε αδυνατο..Ακομη και το Σλαβομακεδονια περιεχει τον ορο Μακεδονια..
Εξακοκολουθεις να μην μας λες γιατι το ουρανιο τοξο δεν ειναι "μακεδονες" απο τη στιγμη που εχεις αναγνωρισει την υπαρξη μακεδονικου εθνους (και γλωσσας).
Τοσο καιρο προπαγανδιζεις μια προδοτικη συμφωνια και τωρα σφυριζεις κλεφτικα ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 19 Ιουν 2018, 20:56

συριζα,κκε,σιμιτισταν μιλουσαν για...μακεδονικη μειονοτητα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 19 Ιουν 2018, 20:58

under έγραψε:
19 Ιουν 2018, 20:44
Northern Spirit έγραψε:
19 Ιουν 2018, 16:31
under έγραψε:
Για εξηγησε το λιγο.
Εξακοκολουθεις να μην μας λες γιατι το ουρανιο τοξο δεν ειναι "μακεδονες" απο τη στιγμη που εχεις αναγνωρισει την υπαρξη μακεδονικου εθνους (και γλωσσας).
Τοσο καιρο προπαγανδιζεις μια προδοτικη συμφωνια και τωρα σφυριζεις κλεφτικα ;
Kατ'αρχην δεν ξερω τι ειναι οι συγκεκριμενοι..

εγω εχω πει τη θεση μου: Στην γεωγραφικη περιοχη που λεγεται Μακεδονια και που καταλαμβανει το εδαφος της ΅Ελληνικης Μακεδονιας, τα Σκοπια και μερος της Βουλγαριας. Σε αυτην την περιοχη κατοικουνε Ελληνες Μακεδονες (απογονοι των αρχαιων Ελληνων), Σλαβοι Μακεδονες (απογονοι σλαβων που εμφανιστηκαν στην περιοχη απο τον 6ο ή 7ο αιωνα αν θυμαμαι καλα) και καποιοι Αλβανοι. Θα υπηρχ;νε επισης και Εβραιοι Μακεδονες αφου υπηρχε ισχυρη Εβραικη κοινοτητα στην περιοχη αλλα αυτοι μεταναστευσαν..
Το Ουρανιο τοξο δεν ξερω ποιοι το εχουνε...Υποθετω καποιοι σλαβομακεδονες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 19 Ιουν 2018, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 19 Ιουν 2018, 20:59

κι που ειστε ακομη περιμενετε...
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών