Κατ' οίκον διανομή του Αγίου Φωτός στη Ρουμανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Κατ' οίκον διανομή του Αγίου Φωτός στη Ρουμανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 18 Απρ 2020, 14:27

Nandros έγραψε:
18 Απρ 2020, 00:20
.
Άγιο φως: Θα έρθει στην Ελλάδα, αλλά δεν θα πάει πουθενά

Και τώρα;
Πώς θα ζήσουν τα χριστιανά μέχρι του χρόνου;
.
Οπως ζούσαν πριν τον Ανδρέα Παπανδρέου που είχε αυτή τη φαεινή ιδέα. :D Λίγοι άνθρωποι θυμούνται ότι πολλά από τα κολλήματα της σημερινής δεξιάς τα δημιούργησε ο Ανδρέας και δεν υπήρχαν πριν.
Η μεταφορά του Φωτός από τα Ιεροσόλυμα,η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων και η διεκδίκηση των μαρμάρων του Παρθενώνα,όλα είναι εφευρέσεις του Ανδρέα που σήμερα εάν τα αμφισβητήσει κανείς αμέσως σταμπάρεται ως εθνομηδενιστής από αυτούς που έβριζαν τον Ανδρέα. :lol:

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 18 Απρ 2020, 14:45

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
17 Απρ 2020, 23:01
Nandros έγραψε:
17 Απρ 2020, 22:22
Kauldron έγραψε:
17 Απρ 2020, 20:04
Σου απάντησε εν πολλοίς ο αλογομούρης, και μάλιστα πολύ ωραία.
Η βούληση της πλειοψηφίας είναι αυτή. Από 'κει και πέρα, εσύ που δηλώνεις δημοκράτης οφείλεις να την σεβαστείς.
ΔΕΝ το κάνεις, αποδεικνύοντας οτι είσαι τόσο δημοκράτης, όσο ο Χαϊλάντερ.
1/ Δεν πήρα απάντηση/δεν υπάρχει ειδοποίηση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ.
Εκτός αν είναι σαν τιν δική σου, που δεν με παραθέτεις για να μην την δω και απαντήσω.
2/ Η ερώτηση για το περσινό δεν άπτεται δημοκρατικών δικαιωμάτων.
3/ Αν η πλειοψηφία αποφασίσει να πετάξει χρυσάφι στην θάλασσα, κάποιοι έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν.
4/ Μεγάλη πλάκα να μιλούν για δημοκρατία φαν των νεοναζιάρηδων, που λάτρευαν τον Χίτλερ τον καταστροφέα της Ελλάδας.

Κρίμα οι χαρούλες σας:
https://www.news247.gr/koinonia/agio-fo ... 25693.html

Και τώρα; Πώς θα ζήσετε μέχρι του χρόνου;
νάνδρε αυτό που με χαλάει είναι πως ενώ υπάρχουν εναλλακτικές μας έγραψαν στα @@ τους κανονικά
εσένα δε σε πειράζει αυτό, αλλά θα σε πείραζε αν επρόκειτο για κάτι άλλο το οποίο σε ενδιέφερε και ενώ υπάρχουν εναλλακτικές δεν το κάνουν
από εκεί και πέρα δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά σου
δεν πιστεύεις και είναι μαγκιά σου, αλλά από εκεί και πέρα γιατί σε ενοχλεί το τι πιστεύουν οι άλλοι
αυτή είναι μια κατάσταση η οποία δεν δημιουργήθηκε επί των ημερών σου, τη βρήκες έτσι όπως τη βρήκαμε όλοι από τους παππούδες μας κι εκείνοι από τους δικούς τους. είναι δηλαδή μια παράδοση, κάτι που γίνεται πολλά χρόνια
εάν κάποιοι δεν θέλετε, δεν συμμετέχετε - τόσο απλό
Η θρησκεία/πίστη σας επηρεάζει την ζωή μου από τότε που γεννήθηκα. Κανείς δεν με ρώτησε τότε αλλά τέλος πάντων.
Το πρόβλημα μου είναι ότι και εγώ πληρώνω κερατιάτικα άλλων. Και η επίκληση κάποιου του δημοκρατικού δικαιώματος της πλειοψηφίας, να πετάει λεφτά στον αέρα και μου στερεί το δικαίωμα να το σχολιάσω είναι τουλάχιστον εξωφρενική. Δεν θα περάσει ασχολίαστη.
Η παράδοση ήταν το καράβι. Την αερομεταφορά της λάμπας την ξεκίνησε ο Παπανδρέου το '88 (επί των ημερών μου).
Και ΝΑΙ συμμετέχουμε στα άχρηστα έξοδα σας. Φέτος όλα τα ταρατατζούμ γίνονται στο βρόντο!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 18 Απρ 2020, 14:53

Η θρησκεία/πίστη σας επηρεάζει την ζωή μου από τότε που γεννήθηκα. Κανείς δεν με ρώτησε τότε αλλά τέλος πάντων.
Kαι η ψήφος σου τη δική μου, αλλά ούτε εσύ με ρώτησες.
Άντε τώρα να υπερασπίσεις κι εσύ το σκοιλ ελικικού, που κάνεις οτι δεν το βλέπεις, γιατί εσύ είσαι "αμερόληπτος" και αντικειμενικός, αλλά ό,τι δε συμφέρει τη νουδού "δεν το παρατηρείς".
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 18 Απρ 2020, 16:12

Nandros έγραψε:
18 Απρ 2020, 14:45
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Nandros έγραψε:
17 Απρ 2020, 22:22
1/ Δεν πήρα απάντηση/δεν υπάρχει ειδοποίηση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ.
Εκτός αν είναι σαν τιν δική σου, που δεν με παραθέτεις για να μην την δω και απαντήσω.
2/ Η ερώτηση για το περσινό δεν άπτεται δημοκρατικών δικαιωμάτων.
3/ Αν η πλειοψηφία αποφασίσει να πετάξει χρυσάφι στην θάλασσα, κάποιοι έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν.
4/ Μεγάλη πλάκα να μιλούν για δημοκρατία φαν των νεοναζιάρηδων, που λάτρευαν τον Χίτλερ τον καταστροφέα της Ελλάδας.

Κρίμα οι χαρούλες σας:
https://www.news247.gr/koinonia/agio-fo ... 25693.html

Και τώρα; Πώς θα ζήσετε μέχρι του χρόνου;
νάνδρε αυτό που με χαλάει είναι πως ενώ υπάρχουν εναλλακτικές μας έγραψαν στα @@ τους κανονικά
εσένα δε σε πειράζει αυτό, αλλά θα σε πείραζε αν επρόκειτο για κάτι άλλο το οποίο σε ενδιέφερε και ενώ υπάρχουν εναλλακτικές δεν το κάνουν
δεν πιστεύεις και είναι μαγκιά σου, αλλά από εκεί και πέρα γιατί σε ενοχλεί το τι πιστεύουν οι άλλοι
αυτή είναι μια κατάσταση η οποία δεν δημιουργήθηκε επί των ημερών σου, τη βρήκες έτσι όπως τη βρήκαμε όλοι από τους παππούδες μας κι εκείνοι από τους δικούς τους. είναι δηλαδή μια παράδοση, κάτι που γίνεται πολλά χρόνια
Το πρόβλημα μου είναι ότι και εγώ πληρώνω κερατιάτικα άλλων. Και η επίκληση κάποιου του δημοκρατικού δικαιώματος της πλειοψηφίας, να πετάει λεφτά στον αέρα και μου στερεί το δικαίωμα να το σχολιάσω είναι τουλάχιστον εξωφρενική. Δεν θα περάσει ασχολίαστη.
Η παράδοση ήταν το καράβι. Την αερομεταφορά της λάμπας την ξεκίνησε ο Παπανδρέου το '88 (επί των ημερών μου).
Και ΝΑΙ συμμετέχουμε στα άχρηστα έξοδα σας. Φέτος όλα τα ταρατατζούμ γίνονται στο βρόντο!
.
αυτό το επιχείρημα ότι το κράτος πληρώνει και συνεπώς επιβαρύνονται οι φορολογούμενοι είναι αστείο
τα έξοδα είναι ανύπαρκτα σε σχέση με τον προϋπολογισμό και γκρινιάζετε σε μια χώρα που ξοδεύει απίστευτα ποσά κάθε χρόνο σε άλλα πράγματα που είναι όντος γελοία ή αχρείαστα.
οπότε όλος ο ντόρος είναι για τα έξοδα; ξέρουμε ποιο είναι ακριβώς το κόστος; μία αποστολή και ένα δρομολόγιο ενός μικρού τζετ προς και από Ισραήλ; αυτό είναι το πρόβλημα;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 18 Απρ 2020, 16:27

Spiros252 έγραψε:
18 Απρ 2020, 09:58
Highlander, ποιοι διαχωρισμοί σε ομάδες είναι αποδεκτοί για σένα;

Έθνη λες όχι.
- Κράτη;
- Νομοί;
- Πόλεις;
- Οικογένειες;
- Ποδοσφαιρικές (οπαδικές) ομάδες;
- Πολιτικές ομάδες;
- Θρησκευτικές ομάδες;
Κράτη στη φάση που βρισκόμαστε ναι, αλλά με σταδιακή οικοδόμηση συνεργασίας μεταξύ τους και ένωσης τους στα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης....
Οι νόμοι δεν αποτελούν διαχωρισμό σε ομάδα. Μπορεί σταδιακά να υπάρξει ένα ενιαίο νομικό σύστημα που να αντανακλά τις δυτικές αξίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα... Όπως δηλαδή συμβαίνει και με την ευρωπαϊκή νομοθεσία σε ένα πρώτο επίπεδο...
Οι πόλεις έτσι κι αλλιώς υπάρχουν, ως γεωγραφικά τοπωνύμια...
Οι πολιτικές ομάδες φυσικά και είναι αποδεκτές, γιατί αποτελούν μέσο άσκηση της δημοκρατίας.
Την ιστορία με τις ποδοσφαιρικές ομάδες και τον φανατισμό που δημιουργούν ποτέ δεν μπόρεσα να τον καταλάβω. Υπάρχουν κάποιοι πάμπλουτοι ιδιοκτήτες και μέτοχοι, οι επίδοξοι οπαδοί επιλέγουν μία από τις επιχειρήσεις τους στην τύχη και φανατίζονται με αυτή και επιθυμούν την επικράτησή της, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και διάφοροι αθλητές που περνούν από τη μία επιχείρηση στην άλλη ανάλογα με το ποια θα τους δώσει τα περισσότερα. Νομίζω ότι θα ήθελα ολική αναμόρφωση της λογικής, ώστε απλώς να απολαμβάνει ο κόσμος το παιχνίδι σαν παιχνίδι.
Οι θρησκευτικές ομάδες επίσης οδηγούν πάρα πολλές φορές στον φανατισμό. Από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι μπορώ να απαγορεύσω στον άλλον άμα θέλει να μπει σε κάποιο μαντρί που μοιράζει ελπίδες να το κάνει. Σίγουρα όμως να μην εμπλέκεται το κράτος στην παράνοια... Επίσης δε νομίζω ότι θα έπρεπε τα παιδιά να κατηχούνται.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 18 Απρ 2020, 17:59

Highlander έγραψε:
18 Απρ 2020, 00:15
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
17 Απρ 2020, 23:56
Highlander έγραψε:
17 Απρ 2020, 23:31

Παρομοίωση της αποδοχής της δημοκρατίας με την αποδοχή του ξοδέματος χρημάτων για την υποδοχή της φλόγας με τιμές αρχηγού κράτους. Εντάξει το τερμάτισες.
Εγώ βλέπω όλο και περισσότερο κόσμο να παραπονιέται γι αυτήν την στρέβλωση, εσύ που ισχυρίστηκες πρώτος ότι η πλειοψηφία είναι υπέρ να μας φέρεις και τις σχετικές αποδείξεις.

Ο εθνικισμός ουσιαστικά δεν υπήρχε πριν 2-3 αιώνες. 'Ήταν προοδευτικός για τα δεδομένα του 18ου-19ου αιώνα, διότι διέλυσε την πολύ πιο αναχρονιστική φεουδαρχία, αλλά τώρα πια είναι ο ίδιος ξεκάθαρα οπισθοδρομικός και γεννήτωρ προβλημάτων. Το συλλογικό "εμείς" φυσικά και υπάρχει πάντα, διότι από τη φύση του ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον.
Το σύνολο στο οποίο ανήκουν οι άνθρωποι είναι η ανθρωπότητα και μπορούν να ζήσουν πολύ καλύτερα σε έναν ενιαίο κόσμο χωρίς τεχνητούς διαχωρισμούς με γνώμονα το καλό όλης της ανθρωπότητας.
κι εγώ θέλω μια ειρηνική παγκόσμια κοινότητα, αυτό όμως δεν πρόκειται να το πετύχεις με τη κοσμοθεωρία σου, το αντίθετο, μόνο διχόνια και μίσος μπορεί να ξεσπάσει όταν δημιουργείς ατομικιστές χωρίς την αίσθηση του συνανήκειν
οι διαχωρισμοί δεν είναι τεχνητοί, είναι μέρος της φύσης του ανθρώπου - κάθε κοινότητα που αναπτύσσεται στη βάση των κοινών χαρακτηριστικών διεκδικεί έναν χώρο στον οποίο ριζώνει. ο εθνικισμός ως ιδεολογία ναι, είναι φαινόμενο των τελευταίων αιώνων. η έννοια του έθνους όμως ως ενός συνόλου με κοινά χαρακτηριστικά ήταν γνωστή από τα αρχαία χρόνια. το ίδιο ισχύει και για την έννοια της πατρίδας ως μιας χωρικής επικράτειας με νόμους που διέπουν την οργανωμένη κοινωνική ζωή των ανθρώπων που τη κατοικούν και που θεωρούν ότι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της.
θυμήσου: όρκος των Αθηναίων τὴν πατρίδα οὐκ ἐλάσσω παραδώσω, πλείω δὲ καὶ ἀρείω ὅσης ἂν παραδέξωμαι ή ο Σωκράτης στον Κρίτωνα μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν η πατρὶς
αυτά είναι αισθήματα έμφυτα στον άνθρωπο που αγαπάει το σύνολο στο οποίο ανήκει και ταυτίζεται με αυτό
οι νεωτερικές κοινωνίες κάνουν αγώνα για να απαλλαγούν από αυτό το αίσθημα αναπτύσσοντας αισθήματα ακραίας ατομικότητας και υλισμού. το θέμα όμως είναι πως αυτός ο αγώνας επιβάλλεται από τα πάνω.
Δε δημιουργείς "ατομιστές χωρίς την αίσθηση του συνανήκειν". Αυτούς τους δημιουργεί η νεοφιλελεύθερη ιδεολογία.
Το συνανήκειν θα πρέπει να προσανατολίζεται στο ανθρώπινο γένος... Όλοι οι άνθρωποι να προσπαθούν για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλης της ανθρωπότητας και τον πολλαπλασιασμό των επιτευγμάτων και της σοφίας της, αντί να τσακώνονται για ηλίθια πράγματα, όπως ένα γεωγραφικό όνομα ή για τις διαφωνίες των προπαππούδων τους.
Είναι τελείως αστείο να λες ότι μία τέτοια συνένωση της ανθρωπότητας, η οποία μπορεί να γίνει σε στάδια μέσω της παγκοσμιοποίησης που απεύχεστε λες και είναι κάποιος δαίμονας, θα προκαλέσει...μίση και διχόνοιες. Μίση και διχόνοιες προκαλούνται από το μηδέν ακριβώς από τις εθνικοθρησκευτικές ιδεοληψίες που είναι απόλυτα τεχνητές και προϊόν παπαγαλισμού και πιπιλισματος μυαλών... Από τις εθνικοθρησκευτικές ιδεοληψίες που δημιουργούν αναίτιο μίσος και διαχωρισμούς ανάμεσα σε ανθρώπους διαφορετικών τεχνητών "εθνών" και "θρησκειών", κυριολεκτικά για το τίποτα, ενώ αν γνωρίζονταν καλύτερα και άφηναν τα κολλήματά τους, θα μπορούσαν να είναι πολύ καλοί φίλοι.
Μήπως είναι επιτέλους καιρός μετά από τη μετάβαση στις πόλεις από τις φυλές και μετά τη μετάβαση στα έθνη από τις πόλεις να υπάρξει και μετάβαση από τα έθνη στην ανθρωπότητα στο σύνολό της; Νομίζω ότι το ίντερνετ και η διευκόλυνση των επικοινωνιών και των μεταφορών επιτρέπει κάτι τέτοιο, αρκεί να αφήσουν κάποιοι τα αντιδραστικά κολλήματα άλλων εποχών, που μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν.
"το συνανήκειν θα πρέπει να προσανατολίζεται στο ανθρώπινο γένος"
πολύ αφαιρετικό και αν το δεχθούμε ως κυριολεκτική πρόταση είναι ανέφικτο, διαχωρισμοί και τρόποι οργάνωσης συνόλων πάντα θα υπάρχουν, δεν γίνεται αλλιώς είναι η φύση φτιαγμένη έτσι.
δεν γίνεται όλος ο πλανήτης να είναι ένα ενιαίο σύνολο όπου κουλτούρες, γλώσσες, παραδόσεις, έθιμα, νοοτροπίες θα αναμιγνύονται και θα υπάρχουν παντού, ισότιμα και "ισόποσα" χωρίς να υπάρχουν επικρατούσες τάσεις ανά περιοχή
ο άνθρωπος έχει έμφυτα ένστικτα, τάσεις, ανάγκες, και αισθήματα. η ουτοπική σου θεώρηση τα παραβλέπει όλα αυτά και μέσα από μια απλοϊκή θέαση ονειρεύεται καταστάσεις λογικά ανέφικτες
και πέραν όλων αυτών, η πρόοδος επέρχεται μέσα από την αντίθεση και τη σύγκρουση
οι ανάγκες που δημιουργεί ο ανταγωνισμός είναι αυτές που ωθούν τον άνθρωπο στην αυθυπέρβαση
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 18 Απρ 2020, 18:08

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
18 Απρ 2020, 16:12
Nandros έγραψε:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
.
αυτό το επιχείρημα ότι το κράτος πληρώνει και συνεπώς επιβαρύνονται οι φορολογούμενοι είναι αστείο
τα έξοδα είναι ανύπαρκτα σε σχέση με τον προϋπολογισμό
"Τα πέντε λεπτά που έκλεισα τη ράμπα αναπήρων να κάνω τη δουλειά μου σας ενόχλησαν ρε;"

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 18 Απρ 2020, 18:12

foscilis έγραψε:
18 Απρ 2020, 18:08
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Nandros έγραψε:

.
τα έξοδα είναι ανύπαρκτα σε σχέση με τον προϋπολογισμό
"Τα πέντε λεπτά που έκλεισα τη ράμπα αναπήρων να κάνω τη δουλειά μου σας ενόχλησαν ρε;"
ναι, δεν είναι το ίδιο
το ένα είναι παρανομία, το άλλο όχι
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Απρ 2020, 18:13

Προσωπικώς πάντως, δεν θα θεωρούσα πρόβλημα το μοίρασμα του Αγίου Φωτός σε φαναράκια. Αντιθέτως. Και υπήρχαν πανεύκολοι τρόποι να αποφευχθούν προβλήματα συνωστισμών τόσο στην επαρχία όσο και στις πόλεις, χωρίς να γίνει απαραίτητη η μεταφορά του σε κάθε πόρτα.

Ειδικώς σήμερα που είδα τη... μπάντα της Κέρκυρας :lol: να βγαίνει στους δρόμους και το κοινό να παρακολουθεί λες και ήταν παρέλαση, ο ένας δίπλα στον άλλον, κάτι δεν μου κόλλαγε στην όλη ιστορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini » 18 Απρ 2020, 19:57

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Nandros έγραψε:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
.
τα έξοδα είναι ανύπαρκτα σε σχέση με τον προϋπολογισμό και γκρινιάζετε σε μια χώρα που ξοδεύει απίστευτα ποσά κάθε χρόνο σε άλλα πράγματα που είναι όντος γελοία ή αχρείαστα.
οπότε όλος ο ντόρος είναι για τα έξοδα; ξέρουμε ποιο είναι ακριβώς το κόστος; μία αποστολή και ένα δρομολόγιο ενός μικρού τζετ προς και από Ισραήλ; αυτό είναι το πρόβλημα;
Αφού είναι τόσο λίγα τα έξοδα γιατί να μην τα πληρώνει η εκκλησία; Και στην τελική γιατί να τα πληρώνουν και όσοι δεν πιστεύουν;
Ωραία είναι τόσο λίγα τα έξοδα να τα πληρώνει η εκκλησία και οι πιστοί,μια χαρά!
Μπορείς να μου πεις γιατί όχι;Και πρέπει να τα πληρώνουμε όλοι μας;

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 18 Απρ 2020, 20:01

Kauldron έγραψε:
18 Απρ 2020, 14:53
Kαι η ψήφος σου τη δική μου, αλλά ούτε εσύ με ρώτησες.
Άντε τώρα να υπερασπίσεις κι εσύ το σκοιλ ελικικού, που κάνεις οτι δεν το βλέπεις, γιατί εσύ είσαι "αμερόληπτος" και αντικειμενικός, αλλά ό,τι δε συμφέρει τη νουδού "δεν το παρατηρείς".
Δεν έχεις καταλάβει ή αρνείσαι να καταλάβεις, ότι δεν είμαι σαν εσένα, ΔΕΝ είμαι κομματόσκυλο.

Το νήμα αφορά το άγιο φως.
Ζήσε τώρα μέχρι του χρόνου, χωρίς αυτό! :003:
Αλλά ξέρω ότι δεν σε νοιάζει και όλα είναι τερτίπια, αφού ακόμα να χωνέψεις την εξαφάνιση του κόμματος του ναζοφύρερ.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 18 Απρ 2020, 20:05

Δεν έχεις καταλάβει ή αρνείσαι να καταλάβεις, ότι δεν είμαι σαν εσένα, ΔΕΝ είμαι κομματόσκυλο.
Ναι, ε, γι' αυτό δεν είδες το νήμα για την ξεφτίλα της νουδού, ε?
:c020:

Όσο για την Εκκλησία, όσο πιο πολύ τη χτυπάς, τόσο πιο ισχυρή γίνεται. Αυτό δεν έχεις καταλάβει. Το πολύ πολύ να βουλιάξει η νουδούλα σου, αλλά ξέχασα, εσύ δεν είσαι νουδού, αλλά...

Δειλός είσαι. Φοβάσαι μη σου την πούν, και μάλιστα ποιοί, κάποιοι μέσα σ' ένα φόρουμ.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 18 Απρ 2020, 20:16

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Nandros έγραψε:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
.
Παιδιά δεν έχω. Αν βρεις νήμα μου να γκρινιάζω για τους φόρους που πληρώνω για εκπαίδευση ή ότι άλλο έχει σχέση με παιδιά/νέους/ κλπ, να με φτύσεις.

Πέραν από το κόστος είναι και η απίστευτη πρόκληση, με τα ταρατατζούμ, όχι μόνο για την λάμπα, αλλά και όλα τα υπόλοιπα, άγιες ζώνες, κόκαλα, παντόφλες, κλπ!

Ποιο μικρό τζετ; Στην Αθήνα έφτασε το απόγευμα του Μ. Σαββάτου το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα μέσω ειδικής πτήσης της Aegean.

Εικόνα
https://www.cnn.gr/news/ellada/story/21 ... tin-ellada

Σε θεωρώ σοβαρό χρήστη, κάνε χάρη στον εαυτό σου και βάλε την λογική σου μπροστά και όχι το συναίσθημα.
.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 18 Απρ 2020, 21:05

Nandros έγραψε:
18 Απρ 2020, 00:20
.

Και τώρα;
Πώς θα ζήσουν τα χριστιανά μέχρι του χρόνου;
.
Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 18 Απρ 2020, 21:13

Nandros έγραψε:
18 Απρ 2020, 20:16
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Nandros έγραψε:

.
Παιδιά δεν έχω. Αν βρεις νήμα μου να γκρινιάζω για τους φόρους που πληρώνω για εκπαίδευση ή ότι άλλο έχει σχέση με παιδιά/νέους/ κλπ, να με φτύσεις.

Πέραν από το κόστος είναι και η απίστευτη πρόκληση, με τα ταρατατζούμ, όχι μόνο για την λάμπα, αλλά και όλα τα υπόλοιπα, άγιες ζώνες, κόκαλα, παντόφλες, κλπ!

Ποιο μικρό τζετ; Στην Αθήνα έφτασε το απόγευμα του Μ. Σαββάτου το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα μέσω ειδικής πτήσης της Aegean.

Εικόνα
https://www.cnn.gr/news/ellada/story/21 ... tin-ellada

Σε θεωρώ σοβαρό χρήστη, κάνε χάρη στον εαυτό σου και βάλε την λογική σου μπροστά και όχι το συναίσθημα.
.
ναι, τέλος πάντων ούτε εγώ πιστεύω με τη κυριολεκτική σημασία
αποδέχομαι όμως το ετήσιο κόστος γιατί αυτό είναι μια παράδοση η οποία αποτελεί κομμάτι της ταυτότητάς μας
και επειδή τα τελευταία χρόνια καταπολεμείται οτιδήποτε έχει να κάνει με τον καθορισμό μας ως έθνος, είμαι διατεθειμένος να σταθώ υπέρ της εκκλησίας και της θρησκείας
στο χώρο όπου εργάζομαι, επειδή το τελευταίο καιρό επισκέπτονται αρκετοί μουσουλμάνοι υπήρξε μια έμμεση παράκληση να αφαιρεθούν θρησκευτικές εικόνες και σύμβολα. εγώ που ποτέ δεν ήμουν κάνας φανατικός θρήσκος, από εκεί που στο γραφείο μου δεν είχα εικόνες, τώρα έχω τοποθετήσει. γιατί; γιατί η θρησκεία είναι ένα από τα συστατικά της εθνικής μας ταυτότητας και δεν πρόκειται να τους αφήσω να μας αφελληνίσουν για χάρη του πολυπολιτισμού τους.

άλλωστε βλέπεις πως οι αριστεροί που χαίρονται τώρα που λόγω καραντίνας δεν μπορούν οι πιστοί να πάνε στις εκκλησίες είναι οι ίδιοι που βγαίνουν και προασπίζονται φανατικά το δικαίωμα των μουσουλμάνων να έχουν μεγάλα τζαμιά στην Αθήνα κτλ. κι αυτό διότι η έχθρα τους απέναντι στον ελληνικό χριστιανισμό δεν πηγάζει από την αθεΐα τους (όπως στη δική σου περίπτωση) αλλά από το μίσος τους για καθετί εθνικό

γι'αυτό με σένα μπορώ να συζητήσω την ουσία του θέματος (αντίθετα με τους άεθνους αριστερούς) και να συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου, όσον αφορά το πρακτικό του θέματος, αλλά να σου επισημάνω τους λόγους που εγώ το υποστηρίζω το όλο ζήτημα του άγιου φωτός
Τζίμης Πανούσης

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών