Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Null
- Συντονιστής
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Null » 04 Μάιος 2020, 16:58
NKVD_SMERSH έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 16:56
Να μας τις κάνει δώρο ο Κούλης.
Κρατική ευθύνη είναι.
Δεν θα κάνουμε πλούσιο τον φασίστα τον Νταβέλη, τον κουμπάρο της Ντόρας.
Άμα δεν έχεις να δώσεις για μάσκα, φτιάξε μία από ύφασμα, από κάποιο παλιό μπλουζάκι.
Ακραία βάλε ένα βρακί
-
Null
- Συντονιστής
από Null » 04 Μάιος 2020, 16:59
dotcom έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 16:57
Null έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 16:51
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 16:44
Δεν είναι υποχρεωτικές. Αν θες να φοράς εσύ, φορά. Δεν στο απαγόρεψε κάνεις.
Τώρα αν στην Κρήτη είναι χυμαδια τόσο καιρό δεν ξερω. Μέχρι στιγμής πάντως δουλεύει. Η Κρήτη δεν έχει κανένα κρούσμα.
Υποχρεωτικότατες είναι
Μάλιστα προβλέπονται τσουχτερά πρόστιμα γι' αυτούς που δεν θα τηρούν τους κανόνες. Τα πρόστιμα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, ανάλογα με το μέγεθος του κάθε καταστήματος.
Έτσι λοιπόν ένα κατάστημα έως 20 τμ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 2000 ευρώ και θα ανασταλεί η λειτουργία του για 15 μέρες στην πρώτη παράβαση που θα διαπιστωθεί. Την ίδια ώρα σε ένα κατάστημα άνω των 300 τμ θα επιβάλλεται πρόστιμο από 20.000 ευρώ ως 100.000 ευρώ στην βεβαίωση της πρώτης παράβασης και παράλληλα θα αναστέλλεται η λειτουργία του για δύο μήνες.
Σκέφτομαι να πάρω την αστυνομία να τους στείλω σε ένα μαγαζί που κόβει πελατεία από έναν φίλο μου
Υποχρεωτικές για πελάτες είναι ΜΌΝΟ ΣΕ
Κομμωτήρια, ΜΜΜ, Ταξί , Ασανσερ
Για κουρείο μιλάω και εγώ
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 04 Μάιος 2020, 17:02
Καλά, πέρασες από κάτι βρωμοκουρεια που κουρεύουν τα πρόβατα και δεν φορούσαν μάσκες. Κάνε τους καταγγελία. Εδώ πάντως όπου έπρεπε να υπάρχει μάσκα, όλοι φορούσαν από ότι είδα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Null
- Συντονιστής
από Null » 04 Μάιος 2020, 17:07
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 17:02
Καλά, πέρασες από κάτι βρωμοκουρεια που κουρεύουν τα πρόβατα και δεν φορούσαν μάσκες. Κάνε τους καταγγελία. Εδώ πάντως όπου έπρεπε να υπάρχει μάσκα, όλοι φορούσαν από ότι είδα.
Φάτσα φόρα είναι από αυτά τα μπαρμπέρικα που κουρεύονται όλες οι τρεντόπουστες, έχει και Barber Pole απέξω. Του φίλου μου είναι
κανονικό κουρείο, καθαρό, αντρικό, από τα παλιά. Πουθενά δεν φορούσαν μάσκα στα χανιά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 04 Μάιος 2020, 17:12
Null έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 17:07
Φάτσα φόρα είναι από αυτά τα μπαρμπέρικα που κουρεύονται όλες οι τρεντόπουστες, έχει και Barber Pole απέξω. Του φίλου μου είναι
κανονικό κουρείο, καθαρό, αντρικό, από τα παλιά. Πουθενά δεν φορούσαν μάσκα στα χανιά.
0 κρούσματα έχετε, και είστε χυμαδια δύο μήνες. Όσο κρατάτε εκτός βρωμιαρηδες μη Κρητικούς, είστε καλά. Απλά κρατήστε γερά τον αποκλεισμό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Null
- Συντονιστής
από Null » 04 Μάιος 2020, 17:15
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 17:12
Null έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 17:07
0 κρούσματα έχετε, και είστε χυμαδια δύο μήνες. Όσο κρατάτε εκτός βρωμιαρηδες μη Κρητικούς, είστε καλά. Απλά κρατήστε γερά τον αποκλεισμό.
Τώρα μιλάς σωστά. Αλλά σε λίγο έρχονται οι τουρίστες, αυτό είναι το θέμα.
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
από enterprise-psi » 04 Μάιος 2020, 17:20
foscilis έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 17:03
enterprise-psi έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 16:36
Εγώ όπου πήγα σήμερα είδα μάσκες παντού.
Όπου πήγες σήμερα ήταν Αθήνα όχι αραβόβλαχοι.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Lugozzi
από Lugozzi » 04 Μάιος 2020, 17:23
Δεν είναι υποχρεωτική για τον πελάτη σε κουρείο.
Εγώ βέβαια φόρεσα, το απαιτεί ο κουρέας μου αλλιώς δε σε δέχεται.
Επίσης καταγράφει όλους του πελάτες ονοματεπώνυμο και τηλ σε περίπτωση ιχνηλατησης
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
από enterprise-psi » 04 Μάιος 2020, 17:26
Lugozzi έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 17:23
Επίσης καταγράφει όλους του πελάτες ονοματεπώνυμο και τηλ σε περίπτωση ιχνηλατησης
Πολύ σωστός!
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Daje
από Daje » 04 Μάιος 2020, 17:28
Σε ξεχωριστη καρτελα οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ για "ιχνηλατηση"
-
Null
- Συντονιστής
από Null » 04 Μάιος 2020, 17:34
Δεν είναι υποχρεωτική για τον πελάτη σε κουρείο.
Εγώ βέβαια φόρεσα, το απαιτεί ο κουρέας μου αλλιώς δε σε δέχεται.
Αλλού διαβάζεις το ένα και αλλού διαβάζεις το άλλο. Καλά έκανες και φόρεσες. Θα σε πιστέψω και δεν θα καλέσω την αστυνομία,
άκυρο το σχέδιο.
-
Lugozzi
από Lugozzi » 04 Μάιος 2020, 17:40
Daje έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 17:28
Σε ξεχωριστη καρτελα οι ΜΟΥΝΑΡΕΣ για "ιχνηλατηση"
Μπαρμπερικο είναι ρε μαν μου
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Μπίστης
από Μπίστης » 04 Μάιος 2020, 17:43
Έχω καβατζώσει μιά μάσκα γιά να αποφύγω τα προστίματα, πάντως μου κάνει καλό να μην βλέπω τους άλλους σαν καρναβάλια, μακάρι να αντισταθεί ο λαός και η μπατσαρία να μην το παίξουν γενίτσαροι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
26 Νοέμ 2023, 17:17
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
06 Απρ 2025, 16:41
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
09 Μαρ 2024, 23:45
-
-
- 788 Απαντήσεις
- 14835 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Φεβ 2025, 19:30
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.