Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Ερμής
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ερμής » 04 Μάιος 2020, 22:17
Null έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:06
Ερμής έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 21:37
Null έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 21:28
Ερμής Πως και νοικοκυρεύτηκες αν επιτρέπεται; Συνταρακτικός έρωτας τα σάρωσε όλα ή απλά
βαρέθηκες και το πήγες εσύ προς τα εκεί; Σου ήρθε ουρανοκατέβατο ή το σχεδίασες;
Μπήκε στο δρόμο μου η μόνη που θα με έκανε να νοικοκυρευτω. Καμία σχέση με τις προηγούμενες. Όχι κεραυνοβολος έρωτας. Είναι απλά η ιδανική για αυτή τη φάση της ζωής μου και μετά. Οι άλλες ήταν ιδανικές για το πριν.
Ωραίο θέμα για νήμα, το πως και νοικοκυρευτηκαμε.
Ενδιαφέρον θέμα όντως. Εγώ το ξεκίνησα ανάποδα. 20 χρονών συζούσα. Πέντε χρόνια σχέση και τελικά χώρισα. Τώρα είμαι incel. Δεν ξέρω από ανοικοκύρευτες κοπέλες αλλά ελπίζω να μάθω στο μέλλον.
Μωρέ δεν ήταν ανοικοκυρευτες όλες, απλά δεν ήταν αυτό που έχω τώρα. Ήταν λίγο άλλη φάση.
Άλλη μια θα μπορούσε να με πάει σε αυτό το σημείο που είμαι τώρα αλλά τότε ήμουν εγώ λίγο ότι να ναι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Αγις
από Αγις » 04 Μάιος 2020, 22:18
Awesomatic έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:16
Στύγιος έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 21:50
Papa John έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 21:45
Γιατί το μετάνιωσες ;;
Γιατί τότε ήμουν 34 ρε φίλε κι αυτή 18, κάπως αλλιώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η ιστορία. Μπορεί και να παντρευόμασταν στο τέλος..
Τώρα θα ήσουν στη φυλακή. Αυτά κυκλοφορούν με την ταχύτητα του φωτός αν κρίνω από τη δική μας πενταήμερη πριν πολλά χρόνια που όλοι ξέρουν τι έκαναν όλοι

δεν παιζει φυλακη - γαμος ναι - το προβλημα ειναι οταν μετα τον γαμο συνεχιζουν τα αθλημα με τις μαθητριες

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
stergiosbik
από stergiosbik » 04 Μάιος 2020, 22:22
Papa John έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:03
Στύγιος έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:02
Papa John έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 21:57
Δεν εγκρίνω.
Μήπως είναι μαθηματικός παρεμπιπτόντως ;

Φυσικός και η γυνή φιλόλογος , ο έρως χρόνια και ειδικότητες δεν κοιτά

Ρώτησα επειδή εγώ γνωρίζω μαθηματικό που έχει παντρευτεί μαθήτριά του,στην πόλη μας.
Για ποια πολη μιλας;
-
Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
από Awesomatic » 04 Μάιος 2020, 22:23
Αγις έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:18
Στύγιος έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 21:50
Γιατί τότε ήμουν 34 ρε φίλε κι αυτή 18, κάπως αλλιώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η ιστορία. Μπορεί και να παντρευόμασταν στο τέλος..
Τώρα θα ήσουν στη φυλακή. Αυτά κυκλοφορούν με την ταχύτητα του φωτός αν κρίνω από τη δική μας πενταήμερη πριν πολλά χρόνια που όλοι ξέρουν τι έκαναν όλοι

δεν παιζει φυλακη - γαμος ναι - το προβλημα ειναι οταν μετα τον γαμο συνεχιζουν τα αθλημα με τις μαθητριες

Εν τω μεταξύ είχα το ίδιο πρόβλημα στα ιδιαίτερα όταν έκανα μαθήματα σαν τελειόφοιτος. Οι μαθήτριες του λυκείου ήταν λυσσασμένες

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Αγις
από Αγις » 04 Μάιος 2020, 22:30
Awesomatic έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:23
Αγις έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:18

Εν τω μεταξύ είχα το ίδιο πρόβλημα στα ιδιαίτερα όταν έκανα μαθήματα σαν τελειόφοιτος. Οι μαθήτριες του λυκείου ήταν λυσσασμένες

πανικος στο σημερα - ισχυε κ στις οχι τοσο ελευθερες εποχες
ολοι βεβαια εκαναν οτι δεν ηξεραν η δεν εβλεπαν τπτ - σε καποιες λιγες περιπτωσεις που επρεπε να δειξουν οτι κατι εκαναν επεφτε καμια μεταθεση μακρυνη για τιμωρια .
οι θεολογοι πρωτοστατουν μετα τους γυμναστες στο αθλημα κ στους γαμους - συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Papa John
από Papa John » 04 Μάιος 2020, 22:32
stergiosbik έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:22
Στύγιος έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:02
Φυσικός και η γυνή φιλόλογος , ο έρως χρόνια και ειδικότητες δεν κοιτά

Ρώτησα επειδή εγώ γνωρίζω μαθηματικό που έχει παντρευτεί μαθήτριά του,στην πόλη μας.
Για ποια πολη μιλας;
Αυτή που μένεις κι εσύ ρε.
-
hellegennes
από hellegennes » 04 Μάιος 2020, 22:40
Null έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 16:59
dotcom έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 16:57
Υποχρεωτικές για πελάτες είναι ΜΌΝΟ ΣΕ
Κομμωτήρια, ΜΜΜ, Ταξί , Ασανσερ
Για κουρείο μιλάω και εγώ
Δεν είναι. Το μετέτρεψαν σε σύσταση. Η Ναυτεμπορική λέει:
Σε ό,τι αφορά τις μάσκες, η χρήση τους είναι υποχρεωτική για το προσωπικό και τους εργαζόμενους στις παρακάτω περιπτώσεις:
Εστίαση (εξωτερικός χώρος)
Καταστήματα σούπερ μάρκετ, καταστήματα τροφίμων (μόνο για το προσωπικό που χειρίζεται μη τυποποιημένα προϊόντα και τρόφιμα, ισχύει η σύσταση για το υπόλοιπο προσωπικό)
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ταξί
Ανελκυστήρες
Νοσοκομεία, ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα
Κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής
Για τους πελάτες, η σύσταση χρήση μάσκας επεκτείνεται και στις εξής κατηγορίες:
Εστίαση
Καταστήματα (σούπερ μάρκετ, καταστήματα τροφίμων)
Κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
stergiosbik
από stergiosbik » 04 Μάιος 2020, 22:45
Papa John έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:32
stergiosbik έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:22
Για ποια πολη μιλας;
Αυτή που μένεις κι εσύ ρε.
Τον
Πιτσίλκα ρε τον μαθηματικο;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
stergiosbik την 04 Μάιος 2020, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
από Awesomatic » 04 Μάιος 2020, 22:47
Αγις έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:30
πανικος στο σημερα - ισχυε κ στις οχι τοσο ελευθερες εποχες
ολοι βεβαια εκαναν οτι δεν ηξεραν η δεν εβλεπαν τπτ - σε καποιες λιγες περιπτωσεις που επρεπε να δειξουν οτι κατι εκαναν επεφτε καμια μεταθεση μακρυνη για τιμωρια .
οι θεολογοι πρωτοστατουν μετα τους γυμναστες στο αθλημα κ στους γαμους - συμφωνα με τα αλανθαστα στατιστικα μου
Αλάνθαστα όντως, κι εγώ αυτούς θυμάμαι να παίζουν. Από γυναίκες ποτέ καμία κάρχια δεν ενέδωσε να χαρούμε λίγο και εμείς τα αγοράκια

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
bullet
από bullet » 04 Μάιος 2020, 22:47
hellegennes έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:40
dotcom έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 16:57
Υποχρεωτικές για πελάτες είναι ΜΌΝΟ ΣΕ
Κομμωτήρια, ΜΜΜ, Ταξί , Ασανσερ
Σε ό,τι αφορά τις μάσκες, η χρήση τους είναι υποχρεωτική για το προσωπικό και τους εργαζόμενους στις παρακάτω περιπτώσεις:
Καταστήματα σούπερ μάρκετ, καταστήματα τροφίμων (μόνο για το προσωπικό που χειρίζεται μη τυποποιημένα προϊόντα και τρόφιμα, ισχύει η σύσταση για το υπόλοιπο προσωπικό)
Ανελκυστήρες
Εστίαση
Πως θα τρώνε με τις μάσκες;
-
hellegennes
από hellegennes » 04 Μάιος 2020, 22:52
bullet έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:47
hellegennes έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 22:40
Ανελκυστήρες
Εστίαση
Πως θα τρώνε με τις μάσκες;
Όπως οι γυναίκες που φοράνε μπούρκα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Στύγιος
- Phorum.gr user: C'est fini
από Στύγιος » 04 Μάιος 2020, 22:53
Τέσπα ,θα μπορούσα να το παντρευτώ το κοριτσάκι ,την ήθελα και με ήθελε ,αλλά δεν υπήρχε μέλλον.

-
-
- 0 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
26 Νοέμ 2023, 17:17
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
06 Απρ 2025, 16:41
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
09 Μαρ 2024, 23:45
-
-
- 788 Απαντήσεις
- 14835 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Φεβ 2025, 19:30
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.