Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Re: Αξεχαστα μερη που εχουμε κανει σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 15 Μάιος 2020, 00:05

Cecily Anne έγραψε:
15 Μάιος 2020, 00:00
Naida έγραψε:
14 Μάιος 2020, 23:48
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
14 Μάιος 2020, 23:46

Καλά δεν σου χει τύχει να σε παίρνουν μάτι ζωακια;
Εις γνώση μου όχι :o
To χρυσοψαρο πιάνει;
Πιάνει.
Επιπλέον είναι το καταλληλότερο για παράνομη κατάσταση.

Ό,τι και να δει δε μιλάει και ξεχνάει γρήγορα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 15 Μάιος 2020, 00:06

bolek έγραψε:
14 Μάιος 2020, 23:39
το εχω προσεξει στις παραλιες γυναικες μιας καποιας ηλικιας οταν βγαινουν απο την θαλασσα σταζουν αρκετη ωρα νερα αναμεσα απο τα ποδια
και μικρά ψαράκια. :c040:

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 15 Μάιος 2020, 00:06

15 Μάιος 2020, 00:05
Cecily Anne έγραψε:
15 Μάιος 2020, 00:00
Naida έγραψε:
14 Μάιος 2020, 23:48

Εις γνώση μου όχι :o
To χρυσοψαρο πιάνει;
Πιάνει.

:lol:
Όχι στους παπαγαλους

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 15 Μάιος 2020, 00:06

Πιάνει.

Α εγώ τα κάνω όλα νόμιμα, σε παρακαλώ. Απλά είναι λίγο κρίπι να με κοιτάζουν δυο μάτια. Το χρυσόψαρο δεν ξέρω κατά πόσο βλέπει. :003:
Αγις έγραψε:
15 Μάιος 2020, 00:04
γιατι νομιζεις πως εχουν γουρλωτα ματια ;
:smt005::smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 15 Μάιος 2020, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 15 Μάιος 2020, 00:09

Δεν έχω να προσθέσω κάτι στο νήμα, πρέπει να είμαι πολύ βαρετός τύπος τελικά, γι' αυτό έχω και 4 παιδιά. :102:

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 15 Μάιος 2020, 00:09

Cecily Anne έγραψε:
15 Μάιος 2020, 00:06

Πιάνει.

Α εγώ τα κάνω όλα νόμιμα, σε παρακαλώ. Απλά είναι λίγο κρίπι να με κοιτάζουν δυο μάτια. Το χρυσόψαρο δεν ξέρω κατά πόσο βλέπει. :003:
Εγώ γενικά είπα. Μην σας μπαίνουν ιδέες κύριοι.

Επίσης με το χρυσόψαρο θα σε κοιτάει ένα μάτι . Το ψάρι έχει από ένα μάτι σε καθε μια από τις 2 πλευρες του.
Και ψήνεται κι από τις δύο άλλωστε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 15 Μάιος 2020, 00:11

Στύγιος έγραψε:
15 Μάιος 2020, 00:09
Δεν έχω να προσθέσω κάτι στο νήμα, πρέπει να είμαι πολύ βαρετός τύπος τελικά, γι' αυτό έχω και 4 παιδιά. :102:
Μα τι να σε κανομε; Όσο άλλοι φερνανε τη γκομενα στο στρατοπεδο εσυ καυλωνες με το Τζι τρία.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 15 Μάιος 2020, 00:12

Στύγιος έγραψε:
Ελπίζω να μην ήσουν από τους τυχερούς/γκαντέμηδες της μιας κι έξω και να το φχαριστιόσασταν λίγο καιρό κάθε φορά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 15 Μάιος 2020, 00:14

Α εκτός από χρυσόψαρο στο δωμάτιο έχει συνυπάρξει και κουνούπι. Ευτυχώς τσιμπάνε τον άλλο. :smt047 Τελικά είμαι ξεδιάντροπη.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 15 Μάιος 2020, 00:19

Cecily Anne έγραψε:
15 Μάιος 2020, 00:14
Α εκτός από χρυσόψαρο στο δωμάτιο έχει συνυπάρξει και κουνούπι. Ευτυχώς τσιμπάνε τον άλλο. :smt047 Τελικά είμαι ξεδιάντροπη.
Αν λάβεις υπόψιν σου και τα ακάρεα, τύπισσα, είσαι πορνοστάρ στην συνομοταξία των αρθρόποδων.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 15 Μάιος 2020, 00:19

15 Μάιος 2020, 00:11
Στύγιος έγραψε:
Μα τι να σε κανομε; Όσο άλλοι φερνανε τη γκομενα στο στρατοπεδο εσυ καυλωνες με το Τζι τρία.
Και με F-4E είχα καύλα και με Α-7Η , τώρα μπορώ να το μολογήσω , έχει παραγραφεί 25+ χρόνια μετά...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 15 Μάιος 2020, 00:21

Feindflug έγραψε:
15 Μάιος 2020, 00:19
Cecily Anne έγραψε:
15 Μάιος 2020, 00:14
Αν λάβεις υπόψιν σου και τα ακάρεα, τύπισσα, είσαι πορνοστάρ στην συνομοταξία των αρθρόποδων.
Για σε παρακαλώ! Πλένω επιμελώς σεντονια, μαξιλαροθήκες κλπ. Δυστυχώς πιο πολυ φοβαμαι καλοκαιριάτικο κανα ξέμπαρκο επισκέπτη-κατσαρίδα!

Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας » 15 Μάιος 2020, 01:03

Στύγιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Και με F-4E είχα καύλα και με Α-7Η , τώρα μπορώ να το μολογήσω , έχει παραγραφεί 25+ χρόνια μετά...
Τι μου θύμισες τώρα...στην 111ΠΜ στην Νέα Αγχίαλο είχε σκοπιές σε F-16. Δίπλα στο αεροσκάφος είχε εκεί κοντά κι εκείνα τα πολύ μικρά οχήματα, δε θυμάμαι πώς τα λένε, που τα έχουν για να ρυμουλκούν τα αεροσκάφη. Ίσα ίσα που χωράνε ένα άτομο. Αν έκανε κρύο, φυσούσε, έβρεχε ή απλώς ήθελες να κάτσεις κάπου να ξαποστάσει λίγο απ' την ορθοστασία, έμπαινες μέσα και καθόσουν (μόνο που ήταν μεγάλη παγίδα κι ήθελε πολλή προσοχή, γιατί έτσι και χαλάρωνες επικίνδυνα, άνετα σ' έπαιρνε ο ύπνος). Ένα βράδυ λοιπόν, εκεί που καθόμουν μέσα σε ένα τέτοιο όχημα εν ώρα σκοπιάς δίπλα σε F-16 και δεν περνούσε με τίποτα η ώρα, μου ήρθε η φαεινή ιδέα, να....εεεε...καταλαβαίνεις (πολύ σοφά έλεγαν οι αρχαίοι ημών "αργία μήτηρ πάσης κακίας"). Δεν πρόλαβα όμως να κάνω ούτε 10 "επαναλήψεις" όταν άκουσα θόρυβο αυτοκινήτου που πλησίαζε. Ήταν η περίπολος, τη γύρευαν τέτοια ώρα. :011: Άντε μάζευε βιαστικά παντελόνια και να τρέχεις στο πόστο σου, συνθήματα, παρασυνθήματα (κάτι ντιπ ξενέρωτο ήταν, "6-10-Κάλχας" ή μια παρόμοια μαλακία). Όταν έφυγαν μου είχε κοπεί μαχαίρι κάθε διάθεση να συνεχίσω από εκεί που είχα σταματήσει, σταδιαλα πλμλκς.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.

Στύγιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 15 Μάιος 2020, 01:20

Νταρνάκας έγραψε:
15 Μάιος 2020, 01:03
Στύγιος έγραψε:

Τι μου θύμισες τώρα...στην 111ΠΜ στην Νέα Αγχίαλο είχε σκοπιές σε F-16. Δίπλα στο αεροσκάφος είχε εκεί κοντά κι εκείνα τα πολύ μικρά οχήματα, δε θυμάμαι πώς τα λένε, που τα έχουν για να ρυμουλκούν τα αεροσκάφη. Ίσα ίσα που χωράνε ένα άτομο. Αν έκανε κρύο, φυσούσε, έβρεχε ή απλώς ήθελες να κάτσεις κάπου να ξαποστάσει λίγο απ' την ορθοστασία, έμπαινες μέσα και καθόσουν (μόνο που ήταν μεγάλη παγίδα κι ήθελε πολλή προσοχή, γιατί έτσι και χαλάρωνες επικίνδυνα, άνετα σ' έπαιρνε ο ύπνος). Ένα βράδυ λοιπόν, εκεί που καθόμουν μέσα σε ένα τέτοιο όχημα εν ώρα σκοπιάς δίπλα σε F-16 και δεν περνούσε με τίποτα η ώρα, μου ήρθε η φαεινή ιδέα, να....εεεε...καταλαβαίνεις (πολύ σοφά έλεγαν οι αρχαίοι ημών "αργία μήτηρ πάσης κακίας"). Δεν πρόλαβα όμως να κάνω ούτε 10 "επαναλήψεις" όταν άκουσα θόρυβο αυτοκινήτου που πλησίαζε. Ήταν η περίπολος, τη γύρευαν τέτοια ώρα. :011: Άντε μάζευε βιαστικά παντελόνια και να τρέχεις στο πόστο σου, συνθήματα, παρασυνθήματα (κάτι ντιπ ξενέρωτο ήταν, "6-10-Κάλχας" ή μια παρόμοια μαλακία). Όταν έφυγαν μου είχε κοπεί μαχαίρι κάθε διάθεση να συνεχίσω από εκεί που είχα σταματήσει, σταδιαλα πλμλκς.
Καλά ρε μλκ , τον "έπαιξες" δίπλα στο F-16; :smt005::smt005: ΑΙΣΧΟΣ!! :smt005::smt005:

Γω μπήκα ως WSO στο F-4 και έπαιζα με τα κουμπάκια, έχω πετάξει και με Α-7Η ως μπακσήτερ ( ξέρασα μετά) :102:

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 15 Μάιος 2020, 01:31

Ενδεικτικά κάποια συγκεκριμένα μέρη:

1) Στο πάρκινγκ έξω από το Kitchen Bar, επί της Μαρίνας Αλίμου. Ήταν βέβαια αρχές Μαρτίου με κρύο και λίγο κόσμο και προέκυψε φάση μετά την έξοδο από το μαγαζί τόσο εξωτερικά του αυτοκινήτου και πολύ περισσότερο εσωτερικά.

2) Σε άλσος στην Πετρούπολη πλησίον του Άπολις. Ήταν βράδυ, φυσούσε αεράκι, ανεβήκαμε κάπως ψηλά. Σκηνικό αυθόρμητο πάλι.

3) Στον λόφο του Χαϊδαρίου κοντά στο Telescope(πρώην Έποψις) μετά από βραδινή έξοδο.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών