Στύγιος έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 00:19
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 00:11
Στύγιος έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 00:09
Δεν έχω να προσθέσω κάτι στο νήμα, πρέπει να είμαι πολύ βαρετός τύπος τελικά, γι' αυτό έχω και 4 παιδιά.

Μα τι να σε κανομε; Όσο άλλοι φερνανε τη γκομενα στο στρατοπεδο εσυ καυλωνες με το Τζι τρία.
Και με F-4E είχα καύλα και με Α-7Η , τώρα μπορώ να το μολογήσω , έχει παραγραφεί 25+ χρόνια μετά...
Τι μου θύμισες τώρα...στην 111ΠΜ στην Νέα Αγχίαλο είχε σκοπιές σε F-16. Δίπλα στο αεροσκάφος είχε εκεί κοντά κι εκείνα τα πολύ μικρά οχήματα, δε θυμάμαι πώς τα λένε, που τα έχουν για να ρυμουλκούν τα αεροσκάφη. Ίσα ίσα που χωράνε ένα άτομο. Αν έκανε κρύο, φυσούσε, έβρεχε ή απλώς ήθελες να κάτσεις κάπου να ξαποστάσει λίγο απ' την ορθοστασία, έμπαινες μέσα και καθόσουν (μόνο που ήταν μεγάλη παγίδα κι ήθελε πολλή προσοχή, γιατί έτσι και χαλάρωνες επικίνδυνα, άνετα σ' έπαιρνε ο ύπνος). Ένα βράδυ λοιπόν, εκεί που καθόμουν μέσα σε ένα τέτοιο όχημα εν ώρα σκοπιάς δίπλα σε F-16 και δεν περνούσε με τίποτα η ώρα, μου ήρθε η φαεινή ιδέα, να....εεεε...καταλαβαίνεις (πολύ σοφά έλεγαν οι αρχαίοι ημών "αργία μήτηρ πάσης κακίας"). Δεν πρόλαβα όμως να κάνω ούτε 10 "επαναλήψεις" όταν άκουσα θόρυβο αυτοκινήτου που πλησίαζε. Ήταν η περίπολος, τη γύρευαν τέτοια ώρα.

Άντε μάζευε βιαστικά παντελόνια και να τρέχεις στο πόστο σου, συνθήματα, παρασυνθήματα (κάτι ντιπ ξενέρωτο ήταν, "6-10-Κάλχας" ή μια παρόμοια μαλακία). Όταν έφυγαν μου είχε κοπεί μαχαίρι κάθε διάθεση να συνεχίσω από εκεί που είχα σταματήσει, σταδιαλα πλμλκς.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.