Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
κάτσε, είμαι σίγουρος οτι θα το εξηγήσει λογικά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
enaon @ Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Nandros @ περσιδα ξυλοκοπειται ,γιατι η μαντηλα της ηταν
Αξίζει να χαραμίσεις 5 λεπτά από την ζωή σου.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Να συμπληρώσω για τους Αιγύπτιους ότι αυτοί, λόγω τεράστιου τουρισμού, είναι υπερσυνηθισμένοι με τους Δυτικούς. Αν πιστεύουν αυτά που έγραψα, φαντάσου τί πιστεύουν αυτοί που ζουν στα βάθη της Αφρικής/Ασίας και βλέπουν Δυτικούς για πρώτη φορά.
Οι μουσουλμάνες στο βίντεο, θα έβαζα στοίχημα ότι αν είχαν την ευκαιρία θα τα πέταγαν όλα και θα ξεπερνούσαν τις Δυτικές στο ξέκωλο. Η αντίδραση που είδαμε ήταν από ζήλια και για να τις βλέπουν οι άλλες/άλλοι ότι είναι πιστές στον Αλλάχ.
Κανείς σώφρων άνθρωπος δεν μπορεί να αποδέχεται εθελοντικά να έχει την ίδια αξία με ή λιγότερη από καμήλα.
Είμαι άθεος και περιβάλλομαι από χριστιανούς, η συντριπτική πλειοψηφία light: της Ανάστασης και των γάμων/βαπτισιών/κηδειών. Δεν έχω θέμα με χριστιανούς μετανάστες, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.
Και για τους Αλβανούς την ίδια άποψη. Έχει κάποιες οικογένειες κοντά μου και τα παιδιά τους πάνε σχολείο, μαζί με τα ελληνάκια. Γνωρίζω ότι μια τουλάχιστον από τις οικογένειες είναι μουσουλμάνοι, αλλά αν δεις την κυρία με τα στενά τζιν και μπλουζάκια, ελαφρό μακιγιάζ και ξανθό μαλλί, θα την πάρεις για Ελληνίδα.
Τα παιδιά τους ή το αργότερο τα εγγόνια όλων αυτών θα έχουν αφομοιωθεί πλήρως.
Η πρώην μου ήταν μετανάστρια στην Ελλάδα, εγώ ήμουν μετανάστης μια 5ετία στην χώρα της, έχω γνωρίσει σχεδόν 40 χώρες σαν ναυτικός, και πολλών ανθρώπων άστεα ίδα και νόον έγνων. Θα ήταν γελοίο να είμαι ρατσιστής ή κατά των μεταναστών.
Υποτίθεται ότι η είσοδος θα είναι ελεγχόμενη και θα καλύπτει τις ανάγκες της χώρας.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Γιατί έφυγε η Ίφιδα; Τι έκαναν πάλι τα τρολς;
Τι έγινε;
Φαγώθηκε ο hellegennes να παίρνουν τα παιδιά από τους γονείς σαν αυτόν που κυνήγησε τον Μπουτάρη.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- hellegennes
Για την ακρίβεια είπα ότι χρειάζεται ένα γερό πρόστιμο ο συγκεκριμένος και συστηματική παρακολούθηση από κοινωνικό λειτουργό. Όχι γιατί αναγνωρίζω το δικαίωμά του να κρατήσει το παιδί του, αλλά γιατί αναγνωρίζω στο παιδί του το δικαίωμα να μην χωριστεί από τον γονιό του.
Αυτό προφανώς την Ίφιδα δεν την άρεσε, γιατί μάλλον κατά βάθος βλέπει το παιδί της σαν ιδιοκτησία της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Το παιδί του καθενός είναι ιδιοκτησία του.Μην λες χοντρομαλακιες.hellegennes έγραψε: ↑22 Ιουν 2018, 23:48Για την ακρίβεια είπα ότι χρειάζεται ένα γερό πρόστιμο ο συγκεκριμένος και συστηματική παρακολούθηση από κοινωνικό λειτουργό. Όχι γιατί αναγνωρίζω το δικαίωμά του να κρατήσει το παιδί του, αλλά γιατί αναγνωρίζω στο παιδί του το δικαίωμα να μην χωριστεί από τον γονιό του.
Αυτό προφανώς την Ίφιδα δεν την άρεσε, γιατί μάλλον κατά βάθος βλέπει το παιδί της σαν ιδιοκτησία της.
Αν το παιδί το καλομεταχειρίζονται το δερνουν ή ψοφάει στην πείνα κτλ,τότε πρέπει να επέμβει το κράτος.
Πάντως αν ενας τύπος σαν και εσένα μου ελεγε ότι το παιδί μου δεν είναι ιδιοκτησία μου θα μέτραγε τα δόντια του.
Λυκε καταλαβαινω τι λες αλλά η λέξη ιδιοκτησία δεν είναι κάπως?
Παραπέμπει στο "δικό μου είναι το βάζω φωτιά και το καίω" τύπου ..
Τεσπα
Επίσης η Ίφιδα δεν θυμάμαι να χρησιμοποίησε ποτε τη λέξη ιδιοκτησία
Ηθελε αν καταλαβα καλά να δημιουργήσει ένα θετικό νήμα - χωρις τις αντιπαραθεσεις με σκοπο την αντιπαραθεση- για οικογένεια παιδιά κλπ το οποίο μπαχαλεύτηκε εντελώς, θαρρείς και δεν μπορούμε να έχουμε κατι υγιές εδω μέσα, όλα πρεπει να είναι σαλουν
Ας το σκεφτούμε λιγο αυτό
Παραπέμπει στο "δικό μου είναι το βάζω φωτιά και το καίω" τύπου ..

Επίσης η Ίφιδα δεν θυμάμαι να χρησιμοποίησε ποτε τη λέξη ιδιοκτησία
Ηθελε αν καταλαβα καλά να δημιουργήσει ένα θετικό νήμα - χωρις τις αντιπαραθεσεις με σκοπο την αντιπαραθεση- για οικογένεια παιδιά κλπ το οποίο μπαχαλεύτηκε εντελώς, θαρρείς και δεν μπορούμε να έχουμε κατι υγιές εδω μέσα, όλα πρεπει να είναι σαλουν

Ας το σκεφτούμε λιγο αυτό
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Μπα θα ξανάρθει σε κανά δύο μήνες.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σήμερα, 14:17
Ειναι και το τελευταιο μου post σε θεματα συντονισμου-διαχειρισης διπλοπερσονων μπουμπηδων κτλ κτλ
Προφανως απο εδω και περα το παρων φορουμ δεν θα εχει ουτε μιρλα ουτε και οι διαφορες περσονες θα εχουν αφορμη να γραφουν οτι γραφουν για εμενα
Το προβλημα σας μολις λυθηκε.....
Αυτό έχει δείξει η ιστορία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση (Ξανα)φευγουν οι ΗΠΑ απο την UNESCO
από Στρακαστρουκας » 05 Φεβ 2025, 00:09 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 52 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
05 Φεβ 2025, 00:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν βουλιάζει το συριζοκαράβι, τα ποντίκια φεύγουν...
από Libre arbitre » 22 Αύγ 2023, 14:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Αύγ 2023, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί φεύγουν οι γιατροί από την Ελλάδα: Η ιστορία της Ναυσικάς και του Βασίλη
από Portia » 17 Ιούλ 2024, 19:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 8 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
17 Ιούλ 2024, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
από Ίακχος » 05 Σεπ 2023, 11:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 2671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
09 Σεπ 2023, 13:22
-