ΆΞΙΟΣ Αμβρόσιος Καλαβρύτων αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Re: ΆΞΙΟΣ Αμβρόσιος Καλαβρύτων αφόρισε Μητσοτάκη, Κεραμέως και Χαρδαλιά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 17 Μάιος 2020, 21:13

Επίσης, να ρωτήσω τον Πατησιώτη γιατί ξέχασα πριν σε αυτά που μου έγραφε, η Κεραμέως τί είπε για την Θεία Κοινωνία και τον κίνδυνο μολυσμού? Άφησε νύξεις για την μετάδοση μέσω σιέλου? Θα μπορούσε να πει απλώς, δεν υπεισέρχομαι σε θέματα Πίστεως.
Εγώ καταλαβαίνω πχ το Κράτος, οτι δεν μπορεί να πει στον Χριστιανό εκκλησιάσου/κοινώνησε και στον Μουσουλμάνο μην προσκυνάς στο τζαμί (βέβαια, στην πράξη το αντίθετο έγινε από όσο ξέρω), εσύ καταλαβαίνεις οτι ο Αμβρόσιος, ως Ιερέας, δεν μπορεί να κάνει τέτοιες εκπτώσεις? το ίδιο και οι Πιστοί?
Έρχεται δηλαδή κάποιο σημείο που διαλέγεις και παίρνεις.

πατησιωτης έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:03

Πιθανόν να μην πήγε για τον Αμβρόσιο,Πήγε να σηματοδοτήσει την επανέναρξη των λειτουργιών.
ε Πατησιώτη, μπορούσε να παραλείψει τις δηλώσεις Ή καλύτερα, αφού καταλαβαίνει οτι έχει δημιουργηθεί θέμα με την στάση της Κυβέρνησης σε μεγάλη μερίδα του κόσμου, να κάνει μια κίνηση καλής θελήσεως προς την πρόσκληση του Ιερέα, όπως έκανε τότε στον καταυλισμό των τσιγγάνων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 17 Μάιος 2020, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 17 Μάιος 2020, 21:15

Ο Αμβρόσιος είναι μαχητής της ορθοδοξίας και του έθνους αν σχηματίσει ένα κόμμα η δεξιά του κούλη θα ψάχνει να βρει ένα ψήφο
μια ιδέα του δίνω και ας τον φωτίσει ο θεός :romance-hearteyes:

Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian » 17 Μάιος 2020, 21:23

Άξιος πραγματικά Ιεράρχης. Τεράστιο το κακό και η υπόγεια επίθεση της Κεραμέως στην εκκλησία. Πολύ πιο διαβρωτικη και από τον χειρότερο μπολσεβίκο. Ορθότατα την αφόρισε. Τα υποκριτικά χειροφιλήματα ενώ υπονομεύει τα πάντα είναι τα πιο επικίνδυνα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 17 Μάιος 2020, 21:26

Green Dragon έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:11
Gewponos90 έγραψε:
17 Μάιος 2020, 19:10
Green Dragon έγραψε:
17 Μάιος 2020, 18:09
Καραγκιοζιλίκια αυτά που κάνει ο Αμβρόσιος αλλά οι προχωρημένοι και καλά άθεοι θα πρέπει να μας εξηγήσουν κάποια στιγμή τον ταλιμπανισμό τους. Δεν είναι όλοι, μην βιαστείτε να με κατηγορήσετε για γενίκευση, αλλά το ποσοστό των εμπαθών ανάμεσά τους είναι πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό των εμπαθών χριστιανών. Δεν μιλάω για άλλες θρησκείες γιατί δεν έχω ικανό δείγμα.
Ωραίο ποστ. Ας το πάρουμε με την σειρά .

Ο Αμβρόσιος δεν είναι ένας τυχαίος γραφικός ιερέας. Υπήρξε μέλος της ΙΣ από όσο ξέρω ως μητροπολίτης. Στο κέντρο αποφάσεων. Τα σημερινά είναι το λιγότερο. Έχει κάνει πολύ χειρότερο. Και εσύ μπορεί να έχεις τον κοινό νου και να τον θεωρείς γραφικό, αλλά υπάρχει κόσμος που τον θεωρεί θρησκευτικο ηγέτη και ποιμένα του. Και εκεί η φάση, από γραφική ξεφεύγει και γίνεται επικίνδυνη. Γιατί οι αφορισμοί και οι κατάρες για τους νοημοντες ξέρουν ότι δεν ισχύουν. Δεν θα μείνουν αλλιωτοι ας πούμε οι Μητσοτάκης και η Κεραμεως είτε τους αφορισει ο Αμβρόσιος είτε το κανει κάποια στιγμή η Ιερά Σύνοδος. Αλλά αυτό πάει στα κομμάτια. Το να πιστεύει κάποιος ότι θα γίνει κάτι τέτοιο είναι χαζό αλλά ακίνδυνο. Το να θεωρείς ας πούμε ότι επειδή έχεις αγιασμό δεν θα κολλήσεις κορωνοιο το θεωρώ επικίνδυνο. Και έχω προβλημα με τους πιστούς που το πίστεψαν γιατί το είπε ο πνευματικός πατέρας. Ένα αυτό.

Το ότι υπάρχουν άθεοι υποκριτές είναι γεγονός. Προσωπικα, το έχουμε συζητήσει σε πάρα πολλά νήματα , δεν έχω κανενα πρόβλημα με την δεύτερη κατηγορία πιστών που περιέγραψα παραπάνω. Το θεωρώ μαγκιά τους και μακάρι να πίστευα και εγώ. Το ότι είμαι άθεος δεν έχει να κάνει ούτε με πολιτική τοποθέτηση ούτε με τίποτα τέτοιο. Απλά είμαι.. Στην δεύτερη κατηγορία λοιπόν από μένα απεριόριστο respect. Την πρώτη την θεωρώ επικίνδυνη σε κρίσιμες στιγμές που προκύπτουν κατά καιρούς. Και ισχύει για όλες τις θρησκείες. Μαγκιά του μουσουλμάνου που κάνει ραμαζάνι. Σκατα στο ταλιμπανι που θα καταργήσει ανθρώπινες αξίες και δικαιώματα γιατί του το είπε ο ιμάμης.

Τα περί Ταλιμπάν που είπες τα βρίσκω τελείως άστοχα.

Οι φανατικοι τύπου Αμβροσίου και του κοινού του έχουν πολύ περισσότερα κοινά με τους Ταλιμπάν από ότι έχει ένας άθεος. Ακόμα και ένας εμπαθής αθεος
Συμφωνώ με όλα όσα έγραψες και ειδικά με το ότι κανείς δεν πρέπει να παίζει με την δημόσια υγεία. Μάλιστα είχα ταχθεί εξ αρχής εναντίον της ολιγωρίας και απροθυμίας που έδειξε η εκκλησία αλλά ευτυχώς η κυβέρνηση πήρε τα μέτρα που έπρεπε. Και φυσικά είμαι κάθετα αντίθετος στα αντάρτικα των παππάδων σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Η μόνη μου εν μέρει ένσταση είναι στην τελευταία πρόταση. Ναι, οι ταλιμπανοειδείς χριστιανοί είναι πιο ταλιμπάν από τους αντίστοιχους άθεους. Όμως σαν ποσοστό επί του συνόλου της ομάδας τους οι αντίστοιχοι άθεοι είναι πολύ περισσότεροι και το λέω από τις εντυπώσεις που έχω αποκομίσει τα τελευταία 15 χρόνια από την τριβή μου με έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων όλων των θρησκευτικών-φιλοσοφικών αποχρώσεων. Θέλω να πω, τα συγκεκριμένα άτομα έχουν μια μανία σώνει και καλά να 'προσηλυτίσουν' τους υπόλοιπους στα δικά τους πιστεύω και όταν οι άλλοι δεν τσιμπήσουν ή δεν συμφωνήσουν με τις αιτιάσεις τους αρχίζουν τις ειρωνείες και τα απαξιωτικά σχόλια. Το έχω δει να επαναλαμβάνεται τόσες φορές που είμαι πλέον σίγουρος ότι είναι γενικευμένο φαινόμενο και όχι η εξαίρεση την οποία έτυχε να συναντήσω. Σίγουρα έχει κάποια εξήγηση, μάλλον ψυχολογική (δεν αναφέρομαι σε ψυχικές παθήσεις), ίσως άγχος ή φόβος που είναι συνηθισμένα συναισθήματα σε τέτοιες αναζητήσεις (γιατί και η αθεΐα είναι μια θρησκευτική θέση). Έχω την αίσθηση ότι την ίδια πηγή έχει και ο φανατισμός κάποιων χριστιανών.

Τόση ώρα έγραφα και δεν είχα δει ότι είχες ποσταρει :003: Δεν διαφωνώ ότι υπάρχει υποκρισία και σε πολλούς άθεους. Ποσοστά βέβαια δεν μπορώ να ξέρω. Πολλοί πιστεύω μπορεί να έγιναν γιατί ήταν και μόδα κάποτε. Κάτι διαφορετικό και έτσι.

Όπως και να εχει, δεν μπορώ να ταυτιστώ μαζί τους γιατί πραγματικά το θεωρώ προσωπική υπόθεση. Για να δω αν ταιριάζω με κάποιον πχ δεν βάζω τον αθεϊσμό στα κοινά ενδιαφέροντα :P Στην δικιά μου περίπτωση απλά έτυχε να μην τα πιστεύω. Ώρες ώρες μάλιστα σκέφτομαι ότι αν πίστευα θα ήταν καλύτερα για μένα γιατί δεν θα φοβόμουν τον θάνατο ίσως.

Απλα, αυτό που είπε και η Γαλη είναι απολύτως εύστοχο. Το ότι κραζεις Αμβροσιο δεν είναι επίθεση στην θρησκεία. Και για το πάω ακόμα παραπέρα, με το να καυτηριαζω την στάση της Εκκλησίας και μερίδα πιστων, δεν σημαίνει ότι δεν σέβομαι τα πιστεύω κάποιου άλλου.
Για να φέρω ένα παραδειγμα. Και ο Όττο πιστός ειναι από οσο θυμάμαι. (Σόρρυ που χρησιμοποιώ το όνομα σου ). Δεν θυμάμαι κανέναν να τον χλευασε για τα πιστεύω του και αν το εκανε, θα έκανε μαλακια και θα ήταν από τους άθεους που λες
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 17 Μάιος 2020, 21:28

Σουβλίτσα έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:13
Επίσης, να ρωτήσω τον Πατησιώτη γιατί ξέχασα πριν σε αυτά που μου έγραφε, η Κεραμέως τί είπε για την Θεία Κοινωνία και τον κίνδυνο μολυσμού? Άφησε νύξεις για την μετάδοση μέσω σιέλου? Θα μπορούσε να πει απλώς, δεν υπεισέρχομαι σε θέματα Πίστεως.
Εγώ καταλαβαίνω πχ το Κράτος, οτι δεν μπορεί να πει στον Χριστιανό εκκλησιάσου/κοινώνησε και στον Μουσουλμάνο μην προσκυνάς στο τζαμί (βέβαια, στην πράξη το αντίθετο έγινε από όσο ξέρω), εσύ καταλαβαίνεις οτι ο Αμβρόσιος, ως Ιερέας, δεν μπορεί να κάνει τέτοιες εκπτώσεις? το ίδιο και οι Πιστοί?
Έρχεται δηλαδή κάποιο σημείο που διαλέγεις και παίρνεις.

ΕΝΤΙΤ: ε Πατησιώτη, μπορούσε να παραλείψει τις δηλώσεις Ή καλύτερα, αφού καταλαβαίνει οτι έχει δημιουργηθεί θέμα με την στάση της Κυβέρνησης σε μεγάλη μερίδα του κόσμου, να κάνει μια κίνηση καλής θελήσεως προς την πρόσκληση του Ιερέα, όπως έκανε τότε στον καταυλισμό των τσιγγάνων.

Δεν ξέρω τι ακριβώς είπε η Κεραμέως.Για τα υπόλοιπα γνωρίζω ότι το θέμα της Θείας Κοινωνίας είναι δογματικό και είναι το μόνο που δημιουργεί δίλημμα κατά τη γνώμη μου αν και υπάρχει το παράδειγμα της Ρουμανίας.
Το σταμάτημα των λειτουργιών ένεκα ανωτέρας βίας ΔΕΝ είναι δογματικό θέμα.Ξέρεις πόσοι σεισμοί έχουν γίνει στην Ελλάδα;μετά έρχεται ο μηχανικός και κάνει αυτοψία και βγάζει τι είναι επικίνδυνο και τι όχι.
Επικίνδυνες βγαίνουν φυσικά και εκκλησίες και απαγορεύεται η είσοδος σε αυτές.Εγώ πάντως ως μηχανικός εάν δω ότι έχουν ραγίσει κολώνες θα τη βγάλω κόκκινη και δεν θα ακούσω παπά που τυχόν θα μου πει ότι είναι ιερός ναός και προστατεύεται από τον Θεό και άρα πρέπει να συνεχίσει τις λειτουργίες. :D
Σόρρυ.Αλλά δεν έχω ακούσει ως τώρα διαφωνία για το θέμα αυτό και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις.
Γιατί άραγε κάνει εκπτώσεις η εκκλησία στους κοσμικούς μηχανικούς και όχι στους κοσμικούς λοιμωξιολόγους; :102:
O επικείμενος μετασεισμός σε ετοιμόρροπη εκκλησία θεολογικώς δεν απέχει από μια επιδημία.Οι (προτεστάντες βέβαια ) Αγγλοι και τα δύο τα λένε act of God.
Γιατί το πήραν διάφοροι τώρα τόσο στραβά δεν ξέρω.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 17 Μάιος 2020, 21:28

Σημερα ειρωνευοταν ο Λιακος στη Δημοκρατια πως η Κεραμεως που θελει καμερες στα σχολεια δεν ηθελε ουτε καμερες ουτε δημοσιογραφους στη συσκεψη της Μπιλντεμπεργκ που ειχε προσκληθει. :lol:

Και πως ενα μηνα μετα την προσκληση της στη Λεσχη εγινε υπουργινα.

https://newpost.gr/politiki/5cee3775edd ... ntermpergk

.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 17 Μάιος 2020, 21:35

Αρίστος έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:28
Σημερα ειρωνευοταν ο Λιακος στη Δημοκρατια πως η Κεραμεως που θελει καμερες στα σχολεια δεν ηθελε ουτε καμερες ουτε δημοσιογραφους στη συσκεψη της Μπιλντεμπεργκ που ειχε προσκληθει. :lol:

.
Τώρα που μπήκε και η Λέσχη στο παιγνίδι έδεσε το γλυκό. :D

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 17 Μάιος 2020, 21:40

Εθνολαϊκιστικός ζόφος. Πακέτο πάνε όλα αυτά. Μεταλήψεις, δεισιδαιμονία, ομοφοβία, συνομωσιολογία, πουτινισμός, αντιεμβολιασμός και μια γενικότερη υστέρηση
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 17 Μάιος 2020, 21:41

Αρίστος έγραψε:

.
Όχι και μηνας. παραπάνω ήταν

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μάιος 2020, 21:41

Green Dragon έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:11
Gewponos90 έγραψε:
17 Μάιος 2020, 19:10
Green Dragon έγραψε:
17 Μάιος 2020, 18:09
Καραγκιοζιλίκια αυτά που κάνει ο Αμβρόσιος αλλά οι προχωρημένοι και καλά άθεοι θα πρέπει να μας εξηγήσουν κάποια στιγμή τον ταλιμπανισμό τους. Δεν είναι όλοι, μην βιαστείτε να με κατηγορήσετε για γενίκευση, αλλά το ποσοστό των εμπαθών ανάμεσά τους είναι πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό των εμπαθών χριστιανών. Δεν μιλάω για άλλες θρησκείες γιατί δεν έχω ικανό δείγμα.
Ωραίο ποστ. Ας το πάρουμε με την σειρά .

Ο Αμβρόσιος δεν είναι ένας τυχαίος γραφικός ιερέας. Υπήρξε μέλος της ΙΣ από όσο ξέρω ως μητροπολίτης. Στο κέντρο αποφάσεων. Τα σημερινά είναι το λιγότερο. Έχει κάνει πολύ χειρότερο. Και εσύ μπορεί να έχεις τον κοινό νου και να τον θεωρείς γραφικό, αλλά υπάρχει κόσμος που τον θεωρεί θρησκευτικο ηγέτη και ποιμένα του. Και εκεί η φάση, από γραφική ξεφεύγει και γίνεται επικίνδυνη. Γιατί οι αφορισμοί και οι κατάρες για τους νοημοντες ξέρουν ότι δεν ισχύουν. Δεν θα μείνουν αλλιωτοι ας πούμε οι Μητσοτάκης και η Κεραμεως είτε τους αφορισει ο Αμβρόσιος είτε το κανει κάποια στιγμή η Ιερά Σύνοδος. Αλλά αυτό πάει στα κομμάτια. Το να πιστεύει κάποιος ότι θα γίνει κάτι τέτοιο είναι χαζό αλλά ακίνδυνο. Το να θεωρείς ας πούμε ότι επειδή έχεις αγιασμό δεν θα κολλήσεις κορωνοιο το θεωρώ επικίνδυνο. Και έχω προβλημα με τους πιστούς που το πίστεψαν γιατί το είπε ο πνευματικός πατέρας. Ένα αυτό.

Το ότι υπάρχουν άθεοι υποκριτές είναι γεγονός. Προσωπικα, το έχουμε συζητήσει σε πάρα πολλά νήματα , δεν έχω κανενα πρόβλημα με την δεύτερη κατηγορία πιστών που περιέγραψα παραπάνω. Το θεωρώ μαγκιά τους και μακάρι να πίστευα και εγώ. Το ότι είμαι άθεος δεν έχει να κάνει ούτε με πολιτική τοποθέτηση ούτε με τίποτα τέτοιο. Απλά είμαι.. Στην δεύτερη κατηγορία λοιπόν από μένα απεριόριστο respect. Την πρώτη την θεωρώ επικίνδυνη σε κρίσιμες στιγμές που προκύπτουν κατά καιρούς. Και ισχύει για όλες τις θρησκείες. Μαγκιά του μουσουλμάνου που κάνει ραμαζάνι. Σκατα στο ταλιμπανι που θα καταργήσει ανθρώπινες αξίες και δικαιώματα γιατί του το είπε ο ιμάμης.

Τα περί Ταλιμπάν που είπες τα βρίσκω τελείως άστοχα.

Οι φανατικοι τύπου Αμβροσίου και του κοινού του έχουν πολύ περισσότερα κοινά με τους Ταλιμπάν από ότι έχει ένας άθεος. Ακόμα και ένας εμπαθής αθεος
Συμφωνώ με όλα όσα έγραψες και ειδικά με το ότι κανείς δεν πρέπει να παίζει με την δημόσια υγεία. Μάλιστα είχα ταχθεί εξ αρχής εναντίον της ολιγωρίας και απροθυμίας που έδειξε η εκκλησία αλλά ευτυχώς η κυβέρνηση πήρε τα μέτρα που έπρεπε. Και φυσικά είμαι κάθετα αντίθετος στα αντάρτικα των παππάδων σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Η μόνη μου εν μέρει ένσταση είναι στην τελευταία πρόταση. Ναι, οι ταλιμπανοειδείς χριστιανοί είναι πιο ταλιμπάν από τους αντίστοιχους άθεους. Όμως σαν ποσοστό επί του συνόλου της ομάδας τους οι αντίστοιχοι άθεοι είναι πολύ περισσότεροι και το λέω από τις εντυπώσεις που έχω αποκομίσει τα τελευταία 15 χρόνια από την τριβή μου με έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων όλων των θρησκευτικών-φιλοσοφικών αποχρώσεων. Θέλω να πω, τα συγκεκριμένα άτομα έχουν μια μανία σώνει και καλά να 'προσηλυτίσουν' τους υπόλοιπους στα δικά τους πιστεύω και όταν οι άλλοι δεν τσιμπήσουν ή δεν συμφωνήσουν με τις αιτιάσεις τους αρχίζουν τις ειρωνείες και τα απαξιωτικά σχόλια. Το έχω δει να επαναλαμβάνεται τόσες φορές που είμαι πλέον σίγουρος ότι είναι γενικευμένο φαινόμενο και όχι η εξαίρεση την οποία έτυχε να συναντήσω. Σίγουρα έχει κάποια εξήγηση, μάλλον ψυχολογική (δεν αναφέρομαι σε ψυχικές παθήσεις), ίσως άγχος ή φόβος που είναι συνηθισμένα συναισθήματα σε τέτοιες αναζητήσεις (γιατί και η αθεΐα είναι μια θρησκευτική θέση). Έχω την αίσθηση ότι την ίδια πηγή έχει και ο φανατισμός κάποιων χριστιανών.
Συμφωνώ στα γενικά, διαφωνώ στην τελευταία πρόταση. Νομίζω ότι οι θρησκευτικοί ζηλωτές (γενικώς) έχουν τελείως διαφορετική νοοτροπία από τους πολιτικούς ζηλωτές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 17 Μάιος 2020, 21:43

Σενέκας έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:41
Αρίστος έγραψε:

.
Όχι και μηνας. παραπάνω ήταν

2 Ιουνιου τελειωσε η συσκεψη της Λεσχης.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 17 Μάιος 2020, 21:44

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:40
Εθνολαϊκιστικός ζόφος. Πακέτο πάνε όλα αυτά. Μεταλήψεις, δεισιδαιμονία, ομοφοβία, συνομωσιολογία, πουτινισμός, αντιεμβολιασμός και μια γενικότερη υστέρηση

Και το αντιθετο ποιο ειναι;

Καμερες για ολους αλλα οχι για οσα λενε στις κρυφες Λεσχες;

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 17 Μάιος 2020, 21:45

πατησιωτης έγραψε:
17 Μάιος 2020, 21:35
Αρίστος έγραψε:

.
Τώρα που μπήκε και η Λέσχη στο παιγνίδι έδεσε το γλυκό. :D

Επρεπε να μπει ρε φιλε απο τη στιγμη που η λεγαμενη ζητησε καμερες στα σχολεια.

Οχι καμερες, ουτε δημοσιογραφο δεν αφηνουν να πατησει στις συσκεψεις της Λεσχης.

.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 17 Μάιος 2020, 21:46

Ρε φίλε είναι κρυφές οι λέσχες πώς να έμπουν κάμερες; Για συνέλθετε λίγο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Μάιος 2020, 21:47

Αρίστος έγραψε:

.
Κατά τα φαινόμενα, το αντιστασιακό κίνημα που ξεκίνησε από τον κορονοϊό, αποκτά όλο και πιο συγκροτημένο και σαφές κοινό.

:D
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών