γιατί?
4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
Re: 4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
μια γυναικα τον εχθρο της δεν θα τον λυπηθεί ποτε της.
ενας αντρας θα το κανει, θα του την χαρισει, θα τον ξεχασει.
Βασικά ίσες και ισότιμες είναι, γι' αυτό και σε οποιονδήποτε τομέα μπορούν να βρεθούν πόστα που να απευθύνονται σε αυτές.
Εχω κατά νου τον στρατό, την αστυνομία, την πυροσβεστική, τις φυλάξεις κλπ.
Σε όλους αυτούς τους τομείς υπάρχουν γυναίκες και τα πάνε καλά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους.
Από εκεί και πέρα το pay gap προκύπτει από το γεγονός πως ένα μεγάλο ποσοστό αυτών, επιλέγει δουλειές που αμείβονται λιγότερο.
Εδώ στη χώρα μας παρατηρείται συχνά σεξισμός εναντίον των αντρών γιατί προτιμούν γυναίκες έναντι ανδρών που έχουν ίσα προσόντα σε "εύκολα" πόστα (π.χ. δουλειές γραφείου με σχεδόν μηδενικά καθήκοντα) ενω τους άντρες τους βάζουν ως αναλώσιμους, σε πιο "επικίνδυνα" πόστα.
Σε γενικές γραμμές ΚΑΙ τα δύο φύλα μπορούν και πρέπει να κάνουν τα ίδια πράγματα (με την κατάλληλη οργάνωση) εκτός ίσως από τον αθλητισμό, όπου λόγω μυικής μάζας πρέπει να αγωνίζονται χωριστά.
Εχω κατά νου τον στρατό, την αστυνομία, την πυροσβεστική, τις φυλάξεις κλπ.
Σε όλους αυτούς τους τομείς υπάρχουν γυναίκες και τα πάνε καλά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους.
Από εκεί και πέρα το pay gap προκύπτει από το γεγονός πως ένα μεγάλο ποσοστό αυτών, επιλέγει δουλειές που αμείβονται λιγότερο.
Εδώ στη χώρα μας παρατηρείται συχνά σεξισμός εναντίον των αντρών γιατί προτιμούν γυναίκες έναντι ανδρών που έχουν ίσα προσόντα σε "εύκολα" πόστα (π.χ. δουλειές γραφείου με σχεδόν μηδενικά καθήκοντα) ενω τους άντρες τους βάζουν ως αναλώσιμους, σε πιο "επικίνδυνα" πόστα.
Σε γενικές γραμμές ΚΑΙ τα δύο φύλα μπορούν και πρέπει να κάνουν τα ίδια πράγματα (με την κατάλληλη οργάνωση) εκτός ίσως από τον αθλητισμό, όπου λόγω μυικής μάζας πρέπει να αγωνίζονται χωριστά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Ξαναδιάβασε το πρώτο ποστ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Εννοείται, αλλο οι επαγγελματίες ή εστω κ ερασιτέχνισσες. Αλλα εχω δει άτεχνο βρωμοξυλο αντρών χουλιγκανων που δεν εχει τύχει να δω κατι αντίστοιχο σε γυναικεςBelisarius έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:52
Πάντως, για να τα λέμε και όλα, έχω συναθλητή γυναίκα που μου ρίχνει πάνω από 10 χρόνια και τις ρίχνω 20 με 25 κιλά και με σαπίζει στο ξύλο. Ωστόσο είχε φτάσει στο τοπ 5 παγκοσμίως.
Έχω γράψει και άλλου οτι μπροστά μου σε νυχτερινό μαγαζί έπιασε η μια την άλλη απ τα μαλλιά και της κοπάναγε την μούρη πάνω σε ποτήρια, τα οποία είχαν σπάσει απ την πρώτη φορά κοπανήματος ενώ ακολούθησαν και άλλες 3-4.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:48Τι να σας πω ρε τυποι, ίσως δεν έτυχε να δω κανένα brutal ξυλοφορτωμα μεταξυ γυναικών. Ηταν σε φαση Belisarius, μαλλιοτραβηγμα κ πολλες φωνές για το τίποτα. Ομως έχω δει ξυλο μεταξυ αντρών με συνέπειες που τις κουβαλάς για παντα. Αν έχετε αντίστοιχο σκηνικό με γυναικες, μοιραστείτε
Σε άλλη περίπτωση μπουκέτο στην μούρη με 2-3 δαχτυλίδια στο χέρι και μετά την κατάρρευση της αντιπάλου, καρεκλιά με σκαμπό
κ.α.
Μετα λέτε γιατί δεν πάνε φαντάροι οι γυναίκες. Για φανταστείτε 30 τέτοιες σε έναν θάλαμο και να έχουν όλες μαζί περίοδο.
- blackpaint
Το να αντιστεκεσαι στην ρατσιστικη υστερια που δαιμονοποιουσε ανθρωπους ειναι υποστηριξη των ισλαμικων κοινωνιων; Δεν ειναι, απλα αυτο που κανεις ειναι ειναι ενα απλοικο πεταγμα του μπαλακιου στην εξεδρα. Δεν με εκπλησσει, εδω και μερικα ποστ εισαι ολο υπεκφυγες: αποφευγεις να παρεις θεση στο εμετικο κειμενο του ελληγενη και μου παραθετεις γενικολογιες για την...ανωτεροτητα της δυσης.Hector Buas έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:42Αν θυμάμαι καλά, έχεις στο παρελθόν υποστηρίξει κάποιες κοινωνίες, όπως π.χ. τις Ισλαμικές, που έχουν τελείως διαφορετικές και οπισθοδρομικές θέσεις στο θέμα αυτό. Ποιός δεν θυμάται την κριτική για Ισλαμοφοβία σε όποιον τολμούσε να αναφέρει τέτοια θέματα στο παρελθόν? Και επομένως, αποτελεί τουλάχιστον υποκρισία να κάνεις εσύ κριτική σε οποιονδήποτε στο θέμα αυτό.
Αλλα δε σου ζητησα αυτο ρε δειλε κολοκυθοκεφτε, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ.
Οποτε ειτε αναλαβε το θαρρος της γνωμης σου, ειτε τραβα παιξε παρα περα.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Μα σε ρωτάει γιατί υποστηρίζεις το φύλο σου...
Τι σε έκανε να αναρτήσεις το πρώτο ποστ
Παρατηρητής...
- blackpaint
οχι, τ αρχιδια μου ειχαν γινει τεραστια και ανησυχησα. Τελικα ο γιατρος μου ειπε να κοψω το φορουμ και ν αποφευγω τους πρηξαρχιδες και εγινα καλα.stargazer έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:30Γιατί έκανες τεστ τεστοστερόνης;blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:18
Πληροφοριακα και μονο, σ ενα τεστ που εκανα βγηκα πολυ πιο πανω απο το μεσο ορο σε επιπεδα τεστοστερονης.
Σας έβαζε υποχρεωτικά ο Σόρος όταν ήσουν τομεάρχης ανατολικής μεσογείου, η άπλα δεν σου έκανε κούκου;
το διάβασα.στο μόνο που κατέληξα είναι πως υπάρχει θεός και σε τιμωρεί με τον σταβρμρ
- blackpaint
ξερω ξερω, ξανακυλησα

θα ναι προσκαιρο ομως
σε κάνει Θοδωρή Ζαγοράκηblackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:18Πληροφοριακα και μονο, σ ενα τεστ που εκανα βγηκα πολυ πιο πανω απο το μεσο ορο σε επιπεδα τεστοστερονης. Με κανει αυτο πιο επιθετικο και βιαιο; Ισως. Με κανει αυτο μαλακα μισογυνη και σεξιστη; Ελπιζω οχι.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Βιοχημικές αντιδράσεις στο κέντρο αποφάσεων του εγκεφάλου μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Ιούλ 2023, 20:34
-
- 110 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
21 Αύγ 2023, 08:35
-
- 64 Απαντήσεις
- 2103 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
23 Οκτ 2024, 06:41
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;
από Frappezitis » 21 Δεκ 2024, 19:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 25 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
24 Δεκ 2024, 14:42
-