μην το ψαχνεις, ολο και κατι αλλο θα βρουν για να σας μειωσουν.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:36Επισης η αυξημένη τεστοστερόνη πχ λόγω πολυκυστικών δεν μας κανει επιθετικές.
4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
- blackpaint
Re: 4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
- hellegennes
Αποτρεπτικό;blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:44εχω κανει πολυ χειροτερα αδικηματα, βρες καλυτερο αποτρεπτικο επιχειρημαhellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:39Απαγορεύεται η τοιχοκόλληση.blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:20θα θελα να δω τα μουτρα του μπακαλολογοτεχνη, εαν καποιος τοιχοκολουσε το κειμενο αυτο εξω απο το μαγαζι του προς γνωση και συμμορφωση των πελατισσων του.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Cecily Anne έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:191. Το αδύναμος πως το εκφράζουμε;
Τα μυρμήγκια ας πούμε σηκώνουν 50 φορές το βάρος τους, ειναι αδύναμα; Αδύναμες σε ο,τι αφορά την αντοχή πόνου; 2. Αυτο με το ταξίδι του σπερματοζωαρίου ειναι μουφα, το ωράριο ταξιδεύει απο την ωοθηκη στη σάλπιγγα κ μολις γονιμοποιηθεί στο ενδομήτριο κλπ. Επισης εξαιτίας παραγωγής συγκεκριμένης πρωτεΐνης γινεται διάτρητη η εξωτερική επιφάνεια του για να μπει το ενα σπερματοζωάριο. Αλλιως γιοκ. Επισης για να μπει ειναι τετοια η ανατομία ειδικά στην είσοδο του τραχήλου οπου γινεται η αποθήκευση μερικώς και η διαδρομή ειναι τετοια για να προφτάσει το σπερματοζωάριο να φτάσει στο ωράριο σε μια μέρα που ειναι ο χρόνος ζωής του σπερματοζωαρίου. Τα οποία σπερματοζωάρια να τονίσουμε οτι ειναι τα ζωα μου αργα. Εξαιτίας του προστατικού υγρού που περιεχει φρουκτόζη μπορει να ξεκινήσει να κινείται η ουρα τους, μιας και έχουν την απαραίτητη πια ενέργεια, απο μόνα τους ειναι ανάπηρα κίνησης.
3.καλα αυτα με τις σπουδες και τα επαγγελματα ειναι γουστα και δεν με αφορά το φύλο. Ή για τις ασχετοσυνες ανα κλάδο.
Το 4. Το ξέχασα καλα καλα ποιος ξερει τι μαλακια θα ηταν.
Αν θυμαμαι καλα στο παλιο που εκλεισε ειχες πει οτι εισαι χημικος μηχανικος του Πολυτεχνιου αλλα μπορει να κανω και λαθος.
Τελος παντων ο ελληγενης εχει ζησει στην Μεγαλη Βρετανια και αν νομιζω ειναι αποφοιτος καποιου πανεπιστημιου.
Βεβαια η συναναστροφη με τους λαχαναγοριτες χαρη στους οποιους εφοδιαζει με λαχανικα το παντοπωλειο του τον
εχει κανει να αποκτησει ενα συγκεκριμενο αποσταγμα φιλοσοφιας και θεωρει τον εαυτο του Μεγαλο Μυστη.
Δεν τον μεμφομαι βεβαιως σαφως και μπορει να θεωρει τον εαυτο του ετσι γιατι πολυ απλα δεν ειναι καθολου λιγες
οι αντιπροσωποι του αντιθετου φυλου που λιγουρευονται τους Ελληγενηδες αυτου του κοσμου.
Οπως καταλαβαινεις το προβλημα δεν ειναι μονο του Ελληγενη αλλα και εκεινων που λιγουρευονται τον Ελληγενη.
- hellegennes
Εν ανάγκη μπορούμε να ρωτήσουμε εσένα, που βλέπεις τις γυναίκες σαν «γκομενάκια» για «κατάκτηση» που σε περιτριγυρίζουν.blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:48μην το ψαχνεις, ολο και κατι αλλο θα βρουν για να σας μειωσουν.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:36Επισης η αυξημένη τεστοστερόνη πχ λόγω πολυκυστικών δεν μας κανει επιθετικές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
γιατι ρουφιανια ρε, ο ΟΡ εχει το θαρρος της γνωμης του και δεν μασαει να εκτιθεται. Δε θα θελες να μαθεις τι αποδοχη θα ειχαν οι αποψεις του στις πελατισες του;elchav έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:47Εντάξει, φαίνεσαι αρκετά γλίτσας για ρουφιάνος αλλά μη το διαφημίζειςblackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:31βασικα δεν θα ταν κακη ιδεα να το κανει καποιος, ετσι κι αλλιως ο ΟΡ εχει δωσει απειρα στοιχεια για το ποιος ειναι και που ειναι. Αν λοιπον του αρεσει να εκθετει τα μουτρα του δημοσιως, γιατι να μην εκτεθουν και οι ιδεες του στο αμεσο κοινωνικο του περιβαλλον; Ετσι για να δουμε τι απηχηση θα ειχαν..Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:27
Το έκαψε κι αυτός με τον σύριζα και τους αγανακτισμενους. Μην τους παίρνεις στα σοβαρα. Είναι τραγικές περιπτώσεις. Αν διάβαζες πριν το 10 τι έγραφαν αρκετά φιλελεδια εδώ, ηταν οκ, στα λογικά πλαίσια ενός φιλελε. Μετά το κάψανε τελείως, σβήστηκαν και τα άρχεια του παρελθόντος, και έχουν πάρει επ ωμου τον ρόλο του antifeminosyriza fighter μέχρι του απόλυτου αυτόεξευτελισμού. Αντί για Κιμ η πολποτ, στο κάδρο πίσω από το πισι έχουν τον μπογδανο.
ξέρω γω, γιατί είναι τεξτμπουκ ρουφιανιά;blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:51γιατι ρουφιανια ρε, ο ΟΡ εχει το θαρρος της γνωμης του και δεν μασαει να εκτιθεται. Δε θα θελες να μαθεις τι αποδοχη θα ειχαν οι αποψεις του στις πελατισες του;elchav έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:47Εντάξει, φαίνεσαι αρκετά γλίτσας για ρουφιάνος αλλά μη το διαφημίζειςblackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:31
βασικα δεν θα ταν κακη ιδεα να το κανει καποιος, ετσι κι αλλιως ο ΟΡ εχει δωσει απειρα στοιχεια για το ποιος ειναι και που ειναι. Αν λοιπον του αρεσει να εκθετει τα μουτρα του δημοσιως, γιατι να μην εκτεθουν και οι ιδεες του στο αμεσο κοινωνικο του περιβαλλον; Ετσι για να δουμε τι απηχηση θα ειχαν..
άμα γράψεις ότι γαμάς 2-3 αυτήν την περίοδο, θα θέλαμε να μάθουμε τι αποδοχή θα είχε το γεγονός αυτό στην μόνιμη σου γκόμενα;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Cecily Anne
Α θυμήθηκα το 4. Η πουτσα σας ω ναι. Καπου εδω να σας θυμίσω οτι μεγάλο μερίδιο γυναικών ειναι κλειτοριδικές και δεν την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη και για τις κολπικές ακομα ειναι ρευστο το οτι δεν τελειώνουν εξαιτίας βοήθειας συγκεκριμένων στάσεων που εξυπηρετούν στον ερεθισμό της κλειτορίδας..
Πλουφ δεν καταλαβα τι σχεση εχει το πρώτο μου πτυχίο με το ζήτημα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
σαν την πούτσα, δεν έχει
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Cecily Anne
Μπα. Και για να καταλαβεις ποσο βασικό ειναι αυτο που θα σου πω, σε τυχόν φιλη που ψάχνεται αν ειναι λεσβία, δεν την ρωτάμε αν δεν της αρέσει να τρώει πέος, την ρωτάμε αν της αρέσει να γλείφει μουνι, για να καταλάβουμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Aπειρα. Δες ενα (όχι απο τα χειρότερα) και μάλιστα έγκυος. Δες πόση λύσσα χωρίς καν σοβαρό λόγο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:48Τι να σας πω ρε τυποι, ίσως δεν έτυχε να δω κανένα brutal ξυλοφορτωμα μεταξυ γυναικών. Ηταν σε φαση Belisarius, μαλλιοτραβηγμα κ πολλες φωνές για το τίποτα. Ομως έχω δει ξυλο μεταξυ αντρών με συνέπειες που τις κουβαλάς για παντα. Αν έχετε αντίστοιχο σκηνικό με γυναικες, μοιραστείτε
Ή εδώ, που οι μαύρες βαράνε την άλλη μέχρι να πάθει σπασμούς
και αυτά είναι 6/10 σε σχέση με άλλα. Οι δε μαύρες, από όσα έχω δει, μια διαφορά οι πιο βίαιες και λυσσασμένες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Cecily Anne
Οτι δεν εχουμε δει βιντεάκια με αντρες να σαπίζουν τον αλλο χώρις λογο δηλαδή; Απαλευτου;
Ετσι γιατι ειναι γκαου. Βλεπε Μπρειβικ ξερω’γω.
- Otto Weininger
Cecily Anne έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 17:05Οτι δεν εχουμε δει βιντεάκια με αντρες να σαπίζουν τον αλλο χώρις λογο δηλαδή; Απαλευτου;
Όχι. Είναι πολύ σπάνιο να δεις μεταξύ ανδρών να βαράνε για ωρα κάποιον που είναι κάτω και όχι μόνο δεν επιτίθεται πια, αλλά ούτε μπορεί να προστατευτεί.
Άλλο να σαπίσεις κάποιον επειδή πλακωθήκατε και άλλο το παραπάνω, που συμβαίνει μεν και με άντρες αλλά εξαίρεση. Ενώ σε γυναίκες και δη μαύρες, είναι κανόνας.
- Cecily Anne
Ναι ειναι πολυ σπάνιο δεν εχει συμβει ποτε. Ουτε σκοτώνονται στα γήπεδα ξερω’γω Τπτ τελειωμένοι χουλιγκάνοι ουτε σφάζονται στις πλατείες για την παράταξη, ουτε ξεπληρώνουν λογαριασμους με βαντετες, ανήκουστα ειναι αυτα, τα κανουν οι γυναίκες.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 17:09Cecily Anne έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 17:05Οτι δεν εχουμε δει βιντεάκια με αντρες να σαπίζουν τον αλλο χώρις λογο δηλαδή; Απαλευτου;
Όχι. Είναι πολύ σπάνιο να δεις μεταξύ ανδρών να βαράνε για ωρα κάποιον που είναι κάτω και όχι μόνο δεν επιτίθεται πια, αλλά ούτε μπορεί να προστατευτεί.
Άλλο να σαπίσεις κάποιον επειδή πλακωθήκατε και άλλο το παραπάνω, που συμβαίνει μεν και με άντρες αλλά εξαίρεση. Ενώ σε γυναίκες και δει μαύρες, είναι κανόνας.
Ασε που οι αντρες άμα βαρανε, βαρανε ηθικά. Σου λεει θα στη ρίξω μια και καλη να πας μια κι εξω, διότι δεν κανει να σου σακατέψω τα αρχιδια με κλωτσιδι και να σε αφησω ανάπηρο.
Ε και τωρα κατι περιστατικά τύπου Τοπαλουδη που την εκαναν να μη φαινεται και την πέταξαν στη θάλασσα ειναι μια μακρινή ιδεα, δεν συμβαίνουν απο αντρες.
- Otto Weininger
Άλλο αυτά και άλλο ξαναλέω χωρίς καν σοβαρό λόγο να βαράς κάποιον που δεν αμύνεται καν 30 φορες στο κεφάλι και να τον σέρνεις από τα μαλλιά.Cecily Anne έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 17:05
Ναι ειναι πολυ σπάνιο δεν εχει συμβει ποτε. Ουτε σκοτώνονται ατα γήπεδα ξερω’γω Τπτ τελειωμένοι χουλιγκάνοι ουτε σφάζονται στις πλατείες για την παράταξη, ουτε ξεπληρώνουν λογαριασμους με βαντετες, ανήκουστα ειναι αυτα, τα κανουν οι γυναίκες.
Ασε που οι αντρες άμα βαρανε, βαρανε ηθικά. Σου λεει θα στη ρίξω μια και καλη να πας μια κι εξω διότι δεν κανει να σου σακατέψω τα αρχιδια με κλωτσιδι και να σε αφησω ανάπηρο.
Θυμάμαι έναν προπονητή μου, που έλεγε στις κοπέλες ελάτε πρώτα να σιγουρέψουμε ότι δεν θα σας τσακίσει καμία άλλη κοπέλα και μετά θα πάμε και σε τεχνικές για τους άντρες.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγραψα για το πτυχιο σου γιατι πολυ απλα αυτα τα επιστημονικα που γραφεις δεν τα γραφει ενας μεσος φορουμιτηςCecily Anne έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 16:53Α θυμήθηκα το 4. Η πουτσα σας ω ναι. Καπου εδω να σας θυμίσω οτι μεγάλο μερίδιο γυναικών ειναι κλειτοριδικές και δεν την έχουν ιδιαίτερη ανάγκη και για τις κολπικές ακομα ειναι ρευστο το οτι δεν τελειώνουν εξαιτίας βοήθειας συγκεκριμένων στάσεων που εξυπηρετούν στον ερεθισμό της κλειτορίδας..
και φυσικα γιατι σε θυμομουν απο το παλιο αρκετα καλα.Παντα μου αρεσαν τα γραφομενα σου.
Κατα τ αλλα οπως καταλαβαινεις η διαφορα αναμεσα σε ενα λαχαναγοριτη και σε μια με πτυχιο πανεπιστημιου ειναι μεγαλη.
Το χασμα ειναι αγεφυρωτο ακομα και σε μια χωρα του σοβιετικου μπλοκ επι εξουσιας γενικου γραμματεα Λεονιντ Μπρεζνιεφ.
Μου αρεσει να υπηρετω την αληθεια και να την βγαζω στην επιφανεια.Αυτο προσπαθησα να κανω στο προηγουμενο ποστ
και πιστευω τωρα πως οι προθεσεις μου εγιναν σαφεις.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Ιούλ 2023, 20:34
-
- 110 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
21 Αύγ 2023, 08:35
-
- 64 Απαντήσεις
- 2099 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
23 Οκτ 2024, 06:41
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;
από Frappezitis » 21 Δεκ 2024, 19:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 25 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
24 Δεκ 2024, 14:42
-