Προσπάθησα Χέλλη , λυπάμαι δεν γίνεται ανεκτό πλέον, να είσαι καλά..
Νήμα κλαψομουνίασης και αυτολύπησης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νήμα κλαψομουνίασης και αυτολύπησης
- EKPLIKTIKOS
Εισαι σιγουρος οτι εισαι αλκοολικος, ή εκανες μόνος σου τη διάγνωση;
Ο αλκοολισμος εχει δυο προϋποθέσεις: κατάχρηση και εξάρτηση.
Δε σου παριστάνω τον ειδικό, δε σου μιλαω αφ υψηλού. Μπορεί να πίνω οσο κ εσύ που λεει ο λόγος, δεν ξέρω κιολας ποσο πινεις
Ο αλκοολισμος εχει δυο προϋποθέσεις: κατάχρηση και εξάρτηση.
Δε σου παριστάνω τον ειδικό, δε σου μιλαω αφ υψηλού. Μπορεί να πίνω οσο κ εσύ που λεει ο λόγος, δεν ξέρω κιολας ποσο πινεις
Δηλαδή όταν λέμε καταστροφικός τι ακριβώς;Βλήμα έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 00:09Αν ένας άνδρας έχει ένα κουσούρι, που ξέρει ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα σε μια σχέση, αν είναι αλκοολικός ας πούμε. Έχει πει πολλές φορές ότι θα το σταματήσει, αλλά δεν τα έχει καταφέρει ποτέ. Και μάλλον δεν θα τα καταφέρει. Κι είναι και τριάντα έξι.
Θεωρείτε ότι θα έπρεπε να δώσει μια ευκαιρία στον εαυτό του ακόμα κι αν βρίσκετε στην σκατοκατάσταση, ή να αφήσει να περάσουν δυο χρόνια στεγνός, να υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες ότι δεν θα ξαναπιεί ποτέ, κι ύστερα να ξαναπροσπαθήσει να κάνει σχέση, ξέροντας πια ότι δεν θα είναι καταστροφικός;
γιατί ο ορισμός του "καταστροφικός" είναι ένα φάσμα.
π.χ. πολύ λάιτ = δε θες ποτέ να πάτε εκεί που θέλει αυτή γιατί προτιμάς να μπεκρουλιάσεις με τις ώρες ακούγοντας σκυλάδικα ανάμικτα με χειρότερα σκυλάδικα, το στόμα σου βρωμάει, την χαζοπέφτεις στις φίλες της μπροστά της αλλά αν σου καθόταν κάποια από αυτές εννοείται θα την ξέσκιζες
μέτρια: ξοδεύεις άπειρα λεφτά για ξύδια και/ή να μένεις άνεργος γιατί όλη την ώρα ήσουν κομμάτια, δε βρίσκεις δουλειά πάλι γιατί είσια κομμάτια, βρωμάς ολόκληρος σε παίρνει ο ύπνος στο δρόμο, ξεχνάς να βάλεις προφυλακτικό την αφήνεις έγκυο
βαριά: γίνεσαι βίαιος είτε με αυτήν είτε με τριγύρω άτομα όπου βρεθείτε, οδηγάς λιάρδα τρακάρετε μένει τετραπληγική ενώ εσύ δεν παθαίνεις τίποτα, φέρνεις γκόμενους στο σπίτι που σε πηδάνε για χρήμα μπροστά της, βάζεις το μωρό στο φούρνο γιατί το πέρασες για κοτόπουλο
π.χ. πολύ λάιτ = δε θες ποτέ να πάτε εκεί που θέλει αυτή γιατί προτιμάς να μπεκρουλιάσεις με τις ώρες ακούγοντας σκυλάδικα ανάμικτα με χειρότερα σκυλάδικα, το στόμα σου βρωμάει, την χαζοπέφτεις στις φίλες της μπροστά της αλλά αν σου καθόταν κάποια από αυτές εννοείται θα την ξέσκιζες
μέτρια: ξοδεύεις άπειρα λεφτά για ξύδια και/ή να μένεις άνεργος γιατί όλη την ώρα ήσουν κομμάτια, δε βρίσκεις δουλειά πάλι γιατί είσια κομμάτια, βρωμάς ολόκληρος σε παίρνει ο ύπνος στο δρόμο, ξεχνάς να βάλεις προφυλακτικό την αφήνεις έγκυο
βαριά: γίνεσαι βίαιος είτε με αυτήν είτε με τριγύρω άτομα όπου βρεθείτε, οδηγάς λιάρδα τρακάρετε μένει τετραπληγική ενώ εσύ δεν παθαίνεις τίποτα, φέρνεις γκόμενους στο σπίτι που σε πηδάνε για χρήμα μπροστά της, βάζεις το μωρό στο φούρνο γιατί το πέρασες για κοτόπουλο
Οκ.
Αρχικώς, το σίγουρο είναι όλα τα μηνύματα σου έχουν διαύγεια. Και γενικώς, δείχνουν ένα βάθος σκέψης. Είσαι έξυπνος άνθρωπος και το ξέρεις. Αυτό δεν είναι πάντα καλό

Ένα άλλο χαρακτηριστικό σου είναι ο αυτοσαρκασμός σου, η παραδοχή των ελαττωμάτων σου, η υπερβολική ίσως διόγκωση τους κλπ Αυτό σε κάποιο βαθμό μπορεί να εκλαμβάνεται θετικά, ως ένα είδος αυτογνωσίας αλλά από ένα σημείο και μετά, μου φαίνεται περισσότερο ως ένας τρόπος υπεκφυγής ή αμυντικός μηχανισμός που θέλει να αδρανοποιήσει την κριτική. Και αν συμβαίνει μόνον στο φόρουμ, δεν τρέχει κάτι, όλοι το κέφι μας κάνουμε αλλά αν το κάνεις και στην πραγματική σου ζωή, τότε είναι ένας τρόπος διαχείρισης των άλλων. Για την ακρίβεια, το παιχνιδάκι "τα λέω εγώ γιατί δεν θέλω να μου τα λέτε εσείς, θέλω να έχω το πάνω χέρι στη σχέση μας".
Το ερώτημα λοιπόν είναι αν πραγματικά σ' ενδιαφέρουν οι άλλοι και αν είσαι διατεθειμένος να βάλεις στο παιχνίδι των σχέσεων, φιλικών, οικογενειακών ή ερωτικών και τα δικά τους θέλω. Αν όντως θέλεις, θα βρεις τον τρόπο. Αν θέλεις και δεν θέλεις, θα συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το ποτό ως δικαιολογία. Προτείνω λοιπόν μικρέ μου πρίγκιπα, να αφήσεις την ουρά του κομήτη και να προσγειωθείς στη γη ως μόνιμος κάτοικος και όχι τουρίστας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
foscilis μην περιμένεις απάντηση, ρωτάς πολλά.
Και κάπου εδώ περνάμε στις ψυχοκοινωνιολογικές αναλύσεις της πούτσας κατά φόρουμ και κατά ειδήμονας.
- hellegennes
Εγώ καλά θα είμαι. Εσύ κοίτα να είσαι καλά και άσε τις μαλακίες.Στύγιος έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 01:24Προσπάθησα Χέλλη , λυπάμαι δεν γίνεται ανεκτό πλέον, να είσαι καλά..
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
νομιζω οτι ο φιλος που ανοιξε το νημα δεν ειναι κανονικος αλκοολικος ... ειναι στα πρωιμα σταδια ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Ρέ Βλήμα , είσαι έξυπνο παλικάρι.
Σίγουρα θα βρείς μόνος σου την σωστή απάντηση στον προβληματισμό σου.
Εάν δεν βρείς, ανέβαλε την εξεύρεση λύσης για 50 χρόνια. Έως τότε ή θα έχει λυθεί ή θα έχει ξεχαστεί το πρόβλημα.
Το σημαντικό είναι ότι δέν θα υπάρχει.
Ή άποψή μου είναι, χτύπα μερικές μπύρες και ζήσε την Ζωή σου όσο καλύτερα μπορείς.
Ζείς μία και μοναδική φορά !
Ο σχεστηκός 777 μίλησε !!!
Σίγουρα θα βρείς μόνος σου την σωστή απάντηση στον προβληματισμό σου.
Εάν δεν βρείς, ανέβαλε την εξεύρεση λύσης για 50 χρόνια. Έως τότε ή θα έχει λυθεί ή θα έχει ξεχαστεί το πρόβλημα.
Το σημαντικό είναι ότι δέν θα υπάρχει.
Ή άποψή μου είναι, χτύπα μερικές μπύρες και ζήσε την Ζωή σου όσο καλύτερα μπορείς.
Ζείς μία και μοναδική φορά !

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος relativer777 την 21 Μάιος 2020, 02:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- hellegennes
Η εξωκινηματογραφική ζωή είναι συνήθως λιγότερο Trainspotting και περισσότερο σταδιακή πορεία προς την αυτοκαταστροφή. Το πιο συνηθισμένο είναι να αποκοπείς σχεδόν από κάθε ανθρώπινη επαφή προς το τέλος και να αδιαφορείς για τα πάντα. Να ζεις μόνο για να πιεις. Και ύστερα πεθαίνεις.foscilis έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 01:44βαριά: γίνεσαι βίαιος είτε με αυτήν είτε με τριγύρω άτομα όπου βρεθείτε, οδηγάς λιάρδα τρακάρετε μένει τετραπληγική ενώ εσύ δεν παθαίνεις τίποτα, φέρνεις γκόμενους στο σπίτι που σε πηδάνε για χρήμα μπροστά της, βάζεις το μωρό στο φούρνο γιατί το πέρασες για κοτόπουλο
Πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά θυμάμαι ένα-ένα τα στάδια. Την ροπή προς την αδιαφορία, την κυκλοθυμικότητα, την απώλεια ελέγχου, την απώλεια της μνήμης, την κατάρρευση του όποιου σημείου του εγκεφάλου ελέγχει τις συστολές, τον σωματικό πόνο της στέρησης, την άρνηση της κατάστασης, την βύθιση στην κατάθλιψη, το αίσθημα αχρηστίας και το έλλειμμα πίστης στον εαυτό και αυτοσεβασμού και τέλος την αλλοίωση της προσωπικότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Βλήμα, έχεις σκεφτεί να αρχίσεις να πίνεις Amstel Free;
Την πίνει ένας γκέι φιλος μου
Την πίνει ένας γκέι φιλος μου
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Οι πουτάνες οι τύψεις είναι που δεν αντέχω ρε φίλε. Το 90% γιατί έχω κάνει μια μαλακία και το άλλο 10% έτσι, για το γαμώτο.hellegennes έγραψε: ↑21 Μάιος 2020, 02:33Πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά θυμάμαι ένα-ένα τα στάδια. Την ροπή προς την αδιαφορία, την κυκλοθυμικότητα, την απώλεια ελέγχου, την απώλεια της μνήμης, την κατάρρευση του όποιου σημείου του εγκεφάλου ελέγχει τις συστολές, τον σωματικό πόνο της στέρησης, την άρνηση της κατάστασης, την βύθιση στην κατάθλιψη, το αίσθημα αχρηστίας και το έλλειμμα πίστης στον εαυτό και αυτοσεβασμού και τέλος την αλλοίωση της προσωπικότητας.
Ξυπνάω γεμάτος τύψεις και πολλές φορές δεν ξέρω καν τον λόγο.
- hellegennes
Δεν ξέρω πώς νιώθει κάποιος που είναι αλκοολικός και δεν είμαι ειδικός για να σε βοηθήσω. Ό,τι κι αν πω θα είναι μαλακία, πέρα από το να ζητήσεις βοήθεια όσο ακόμη δεν βρίσκεσαι σε άρνηση. Από εκεί και ύστερα αρχίζει το αληθινό πρόβλημα. Όλα τα άλλα λύνονται και οι τύψεις είναι ένα μαλακισμένο συναίσθημα. Το παρελθόν είναι δεδομένο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το αλλάξεις. Μπορείς να κάνεις για το μέλλον.
Ειλικρινά, αγάπα τον εαυτό σου και μην μένεις στην παρηγοριά μιας ημιανώνυμης παρέας όπου μπορείς να εκθέσεις τις σκέψεις σου σχεδόν απερίσπαστος. Κάνε κάτι.
Ειλικρινά, αγάπα τον εαυτό σου και μην μένεις στην παρηγοριά μιας ημιανώνυμης παρέας όπου μπορείς να εκθέσεις τις σκέψεις σου σχεδόν απερίσπαστος. Κάνε κάτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νήμα των εγκλημάτων
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 18 Μάιος 2023, 23:04 » σε Εγκληματικότητα - 106 Απαντήσεις
- 8090 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
20 Απρ 2025, 21:59
-
-
- 70 Απαντήσεις
- 1728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
01 Ιούλ 2024, 22:43
-