Kανένα test Καμία καραντίνα για τους τουρίστες προαναγγέλουν οι τεχνοκράτες της κυβέρνησης!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Kανένα test Καμία καραντίνα για τους τουρίστες προαναγγέλουν οι τεχνοκράτες της κυβέρνησης!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Μάιος 2020, 10:05

Dorian έγραψε:
21 Μάιος 2020, 09:54
Βλήμα έγραψε:
20 Μάιος 2020, 20:39
Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποια είναι τα νέα δεδομένα. Αν ήταν να καταλήξουμε εδώ, προς τι η καραντίνα κι η καταστροφή που θα την ακολουθήσει;
Για την σταθερότητα του καθεστώτος έγινε όλο αυτό το νταβαντουρι , μην επαναληφθουν γεγονότα τύπου αρχές 2010 και ανάδυση μη ελεγχόμενων και μη επιθυμητών πολιτικών δυνάμεων . Δεκάρα δεν έδωσαν να ελέγξουν Ρόμα λαθρο , και αδιάφορες ομάδες πληθυσμού .

Τις 42 μερες της καραντινας δημιουργηθηκαν οι 28 δομες λαθρο στην ηπειρωτικη Ελλαδα χωρις να ανοιξει μυτη γιατι ο κοσμος καθοταν σπιτι.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Kανένα test Καμία καραντίνα για τους τουρίστες προαναγγέλουν οι τεχνοκράτες της κυβέρνησης!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Μάιος 2020, 10:14

Εμπεδοκλής έγραψε:
21 Μάιος 2020, 09:59
Δυστυχώς για εσένα όσοι μιλούν λογικά και βλέπουν τον παραλογισμό δεν είναι "μία ομάδα". Θα πρέπει να απαντάς στον καθένα ξεχωριστά...

Κατά τα λοιπά, δεν πρέπει να έχεις καταλάβει Χριστό από όσα γράφω.

Κάτσε τώρα στην ουρά για το σούπερμάρκετ και φόρα υποχρεωτικά τη μάσκα σου μη φας κανένα πρόστιμο. Εσύ είσαι πλέμπα, δεν είσαι Βασιλάκης ώστε να βγουν "ειδικοί" και να πουν ότι στα αεροπλάνα δεν κολλάει ο ιός...
Δεν έχει ουρά στο σ/μ που πηγαίνω, δεν έχω πάθει κατάθλιψη από την καραντίνα και κυρίως δεν αγωνιώ για την κατάφωρη προσπάθεια στέρησης της ελευθερίας μου.

Προς το παρόν, έφτιαξα τις ομαδούλες σας.

Αντίθετοι με τη χαλάρωση των μέτρων
Κόκκορας
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Βλήμα
Arisvilla
Sloopy
Gewponos90
Σπύρος
mao mao
adon99
Υδράργυρος
Zhukov

vs

Αντίθετοι με την συνέχεια των μέτρων
phorumitis
panos291
Imperium
perseus
OANNHSEA
Εμπεδοκλής
Αρίστος

Υπάρχουν κι άλλοι στο πεδίο "ήξεις αφίξεις" που δεν εκφράζουν σαφή θέση.

Εσύ Εμπεδοκλή, που έχεις σαφέστερη εικόνα από την πλέμπα, παίξε διαιτητής. :lol:

Άντε, να δούμε και κανένα ματσάκι της προκοπής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 21 Μάιος 2020, 10:18

o Γώγος λέει να ετοιμάζονται τα νησιά για κρούσματα για αερομεταφορές κτλ. Πολύ ωραία λέω εγώ. Ερχεται πχ στη Μύκονο ένας τουρίστας και αρρωσταίνει και βγαίνει θετικός στον ιο. Μόνο η αερομεταφορά είναι το θέμα? Τι θα επακολουθήσει? Θα κλείσει το ξενοδοχείο που έμενε? Θα μπουν σε καραντίνα όλοι εκεί? Θα γίνει ιχνηλάτηση επαφών? Θα κλείσουν τα εστιατόρια που πήγαινε και έτρωγε? Σήμερα άκουγα τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ τον Ρέτσο. Τον είδα επιφυλακτικό και είπε οτι μετά τις 15 Ιουνίου και με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα θα δούμε τι θα γίνει.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 21 Μάιος 2020, 10:19

Αρίστος έγραψε:
21 Μάιος 2020, 09:49
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
21 Μάιος 2020, 09:44
Αρίστος έγραψε:
21 Μάιος 2020, 09:40

Οι ΗΠΑ παραμενουν 9η χωρα σε δεικτη θνησιμοτητας παρα την προπαγανδα Αποκαλυψεως.

Και βεβαια η ΕΕ εχει ΣΑΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ νεκρους απο τις ΗΠΑ αλλα αυτο δεν το ακουμε γιατι η ΕΕ ειναι η παγκοσμιοποιηση και ο Τραμπ ενας αντιπαγκοσμιοποιητης.

.
Υπέρ της Wall Street είναι όχι κατά της παγκοσμιοποίησης.

Παγκοσμιοποιηση ειναι να μην υπαρχουν εθνικες οικονομιες και εθνικα κρατη αλλα μια παγκοσμια οικονομια και μια παγκοσμια κυβερνηση (μεσω υπερεθνικων οργανισμων για αρχη).

Αμα μου βρεις που κολλαει σε αυτο το σχημα ο Τραμπ που τρωγεται με την Κινα και λεει America first, πες το μου και μενα.

.
Όχι μανάρι μου. Παγκοσμιοποίηση είναι γενικός όρος και εκφράζει κυρίως την όλο και πιο ελεύθερη κατασκευή και μετακίνηση προιόντων. Δεν εκφράζει αυτό που διαισθητικά αντιλαμβάνεσαι. Μια παγκόσμια ηγεσία που θα διέπει όλες τις χώρες δεν θα ήταν κάτι απαραίτητα κακό αφού όλοι θα λειτουργούσαν κάτω από τους ίδιους νόμους και συνθήκες εργασίας. Η παγκοσμιοποίηση είναι το ακριβώς αντίθετο. Χρειάζεται τριτοκοσμικές χώρες όπου το κόστος παραγωγής είναι χαμηλό για να μεγιστοποιεί τα κέρδη των πολυεθνικών. Κι αυτό ακριβώς εκφράζει ο Τραμπ.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 21 Μάιος 2020, 10:20

Εγω ειμαι καπου στην μεση ολα με μέτρο.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Μάιος 2020, 10:20

Arisvilla έγραψε:
21 Μάιος 2020, 10:18
o Γώγος λέει να ετοιμάζονται τα νησιά για κρούσματα για αερομεταφορές κτλ. Πολύ ωραία λέω εγώ. Ερχεται πχ στη Μύκονο ένας τουρίστας και αρρωσταίνει και βγαίνει θετικός στον ιο. Μόνο η αερομεταφορά είναι το θέμα? Τι θα επακολουθήσει? Θα κλείσει το ξενοδοχείο που έμενε? Θα μπουν σε καραντίνα όλοι εκεί? Θα γίνει ιχνηλάτηση επαφών? Θα κλείσουν τα εστιατόρια που πήγαινε και έτρωγε? Σήμερα άκουγα τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ τον Ρέτσο. Τον είδα επιφυλακτικό και είπε οτι μετά τις 15 Ιουνίου και με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα θα δούμε τι θα γίνει.
Σ' αυτά θα απαντήσει η μπλε ομάδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 21 Μάιος 2020, 10:22

Επισης που θα νοσηλευτουν πιθανα κρουσματα ,θα τους αναλαβουμε εμεις η το κρατος τους? Πιθανοτατα εφετος υα επρεπε να στηριχτουμε στον εσωτερικο τουρισμο

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 21 Μάιος 2020, 10:24

ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Μάιος 2020, 10:14
Εσύ Εμπεδοκλή, που έχεις σαφέστερη εικόνα από την πλέμπα, παίξε διαιτητής. :lol:

Άντε, να δούμε και κανένα ματσάκι της προκοπής.
Πολύ ευχαρίστως ... αν δεν βαριόμουν.

Εσύ όμως. δεν μας είπες. Σε ποια ομάδα είσαι; Είσαι υπέρ της χαλάρωσης των μέτρων ή υπέρ της συνέχειας τους. Γιατί όπως και για την κυβέρνηση, κανείς δεν έχει καταλάβει...

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 21 Μάιος 2020, 10:24

perseus έγραψε:
21 Μάιος 2020, 10:22
Επισης που θα νοσηλευτουν πιθανα κρουσματα ,θα τους αναλαβουμε εμεις η το κρατος τους? Πιθανοτατα εφετος υα επρεπε να στηριχτουμε στον εσωτερικο τουρισμο
Μεταξύ μας, αν είναι ξένοι μπορούμε να τους αφήνουμε στην τύχη των χωρών τους...

Zhukov

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zhukov » 21 Μάιος 2020, 10:24

Εγώ είμαι στα πρότυπα του Σουηδικού μοντέλου.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Μάιος 2020, 10:25

Εγω ειμαι στο 60 free και 40 καραντινα.

Παρ' ολα αυτα στα αεροδρομια θα εκανα τεστ.

.

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 21 Μάιος 2020, 10:26

Εμπεδοκλής έγραψε:
21 Μάιος 2020, 10:24
perseus έγραψε:
21 Μάιος 2020, 10:22
Μεταξύ μας, αν είναι ξένοι μπορούμε να τους αφήνουμε στην τύχη των χωρών τους...
Πως θα γίνει αυτό θα εχει 40 πυρετο και θα του πεις περιμενε να στειλει η γερμανια αεροπλανο?

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Μάιος 2020, 10:28

Αρίστος έγραψε:
21 Μάιος 2020, 10:25
Εγω ειμαι στο 60 free και 40 καραντινα.

Παρ' ολα αυτα στα αεροδρομια θα εκανα τεστ.

.
Δεν υπαρχουν αξιοπιστα τεστ για να γινονται στα αεροδρομιο
Ποσες φορες πρεπει να το πουμε για να σταματγησετε να ζητατε πραγμματα ποου δεν υπαρχουν;

Στα αεροδρομια εκανε τεστ η αγαπημενη σου Ρωσια και την εκθειαζες γι αυτο
Αποτελεσμα;309.000 κρουσματα

Αλλα εσυ εκει
Τεστ στα αεροδρομια
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 21 Μάιος 2020, 10:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Μάιος 2020, 10:20
Arisvilla έγραψε:
21 Μάιος 2020, 10:18
Σ' αυτά θα απαντήσει η μπλε ομάδα.
Ακουσα τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαιόυ να λέει ότι πρέπει κάθε νησί,τουλάχιστον τα μεγάλα,να ορίσει ένα ξενοδοχείο - καραντίνα που θα είναι stand by και θα μεταφέρονται όλα τα κρούσματα.
Το ξενοδοχείο του κρούσματος δεν θα κλείνει αλλά θα απολυμαίνεται.Ιχνηλάτηση προφανώς θα γίνεται όσο είναι δυνατόν.
Επίσης ότι το αίτημα της Ελλάδος για τεστ πριν την αναχώρηση δεν έγινε δεκτό και μας είπαν και διάφορα για ανθρώπινα δικαιώματα οπότε ή ανοίγουμε χωρίς τεστ ή δεν ανοίγουμε.
Μπορούμε όμως να μην ανοίξουμε για όλους - αυτό το δέχθηκε η Κομισιόν και να ανοίγουμε μόνο για τις χώρες με την επιδημία σε ύφεση.Δηλαδή θα εισηγείται ο Τσιόδρας και η ομάδα του από ποιές χώρες θα έρχονται οι τουρίστες.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Μάιος 2020, 10:31

Εμπεδοκλής έγραψε:
21 Μάιος 2020, 10:24

Καταπληκτικη ιδεα
Ετσι θα σταματησουν να παρεχουν ιατρικες υπηρεσιες στους Ελληνες διεθνως
Θα τους πετσοκοψουμε ξεριζωνοντας ταρχιδια μας,κανοντας την Ελλαδα το μαυρο προβατο στο παγκοσμιο συστημα υγειας
Πως δεν το σκεφτηκαν νωριτερα;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών