Αφού είσαι στην αεροπορία, ήταν απίθανο να βρεθείς στην πρώτη γραμμή.Στύγιος έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:47Όχι φίλε, και με τα Ίμια παρουσιάστηκα ως έφεδρος ανθυποσμηναγός, και σε "Παρμενίωνες" και σε ""Φίλιππους", το δικό σας το "πατριδόμετρο" όχι σε μένα ,δε σας το επιτρέπω.
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
Re: ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
ΑχχχΜηχανικός έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:58Αφού είσαι στην αεροπορία, ήταν απίθανο να βρεθείς στην πρώτη γραμμή.

1η φουρνια : απολυθεντες τα τελευταια 2 ετη
2η φουρνια : ως 41 ετων
3η : ως 45 ετων
4η : οποιος μπορει να σταθει στα ποδια του και να κρατησει οπλο
ετσι ειχα διαβασει καπου πριν καιρο
επισης τα ασπρα χαρτια (κι εγω ασπρο εχω αν και ποτε δεν καταλαβα γιατι, αρχηγος στοιχειου πυροβολικο και λοχιας) ανετα αλλαζει σε πρασινο αν χρειαστει και στο φερνει σπιτι η αστυνομια.
επισης τα ασπρα χαρτια (κι εγω ασπρο εχω αν και ποτε δεν καταλαβα γιατι, αρχηγος στοιχειου πυροβολικο και λοχιας) ανετα αλλαζει σε πρασινο αν χρειαστει και στο φερνει σπιτι η αστυνομια.
Οι μεγάλοι σε ηλικία θα χρησιμοποιηθούν για την εθνοφυλακή στα μετόπισθεν.
Με τόσες χιλιάδες λαθρομετανάστες θα χρειαστούν εθνοφύλακες σε όλη τη χώρα σε κάθε πόλη και χωριό.
Με τόσες χιλιάδες λαθρομετανάστες θα χρειαστούν εθνοφύλακες σε όλη τη χώρα σε κάθε πόλη και χωριό.
Όταν λες πρώτη φουρνιά; δηλαδή στέλνουν τους πρώτους και αν σκοτωθούν στέλνουν τους 2ους;κτλ ή τους παίρνουν όλους ανεξαιρέτως;LETO έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 17:391η φουρνια : απολυθεντες τα τελευταια 2 ετη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η πρώτη φουρνιά είναι για να συμπληρωθούν οι υπάρχουσες μονάδες στα σύνορα και να έχουν 100% πληρώτητα καθώς και ειδικες μονάδες που δεν είναι στα σύνορα πχ ειδικες δυνάμεις, αντιαεροπορικά κλπ.Naida έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 09:37Όταν λες πρώτη φουρνιά; δηλαδή στέλνουν τους πρώτους και αν σκοτωθούν στέλνουν τους 2ους;κτλ ή τους παίρνουν όλους ανεξαιρέτως;LETO έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 17:391η φουρνια : απολυθεντες τα τελευταια 2 ετη
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Α μάλιστα κατάλαβα.Chainis έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 09:46Η πρώτη φουρνιά είναι για να συμπληρωθούν οι υπάρχουσες μονάδες στα σύνορα και να έχουν 100% πληρώτητα καθώς και ειδικες μονάδες που δεν είναι στα σύνορα πχ ειδικες δυνάμεις, αντιαεροπορικά κλπ.Naida έγραψε: ↑08 Μαρ 2020, 09:37Όταν λες πρώτη φουρνιά; δηλαδή στέλνουν τους πρώτους και αν σκοτωθούν στέλνουν τους 2ους;κτλ ή τους παίρνουν όλους ανεξαιρέτως;LETO έγραψε: ↑07 Μαρ 2020, 17:391η φουρνια : απολυθεντες τα τελευταια 2 ετη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αγαπητέ η τάξη μου έχει δεχτεί πογκρόμ κατόπιν σχεδίου.Covington88 έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 19:38Φίλτατε, και καλός στα όπλα να είσαι εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζει. Αυτό που υπερασπίζεσαι υπερβαίνει αυτά που ανέφερα, προφανώς, αλλά αυτοί που θα ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ τη δική σου θυσία είναι ακριβώς τα καθιζήματα που ανέφερα για να κάνουν ακριβώς τα παραπάνω όταν επικρατούν. Αν είσαι καθαρά φοροδότης (net taxpayer) δεν αξίζει σε καμία περίπτωση ΚΑΙ να χάσεις τη ζωή σου για το κωλοχανείο. Ζήσε για τους δικούς σου και ας πάνε όλα τα παράσιτα που ζουν από το αίμα μας να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Έτσι κι αλλιώς χρυσοπληρωμένα είναι, ας βγάλουν ένα value.Σέλευκας έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 20:13τώρα να πω ότι διαφωνώ θα είναι ψέμαCovington88 έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 20:06Ναι, υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα που έχει νόημα να υπερασπιστεί κανείς:
-τον Δημητρά της STASI
-τον φορομπηχτισμό των κοτζαμπάσηδων
-τους αποτυχημένους και ακριβοπληρωμένους θεατρίνους του βουλευτηρίου
-το ότι μέχρι σήμερα κάθονταν και δέχονταν αμίλητοι τον εποικισμό
-τον έλεγχο στις ζωές μας (απαγορεύσεις και περιορισμοί σε τσιγάρο, ποτό, κάνναβη)
-τον έλεγχο του διαδικτύου (απαγορεύσεις πειρατείας)
Αποδεχτείτε το: Ό,τι έκανε αυτό το κωλοχανείο να είναι ανεκτό, ένας κάποιος βαθμός ελευθερίας που αντιστοιχεί σε μια ημι-μπανανία στις παρυφές της Ε.Ε, πάνε να το διαλύσουν στο όνομα το "ΕξυγχρονιΖμού". Και τώρα, κατόπιν εορτής και πρωκτικών διεισδύσεων, κάποιοι μιλάνε για σωτηρία αυτού του κωλοχανείου. Η μερίς του λαού που δεν είναι παρασιτική και καθαροί φοροαποδέκτες (δηλαδή το 33%) πραγματικά δεν αξίζει να καταστραφεί για να επιβιώσουν τα παράσιτα. Ας πάνε τα κρατικοδίαιτα παράσιτα να πολεμήσουν.
αλλά επειδή ανήκω στους πολυ μαλάκες θα πάω να πολεμήσω για την τιμή των όπλων
και βασικά επειδή είμαι τόσο εκπαιδευμένος που θα φάω πολύ κόσμο πριν τα κακαρώσω
Σε τέσσερα χρόνια περίπου η νομενκλατούρα του δημοσίου και τα παπαγαλάκια της θα ξανακαταστρέψουν τη χώρα για να φάνε ότι χρήμα έχει μαζευτεί. Θα τους υποστηρίξει και η δεξιά και η αριστερά.
Θα είναι η τελευταία φορά που θα θεωρήσω ότι εκπροσωπούμαι απο αυτό το κράτος. Μέχρι τότε επειδή μου έκαναν τις 120 και κούρεμα και μείωση ΤΕΒΕ (για κακη μου τύχη ο Τσίπρας τα έκανε και ο Κούλης τα γαμάει σιγά σιγά) δηλώνω παρόν. Αλλά δεν πρόκειται να με πάρουν σε κάτι μάχιμο λόγω ηλικίας οπότε το πολύ να με βάλουν να καθαρίζω τουαλέτες οπότε η προσφορά μου είναι θεωρητική.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Θυμάμαι μια μέρα στα ΣΠΕΝ, είχαμε μια ανάλογη συζήτηση με έναν εκπαιδευτή Ανθυπολοχαγό. Κάποιος τον ρώτησε σε κάποια φάση γιατί δεν γίνονται εκπαιδεύσεις ειδικά για τους άοπλους (π.χ. τραυματιοφορείας, πρώτων βοηθειών κ.τ.λ) ώστε αφου σε περίπτωση πολέμου δεν θα κρατάνε όπλο, τουλάχιστον να συνεισφέρουν όσο καλύτερα μπορούν με τέτοιους βοηθητικούς τρόπους...
Η απάντησή του ήταν πως σε περίπτωση πολέμου, όλοι όσοι έχουν κριθεί ικανοί για υπηρεσία είτε ένοπλοι (Ι1,Ι2,Ι3) είτε άοπλοι(Ι4) ΟΛΟΙ ανεξεραίτως παίρνουν όπλο όταν επιστρατευθούν! Επίσης οι Ι5 περνάνε όλοι επανεξέταση.
-
Τώρα με τον κορονοϊό καταλάβατε ότι έτσι αποφασιστεί γενική επιστράτευση κανείς δεν θα μπορεί να φύγει αεροπορικώς, από θάλασσα και χερσαία...
Αυτά τα "θα φύγω στο εξωτερικό" ξεχάστε τα. Όσοι διαφύγετε οι ίδιες οι χώρες που πήγατε θα σας στέλνουν πίσω...
Αυτά τα "θα φύγω στο εξωτερικό" ξεχάστε τα. Όσοι διαφύγετε οι ίδιες οι χώρες που πήγατε θα σας στέλνουν πίσω...
Παίρνουν οι γιωτάδες πράσινο απολυτήριο; Γιατί αν έχουν λευκό σιγά μην επιστρατευτούν ποτέ.Fipps έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 10:01Θυμάμαι μια μέρα στα ΣΠΕΝ, είχαμε μια ανάλογη συζήτηση με έναν εκπαιδευτή Ανθυπολοχαγό. Κάποιος τον ρώτησε σε κάποια φάση γιατί δεν γίνονται εκπαιδεύσεις ειδικά για τους άοπλους (π.χ. τραυματιοφορείας, πρώτων βοηθειών κ.τ.λ) ώστε αφου σε περίπτωση πολέμου δεν θα κρατάνε όπλο, τουλάχιστον να συνεισφέρουν όσο καλύτερα μπορούν με τέτοιους βοηθητικούς τρόπους...
Η απάντησή του ήταν πως σε περίπτωση πολέμου, όλοι όσοι έχουν κριθεί ικανοί για υπηρεσία είτε ένοπλοι (Ι1,Ι2,Ι3) είτε άοπλοι(Ι4) ΟΛΟΙ ανεξεραίτως παίρνουν όπλο όταν επιστρατευθούν! Επίσης οι Ι5 περνάνε όλοι επανεξέταση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γω ημαν Ι2. Μου χει γίνει λευκό κάποια στιγμή πριν χρονια.
Πριν 2 μήνες ξαναπρασινισε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
αναφέρομαι σε άοπλα ΙΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 11:05Γω ημαν Ι2. Μου χει γίνει λευκό κάποια στιγμή πριν χρονια.
Πριν 2 μήνες ξαναπρασινισε.
ΕΔΙΤ: επίσης εσύ είσαι γιατρός αν δεν απατώμαι, οπότε και Ι4 άοπλο να είσαι δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Στη μονάδα μου οι γιατροί δεν είχαν όπλο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 129 Απαντήσεις
- 4793 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
28 Αύγ 2023, 12:24