ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
Re: ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ
Κάτι περιμένουν το καλοκαίρι . Και λογικά θα είναι κάτω από την Κρήτη, δουλεύει πολύ το σύστημα της επιστράτευσης
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Νομίζω πως παιρνουν λευκό. Αλλα και παλι οι περισσοτεροι ενοπλοι λευκό παιρνουν. Και εγώ ΤΦ ήμουν με λευκό απολυθηκα.Αλλά σε μένα μπορεί να φταίει το οτι ήμουν γιωτάμηνος...zoltan έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 10:55Παίρνουν οι γιωτάδες πράσινο απολυτήριο; Γιατί αν έχουν λευκό σιγά μην επιστρατευτούν ποτέ.Fipps έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 10:01Θυμάμαι μια μέρα στα ΣΠΕΝ, είχαμε μια ανάλογη συζήτηση με έναν εκπαιδευτή Ανθυπολοχαγό. Κάποιος τον ρώτησε σε κάποια φάση γιατί δεν γίνονται εκπαιδεύσεις ειδικά για τους άοπλους (π.χ. τραυματιοφορείας, πρώτων βοηθειών κ.τ.λ) ώστε αφου σε περίπτωση πολέμου δεν θα κρατάνε όπλο, τουλάχιστον να συνεισφέρουν όσο καλύτερα μπορούν με τέτοιους βοηθητικούς τρόπους...
Η απάντησή του ήταν πως σε περίπτωση πολέμου, όλοι όσοι έχουν κριθεί ικανοί για υπηρεσία είτε ένοπλοι (Ι1,Ι2,Ι3) είτε άοπλοι(Ι4) ΟΛΟΙ ανεξεραίτως παίρνουν όπλο όταν επιστρατευθούν! Επίσης οι Ι5 περνάνε όλοι επανεξέταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fipps την 30 Μάιος 2020, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Που μπορεις να το δεις αυτο που λες; Δηλαδη το εαν εχει αλλαξει χρωμα;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 11:05Γω ημαν Ι2. Μου χει γίνει λευκό κάποια στιγμή πριν χρονια.
Πριν 2 μήνες ξαναπρασινισε.
- Otto Weininger
Μένα μου δωκαν πρασινο και πρέπει να πάω και στου διαόλου τον κωλο αν γίνει κάτι
Let them make the first mistake. We make the last move.
Λευκό,
Είχα τσακωθεί με ταξίαρχο,
Έπρεπε να τον αναγνωρίσω κ να δείξω σεβασμό,, βγάζοντας τα χέρια από τις τσέπες μου,
ενώ ήταν με σορτσάκι στα ΚΑΑΥ.
Ήμαρτον
Είχα τσακωθεί με ταξίαρχο,
Έπρεπε να τον αναγνωρίσω κ να δείξω σεβασμό,, βγάζοντας τα χέρια από τις τσέπες μου,
ενώ ήταν με σορτσάκι στα ΚΑΑΥ.
Ήμαρτον
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Δεν ηποστηριζω τον πολεμο σε καμια περιπτοση αλλά δεω που έχει φταση η κατάσταση θα χαρο να σικοσο το τυφεκιο για την ηπερασπιση της πατρηδας μου.
Εχουμε αφιση αναπαντιτα τόσα χτυπηματα. Ος εδ.ω.
Εχουμε αφιση αναπαντιτα τόσα χτυπηματα. Ος εδ.ω.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
-
Τόσα χρόνια μας λέγανε ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε γιατί θα φοβηθούν και θα φύγουν οι τουρίστες. Μάντεψε τι δεν θα έχει φέτος έτσι και αλλιώς ώστε να φοβηθούν...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Σε παίρνει τηλέφωνο το γραφείο επιστράτευσης. έρχεται το χαρτι στο οικείο αστυνομικό τμήμα και πρέπει να το παραλάβεις.Fipps έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 11:56Που μπορεις να το δεις αυτο που λες; Δηλαδη το εαν εχει αλλαξει χρωμα;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 11:05Γω ημαν Ι2. Μου χει γίνει λευκό κάποια στιγμή πριν χρονια.
Πριν 2 μήνες ξαναπρασινισε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
ΝΙΜΙΤΣ, Πολεμικό Μουσείο ή ΛΑΕΔ; Να παίρνεις το μετρό κάθε δεύτερη ημέρα θα είναι δραματικό...Otto Weininger έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 11:58Μένα μου δωκαν πρασινο και πρέπει να πάω και στου διαόλου τον κωλο αν γίνει κάτι

- Otto Weininger
Σε νησί πάω για την ακρίβεια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 12:20ΝΙΜΙΤΣ, Πολεμικό Μουσείο ή ΛΑΕΔ; Να παίρνεις το μετρό κάθε δεύτερη ημέρα θα είναι δραματικό...Otto Weininger έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 11:58Μένα μου δωκαν πρασινο και πρέπει να πάω και στου διαόλου τον κωλο αν γίνει κάτι
-
Ωραία το σκέφτηκες. Θα γλυτώσεις και τη βαβούρα του κέντρου. Μύκονο ή Νάξο; Κάπου εκεί θα πρέπει να έχει μια Δρία...Otto Weininger έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 12:21Σε νησί πάω για την ακρίβεια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 12:20ΝΙΜΙΤΣ, Πολεμικό Μουσείο ή ΛΑΕΔ; Να παίρνεις το μετρό κάθε δεύτερη ημέρα θα είναι δραματικό...Otto Weininger έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 11:58Μένα μου δωκαν πρασινο και πρέπει να πάω και στου διαόλου τον κωλο αν γίνει κάτι
- Otto Weininger
Χίος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 12:23Ωραία το σκέφτηκες. Θα γλυτώσεις και τη βαβούρα του κέντρου. Μύκονο ή Νάξο; Κάπου εκεί θα πρέπει να έχει μια Δρία...Otto Weininger έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 12:21Σε νησί πάω για την ακρίβεια.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 12:20
ΝΙΜΙΤΣ, Πολεμικό Μουσείο ή ΛΑΕΔ; Να παίρνεις το μετρό κάθε δεύτερη ημέρα θα είναι δραματικό...
Η Τουρκία τρέχει να προλάβει εξελίξεις. Όσο σταθεροποιείται ο σαρατζ τόσο θα πλησιάζει το ερευνητικό κάτω από την Κρήτη. Αν φτάσει εκεί μια επιλογή υπάρχειΕμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 12:17Τόσα χρόνια μας λέγανε ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε γιατί θα φοβηθούν και θα φύγουν οι τουρίστες. Μάντεψε τι δεν θα έχει φέτος έτσι και αλλιώς ώστε να φοβηθούν...
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
Η Ελλάδα και ο Δένδιας παίζουν το πουλί τους τόσο καιρό σε όλα τα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Τόσα χρόνια βουλευτές και σε κυβερνήσεις και συμπεριφέρονται τελείως ερασιτεχνικά...τεν τεν έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 12:31Η Τουρκία τρέχει να προλάβει εξελίξεις. Όσο σταθεροποιείται ο σαρατζ τόσο θα πλησιάζει το ερευνητικό κάτω από την Κρήτη. Αν φτάσει εκεί μια επιλογή υπάρχειΕμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 12:17Τόσα χρόνια μας λέγανε ότι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτε γιατί θα φοβηθούν και θα φύγουν οι τουρίστες. Μάντεψε τι δεν θα έχει φέτος έτσι και αλλιώς ώστε να φοβηθούν...
-
Μη σου πω και Ίμβρο...Otto Weininger έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 12:25Χίος.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 12:23Ωραία το σκέφτηκες. Θα γλυτώσεις και τη βαβούρα του κέντρου. Μύκονο ή Νάξο; Κάπου εκεί θα πρέπει να έχει μια Δρία...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 129 Απαντήσεις
- 4793 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
28 Αύγ 2023, 12:24