Γουστάρω ζαιοταξίδι, πάμε μαζί στην Κούβα, εναλλακτικά Βενεζουέλα
Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Υδράργυρος
- Cecily Anne
Re: Πχόρουμ lockdown και άλλα πχόρουμ
Δεν σου έλεγα τα δικά μου, σου εξηγούσα ότι είναι μαλακία να λες ότι επειδή είναι πραγματικότητα παύει να είναι βρισιά. Για να στο κάνω πιο λιανά, εγώ με αυτή τη λογική δε συμφωνώ ούτε συμφώνησα ποτέ. Σου εκφράζω τι συμβαίνει, γιατί φαρμόζεται έτσι και το αποδέχομαι εφόσον θέλω να είμαι μέλος. Η λάιτ συντονιστική εκδοχή του προσβάλλω μερικώς και προσβάλλομαι ειδικώς και άλλα μέτρα άλλα σταθμά είναι, γιατί έτσι είναι αποφασισμένο και συνεπώς το αποδέχομαστε όσοι είμαστε εδώ.
Και εγώ έχω προσβληθεί για άλλα μέτρα άλλα σταθμά, έχω σηκωθεί έχω φύγει. Βαριόμουν, δεν βρήκα κάτι καλύτερο, ξαναμπήκα ένα χρόνο μετά. Θα ξανασπαστώ, θα ξαναφύγω, θα μου περάσει, θα ξαναμπω ή και όχι. Σιγά τα ωά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όνειρο ζωής να πάω Κουβα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τα εγραψες κ δημοσια - κανεις δεν σε αμφισβητησεCecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:00Δεν σου έλεγα τα δικά μου, σου εξηγούσα ότι είναι μαλακία να λες ότι επειδή είναι πραγματικότητα παύει να είναι βρισιά. Για να στο κάνω πιο λιανά, εγώ με αυτή τη λογική δε συμφωνώ ούτε συμφώνησα ποτέ. Σου εκφράζω τι συμβαίνει, γιατί φαρμόζεται έτσι και το αποδέχομαι εφόσον θέλω να είμαι μέλος. Η λάιτ συντονιστική εκδοχή του προσβάλλω μερικώς και προσβάλλομαι ειδικώς και άλλα μέτρα άλλα σταθμά είναι, γιατί έτσι είναι αποφασισμένο και συνεπώς το αποδέχομαστε όσοι είμαστε εδώ.
Και εγώ έχω προσβληθεί για άλλα μέτρα άλλα σταθμά, έχω σηκωθεί έχω φύγει. Βαριόμουν, δεν βρήκα κάτι καλύτερο, ξαναμπήκα ένα χρόνο μετά. Θα ξανασπαστώ, θα ξαναφύγω, θα μου περάσει, θα ξαναμπω ή και όχι. Σιγά τα ωά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θα το ξαναπάμε από την αρχή και δεν έχει νόημα. Ας μείνουμε στα δικά του ο καθένας.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:00Δεν σου έλεγα τα δικά μου, σου εξηγούσα ότι είναι μαλακία να λες ότι επειδή είναι πραγματικότητα παύει να είναι βρισιά. Για να στο κάνω πιο λιανά, εγώ με αυτή τη λογική δε συμφωνώ ούτε συμφώνησα ποτέ. Σου εκφράζω τι συμβαίνει, γιατί φαρμόζεται έτσι και το αποδέχομαι εφόσον θέλω να είμαι μέλος. Η λάιτ συντονιστική εκδοχή του προσβάλλω μερικώς και προσβάλλομαι ειδικώς και άλλα μέτρα άλλα σταθμά είναι, γιατί έτσι είναι αποφασισμένο και συνεπώς το αποδέχομαστε όσοι είμαστε εδώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι μου έστειλες;
Ε πες δημόσια να μάθουμε όλοι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σιγα το δυσκολο - ακομα κ μπετοστοκος μπορει να σκεφτει τον πολυ ευκολο τροπο να παει τσαμπα στην Κούβα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Να πουμε σε αυτο το σημειο πως και εσυ ησουν και καλα υπερανω τετοιων καταστασεων οταν αφορουσαν αλλουςCecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:00
Εκανες και εσυ γκεστ εμφανισεις να μας διδαξεις με τι πρεπει να προσβαλλομαστε και με τι οχι
Και τελικα οταν το θεμα αφορουσε εσενα εκανες την κωλοτουμπα σου και προσβληθηκες
Ζαμπουνηδες με τον κωλο των αλλων εχουμε δει πολλους
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Cecily Anne
Δεν είμαι υπεράνω. Έκανα γκεστ εμφάνιση σε 2 περιστατικά που ήξερα το ινσάιντ ίνφο, είχατε πέσει να φάτε την ΓΚΕΡ και απλά μπήκα να τη στηρίξω, γιατί κλασικά δεν τη στήριζε *τ'αφεντικό.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:12Να πουμε σε αυτο το σημειο πως και εσυ ησουν και καλα υπερανω τετοιων καταστασεων οταν αφορουσαν αλλουςCecily Anne έγραψε: ↑01 Ιουν 2020, 15:00
Εκανες και εσυ γκεστ εμφανισεις να μας διδαξεις με τι πρεπει να προσβαλλομαστε και με τι οχι
Και τελικα οταν το θεμα αφορουσε εσενα εκανες την κωλοτουμπα σου και προσβληθηκες
Ζαμπουνηδες με τον κωλο των αλλων εχουμε δει πολλους
Όταν το θέμα αφορούσε εμένα, δεν έκανα καμία κωλοτούμπα, έβρισα τ'αφεντικό και σηκώθηκα και έφυγα. Μου το έσβησε βέβαια**, αλλά εγώ αυτά που ήθελα να του πω τα είπα.
Τι προτιμούσες; Να κάθομαι να ανοίγω σαν υστερική νήμα παρά νήμα και να τους κράζω, για να ασχοληθούν μαζί μου, όπως κάνεις εσύ; Μία φορά φτάνει. Είδα δεν ασχολείται, άντε γεια. Μετά δε ζήτησα τίποτα.
*Αφεντικό σε εισαγωγικά, δεν πήρα ποτέ λεφτά, δεν ξέρω ποιός είναι καν και δεν έχω καμία προσωπική γνωριμία μαζί του, πέραν από το νικνέιμ του.
**Και μου το έσβησε και περιποιημένα. Άφησε να με κράζει ο ψυχανώμαλος παραπάνω και έσβησε το κομμάτι το δικό μου μονάχα. Και φυσικά μου αιτιολογήθηκε, όταν τον ρώτησα, ότι το άφησε τον άλλο επίτηδες, για να μου δείξει ότι έχει δίκαιο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 01 Ιουν 2020, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Υδράργυρος
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάτσε να σου στείλει πμ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Υδράργυρος
Όχι δε θέλω πμ από τον άγι

Δεν ξέρω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην το ανοίξεις έχει ιούς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 77 Απαντήσεις
- 3595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από student
13 Ιούλ 2024, 15:03
-
-
Νέα δημοσίευση Χριστος Ανέστη Πχορουμ!
από George_V » 05 Μάιος 2024, 00:29 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 23 Απαντήσεις
- 950 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
08 Μάιος 2024, 14:33
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR
20 Απρ 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Αν υπήρχε Πχορουμ σε άλλες εποχές....
από George_V » 30 Ιουν 2023, 18:12 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 53 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
02 Ιούλ 2023, 00:04
-