Μην ανησυχείς καραγκιοζάκο. Λεφτά έχω, πληρώνω και ας είναι οι μεγαλύτεροι κλεφταράδες. Εσείς οι λύκοι της wall Street, οι χοντροί Ντι Κάπριο να φοβάστε.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 19:02Νταξει πλήρωσε τώρα την κάρτα σου πριν χάσεις το νουμεροΕμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 18:55Για αυτό ακριβώς ζω σε συντεταγμένο κράτος με αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να μην χρειάζεται να βάζω χρήματα από την τσέπη που για τέτοιου είδους μηνύσεις...Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 18:30
Άνθρωπε μου εισια άσχετος θες να πιστεύεις ότι σε ανήκει οκ κάνε μήνυση στην wind γιατί σε κλέβει το νούμερο κια μη μας τα πρίζες
Σε άλλα νέα, εσύ είσαι αυτός που ορίζει αρχίδια εδώ μέσα, όχι εγώ.
Καταργεί η Cosmote το πακέτο των 8.5 ευρώ
-
Re: Καταργεί η Cosmote το πακέτο των 8.5 ευρώ
+ τα κερατιάτικα που μας έβαλε ο Τσίπρας.enterprise-psi έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 18:22Το κράτος δεν κάνει τίποτα γιατί εισπράττει πόσο φόρο , από ΦΠΑ και τέλη κινητης τηλεφωνίας , απλά τα πράγματα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Που ακριβως εντοπιζεις το ψεμα;Nandros έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 23:07Έχω κοσμοκάρτα με 12 ευρώ/2μήνο και έχω 450 λεπτά ελεύθερα που δεν τα κάλυψα ποτέ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 22:22Οι περισσοτεροι που εχουν καρτοκινητο το εχουν χωρις πραγματικα να τους συμφερει
Πληρωνουν τελικα πανακριβες υπηρεσιες
Απο εκει και περα οι υπολοιποι το εχουν γιατι βασιζονται ειτε στις αναπαντητες,δηλαδη να τους πληρωνου οι αλλοι τις κλησεις,ειτε ενα πολυ μικροτερο ποσοστο ατομα που δεν χρησιμοποιουν πολυ το κινητο τηλ η μιλανε με το πολυ 2-3 συγκεκριμενα νουμερα ειτε ενα ακομη μικροτερο ποσοστο που δεν χρησιμοποιει σχεδον καθολου το κινητο
Είσαι άσχετος, γράφεις ψέματα και σταμάτα τις μακακίες σου, γιατί με προσβάλλεις προσωπικά!
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Όχι, δεν αγόρασες χρόνο ομιλίας, κατέθεσες χρήματα. Χρόνο ομιλίας θα αγόραζες αν έπαιρνες πακετάκι π.χ. 300' προς όλους + 300 λεπτά προς Cosmote για 1 μήνα. Αυτό καλώς λήγει και χάνεται. Τα λεφτά είναι ουσιαστικά πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας σαν να πήγες και έκανες κατάθεση στην τράπεζα, ακριβώς.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 14:49
Οχι δεν αγορασες χρονο ομιλιας
Αγορασες χρονο ομιλιας με ισχυ συγκεκριμενο διαστημα
Θα κανεις εξωδικο γιατι δεν ξερεις τι αγορασες
Κανεις δεν σου πουλησχε χρονο ομιλιας σκετο χωριος χρονικο ποεριορισμο και σου προσθεσε μετα τετοιον περιορισμο
Γνωστός μου - όπως έγραψε κάποιος και παραπάνω - έχει μαζέψει καμια 70ριά ευρώ στο λογαριασμό του καρτοκινητού του επειδή δεν κάνει αρκετή χρήση αλλά κάθε δίμηνο ρίχνει αναγκαστικά 12ευρο. Του λέω κάποια στιγμή θα το ξεχάσεις να ανανεώσεις και θα εξαφανιστούν, στείλε τα σε μένα να τα αξιοποιήσω.

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΨΕΜΑΤΑΡΑ και μαμακία ολκής.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 23:19Που ακριβως εντοπιζεις το ψεμα;Nandros έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 23:07Έχω κοσμοκάρτα με 12 ευρώ/2μήνο και έχω 450 λεπτά ελεύθερα που δεν τα κάλυψα ποτέ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 22:22Οι περισσοτεροι που εχουν καρτοκινητο το εχουν χωρις πραγματικα να τους συμφερει
Πληρωνουν τελικα πανακριβες υπηρεσιες
Απο εκει και περα οι υπολοιποι το εχουν γιατι βασιζονται ειτε στις αναπαντητες,δηλαδη να τους πληρωνου οι αλλοι τις κλησεις,ειτε ενα πολυ μικροτερο ποσοστο ατομα που δεν χρησιμοποιουν πολυ το κινητο τηλ η μιλανε με το πολυ 2-3 συγκεκριμενα νουμερα ειτε ενα ακομη μικροτερο ποσοστο που δεν χρησιμοποιει σχεδον καθολου το κινητο
Είσαι άσχετος, γράφεις ψέματα και σταμάτα τις μακακίες σου, γιατί με προσβάλλεις προσωπικά!
Όταν δεν χρεώνομαι, γιατί να μην καλέσω εγώ;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μισο λεπτο αγαπητε φιλε
Αγορασες κοσμοκαρτα με 12€/διμηνο
Ποσα λεπτα ομιλιας σου προσφερε αυτη η αγορα;
Αρίστος for Tsirpas
Μπορεί να σου τα στείλει;Spiros252 έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 23:23
Γνωστός μου - όπως έγραψε κάποιος και παραπάνω - έχει μαζέψει καμια 70ριά ευρώ στο λογαριασμό του καρτοκινητού του επειδή δεν κάνει αρκετή χρήση αλλά κάθε δίμηνο ρίχνει αναγκαστικά 12ευρο. Του λέω κάποια στιγμή θα το ξεχάσεις να ανανεώσεις και θα εξαφανιστούν, στείλε τα σε μένα να τα αξιοποιήσω.
Το κάνει αυτό η wind;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τα οποία μπήκαν το 2009 , https://www.taxheaven.gr/circulars/9633Μηχανικός έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 23:17+ τα κερατιάτικα που μας έβαλε ο Τσίπρας.enterprise-psi έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 18:22Το κράτος δεν κάνει τίποτα γιατί εισπράττει πόσο φόρο , από ΦΠΑ και τέλη κινητης τηλεφωνίας , απλά τα πράγματα
Είχαν προβλέψει Τσίπρα

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Εγω σκέφτομαι σοβαρά να πετάξω το κινητό τελείως. Ο κύριος σκοπός του έχει γίνει πλέον να μαζεύουν δεδομένα η κάθε εταιρεία κτλ χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα για εμάς.
Καλά βρε ξέχασες το πρόσθετο φόρο στα κινητά, καφέ, ποτά, ... που έβαλε ο Τσίπρας;enterprise-psi έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 23:31Τα οποία μπήκαν το 2009 , https://www.taxheaven.gr/circulars/9633Μηχανικός έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 23:17+ τα κερατιάτικα που μας έβαλε ο Τσίπρας.enterprise-psi έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 18:22Το κράτος δεν κάνει τίποτα γιατί εισπράττει πόσο φόρο , από ΦΠΑ και τέλη κινητης τηλεφωνίας , απλά τα πράγματα
Είχαν προβλέψει Τσίπρα
Έχεις γονίδια συριζαίου για να έχεις επιλεκτική μνήμη.

- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εγω παλι σκεφτομαι να παω σε ενα μπουρδελο που ειχα παει τελευταια φορα το 1991 και επειδη τοτε δεν ειχαν εκσπερματωσει λογο αγχους(ημουνκαι πιτσιρικας) να ζητησω να γαμησω τωρα τζαμπε
Εμπνευση μου εδωσαν οι χρηστες της καρτοκινητης με τα ατρανταχτα επιχειρηματα τους
Εμπνευση μου εδωσαν οι χρηστες της καρτοκινητης με τα ατρανταχτα επιχειρηματα τους
Αρίστος for Tsirpas
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
450 λεπτά ομιλίας προς όλους + 200ΜΒ ιντερνέτ με αυτόματη χρέωση 6 ευρώ για 1 μήνα. Υπόλοιπο 4 ευρώ που μπορώ να καταναλώσω τον επόμενο μήνα. Τα 2 είναι ο φόρος του τσίπρα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 23:26Μισο λεπτο αγαπητε φιλε
Παλιά ήταν 100 λεπτά σκέτα, άρχισαν να τα αυξάνουν σιγά-σιγά ένεκα ανταγωνισμού, πρόσθεσαν και τα ΜΒ και τώρα τα χρεώνουν.
Το μέγιστο πλεονέκτημα του ΟΤΕ είναι ότι έχει κάλυψη σχεδόν παντού, σε αντίθεση με τις άλλες.
Δεν είμαι αγαπητός φίλος.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Βεβαίως και υπάρχει. Ο αριθμός ανήκει στον συνδρομητή για 6 μήνες από την ημέρα διακοπής από τον πάροχο. Ισχύει και για τα σταθερά και για τα κινητά.Δημοκράτης έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 17:53αν με βρεις νόμο ότι το νούμεο σε ανήκει σφύρα μου ναι;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 17:46Θα σου πάρει την ιδιοκτησία του αριθμού για τον οποίο έχεις πληρώσει και μπαίνει μάλιστα και σε δημόσια έγγραφα...
14. Πριν εννιά μήνες διέκοψα τη σύνδεση μου με εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Μπορώ να αιτηθώ τη φορητότητα του αριθμού εκείνης της σύνδεσης;
Όχι. Η φορητότητα προϋποθέτει την ύπαρξη της σύνδεσης. Αν δηλαδή ο συνδρομητής διακόψει τη σύνδεσή του με τον πάροχό του, τότε δεν μπορεί να μεταφέρει τον αριθμό της σύνδεσης αυτής σε άλλον πάροχο.
Σημειώνεται πάντως ότι ο συνδρομητής έχει το δικαίωμα να αιτηθεί στον τελευταίο πάροχό του νέα σύνδεση με χρήση του εν λόγω αριθμού εντός έξι μηνών από την αποσύνδεση.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δηλαδη μη αγαπητε φιλε Nandrosαγορασες 450 λεπτα ομιλιας και αφησες αχρησιμοποιητα τα 450 λετα ομιλιας στο τελος του διμηνου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 09 Ιουν 2020, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τι επιλεκτική μνήμη από το 1999 μπαίνουν φόροι , αλλά εσύ κόλλησες στον τελευταίο του ΤσίπραΜηχανικός έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 23:35Καλά βρε ξέχασες το πρόσθετο φόρο στα κινητά, καφέ, ποτά, ... που έβαλε ο Τσίπρας;enterprise-psi έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 23:31Τα οποία μπήκαν το 2009 , https://www.taxheaven.gr/circulars/9633
Είχαν προβλέψει Τσίπρα
Έχεις γονίδια συριζαίου για να έχεις επιλεκτική μνήμη.
Οκ

Θα τον βγάλει ο Κυριάκος σωστά ;
The business man whose master plan controls the world each day,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Τραμπ καταργεί τις ΑΠΕ. Ο Κουλης;
από Κοιτάσματα » 20 Ιαν 2025, 13:12 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 149 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
20 Ιαν 2025, 13:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΝΑΤΟ καταργεί και τυπικά την ελληνική κυβέρνηση
από Frappezitis » 16 Ιουν 2024, 19:22 » σε Εθνικά Θέματα - 1 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
06 Ιούλ 2024, 21:18
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
17 Δεκ 2023, 11:40
-
-
Νέα δημοσίευση Η ιδεοληψία της ισπανικής κυβέρνησης καταργεί την Χρυσή βίζα.
από Philip Mortimer » 08 Απρ 2024, 21:16 » σε Οικονομία - 50 Απαντήσεις
- 1531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
09 Απρ 2024, 21:54
-