ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑09 Ιουν 2020, 22:22
Οι περισσοτεροι που εχουν καρτοκινητο το εχουν χωρις πραγματικα να τους συμφερει
Πληρωνουν τελικα πανακριβες υπηρεσιες
Απο εκει και περα οι υπολοιποι το εχουν γιατι βασιζονται ειτε στις αναπαντητες,δηλαδη να τους πληρωνου οι αλλοι τις κλησεις,ειτε ενα πολυ μικροτερο ποσοστο ατομα που δεν χρησιμοποιουν πολυ το κινητο τηλ η μιλανε με το πολυ 2-3 συγκεκριμενα νουμερα ειτε ενα ακομη μικροτερο ποσοστο που δεν χρησιμοποιει σχεδον καθολου το κινητο
Φίλε, μιλάω ελάχιστα στο κινητό. Δεν μου χρειάζεται. Δεν είμαι 15 χρονών να το έχω σκουλαρίκι. Τις δε περισσότερες ώρες της μέρας είμαι είτε δουλειά είτε σπίτι, ξανά γιατί δεν είμαι 15χρονο, οπότε μπορώ να χρησιμοποιήσω το γαμημένο το σταθερό, που κοστίζει πολύ λιγότερο από το κινητό.
Οποιαδήποτε εταιρεία έχει καθαρότατο κέρδος από την χρήση του κινητού μου, ακόμη κι αν βάλω κάρτα κάθε εξάμηνο (πλέον δεν γίνεται). Απλά σκέφτηκαν «ναι, έχουμε κέρδος, αλλά μπορούμε να έχουμε παραπάνω κέρδος αν σε εξαναγκάσουμε να μας πληρώνεις συμβόλαιο χωρίς να έχεις συμβόλαιο».
Το ίδιο έκαναν και μετά που είπαν «ναι, έχουμε κέρδος από την 10ευρω ανανέωση, αλλά ξέρεις πώς θα είχαμε περισσότερο κέρδος; Αν η ελάχιστη ανανέωση ήταν 12ευρη». Το επόμενο επεισόδιο είναι η 15ευρη.
Από καθαρή σύμπτωση μάλιστα την ίδια σκέψη έχουν ταυτόχρονα όλες οι εταιρείες κινητής, οπότε δεν υπάρχει ανταγωνισμός για να λειτουργήσει.