Αυτός που πέταξε καφέ στο Βενιζέλο, το έκανε συστηματικά και αδιαλείπτως σε πολιτικούς. Μέχρι και στον Τόμσεν είχε πετάξει.Σενέκας έγραψε: ↑11 Ιουν 2020, 15:06άλλο ένα μεμονωμένο περιστατικό ενός περίεργου που πέταξε νερό και άλλο η συγκεκριμένη. Εδώ μιλάμε για περίπτωση. Η συγκεκριμένη μας έχει πρήξει τον γκιώνη με τις τρέλες της εδώ και 2 μήνες και απ'ότι φαίνεται όσο βλέπει προσοχή τόσο το χειροτερεύει. Σήμερα έριξε νερό, αν συνεχίσει να να μη δέχεται τις συνέπειες για τις πράξεις της ένας θεός ξέρει που θα φτάσει. Εδώ είχε μπροστά της τον εισαγγελέα και συνέχισε τα δικά της, δεν πήρε χαμπέρι τίποτα.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑11 Ιουν 2020, 14:58ε ναι, ο μεγαλοαστός μεγαλωμένος σε τρεις γενιές πολιτικού τζακιού, αποδεκτός ΠτΔ από όλο το πολιτικό φάσμα και λαοφιλής, θα είχε έλλειμμα γνώσης στη διαχείριση καταστάσεων πολιτικής επικοινωνίας.
άσε που είναι έξτρα μουλωχτό αυτό που έκανε στον Χαρδαλιά, που τον πλησίασε τάχα φιλικά για φωτογραφίες. Δε μου κάνει σε καμιά περίπτωση για άτομο που έκανε μια απερισκεψία της στιγμής για να πούμε ότι δεν πειράζει, ας την αφήσουμε να πάει στον δρόμο της. Είχε περάσει ήδη η ώρα της να πάρει ένα μάθημα, και δε νομίζω να βρεθούν πολλοί να πουν τι καθίκι είναι ο Χαρδαλιάς που έκανε μήνυση σε μια αθώα γυναικούλα. Το άξιζε και με το παραπάνω

Δεν τον παρέπεμψαν όμως για ψυχιατρική εξέταση.
Και το ξαναλέω, μια ασυμβίβαστη στάση στον εισαγγελέα, ακόμη και με έντονο καταγγελτικό ύφος, δεν καθιστά απο μόνη της κριτήριο παραμπομπής για ψυχιατρική έρευνα. Τόσοι και τόσοι κατα καιρούς κρατούν ανάλογες στάσεις.
Δεν παραπέμπονται όμως στον ψυχίατρο. Και μάλιστα κάποιοι απο αυτούς κάνουν επικίνδυνα πράγματα (ένοπλες ληστείες, τρομοκρατικές επιθέσεις κλπ), όχι ακτιβιστικές ενέργειες.
Έχω την εντύπωση ότι ο Χαρδαλιάς έχει μια συγκεκριμένη νοοτροπία και αντίληψη που την ξεδίπλωσε απο τη θέση που του δώθηκε τους προηγούμενους μήνες με τις ανάλογες αρμοδιότητες και εξουσίες. Ίσως η άρση της καραντίνας να του προκάλεσε κάποιο "σύνδρομμο στέρησης" και πλέον να "βαράει χαρμάνες". Πρέπει να προσεχθεί λίγο το θέμα.
Εαν πάλι δεν είναι θέμα Χαρδαλιά, τότε έχουμε να κάνουμε με ιδεολογικά ζητήματα, τηρουμένων των αναλογιών σε αντίστοιχες περιπτώσεις.