"Κάνε μου heil hitler"
Re: "Κάνε μου heil hitler"
Το βίντεο είναι στην καλύτερη εμετικό - χρήσιμο όμως να το βλέπουν όσοι τους ψηφίζουν - μηπως και ξυπνήσουν.
Ιστορικά δεν μάθαμε τπτ και αφήνουμε δημοκρατικά και αφελέστατα να αλωνίζουν δηλητηριώδεις ιδεολογίες με την κάλυψη της '' Πολιτικής '' μέχρι να βρούν ευκαιρία να προσπαθήσουν μας καθήσουν στο σβέρκο.
Ιστορικά δεν μάθαμε τπτ και αφήνουμε δημοκρατικά και αφελέστατα να αλωνίζουν δηλητηριώδεις ιδεολογίες με την κάλυψη της '' Πολιτικής '' μέχρι να βρούν ευκαιρία να προσπαθήσουν μας καθήσουν στο σβέρκο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Ιωάννης Ειρηναίος
Άντε βρε σαχλαμάρα κοιτάξου στον καθρέφτη. Υποστηρίζεις μία ναζιστική εγκληματική οργάνωση και θα με πεις κοινωνικά επικίνδυνο; Κούφιο ταγάρι...Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:49
Αυτές οι μπούρδες πηγάζουν απευθείας απο τη σχολή σκέψεως του σταλινισμού της δεκαετίας του '30. Ο Στάλιν στη δεκαετία του '30 έκανε τέτοιες δαιμονοποιήσεις. Όσοι σκέφτονται έτσι είναι κοινωνικά επικίνδυνοι.
Ο παλαιός των ημερών...
ξεκόλλα ρε golden .Δεν είναι φυσιολογικό τώρα αυτό .Είναι άρρωστοGolden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:37Ρε δεν πηγαίνετε να σας δει κανένας γιατρός λέω εγώ; Που κάνετε θέμα επειδή δεν σας αρέσουν πολιτικά αυτά που λέει ο άλλος στο παιδί του;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Golden Age
Τί να σου πω ρε μάστορα; Το ότι το καθεστώς που προωθεί εδαφικό ακροτηριασμό της χώρας διαρέει προσωπικά βίντεο απο την ιδιοτική ζωή κάποιων, τα οποία δεν έχουνε τίποτα το μεμπτό;Uppercut έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:50Εμείς κάνουμε γλοιώδη προσπάθεια κι όλα αυτά. Εσύ θα μας πει για το βίντεο και πως εκφράζει τέτοιες ξένες προς εσάς απόψεις;Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:47Τί να με σοκάρει ρε άνθρωπέ μου; Η γλοιώδης προσπάθεια να σώσετε το σύστημά σας δημιουργώντας "θέματα" εκεί που δεν υπάρχουν;
Άρα δεν έχεις απάντηση στο απλό ερώτημα, μικρό αυγό.Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:54Τί να σου πω ρε μάστορα; Το ότι το καθεστώς που προωθεί εδαφικό ακροτηριασμό της χώρας διαρέει προσωπικά βίντεο απο την ιδιοτική ζωή κάποιων, τα οποία δεν έχουνε τίποτα το μεμπτό;Uppercut έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:50Εμείς κάνουμε γλοιώδη προσπάθεια κι όλα αυτά. Εσύ θα μας πει για το βίντεο και πως εκφράζει τέτοιες ξένες προς εσάς απόψεις;Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:47
Τί να με σοκάρει ρε άνθρωπέ μου; Η γλοιώδης προσπάθεια να σώσετε το σύστημά σας δημιουργώντας "θέματα" εκεί που δεν υπάρχουν;
- Golden Age
Βρίσε όσο θέλεις. Εγώ αυτό που λέω είναι η αλήθεια. Δαιμονοποιείς και στοχοποιείς ένα παιδάκι, το οποίο ούτε καν το γνωρίζεις. Το σκεπτικό σου πηγάζει απευθείας απο το σταλινισμό της δεκαετίας του '30.Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:50Άντε βρε σαχλαμάρα κοιτάξου στον καθρέφτη. Υποστηρίζεις μία ναζιστική εγκληματική οργάνωση και θα με πεις κοινωνικά επικίνδυνο; Κούφιο ταγάρι...Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:49
Αυτές οι μπούρδες πηγάζουν απευθείας απο τη σχολή σκέψεως του σταλινισμού της δεκαετίας του '30. Ο Στάλιν στη δεκαετία του '30 έκανε τέτοιες δαιμονοποιήσεις. Όσοι σκέφτονται έτσι είναι κοινωνικά επικίνδυνοι.
Golden, επειδή προβλέπω υπερωρίες σήμερα θα πρότεινα τα εξης:
1. ντουζακι αρχικα να ξεξυπνήσεις
2. ελαφρύ γεύμα για να μην βαρύνεις
3. προμήθεια καφέ - φραπε κατα προτίμηση που 'ναι κι ελληνικος
4. μακριά απο ρεντμπουλ κλπ και προφανώς αλκοολ
1. ντουζακι αρχικα να ξεξυπνήσεις
2. ελαφρύ γεύμα για να μην βαρύνεις
3. προμήθεια καφέ - φραπε κατα προτίμηση που 'ναι κι ελληνικος
4. μακριά απο ρεντμπουλ κλπ και προφανώς αλκοολ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Ιωάννης Ειρηναίος
Από την απλή λογική πηγάζει το σκεπτικό μου. Και στην τελική, από όπου κι αν πηγάζει το σκεπτικό μου, αυτό δεν αναιρεί το ότι η Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση την οποία υποστηρίζεις. Υποστηρίζεις μια εγκληματική οργάνωση, μην έχεις το θράσος να κάνεις και υποδείξεις.Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:56
Βρίσε όσο θέλεις. Εγώ αυτό που λέω είναι η αλήθεια. Δαιμονοποιείς και στοχοποιείς ένα παιδάκι, το οποίο ούτε καν το γνωρίζεις. Το σκεπτικό σου πηγάζει απευθείας απο το σταλινισμό της δεκαετίας του '30.
Ο παλαιός των ημερών...
- Golden Age
Τις περισσότερες φορές που κάνεις κάποιο πσοτ στην πολτική, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μου 'ρχεται στο μυαλό μια εικόνα του Σταύρου Θεοδωράκη να τρώει κόπρανα επειδή κάποιος του είπε ότι αυτά θα τον βοηθήσουν στην πολιτική του καρριέρα. Δεν ξέρω γιατί.
- Golden Age
Δεν πηγάζει απο καμμία απολύτως λογική. Αυτό φαίνεται και απο την εμμονή που έχεις με τα περι "εγκληματικής οργάνωσης".Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:59Από την απλή λογική πηγάζει το σκεπτικό μου. Και στην τελική, από όπου κι αν πηγάζει το σκεπτικό μου, αυτό δεν αναιρεί το ότι η Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση την οποία υποστηρίζεις. Υποστηρίζεις μια εγκληματική οργάνωση, μην έχεις το θράσος να κάνεις και υποδείξεις.Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:56
Βρίσε όσο θέλεις. Εγώ αυτό που λέω είναι η αλήθεια. Δαιμονοποιείς και στοχοποιείς ένα παιδάκι, το οποίο ούτε καν το γνωρίζεις. Το σκεπτικό σου πηγάζει απευθείας απο το σταλινισμό της δεκαετίας του '30.
Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:54Τί να σου πω ρε μάστορα; Το ότι το καθεστώς που προωθεί εδαφικό ακροτηριασμό της χώρας διαρέει προσωπικά βίντεο απο την ιδιοτική ζωή κάποιων, τα οποία δεν έχουνε τίποτα το μεμπτό;Uppercut έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:50Εμείς κάνουμε γλοιώδη προσπάθεια κι όλα αυτά. Εσύ θα μας πει για το βίντεο και πως εκφράζει τέτοιες ξένες προς εσάς απόψεις;Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:47
Τί να με σοκάρει ρε άνθρωπέ μου; Η γλοιώδης προσπάθεια να σώσετε το σύστημά σας δημιουργώντας "θέματα" εκεί που δεν υπάρχουν;
Να συμφωνήσω ρε golden ¨οτι αυτό γίνεται για αυτό το λόγο. Για να τον διαπομπεύσουν γιατί τρώνε και γιούχα για το σκοπιανό .
Το θεωρείς εσύ φυσιολογικό να βάζεις το μικρό σου παιδί να φωνάζει ζήτω ο Χίτλερ; Παράνομο δεν είναι αλλά δνε είναι φυσιολογικό .Αυτό σου λένε
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Golden Age
Δεν είναι κάτι το αφύσικο. Μπορεί σε κάποιον να μην αρέσει ιδεολογικά αυτό. Αυτό είναι άλλο θέμα. Όχι όμως ότι είναι κάτι το "αφύσικο" μια πολιτική ατάκα (γιατί αυτό είναι και τίποτε παραπάνω).hades έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 15:02Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 14:54Τί να σου πω ρε μάστορα; Το ότι το καθεστώς που προωθεί εδαφικό ακροτηριασμό της χώρας διαρέει προσωπικά βίντεο απο την ιδιοτική ζωή κάποιων, τα οποία δεν έχουνε τίποτα το μεμπτό;
Να συμφωνήσω ρε golden ¨οτι αυτό γίνεται για αυτό το λόγο. Για να τον διαπομπεύσουν γιατί τρώνε και γιούχα για το σκοπιανό .
Το θεωρείς εσύ φυσιολογικό να βάζεις το μικρό σου παιδί να φωνάζει ζήτω ο Χίτλερ; Παράνομο δεν είναι αλλά δνε είναι φυσιολογικό .Αυτό σου λένε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 26 Ιουν 2018, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιατί είσαι κοπρολάγνος ίσως; Αλλά ξέρω τι κάνεις πονηρε eπάλληλε. Αρχισες τις προσωπικες επιθεσεις για να κλειδώσει το νήμα. Χάνεις την ψυχραιμία σου....ναζιστάκο.Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 15:01Τις περισσότερες φορές που κάνεις κάποιο πσοτ στην πολτική, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μου 'ρχεται στο μυαλό μια εικόνα του Σταύρου Θεοδωράκη να τρώει κόπρανα επειδή κάποιος του είπε ότι αυτά θα τον βοηθήσουν στην πολιτική του καρριέρα. Δεν ξέρω γιατί.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Golden Age
Ο έταιρος "Nero". Όχι μόνο δεν έκανα προσωπική επίθεση, αλλά απάντησα σε προσωπική επίθεση με πολιτικό σχόλιο. Αλλά τέτοιοι είστε, τέτοια θα λέτε.Yochanan έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 15:05Γιατί είσαι κοπρολάγνος ίσως; Αλλά ξέρω τι κάνεις πονηρε eπάλληλε. Αρχισες τις προσωπικες επιθεσεις για να κλειδώσει το νήμα. Χάνεις την ψυχραιμία σου....ναζιστάκο.Golden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 15:01Τις περισσότερες φορές που κάνεις κάποιο πσοτ στην πολτική, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μου 'ρχεται στο μυαλό μια εικόνα του Σταύρου Θεοδωράκη να τρώει κόπρανα επειδή κάποιος του είπε ότι αυτά θα τον βοηθήσουν στην πολιτική του καρριέρα. Δεν ξέρω γιατί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 26 Ιουν 2018, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
to the point και τίμιο. ΚαθίκιGolden Age έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 15:01Τις περισσότερες φορές που κάνεις κάποιο πσοτ στην πολτική, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, μου 'ρχεται στο μυαλό μια εικόνα του Σταύρου Θεοδωράκη να τρώει κόπρανα επειδή κάποιος του είπε ότι αυτά θα τον βοηθήσουν στην πολιτική του καρριέρα. Δεν ξέρω γιατί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θες να γινεις Ευρωβουλευτης? Κανε αιτηση τώρα!
από George_V » 08 Φεβ 2024, 14:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
08 Φεβ 2024, 14:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νίκαια: Μαχαίρωσε τη σύζυγό του και διέφυγε....ουπς.....μόνη της το κανε για να τον ενοχοποιήσει
από georgebi » 28 Μάιος 2024, 11:23 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
28 Μάιος 2024, 11:39
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 497 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
21 Ιούλ 2023, 18:01