Για αυτό και ο νόμος έχει διαβαθμίσεις. Πχ θυμάμαι ότι είναι άλλο πράγμα η ασέλγεια σε ανήλικο άνω των 14 , αλλο κάτω των 14 κλπ.Ασέβαστος έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 10:14
δεν ειναι το ιδιο. και 18 παρα μια μερα, ανηλικο ειναι, και 3 χρονω παλι ανηλικο. αλλα δεν ειναι το ιδιο.
καπου στα 14-15 γινεται σαρωτικη αλλαγη. φυτρωνει μουστακι, ανεβαινει τεστοστερονη, η πουτσα ειναι ολη μερα καγκελο και ψαχνει τρυπα να μπει. ολη μερα, καθε μερα. οποια δασκαλα, συμμαθητρια κλπ κατσει, κανει ευχης εργο.
στα 10 αυτα που σκεφτεται ειναι κανα ποδηλατο η κανα πλειστεισιο. ειναι παιδι, δεν ειναι για γαμησια.
ΔΕΝ ειναι το ιδιο.
Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη
μπορουμε απλως να διαφωνησουμε για το τι ειναι το 15χρονο με την 30αρα, αλλα δεν μπορεις να μου λες οτι ειναι το ιδιο με πρεζωμενο απαχθεν 10χρονο.Naida έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 10:07Α μπράβο αυτό έλεγα . Το 15χρονο με την 30χρονη δεν είναι παιδοφιλια. Είναι άξιο επευφημιας. Και απορούν μερικοί.
δεν ειναι. χαοτικη η διαφορα. ακομη και ο νομος θα τιμωρει τη δευτερη κατασταση εκατονταπλασια. στο δικο μου αξιακο συστημα η διαφορα ειναι απλως απειρη. ας πουμε η τιμωρια για την πρωτη ειναι μηδεν, για τη δευτερη θανατος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ο δικηγόρος της υπερασπισης ακολουθεί μια άθλια γραμμή.
Μα δεν ξέρω τι έπαιξε σε αυτήν τη φάση. Δίνω τεκμήριο αθωότητας ακόμη και στην κοκκινομάλλα.
Αλλά δεν προτίθεμαι να υποδυθώ την έκπληκτη, αν μάθω ότι υπάρχουν οικογένειες όπου δεν τρέχει και τίποτα αν κάποιος χαϊδέψει τον κώλο ενός δεκάχρονου και του δώσει καπάκι ένα χαρτονόμισμα για να το πάει στο γκόμενο της μάνας του, στον πατέρα του ή ακόμα και στη γιαγιά του.
Κάποιες φορές δεν τρέχει και τίποτα, αν παίξει η φάση στο σπίτι χωρίς καν να παίξει χαρτονόμισμα.
Ξέρω, είμαι κυνική. Αλλά αυτά τα θέματα, δεν αντιμετωπίζονται αν δεν τα δεις κυνικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προφανώς και υπάρχουν γονείς που εκδίδουν τα παιδιά τους. Και αυτά τα εγκλήματα είναι συνηθισμένα, "σκάνε" από καιρό σε καιρό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 10:25
Μα δεν ξέρω τι έπαιξε σε αυτήν τη φάση. Δίνω τεκμήριο αθωότητας ακόμη και στην κοκκινομάλλα.
Αλλά δεν προτίθεμαι να υποδυθώ την έκπληκτη, αν μάθω ότι υπάρχουν οικογένειες όπου δεν τρέχει και τίποτα αν κάποιος χαϊδέψει τον κώλο ενός δεκάχρονου και του δώσει καπάκι ένα χαρτονόμισμα για να το πάει στο γκόμενο της μάνας του, στον πατέρα του ή ακόμα και στη γιαγιά του.
Κάποιες φορές δεν τρέχει και τίποτα, αν παίξει η φάση στο σπίτι χωρίς καν να παίξει χαρτονόμισμα.
Ξέρω, είμαι κυνική. Αλλά αυτά τα θέματα, δεν αντιμετωπίζονται αν δεν τα δεις κυνικά.
Αλλά είναι παρακινδυνευμένο να γίνονται συσχετισμοί αυτών των εγκλημάτων με τη συγκεκριμένη υπόθεση, σε αυτό το σημείο τουλάχιστον.
Ο Γιαννόπουλος έχει μια εσωτερική πληροφόρηση και άφησε μια υπόνοια . Δεν το έκανε κατά λάθος, ήθελε να το πει.
Αλλά μένει να δούμε πως θα εξελιχτει το πράγμα.
Δεν καταλαβαίνω προς τι η αντίδραση σου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 09:47Δεν έχει νόημα η απάντηση γιατί ακόμη και αν σου πω σε τι, θα απαντήσεις πως δεν είσαι.Naida έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 09:15Είμαι εμμονική με τι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 08:38
Σε ρώτησα αν τρολλάρεις, επειδή κάποια θέματα δεν σηκώνουν τρολλάρισμα. Απάντησες όχι και συνεχίζεις.
Οκ, λοιπόν θα σου πω και την προσωπική μου εκτίμηση.
Είσαι εμμονική Νάιδα. Να το προσέξεις.
Όπως είναι και όσοι προσπαθούν να εξομοιώσουν καταστάσεις για να φέρουν στα μέτρα τους την πολιτική κοστουμιά.
Οι Ακρίτες του αγώνα.
Και θεωρώ το θέμα της παιδοφιλίας πολύ σοβαρό για τέτοιου είδους εγωκεντρικά παιχνιδάκια.
Οι δικές μου θέσεις είναι σαφείς εδώ και χρόνια.
Αντιμετώπιση παιδοφιλίας
Οπότε, αν θες να μιλήσουμε για την παιδοφιλία, έχει καλώς. Αλλά το να αρχίσω να κυνηγάω τις μπάλες που πετάει ο κάθε πικραμένος που δεν έχει συγκεκριμένη θέση για το τι και πως, δεν πρόκειται να το κάνω.
Για μένα είναι ακριβώς το ίδιο έγκλημα το να απαγάγει κάποιος ενα παιδί 10 χρόνων και να το κακοποίησει με το να πάει να ψωνίσει ένα εκδιδόμενο 15χρονο παιδί. Αν εσύ βλέπεις διαφορά σε αυτό κάνει εμένα εμμονική;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ρε συ, είπες μια βλακεία, σε κράξανε, άσ'το να το πάρει το αέρας. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις double down. Δεν υπάρχει λόγος...Naida έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 10:34Δεν καταλαβαίνω προς τι η αντίδραση σου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 09:47Δεν έχει νόημα η απάντηση γιατί ακόμη και αν σου πω σε τι, θα απαντήσεις πως δεν είσαι.
Και θεωρώ το θέμα της παιδοφιλίας πολύ σοβαρό για τέτοιου είδους εγωκεντρικά παιχνιδάκια.
Αντιμετώπιση παιδοφιλίας
Οπότε, αν θες να μιλήσουμε για την παιδοφιλία, έχει καλώς. Αλλά το να αρχίσω να κυνηγάω τις μπάλες που πετάει ο κάθε πικραμένος που δεν έχει συγκεκριμένη θέση για το τι και πως, δεν πρόκειται να το κάνω.
Για μένα είναι ακριβώς το ίδιο έγκλημα το να απαγάγει κάποιος ενα παιδί 10 χρόνων και να το κακοποίησει με το να πάει να ψωνίσει ένα εκδιδόμενο 15χρονο παιδί. Αν εσύ βλέπεις διαφορά σε αυτό κάνει εμένα εμμονική;
Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, επειδή ξέρω πως σκέφτονται κάποιοι παπάρες, μ' αυτό που γράφω δεν εννοώ ότι ρίχνω την καυτή πατάτα μόνον στους φτωχοδιάβολους και ξεμπερδεύω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 10:25Αλλά δεν προτίθεμαι να υποδυθώ την έκπληκτη, αν μάθω ότι υπάρχουν οικογένειες όπου δεν τρέχει και τίποτα αν κάποιος χαϊδέψει τον κώλο ενός δεκάχρονου και του δώσει καπάκι ένα χαρτονόμισμα για να το πάει στο γκόμενο της μάνας του, στον πατέρα του ή ακόμα και στη γιαγιά του.
Εννοώ το τελείως αντίθετο.
Ότι αυτοί που δεν είναι φτωχοδιάβολοι, είναι πολύ πιο σιχαμένοι.
Γιατί έχουν πλήρη συνείδηση του τι ακριβώς κάνουν και κυρίως γιατί το κάνουν.
Αφορά τόσο στους ενεργούς παιδόφιλους όσο και στους θεωρητικούς της βαράγγειας φρουράς τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εγώ είπα την βλακεια; wtfΣενέκας έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 10:36Ρε συ, είπες μια βλακεία, σε κράξανε, άσ'το να το πάρει το αέρας. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις double down. Δεν υπάρχει λόγος...Naida έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 10:34Δεν καταλαβαίνω προς τι η αντίδραση σου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 09:47
Δεν έχει νόημα η απάντηση γιατί ακόμη και αν σου πω σε τι, θα απαντήσεις πως δεν είσαι.
Αντιμετώπιση παιδοφιλίας

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στο δικό μου αξιακο σύστημα ως γυναίκα 37 χρονών μου είναι εξαιρετικά ανώμαλη η ιδέα να δω ερωτικά ενα παιδί 15 χρόνων. Εσύ μπορεί να δεις 15χρονη και να καβλωσεις και να δεν τρεχει τίποτα να είναι νορμαλ. Άλλη οπτική η δική σου, αλλη η δική μου.Ασέβαστος έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 10:23μπορουμε απλως να διαφωνησουμε για το τι ειναι το 15χρονο με την 30αρα, αλλα δεν μπορεις να μου λες οτι ειναι το ιδιο με πρεζωμενο απαχθεν 10χρονο.
δεν ειναι. χαοτικη η διαφορα. ακομη και ο νομος θα τιμωρει τη δευτερη κατασταση εκατονταπλασια. στο δικο μου αξιακο συστημα η διαφορα ειναι απλως απειρη. ας πουμε η τιμωρια για την πρωτη ειναι μηδεν, για τη δευτερη θανατος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 19 Ιουν 2020, 10:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η υπόθεση είναι πιθανό να έχει μεγάλο ζουμί. Το γεγονός ότι η 33χρονη προσπάθησε να καταστρέψει το λάπτοπ της αλλά και το ότι μακιγιαρε τη μικρή προτού προβεί στις ασελγείς πράξεις, ίσως δείχνει και το που πάει το πράγμα.
Αντικειμενικά,ναι. Εννοώ αυτό που έγραψες ότι "κάποιοι θα χειροκροτούσαν" αν το 10χρονο που του ρίξανε ναρκωτικά το χυμό και ασέλγησαν πάνω του ήταν αγοράκι. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αλλιώς. Αλλά όπως είπα, δεν είναι τόσο αυτό το πρόβλημα, όσο ότι επιμένεις στο αρχικό σχόλιο και κάνεις double down
Δεν υπάρχει λόγος
Οκ, διευκρινίζω πάλι ότι το οτιδήποτε γράφω δεν αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση.Namrail έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 10:33Προφανώς και υπάρχουν γονείς που εκδίδουν τα παιδιά τους. Και αυτά τα εγκλήματα είναι συνηθισμένα, "σκάνε" από καιρό σε καιρό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2020, 10:25
Αλλά είναι παρακινδυνευμένο να γίνονται συσχετισμοί αυτών των εγκλημάτων με τη συγκεκριμένη υπόθεση, σε αυτό το σημείο τουλάχιστον.
Ο Γιαννόπουλος έχει μια εσωτερική πληροφόρηση και άφησε μια υπόνοια . Δεν το έκανε κατά λάθος, ήθελε να το πει.
Αλλά μένει να δούμε πως θα εξελιχτει το πράγμα.
Αν θες να βάλω και μεγάλη γραμματοσειρά, θα το κάνω.
Κάποιες σκέψεις, απόψεις, υποθέσεις που κάνω με αφορμή τη συγκεκριμένη υπόθεση, μπορώ να τις γράψω;
Εγώ θεωρώ ότι μπορώ.
Αν κάποιος άλλος θεωρεί ότι επιχειρώ συκοφαντία, δαιμονοποίηση κλπ ή ότι εκφράζω μισαλλόδοξες απόψεις κλπ να πάει να κάνει λάικ στην Ακρίτα και να πάψει ν' ασχολείται μαζί μου. Έχω αλλεργία στα κηρύγματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι θέμα κηρύγματος, αλλά επειδή γράφουμε σε ένα νήμα που αφορά συγκεκριμένη υπόθεση, σε κάποια σημεία χρειάζονται διευκρινήσεις για να μην καταντήσουμε σαν το πρώτο φλεμμα.
Τις έκανες, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
11 Απρ 2024, 02:20
-
-
Νέα δημοσίευση "Εξαφανιση" Πολωνης στην Κω...
από Space_Passenger » 17 Ιουν 2023, 14:31 » σε Εγκληματικότητα - 883 Απαντήσεις
- 27816 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
29 Ιουν 2023, 21:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προτάσεις για φαγητό στην Θεσσαλονίκη.
από Λευκός Λύκος » 08 Απρ 2025, 22:02 » σε Μαγειρική - 200 Απαντήσεις
- 3821 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
17 Απρ 2025, 21:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δωρεάν εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη
από Libre arbitre » 05 Ιούλ 2024, 18:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 20 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
07 Ιούλ 2024, 09:05
-