η υποθεση ειναι λαθος γιατι το βιντεο με τα παιδια του παππα ηταν χτεσινη δημοσιευση και αρα ηταν θεμα της επικαιροτητας
δεν ξεθαφτηκε ενω ηταν ηδη δημοσιευμενο
η υποθεση ειναι λαθος γιατι το βιντεο με τα παιδια του παππα ηταν χτεσινη δημοσιευση και αρα ηταν θεμα της επικαιροτητας
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μη σας ενοχλώ παιδιά. Αμα τελειώσετε το σιρκλ τζερκ θα δουμε τι θα απαντήσει η γαλη. Εσυ μην κανεις τον δικηγορο της - δεν κανεις και καλη δουλειά όχι τιποτα αλλο.
Σε ποιο ερώτημα;
Υπεκφεύγεις, χρησιμοποιώντας ως μέσο την πιθανή διαστρέβλωση/παραπλάνηση κλπ που επιχειρώ, εστιάζοντας στην παρένθεση.Αν εγώ ή κάποιος άλλος χρήστης που έβλεπε το θέμα του Νέρο και καπάκι το ποστ του Κώλντρον (γνωρίζοντας ότι αμφότερα δεν είναι θέματα άμεσης επικαιρότητας άρα παίζουν ως αντιπερισπασμοί όπως δεκάδες άλλα) έμπαινε και στα δύο και έγραφε μόνον "αδιαφορώ παντελώς" στην αγγλική του απόδοση, πως θα ερμήνευες την απάντηση;
1. Ως αδιαφορία για τα γεγονότα που αναφέρονται;
2. Ως αντίσταση στην υποστήριξη προβοκατόρικων θεμάτων;
3. Ως απαράδεκτο συμψηφισμό;
Κάτι άλλο;
Κι εγώ ευχαριστώ για την απάντηση. Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, το εννοώ.Yochanan έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 20:31Kατ'αρχάς ευχαριστώ για την εξηγηση - ειναι πιο σαφες τωρα τι ακριβως εννοεις.
Απο αυτα που εδωσες δεν μπορει για μενα να ειναι το 1 (αδιαφορια) γιατι αν ηταν απλως δε θα εγραφε οπως βλεπω εγω τα πραματα.
Το 3 εμπεριέχει κριση που προφανως δεν εκανε αυτος που τα εγραφε αλλα θα εκανα εγω κατ'εσενα - κι εδω δεν συμφωνω γιατι δεν ειμαι σιγουρος τι απο τα δυο ειναι χειρότερο.
Το 2 μπορώ να το σεβαστω αλλα εμπεριέχει παλι κριση (δικη σου) για την ποιότητα των δυο νημάτων στην οποία συμφωνώ μόνο στο δεύτερο σκέλος (για τον Κωλντρον). Αλλά ναι θα μπορούσα να το εξηγήσω ετσι - μπορεί καποιος να εχει διαφορετικες ιδεες απο μενα για το τι συνιστα προβοκατορικο νημα και να εχει κουραστει απο τα αλλεπάλληλα νήματα αυγων - ανθαυγών στο πχώρουμ και να θέλει ετσι να εκφράσει την δυσαρέσκιά του.
Πραγματική αδιαφορία πάντως δεν ειναι - δυσαρέσκια ειναι, η αδιαφορια εκφραζεται αλλιώς.Εσύ πώς θα το ερμήνευες;