Η τεράστια συμβολή της υπογραφής στη μαγεία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Η τεράστια συμβολή της υπογραφής στη μαγεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 27 Ιουν 2018, 18:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2018, 16:31
Αν εγώ ή κάποιος άλλος χρήστης που έβλεπε το θέμα του Νέρο και καπάκι το ποστ του Κώλντρον (γνωρίζοντας ότι αμφότερα δεν είναι θέματα άμεσης επικαιρότητας άρα παίζουν ως αντιπερισπασμοί όπως δεκάδες άλλα)
η υποθεση ειναι λαθος γιατι το βιντεο με τα παιδια του παππα ηταν χτεσινη δημοσιευση και αρα ηταν θεμα της επικαιροτητας
δεν ξεθαφτηκε ενω ηταν ηδη δημοσιευμενο
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 27 Ιουν 2018, 18:36

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2018, 18:23
Εμένα μου αρέσει που μου μιλάει για τα άστρα ενώ τον ρώτησα που είναι η σκηνή*. :lol:
το παρατήρησα ναι, αν αντί αντιπερισπασμοί έλεγες αντίβαρα, το νόημα θα ήταν ίδιο και η απάντηση θα ήταν για βρούβες, όπως τώρα δηλαδή. :003:

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 27 Ιουν 2018, 18:41

enaon έγραψε:
27 Ιουν 2018, 18:36
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2018, 18:23
Εμένα μου αρέσει που μου μιλάει για τα άστρα ενώ τον ρώτησα που είναι η σκηνή*. :lol:
το παρατήρησα ναι, αν αντί αντιπερισπασμοί έλεγες αντίβαρα, το νόημα θα ήταν ίδιο και η απάντηση θα ήταν για βρούβες, όπως τώρα δηλαδή. :003:
Μη σας ενοχλώ παιδιά. Αμα τελειώσετε το σιρκλ τζερκ θα δουμε τι θα απαντήσει η γαλη. Εσυ μην κανεις τον δικηγορο της - δεν κανεις και καλη δουλειά όχι τιποτα αλλο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 27 Ιουν 2018, 18:43

μην με απειλείς γιατί θα ανοίξω θέμα για τον Νώε. :003:

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 27 Ιουν 2018, 18:46

Γατομαχία και οι ελέφαντες συνεχίζουν να αλωνίζουν, :lol:
αντιπερισπασμός? :003:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Ιουν 2018, 19:23

Yochanan έγραψε:
27 Ιουν 2018, 18:41
θα δουμε τι θα απαντήσει η γαλη.
Σε ποιο ερώτημα;

Το δικό μου ερώτημα ήταν αυτό.
Αν εγώ ή κάποιος άλλος χρήστης που έβλεπε το θέμα του Νέρο και καπάκι το ποστ του Κώλντρον (γνωρίζοντας ότι αμφότερα δεν είναι θέματα άμεσης επικαιρότητας άρα παίζουν ως αντιπερισπασμοί όπως δεκάδες άλλα) έμπαινε και στα δύο και έγραφε μόνον "αδιαφορώ παντελώς" στην αγγλική του απόδοση, πως θα ερμήνευες την απάντηση;

1. Ως αδιαφορία για τα γεγονότα που αναφέρονται;
2. Ως αντίσταση στην υποστήριξη προβοκατόρικων θεμάτων;
3. Ως απαράδεκτο συμψηφισμό;

Κάτι άλλο;
Υπεκφεύγεις, χρησιμοποιώντας ως μέσο την πιθανή διαστρέβλωση/παραπλάνηση κλπ που επιχειρώ, εστιάζοντας στην παρένθεση.

Και προσπαθώντας να αμφισβητήσεις την παρένθεση, αποφεύγεις το βασικό ερώτημα. Γιατί σου διαφεύγει ότι ανεξαρτήτως πρόθεσης του Νέρο ή του Κώλντρον, τα δύο θέματα ισχύουν ως υπαρκτά δεδομένα που δημιουργούν προβληματισμό. Θεώρησε λοιπόν ότι ανεβαίνουν από τους ίδιους ή άλλους χρήστες σε μια χ χρονική στιγμή που δεν τα καθιστά "αντίπαλα".
Αφαίρεσε τις κόκκινες λέξεις λοιπόν και εστίασε μόνον στα μαύρα.
Το ερώτημα μου παραμένει ως έχει και περιμένει απάντηση.

Για την παρένθεση, μιλάμε πιο αναλυτικά όποτε θες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 27 Ιουν 2018, 20:15

Ναι, αν θέσει κάποιος ένα θέμα για προβληματισμό άνευ δόλου, θα συζητηθεί από όσους αφορά.
Χρειάζεται ερώτημα το αυτονόητο;
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Ιουν 2018, 20:18

Dwarven Blacksmith έγραψε:
27 Ιουν 2018, 20:15
το αυτονόητο
Ποιος ήρθε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 27 Ιουν 2018, 20:21

Έπρεπε να είχα ζητήσει κι εγώ ένα ερώτημα, τώρα θα το είχες ξοδέψει στο ποιος ήρθε.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 27 Ιουν 2018, 20:31

Kατ'αρχάς ευχαριστώ για την εξηγηση - ειναι πιο σαφες τωρα τι ακριβως εννοεις.

Απο αυτα που εδωσες δεν μπορει για μενα να ειναι το 1 (αδιαφορια) γιατι αν ηταν απλως δε θα εγραφε οπως βλεπω εγω τα πραματα.
Το 3 εμπεριέχει κριση που προφανως δεν εκανε αυτος που τα εγραφε αλλα θα εκανα εγω κατ'εσενα - κι εδω δεν συμφωνω γιατι δεν ειμαι σιγουρος τι απο τα δυο ειναι χειρότερο.

Το 2 μπορώ να το σεβαστω αλλα εμπεριέχει παλι κριση (δικη σου) για την ποιότητα των δυο νημάτων στην οποία συμφωνώ μόνο στο δεύτερο σκέλος (για τον Κωλντρον). Αλλά ναι θα μπορούσα να το εξηγήσω ετσι - μπορεί καποιος να εχει διαφορετικες ιδεες απο μενα για το τι συνιστα προβοκατορικο νημα και να εχει κουραστει απο τα αλλεπάλληλα νήματα αυγων - ανθαυγών στο πχώρουμ και να θέλει ετσι να εκφράσει την δυσαρέσκιά του.

Πραγματική αδιαφορία πάντως δεν ειναι - δυσαρέσκια ειναι, η αδιαφορια εκφραζεται αλλιώς.Εσύ πώς θα το ερμήνευες;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 27 Ιουν 2018, 20:41

και πολυ καλα κάναμε, bulling στους bullers
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Ιουν 2018, 21:39

Yochanan έγραψε:
27 Ιουν 2018, 20:31
Kατ'αρχάς ευχαριστώ για την εξηγηση - ειναι πιο σαφες τωρα τι ακριβως εννοεις.

Απο αυτα που εδωσες δεν μπορει για μενα να ειναι το 1 (αδιαφορια) γιατι αν ηταν απλως δε θα εγραφε οπως βλεπω εγω τα πραματα.
Το 3 εμπεριέχει κριση που προφανως δεν εκανε αυτος που τα εγραφε αλλα θα εκανα εγω κατ'εσενα - κι εδω δεν συμφωνω γιατι δεν ειμαι σιγουρος τι απο τα δυο ειναι χειρότερο.

Το 2 μπορώ να το σεβαστω αλλα εμπεριέχει παλι κριση (δικη σου) για την ποιότητα των δυο νημάτων στην οποία συμφωνώ μόνο στο δεύτερο σκέλος (για τον Κωλντρον). Αλλά ναι θα μπορούσα να το εξηγήσω ετσι - μπορεί καποιος να εχει διαφορετικες ιδεες απο μενα για το τι συνιστα προβοκατορικο νημα και να εχει κουραστει απο τα αλλεπάλληλα νήματα αυγων - ανθαυγών στο πχώρουμ και να θέλει ετσι να εκφράσει την δυσαρέσκιά του.

Πραγματική αδιαφορία πάντως δεν ειναι - δυσαρέσκια ειναι, η αδιαφορια εκφραζεται αλλιώς.Εσύ πώς θα το ερμήνευες;
Κι εγώ ευχαριστώ για την απάντηση. Και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, το εννοώ. :wink

Επειδή η τελευταία σου πρόταση, άγγιξε τον πυρήνα αυτού που εννοώ. Και σε κάποιο επόμενο ποστ θα προσπαθήσω να το εξηγήσω πιο διεξοδικά.

Αναφορικά δε με το ερώτημα για τη δική μου ερμηνεία, απαντώ ότι θα το ερμήνευα όπως ερμηνεύω τα πάντα με την πρώτη ματιά.
Υποκειμενικά. Ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής. Όπως όλοι μας δηλαδή.

Μετά, καλού κακού θα έψαχνα για τους ελέφαντες που δεν έχω δει εγώ. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 27 Ιουν 2018, 23:37

:D:wave:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών