Θαύμα !

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: Θαύμα !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 28 Ιουν 2018, 12:45

omg kai 3 lol έγραψε:
28 Ιουν 2018, 12:30
shrike έγραψε:
28 Ιουν 2018, 12:00

Από την άλλη βέβαια, όταν βλέπεις ότι κάποιος πιστεύει πολύ σε κάτι και αυτό του προσφέρει... κάτι, δεν το θεωρείς θαύμα;
Προσωπικά, αυτό νομίζω ότι είναι όντως ένα είδος θαύματος. Το γεγονός δηλαδή, ότι κάποιοι ανακαλύπτουν "θαύματα" ακόμα κι εκεί που (εγώ λέω ότι) δεν υπάρχουν, αλλά φαίνεται αυτό να λειτουργεί θετικά για τους ίδιους. Από τη στιγμή μάλιστα που αυτό τους γεμίζει και νιώθουν ότι έχει γίνει το θαύμα που περιμένανε... γιατί όχι; Το αποτέλεσμα δεν είναι που μετράει;

ενας ισορροπημενος ανθρωπος δεν χρειαζεται κανενος ειδους θαυμα για να επιβεβαιωθει και να νιωσει γεματος γιατι την πληροτητα την εχει μεσα του καλλιεργοντας την καθημερινα

δεν περιμενει ενα τυχαιο γεγονος για να πιστεψει και να του αλλαξει τη ζωη οποτε και αν του λαχει... αυτα ειναι για τους πιστους απο τα lidl
Αν εξαιρέσεις ότι διαφωνώ λίγο με τον διαχωρισμό ισορροπημένου vs πιστού, σε γενικές γραμμές συμφωνώ.

Αλλά εγώ δεν είπα αυτό. Είπα ότι αφού τον άλλον τον γεμίζει αυτό το πράγμα, με γεια του με χαρά του. Μπορεί την ισορροπία που βρήκες εσύ (κι εγώ και πολλοί άλλοι) στον ορθολογισμό και στην εκλογίκευση των πάντων, αυτός να την βρήκε κάπου αλλού. Δεν είναι κακό, είναι απλά άλλος τρόπος αντιμετώπισης, ας μην το καταδικάζουμε σαν μέθοδο. Εγώ καταδικάζω μόνο την εκμετάλλευση από άλλους, που συνήθως το συνοδεύει αυτό.

Να σου πω μάλιστα και κάτι που μου είπε πριν λίγο καιρό κάποιος. Αποδεδειγμένα βάσει στατιστικών (μού είπε, δεν κάθισα να το ψάξω), οι πιστοί αναρρώνουν πιο γρήγορα μετά από εγχειρήσεις κλπ. Ισχύει; Δεν έχω ιδέα, απλά μού το είπε άνθρωπος σχετικός με το θέμα (ψυχίατρος) και απ' όσο ξέρω άθεος.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 28 Ιουν 2018, 12:46

shrike έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
28 Ιουν 2018, 11:40
άλλο ένα θαύμα λοιπόν ν' αποδεικνύει την μεγαλοσύνη της ιερότητας του τίμιου ξύλου.

δλδ, επειδή το συγκεκριμένο κομμάτι ξύλο ήρθε σ' επαφή με τον Χριστό (που δεν είναι κάποιος τυχάρπαστος αλλά γιος Θεού) απέκτησε θαυματουργές ικανότητες το ξύλο και μπορεί να κάνει θαύματα, αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι ξύλου, όχι άλλο.

γενικά οι χριστιανοί ορθόδοξοι έχουν ένα θέμα με τα ξύλα και με τις ιδιότητες που μπορεί αυτά να αποκτήσουν σε περίπτωση που θα χρησιμοποιηθούν σε αγιογραφίες ή θανατηφόρα βασανιστήρια όπως σταυρώσεις. σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραμένουν απλά κομμάτια ξύλου.
Είναι μεγάλη κουβέντα πάντως, το αν γίνονται ή όχι θαύματα.

Προσωπική μου άποψη; Όλα αυτά είναι χόκους-πόκους, που όταν αφορούν την "δική μας" θρησκεία είναι θαύματα, ενώ όταν τα βλέπουμε "στους άλλους" είναι απάτες/πράματα του διαβόλου/κοροϊδία κλπ. Το δε φαινόμενο πιστοί μιας θρησκείας που είναι τόοοοσο εναντίον της ειδωλολατρείας να λατρεύουν αντικείμενα όπως ξύλα, ζώνες, κόκκαλα κλπ, πιστεύω ότι είναι ο ορισμός της υποκρισίας.

Από την άλλη βέβαια, όταν βλέπεις ότι κάποιος πιστεύει πολύ σε κάτι και αυτό του προσφέρει... κάτι, δεν το θεωρείς θαύμα;
Προσωπικά, αυτό νομίζω ότι είναι όντως ένα είδος θαύματος. Το γεγονός δηλαδή, ότι κάποιοι ανακαλύπτουν "θαύματα" ακόμα κι εκεί που (εγώ λέω ότι) δεν υπάρχουν, αλλά φαίνεται αυτό να λειτουργεί θετικά για τους ίδιους. Από τη στιγμή μάλιστα που αυτό τους γεμίζει και νιώθουν ότι έχει γίνει το θαύμα που περιμένανε... γιατί όχι; Το αποτέλεσμα δεν είναι που μετράει;
να σου πω τι βλέπω στην προκειμένη περίπτωση και να μου πεις για το αποτέλεσμα. βλέπω ένα παιδί που μπορεί αλλά φοβάται. δεν είναι η πίστη στον Θεό που κάνει το θαύμα. είναι η έλλειψη πίστης στον εαυτό του που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να γίνει το θαύμα. έχουμε ένα παιδί που χρησιμοποιεί τις πατερίτσες για να στηριχτεί αλλά τα πόδια τα πατάει γερά στο πάτωμα. και όλως τυχαίως έγινε το θαύμα και παράτησε τις πατερίτσες, εξαιτίας του παπά, της εκκλησίας, του ποίμνιου, του τίμιου ξύλου. αν τους παίρνει ας σηκώσουν τη μικρή απ' το αναπηρικό και μιλάμε για θαύμα.
Εικόνα
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 28 Ιουν 2018, 12:48

Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε:
28 Ιουν 2018, 12:38
Ανοησίες φίλε μου.

Αυτά τα λέμε εμείς οι φτωχοί που δεν τα έχουμε. Έτσι πιστέυω.

Εμείς που δεν τα έχουμε τα χρήματα τι πιο λογικό από το να λέμε ότι η ευτυχία δεν βρίσκεται στα χρήματα; Αν το παραδεχόμασταν, τότε θα παραδεχόμασταν ότι είμαστε δυστυχισμένοι...

Αλλά σου λέω αν νιώθεις γεμάτος και καλλιεργημένος δως τα στους φτωχούς τότε.
Μπορει το χρημα να σου κανει την ζωη καλυτερη αλλα να σου δωσει ζωη δεν μπορει,
απο τα πιο βασικα!

Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιωάννης Ειρηναίος » 28 Ιουν 2018, 12:51

YouOnlyLiveOnce έγραψε:
28 Ιουν 2018, 12:48
απο τα πιο βασικα!
Μια χαρά ζωή σου δίνει. Παθαίνεις μια βαριά αρρώστια και χρειάζεσαι ΧΡΗΜΑΤΑ για την εγχείριση. Όλα τα κάνεις με το χρήμα αρκεί να κάνεις χρηστή διαχείριση. Αν πας και τα φας στο καζίνο, αυτό δε θεωρείται χρηστή διαχείριση αλλά σπατάλη.

Ακόμα και η ευθανασία χρήματα θέλει. Ούτε να πεθάνεις τσάμπα δεν μπορείς :lol::lol::lol:
Ο παλαιός των ημερών...

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 28 Ιουν 2018, 12:53

Gherschaagk έγραψε:
28 Ιουν 2018, 12:46

δεν είναι η πίστη στον Θεό που κάνει το θαύμα. είναι η έλλειψη πίστης στον εαυτό του που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να γίνει το θαύμα.
Αυτο ακριβως πιστευω και εγω!
Απλα καποιοι συνηθισαν;εμαθαν; να πιστευουν σε κατι ανωτερο
οτι το καταφερνει αντι για αυτους.

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 28 Ιουν 2018, 12:54

Gherschaagk έγραψε:
SpoilerShow
shrike έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:
άλλο ένα θαύμα λοιπόν ν' αποδεικνύει την μεγαλοσύνη της ιερότητας του τίμιου ξύλου.

δλδ, επειδή το συγκεκριμένο κομμάτι ξύλο ήρθε σ' επαφή με τον Χριστό (που δεν είναι κάποιος τυχάρπαστος αλλά γιος Θεού) απέκτησε θαυματουργές ικανότητες το ξύλο και μπορεί να κάνει θαύματα, αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι ξύλου, όχι άλλο.

γενικά οι χριστιανοί ορθόδοξοι έχουν ένα θέμα με τα ξύλα και με τις ιδιότητες που μπορεί αυτά να αποκτήσουν σε περίπτωση που θα χρησιμοποιηθούν σε αγιογραφίες ή θανατηφόρα βασανιστήρια όπως σταυρώσεις. σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραμένουν απλά κομμάτια ξύλου.

Προσωπική μου άποψη; Όλα αυτά είναι χόκους-πόκους, που όταν αφορούν την "δική μας" θρησκεία είναι θαύματα, ενώ όταν τα βλέπουμε "στους άλλους" είναι απάτες/πράματα του διαβόλου/κοροϊδία κλπ. Το δε φαινόμενο πιστοί μιας θρησκείας που είναι τόοοοσο εναντίον της ειδωλολατρείας να λατρεύουν αντικείμενα όπως ξύλα, ζώνες, κόκκαλα κλπ, πιστεύω ότι είναι ο ορισμός της υποκρισίας.

να σου πω τι βλέπω στην προκειμένη περίπτωση και να μου πεις για το αποτέλεσμα. βλέπω ένα παιδί που μπορεί αλλά φοβάται. δεν είναι η πίστη στον Θεό που κάνει το θαύμα. είναι η έλλειψη πίστης στον εαυτό του που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να γίνει το θαύμα. έχουμε ένα παιδί που χρησιμοποιεί τις πατερίτσες για να στηριχτεί αλλά τα πόδια τα πατάει γερά στο πάτωμα. και όλως τυχαίως έγινε το θαύμα και παράτησε τις πατερίτσες, εξαιτίας του παπά, της εκκλησίας, του ποίμνιου, του τίμιου ξύλου. αν τους παίρνει ας σηκώσουν τη μικρή απ' το αναπηρικό και μιλάμε για θαύμα.
SpoilerShow
Εικόνα
Εγώ να ξαναπώ, ότι δεν πιστεύω στα θαύματα. Βασικά... πιστεύω (με την πραγματική έννοια της λέξης) σε ελάχιστα, μην πω μηδενικά, πράγματα.

Συχνά-πυκνά μάλιστα, σε κουβέντες για θαύματα λέω αυτό που είπε και κάποιος άλλος πιο πάνω. Αν δω ότι αποδεδειγμένα ξαναφύτρωσε κανένα χέρι, πόδι κλπ, τότε όχι μόνο θα πιστέψω, θα πάω να γίνω και ιεραπόστολος.

Μέχρι τότε όμως, τα μόνα "θαύματα" που θα βλέπουμε θα είναι κατά την γνώμη μου είτε απάτες, ή κάποια πράγματα που θέλανε ένα μικρό ή μεγάλο πουσάρισμα για να γίνουν, και αυτοί στους οποίους έγινε το πουσάρισμα το βρήκαν στην πίστη. Ε, αυτό εδώ είναι σου περιγράω ως "θαύμα", ότι δηλαδή έγινε ένα "θαύμα" εκεί που δεν υπάρχει θαύμα. Δεν ξέρω αν με πιάνjεις...

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 28 Ιουν 2018, 12:56

28 Ιουν 2018, 12:51
YouOnlyLiveOnce έγραψε:
28 Ιουν 2018, 12:48
απο τα πιο βασικα!
Μια χαρά ζωή σου δίνει. Παθαίνεις μια βαριά αρρώστια και χρειάζεσαι ΧΡΗΜΑΤΑ για την εγχείριση. Όλα τα κάνεις με το χρήμα αρκεί να κάνεις χρηστή διαχείριση. Αν πας και τα φας στο καζίνο, αυτό δε θεωρείται χρηστή διαχείριση αλλά σπατάλη.

Ακόμα και η ευθανασία χρήματα θέλει. Ούτε να πεθάνεις τσάμπα δεν μπορείς :lol::lol::lol:
:lol:
Αν μιλησουμε για κατι ανιατο ειτε εχεις δις ειτε τιποτα
το ιδιο ειναι! :003:

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 28 Ιουν 2018, 12:59

Gherschaagk έγραψε:
shrike έγραψε:
Gherschaagk έγραψε:

Εικόνα

Εψαξα για το συγκεκριμενο ιερεα...την εκκλησια και το σταυρο
Σε βίντεο μια κοπελα ομολογεί θα το βρεις ευκολα

Και καποια δε γίνονται

Ειπαμε κι εγω δεν ήξερα ρωτησα. Γιατι δε γίνονται σ ολους. Κι ειπε μια κυρια οτι ο Χριστος τον Λαζαρο ανεστησε οχι ολους

Α κι αυτο :smt005:
Οχι δεν ειμαι εγω. Θα πρεπει να εχουν στοιχεια ποιο ατομο δημοσιευει

http://www.newsnowgr.com/article/115866 ... gkada.html

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 28 Ιουν 2018, 13:02

28 Ιουν 2018, 12:38
Ανοησίες φίλε μου.

Αυτά τα λέμε εμείς οι φτωχοί που δεν τα έχουμε. Έτσι πιστέυω.

Εμείς που δεν τα έχουμε τα χρήματα τι πιο λογικό από το να λέμε ότι η ευτυχία δεν βρίσκεται στα χρήματα; Αν το παραδεχόμασταν, τότε θα παραδεχόμασταν ότι είμαστε δυστυχισμένοι...

Αλλά σου λέω αν νιώθεις γεμάτος και καλλιεργημένος δως τα στους φτωχούς τότε.
Τίθεται μια επιλογή αν είσαι δυστυχής:
- Φτωχός και δυστυχής;
ή
- πλούσιος και δυστυχής;
Τί προτιμάτε, αν μπορείτε να διαλέξετε;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 28 Ιουν 2018, 13:02

shrike έγραψε:
28 Ιουν 2018, 12:45
omg kai 3 lol έγραψε:
28 Ιουν 2018, 12:30
shrike έγραψε:

ενας ισορροπημενος ανθρωπος δεν χρειαζεται κανενος ειδους θαυμα για να επιβεβαιωθει και να νιωσει γεματος γιατι την πληροτητα την εχει μεσα του καλλιεργοντας την καθημερινα

δεν περιμενει ενα τυχαιο γεγονος για να πιστεψει και να του αλλαξει τη ζωη οποτε και αν του λαχει... αυτα ειναι για τους πιστους απο τα lidl
Αν εξαιρέσεις ότι διαφωνώ λίγο με τον διαχωρισμό ισορροπημένου vs πιστού, σε γενικές γραμμές συμφωνώ.

Αλλά εγώ δεν είπα αυτό. Είπα ότι αφού τον άλλον τον γεμίζει αυτό το πράγμα, με γεια του με χαρά του. Μπορεί την ισορροπία που βρήκες εσύ (κι εγώ και πολλοί άλλοι) στον ορθολογισμό και στην εκλογίκευση των πάντων, αυτός να την βρήκε κάπου αλλού. Δεν είναι κακό, είναι απλά άλλος τρόπος αντιμετώπισης, ας μην το καταδικάζουμε σαν μέθοδο. Εγώ καταδικάζω μόνο την εκμετάλλευση από άλλους, που συνήθως το συνοδεύει αυτό.

Να σου πω μάλιστα και κάτι που μου είπε πριν λίγο καιρό κάποιος. Αποδεδειγμένα βάσει στατιστικών (μού είπε, δεν κάθισα να το ψάξω), οι πιστοί αναρρώνουν πιο γρήγορα μετά από εγχειρήσεις κλπ. Ισχύει; Δεν έχω ιδέα, απλά μού το είπε άνθρωπος σχετικός με το θέμα (ψυχίατρος) και απ' όσο ξέρω άθεος.

αυτο που θελω να καταδειξω και μαλλον δε το περιεγραψα σωστα ειναι οτι η πιστη εξαιτιας ενος θαυματος ειναι επιφανειακη και βραχυβια οπως μια σαπουνοφουσκα

καθε ανθρωπος ειναι σε θεση να ανακαλυψει το "θειο" την πληροτητα να το πω διαφορετικα παντου μεσα και εξω απο αυτον ειτε σε εναν σβωλο λασπης ειτε σε ενα λουλουδι κοκ. ολα ειναι ενεργεια με διαφορετικη μορφη και αντιληψης περαν των 5 αισθησεων

η πιστη που αναφερεις ισχυει αλλα δεν σταματαει εκει, ο ανθρωπινος νους εχει αποδεδειγμενα πολυ μεγαλυτερες δυνατοτητες αυτοιασης εν προκειμενω, που ξεπερνα τα στατιστικα πιστων-απιστων που αναφερεις
υπαρχει κοσμος που αυτοθεραπευεται συνειδητα με πολυ μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας μεθοδικα με διαλογισμο αδειαζοντας το νου απο το καθημερινο και το συσσωρευμενο θορυβο του παρελθοντος και εστιαζοντας στο ποθουμενο σημειο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 28 Ιουν 2018, 13:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ιωάννης Ειρηναίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιωάννης Ειρηναίος » 28 Ιουν 2018, 13:04

Nandros έγραψε:
28 Ιουν 2018, 13:02
Τίθεται μια επιλογή αν είσαι δυστυχής:
- Φτωχός και δυστυχής;
ή
- πλούσιος και δυστυχής;
Τί προτιμάτε, αν μπορείτε να διαλέξετε;
.
Πλούσιος και δυστυχής.
Βασικά δε βλέπω το πως γίνεται να είσαι πλούσιος και να είσαι και δυστυχής.
Μόνο αν είσαι χαζός και φας τα λεφτά στο καζίνο.
Ο παλαιός των ημερών...

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 28 Ιουν 2018, 13:07

Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
28 Ιουν 2018, 10:37
Η πίστη σου σε έσωσε, είναι νομίζω σαφές, δεν κοροιδεύαν οι γραφές, γεγονός αποδεδειγμένο πλεον επιστημονικά.
Η Blue μου αρέσει, έχει μια αντικειμενικότητα, είναι ας πούμε υπεύθυνη του ποιοτικου θρησκευτικού ρεπορτάζ του φόρουμ. Μπορεί να βλέπω θαύμα, μπορεί απάτη, κλείνω προς το ναι και παω για καφε :003: Να γράφει μόνο με πιο σαφή τρόπο, δεν τα καταλαβαίνω όλα. Με το τσιγάρο π.χ. τι παίχτηκε, ήθελε κάποιο κοπέλα να κόψει το φούμινγκ, δεν μπορούσε και μόλις είδε τον Σταυρό το έκοψε;
Για τον Ιωάννη, φιλε είμαι και μαζί σου,αλλά όχι έτσι. Το να πας να ξεφτυλίσεις κάποιον, δεν το κάνεις και καλά, δεν είναι χιούμορ, κομπλεξισμός είναι. Και επειδή γίνονται και θαύματα σε όλες τις θρησκείες,αν θες φράγκα μόνο θα τα βρείς, επέλεξε κάποια άλλη, στην ανατολή υπάρχουν καθαρα υλιστικες και με κρατική υπόσταση μάλιστα ή κάλεσε στο 6977 666 666(αριθμός Γουατς Απ) .

Ναι τα μπολτ

Οσο για το καπνισμα. Απο δω ειναι αυτη

Ποιος ξερει θα ηθελε πραγματικα να το κοψει

Πηγε τις πρωτες μερες. Εκει γρηγορα γρήγορα περασε κι ειπε Θελω να το κοψω και δε μπορω

Εγω πηγα προχθες. Μια βδομαδα δλ μετα...ακούμε ευχαριστω...πηρε το μικροφωνο..ο ιερεας χαλαρός
Ειπε πηγε να καπνισει και τις ηρθε εμετος εκανε εμετο
Πηγε ξανα...το ιδιο...την επομενη το ιδιο...ε ηρθε και το ειπε. Τριτη μεσημερι. Οποιοι ηταν εκει το ακουσαν
Ο ιερεας της ειπε...μπραβο τωρα να δεις ποσο θα αλλαξει η ζωη σου. Αυτο το ειπε....γιατι ηξερε κατι είδε
Εχει κι αλλο θεμα αυτη η συγκεκριμενη πιο σοβαρο.

Τεσπα

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 28 Ιουν 2018, 13:09

shrike έγραψε:
28 Ιουν 2018, 12:54

Εγώ να ξαναπώ, ότι δεν πιστεύω στα θαύματα. Βασικά... πιστεύω (με την πραγματική έννοια της λέξης) σε ελάχιστα, μην πω μηδενικά, πράγματα.

Συχνά-πυκνά μάλιστα, σε κουβέντες για θαύματα λέω αυτό που είπε και κάποιος άλλος πιο πάνω. Αν δω ότι αποδεδειγμένα ξαναφύτρωσε κανένα χέρι, πόδι κλπ, τότε όχι μόνο θα πιστέψω, θα πάω να γίνω και ιεραπόστολος.

Μέχρι τότε όμως, τα μόνα "θαύματα" που θα βλέπουμε θα είναι κατά την γνώμη μου είτε απάτες, ή κάποια πράγματα που θέλανε ένα μικρό ή μεγάλο πουσάρισμα για να γίνουν, και αυτοί στους οποίους έγινε το πουσάρισμα το βρήκαν στην πίστη. Ε, αυτό εδώ είναι σου περιγράω ως "θαύμα", ότι δηλαδή έγινε ένα "θαύμα" εκεί που δεν υπάρχει θαύμα. Δεν ξέρω αν με πιάνjεις...
σε πιάνω, σε πιάνω! :wave:

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 28 Ιουν 2018, 13:10

Εντωμεταξύ λεω τη κατερινα που πηγαμε μαζι
Αντε να του πεις κι εσυ

Α...οχι εγω απο μονη μου

Δεν θελει δλ

Ε τι θα πεις. Αυτο που θα το σκεφτοσουν σιγα μη το σκεφτοσουν για το καπνισμα....πακετο σου ηρθε ...ευκαιρια πεστο.

Εεεε αλλη φορα

Ε τι να πω. Δεν ηθελε

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 28 Ιουν 2018, 13:12

bluerose έγραψε:
28 Ιουν 2018, 13:10
Εντωμεταξύ λεω τη κατερινα που πηγαμε μαζι
Αντε να του πεις κι εσυ

Α...οχι εγω απο μονη μου

Δεν θελει δλ

Ε τι θα πεις. Αυτο που θα το σκεφτοσουν σιγα μη το σκεφτοσουν για το καπνισμα....πακετο σου ηρθε ...ευκαιρια πεστο.

Εεεε αλλη φορα

Ε τι να πω. Δεν ηθελε
τον shrike τον έπιασα, εσένα σε χάνω.

ποια Κατερίνα, τι να πει, σε ποιον να πει;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών