Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
Να στηθούν κρεμάλες και να εκτελεστούν όλοι οι ανώμαλοι που τους πληρώνουμε για να βιάζουν αθώες ψυχέ.ς
Εριξα μια γρηγορη ματια.Γι αυτο σου ειπα οτι κανει επιτηδες εναν αχταρμα.vatraxos έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 12:39Διαβασε το λινκ που παρέθεσα, ο παρτουζιάρης ειναι τίποτα.under έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 12:20Δεν ειναι καθολου περιεργο αφου ο συριζα ειναι εκτεθειμενος σε τοσα πραγματικα σκανδαλα.
Απλα προσπαθει να στησει μια γραμμη αμυνας η οποια ειναι προφανως αστεια.
Και αν το θες,θα φανε περισσοτερο τα μουτρα τους αν δωσουν το ονομα και ο Κυριακος τον απομακρυνει απο το κομμα τη στιγμη που οι ζαιοι υπερασπιζονται τον Παππα και τον Παπαγγελοπουλο.
Υποθετουμε τωρα οτι ειναι πραγματικα αυτα που βγαζει ο Μπαξμπανης.
Η ουσια του κυκλωματος ειναι οτι ενας απο αυτους μιλουσε για μια κοπελα με ενα στελεχος της ΝΔ ;
Ο ΝΔτης μπορει να μην ειχε ιδεα για τα πραγματικα νταλαβερια του μπραβου.Εδω προκυπτει οτι ο μπραβος κανονιζε παρτουζες και ο αλλος ειπε οτι ειναι εκφυλη.Ουτε πορνεια,ουτε ερχομαι στην παρτουζα.
Ο Τσιπρας ομως ειχε εικονα για τις πραγματικες δουλειες του κυκλωματος και τους συνεργατες του κυκλωματος στην ΕΛΑΣ δεν τους πειραξε.
Και μενει να δουμε πως διερρευσε η ερευνα στον ανελιτη που ειδοποιησε το κυκλωμα.
Όλα αυτά υπό την προϋπόθεση ότι αφορούν υπαρκτές ηχογραφήσεις κι όχι μυθεύματα του αριστερού Χίου.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ενδιαφέρουσα προβληματική εδώ.
Είναι και δική μου απορία πώς οι διευθυντές κλπ της ΕΥΠ διατηρούνται ακόμη και υπό τη νέα κυβέρνηση.
https://www.libre.gr/stochos-roympatis- ... dimosieym/
Είναι και δική μου απορία πώς οι διευθυντές κλπ της ΕΥΠ διατηρούνται ακόμη και υπό τη νέα κυβέρνηση.
https://www.libre.gr/stochos-roympatis- ... dimosieym/
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Εδώ έφτασαν έγγραφα του FBI πριν τα συντάξει το FBI, για τον Βαξεβανη λέμε.Ηράκλειτος έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 10:48Το www.documentonews.gr έπρεπε να μπει πάνω πάνω για να μη χρειαστεί να διαβάσω τα υπόλοιπα.
Απορία: έγγραφο με χαρακτηρισμό "άκρως απόρρητο" πώς έφτασε στα χέρια του Βαξεβάνη;

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Philip Mortimer
Δε μου προξενεί εντύπωση η στάση σου, από τότε που η "συνιστώσα" βαξεβανη έκανε άνοιγμα στον Κασιδιάρη όλο και περισσότεροι ακροδεξιοί συμπαθούν περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ.Marios έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 12:37Η ΕΥΠ είναι με τον Βαξεβανη;Δεν υπάρχει χειρότερο κόμμα από το κόμμα του φιλοαριστερου Κούλη του κεντροαριστερου και της συμμορίας του.Παίζει να είναι χειρότεροι και από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ μαζί.Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 11:50Το ντοκουμέντο θυμίζει όλο και περισσότερο μακελειό.
Δεν είναι τυχαίο που το παραθέτουν πλέον όλο και περισσότερα άτομα ακροδεξιών πεποιθησεων. Προφανως, μετά το "ανοιγμα" βαξεβανη.
Βέβαια αυτό είναι ένας ακόμα παράγοντας που δείχνει την ποιότητα της ΝΔ σήμερα.
Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:03από τότε που η "συνιστώσα" βαξεβανη έκανε άνοιγμα στον Κασιδιάρη όλοι οι ακροδεξιοί συμπαθούν περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Aποκλειστικες πληροφοριες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Philip Mortimer
Ο βαξεβανης είπε ότι με τον Κασιδιάρη θα μπορούσε να αντιπαρατεθεί.Γάταρος έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:12Philip Mortimer έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:03από τότε που η "συνιστώσα" βαξεβανη έκανε άνοιγμα στον Κασιδιάρη όλοι οι ακροδεξιοί συμπαθούν περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο επομενος προεδρος των παρτουζοφοβικων
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 12:39Ανωμαλία και διαστροφή. Ο κόσμος να ξεσηκωθεί και να τους σύρει έξω από τα πολυτελέστατα γραφεία τους. Θα τους χώσει μέσα στα ακριβά τους αυτοκίνητα και θα τους βάλει φωτιά. Ναμουνα 25 χρόνια νεότερος ευχαρίστως θα έκανα τον δήμιο και χωρίς κουκούλα για αυτά τα βδελυρά σκουπίδια.
Αρίστος for Tsirpas
Το διάβασα στα έγγραφα τότε που είχαμε ασχοληθεί με την υπόθεση. Εδώ μεταφράστηκε ως ασέλγεια σε ανήλικους.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Γουστάρεις παρτούζες με 17χρονα Γιαννόπουλε;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:14Ο επομενος προεδρος των παρτουζοφοβικωνΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 12:39Ανωμαλία και διαστροφή. Ο κόσμος να ξεσηκωθεί και να τους σύρει έξω από τα πολυτελέστατα γραφεία τους. Θα τους χώσει μέσα στα ακριβά τους αυτοκίνητα και θα τους βάλει φωτιά. Ναμουνα 25 χρόνια νεότερος ευχαρίστως θα έκανα τον δήμιο και χωρίς κουκούλα για αυτά τα βδελυρά σκουπίδια.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πουτσες μπλε διαβασεςΓάταρος έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:16Το διάβασα στα έγγραφα τότε που είχαμε ασχοληθεί με την υπόθεση. Εδώ μεταφράστηκε ως ασέλγεια σε ανήλικους.
Αρίστος for Tsirpas
- Eθνικοκοινωνιστης
συγκεκριμενα με γυμνα 20 χρονα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οπως εχω πει πολλες φορες εχει χρονια που εχω αποσυρθει απο το σπορ της παρτουζας
Αρίστος for Tsirpas
Είναι ολοφάνερο ότι κάνεις ατομική προπόνησηΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2020, 13:19
Οπως εχω πει πολλες φορες εχει χρονια που εχω αποσυρθει απο το σπορ της παρτουζας
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Το νέο Αμερικάνικο όνειρο - Όπου φύγει φύγει
από nikos p 2020 » 09 Μάιος 2024, 01:06 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nikos p 2020
09 Μάιος 2024, 13:36
-
-
-
Άγρια επίθεση σε ανήλικο στη γειτονια μου
από Space_Passenger » 02 Δεκ 2024, 15:06 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 342 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
02 Δεκ 2024, 15:06
-
-
-
Θεσσ/κη: Ελεύθεροι οι δύο 20χρονοι που απείλησαν και λήστεψαν ανήλικο..
από Parrot » 04 Μαρ 2024, 21:18 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
04 Μαρ 2024, 21:39
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
15 Οκτ 2024, 05:48