το πίτμπουλ του ισογείου
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: το πίτμπουλ του ισογείου
Α, σε καρέκλα κιόλας. Ούτε καν καναπέ, ξέρω 'γω. 

- John Brown Gun Club
σπισιστικα, οχι ρατσιστικα, και σπισισμος, οχι ρατσισμος. Σε καλο δρομο εισαι, ειδες αμα θες;Γάταρος έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 10:38Σε αυτό το νήμα έχουν γραφτεί πολλά ρατσιστικά σχόλια ενάντια στα πιτ μπουλς ενώ όλοι ξέρουμε ότι η συμπεριφορά του σκυλιού εξαρτάται από το περιβάλλον του και η ράτσα του δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο. Προσέξτε γιατί ο ρατσισμός είναι σοβαρή υπόθεση, η οποία μπορεί να ξεκινήσει από τον τρόπο που βλέπουμε τα σκυλιά και στο τέλος να επεκταθεί και στον τρόπο που βλέπουμε τους ανθρώπους.
Πρώτα ήρθαν να πάρουν τα πιτ μπουλς και δεν μίλησα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην το πάρεις στραβά αλλά, χαίρομαι που δεν ήμουν στη θέση σου ποτέ.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 19:07να γραψω κι εγω το δικο μου, τοχω ξαναγραψει νομιζω στο παλιο.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:08
Σε κάποια φάση επιτέθηκαν στον άντρα μου 3 αδέσποτα. Είχε πάει για τρέξιμο και έπεσε σχεδόν πάνω τους. Το ψάξαμε λοιπόν. Αν σε δαγκώσει σκυλί, πας νοσοκομείο και παίρνεις χαρτί που να λέει πως σε δάγκωσε. Μετά πας και κάνεις καταγγελία στον Δήμο με την βεβαίωση απ' το νοσοκομείο και πηγαίνει μπογιάς, το μαζεύει και το πάει στην φιλοζωική. Λέω αυτά που θυμάμαι. Αν δεν σε δαγκώσει, δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
Εγώ σε κάποια φάση φοβήθηκα με τον μικρό, υπάρχει ένα δεσποζόμενο προβληματικό κοντά σπίτι μας. Ήμασταν βόλτα με τα πόδια και το παιδί ήταν γύρω στα 3, νωρίς το πρωί, καλοκαίρι, είχαν ανοίξει την πόρτα και το είχαν αμολήσει έξω για να κάνει την ανάγκη του. Μόνο του. Μου κόπηκε το αίμα. Ευτυχώς όμως δεν έγινε κάτι. Σταματήσαμε να περνάμε από κει.
βολταρω με το μικρο και το σκυλο μου. το παιδι μικρο, 3χρονο η καπου τοσο, με τρικυκλο ποδηλατακι. περναμε διπλα απο μια παρεα με 3 ροντβαιλερ. τα 2 λυτα, το τριτο με λουρι. τα λυτα χαλαρα, το δεμενο σαν να στραβοκοιταζε, αλλα το κρατουσε ο ιδιοκτητης, νο προμπλεμ.
αφου εχω απομακρυνθει 100+ μετρα, ακουω φωνες, γυριζω και βλεπω το σκυλι με το λουρι να τρεχει καταπανω μας, και τον ιδιοκτητη αποπισω να τρεχει και να φωναζει.
τη γαμησαμε. ουρλιαζω ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ στο σκυλο μου ο οποιος ερχεται αμεσως και καθεται, πατω το λουρι του, γονατιζω, βγαζω μπλουζα και την τυλιγω στο χερι, το παιδι πισω μας, και ψαχουλευω με το αλλο χερι να βρω στο τσαντακι ενα πολυεργαλειο που εχω, εχει και μαχαιρι. σιγα μην προλαβω, μας εφτασε. παγωσε το αιμα μου, και ο χρονος. τετοια αισθηση θυμαμαι μονο οταν εφερνα τουμπες με τη μηχανη και με το αυτοκινητο.
μας προσπερασε, περασε διπλα σε αποσταση αναπνοης, και εσκασε με τα μουτρα πανω στο ποδηλατακι (το παιδι το ειχα κατεβασει και ηταν πισω απο την πλατη μου) και επιασε να ψευτοτσακωνεται με το τρικυκλο και να του γαβγιζει.
ε, μετα, φανταζεστε, γαμωσταυριδια εγω, συγνωμες ο ιδιοκτητης, δεν ηθελα να με δει και το παιδι σε εντελως εξαλλη κατασταση και συγκρατιομουν, και καπου εκει εληξε.
Ο πατέρας μου άντεξε ροντβάηλερ για 4 μήνες. Το είχε πάρει για φύλακα αλλά ήταν τόσο psycho, εντελώς όμως, που το έδωσε. Η μάνα μου δεν διανοήθηκε ποτέ να το πλησιάσει κι εγώ δεν το είδα ούτε στην όψη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί "ζωόφιλοι" που βλέπουν τα ζώα ως συσκευές που μπορείς να προγραμματίσεις.
Και αυτοί είναι η κύρια πηγή του προβλήματος.
Και αυτοί είναι η κύρια πηγή του προβλήματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μιλάμε για βιολογικά όπλα τα οποία εκτρεφονται και εξελίσσονται από την εποχή του Οκταβιανου και στα οποία έχει ελεύθερη πρόσβαση ο κάθε ψυχανωμαλος, που δεν μπορεί να κυκλοφορεί με ένα ΑΚ 47 παραμάσχαλα. Μέχρι να το συνειδητοποιήσουν αυτό ακομα και οι νομοθέτες, θα έχουμε προβλήματα και δυστυχώς και δράματα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Λάηφ οφ Μπάρις κ συ μωρή άρρωστη;Yochanan έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 12:59ΑρτιομΓάταρος έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 10:38Σε αυτό το νήμα έχουν γραφτεί πολλά ρατσιστικά σχόλια ενάντια στα πιτ μπουλς ενώ όλοι ξέρουμε ότι η συμπεριφορά του σκυλιού εξαρτάται από το περιβάλλον του και η ράτσα του δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο. Προσέξτε γιατί ο ρατσισμός είναι σοβαρή υπόθεση, η οποία μπορεί να ξεκινήσει από τον τρόπο που βλέπουμε τα σκυλιά και στο τέλος να επεκταθεί και στον τρόπο που βλέπουμε τους ανθρώπους.
Πρώτα ήρθαν να πάρουν τα πιτ μπουλς και δεν μίλησα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Στο 99% των περιπτώσεων, όταν οι ιδιοκτήτες είναι νορμάλ άτομα και ακολουθούν κάποιους βασικούς κανόνες τα σκυλιά δεν χρειάζονται κάποιον προγραμματισμό.
Όπου βλέπεις ιστορίες επιθέσεων, δαγκωμάτων κτλ έχει παίξει λίγο πολύ κακοποίηση.
Ουκ έχω τι πλέον ειπείν.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 19:07να γραψω κι εγω το δικο μου, τοχω ξαναγραψει νομιζω στο παλιο.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:08
Σε κάποια φάση επιτέθηκαν στον άντρα μου 3 αδέσποτα. Είχε πάει για τρέξιμο και έπεσε σχεδόν πάνω τους. Το ψάξαμε λοιπόν. Αν σε δαγκώσει σκυλί, πας νοσοκομείο και παίρνεις χαρτί που να λέει πως σε δάγκωσε. Μετά πας και κάνεις καταγγελία στον Δήμο με την βεβαίωση απ' το νοσοκομείο και πηγαίνει μπογιάς, το μαζεύει και το πάει στην φιλοζωική. Λέω αυτά που θυμάμαι. Αν δεν σε δαγκώσει, δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
Εγώ σε κάποια φάση φοβήθηκα με τον μικρό, υπάρχει ένα δεσποζόμενο προβληματικό κοντά σπίτι μας. Ήμασταν βόλτα με τα πόδια και το παιδί ήταν γύρω στα 3, νωρίς το πρωί, καλοκαίρι, είχαν ανοίξει την πόρτα και το είχαν αμολήσει έξω για να κάνει την ανάγκη του. Μόνο του. Μου κόπηκε το αίμα. Ευτυχώς όμως δεν έγινε κάτι. Σταματήσαμε να περνάμε από κει.
βολταρω με το μικρο και το σκυλο μου. το παιδι μικρο, 3χρονο η καπου τοσο, με τρικυκλο ποδηλατακι. περναμε διπλα απο μια παρεα με 3 ροντβαιλερ. τα 2 λυτα, το τριτο με λουρι. τα λυτα χαλαρα, το δεμενο σαν να στραβοκοιταζε, αλλα το κρατουσε ο ιδιοκτητης, νο προμπλεμ.
αφου εχω απομακρυνθει 100+ μετρα, ακουω φωνες, γυριζω και βλεπω το σκυλι με το λουρι να τρεχει καταπανω μας, και τον ιδιοκτητη αποπισω να τρεχει και να φωναζει.
τη γαμησαμε. ουρλιαζω ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ στο σκυλο μου ο οποιος ερχεται αμεσως και καθεται, πατω το λουρι του, γονατιζω, βγαζω μπλουζα και την τυλιγω στο χερι, το παιδι πισω μας, και ψαχουλευω με το αλλο χερι να βρω στο τσαντακι ενα πολυεργαλειο που εχω, εχει και μαχαιρι. σιγα μην προλαβω, μας εφτασε. παγωσε το αιμα μου, και ο χρονος. τετοια αισθηση θυμαμαι μονο οταν εφερνα τουμπες με τη μηχανη και με το αυτοκινητο.
μας προσπερασε, περασε διπλα σε αποσταση αναπνοης, και εσκασε με τα μουτρα πανω στο ποδηλατακι (το παιδι το ειχα κατεβασει και ηταν πισω απο την πλατη μου) και επιασε να ψευτοτσακωνεται με το τρικυκλο και να του γαβγιζει.
ε, μετα, φανταζεστε, γαμωσταυριδια εγω, συγνωμες ο ιδιοκτητης, δεν ηθελα να με δει και το παιδι σε εντελως εξαλλη κατασταση και συγκρατιομουν, και καπου εκει εληξε.
Λοιπόν παιδιά έχουμε σοβαρό πρόβλημα.
Τι είδαμε 5 άτομα:
Το σκυλί να πηδάει την καγκελοπορτίτσα και να χιμάει στον σκύλο του άλλου, γραπώνοντάς τον από το σβέρκο με το σώμα του κάθετα στο δικό του (να σχηματίζουν Γ) και γρυλίζοντας λυσσασμένα ενώ έτρωγε κλωτσιές από τον ιδιοκτήτη τις οποίες αγνοούσε. Την ηλίθια του ισογείου να του ουρλιάζει και να καθυστερεί να βγει ακριβώς επειδή η καγκελοπορτίτσα ήταν κλειδωμένη. (μέχρι που τελικά βγήκε και τον μάζεψε). Μετά να ρωτάει πανικόβλητη "καλά ρε παιδιά πώς βγήκε; Αφού ήταν κλειδωμένα".
Τι μας είπε σήμερα:
"ήμουν με το σκυλί στον κήπο και βλέποντας το θηλυκό να περνάει πέρασε από κάτω από τη γκαραζόπορτα και το καβάλησε. Δεν είναι επιθετικός, απλώς μύρισε το θηλυκό".
Δεν έχω αμφιβολία ότι έχει πείσει τον εαυτό της ότι έτσι έγιναν τα πράγματα, αλλιώς δε θα το έλεγε σε κάποιον που ήταν μπροστά και είδε τι έγινε.
Τι είδαμε 5 άτομα:
Το σκυλί να πηδάει την καγκελοπορτίτσα και να χιμάει στον σκύλο του άλλου, γραπώνοντάς τον από το σβέρκο με το σώμα του κάθετα στο δικό του (να σχηματίζουν Γ) και γρυλίζοντας λυσσασμένα ενώ έτρωγε κλωτσιές από τον ιδιοκτήτη τις οποίες αγνοούσε. Την ηλίθια του ισογείου να του ουρλιάζει και να καθυστερεί να βγει ακριβώς επειδή η καγκελοπορτίτσα ήταν κλειδωμένη. (μέχρι που τελικά βγήκε και τον μάζεψε). Μετά να ρωτάει πανικόβλητη "καλά ρε παιδιά πώς βγήκε; Αφού ήταν κλειδωμένα".
Τι μας είπε σήμερα:
"ήμουν με το σκυλί στον κήπο και βλέποντας το θηλυκό να περνάει πέρασε από κάτω από τη γκαραζόπορτα και το καβάλησε. Δεν είναι επιθετικός, απλώς μύρισε το θηλυκό".
Δεν έχω αμφιβολία ότι έχει πείσει τον εαυτό της ότι έτσι έγιναν τα πράγματα, αλλιώς δε θα το έλεγε σε κάποιον που ήταν μπροστά και είδε τι έγινε.
Εντάξει, μην ανησυχείς, δεν έχει αλλάξει κάτι.OANNHSEA έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 19:04Αυτά τα γράφω εγώ εδώ και 10 χρόνια και με θεωρούσατε τρελό...hades έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:55Το λόμπι των σκυλόφιλων κάνει καλή φασαρία και το νομοθετικό πλαίσιο έχει φτιαχτεί με τέτοιον τρόπο που δεν μπορείς να κάνεις πολλα.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Ιούλ 2020, 14:51
Το ανέφερα κι εγώ πιο πριν.
Τι στο διάλο; Πόσοι πρέπει να πεθάνουν πια;
Όπως έγραψε κάποιος εδώ στο φόρουμ χτυπάς σκύλο τρως 30 000 πρόστιμο. Δαγκώνει σκύλος εσένα και σου προκαλεί σοβαρά τραύματα μετά από δέκα χρόνια δικαστηρίων 2000 σου επιδικάζει .
Κανονικά εφόσον τα μαζεύει ο μπόγιας και για ένα χ διάστημα δεν τα υιοθετεί κάποιος ευθανασία και τέρμα όχι να τα ξαναφήνουν στον ίδιο χώρο
Στην Καλαμαριά στο στρατόπεδο Κόδρα σχεδόν 10 χρόνια υπάρχουν τραυματισμοί από αγέλες και κανένας δεν κάνει τπτ παρ όλα τα παράπονα.

-
Πούλα λεμε χθεςfoscilis έγραψε: ↑10 Ιούλ 2020, 00:10Λοιπόν παιδιά έχουμε σοβαρό πρόβλημα.
Τι είδαμε 5 άτομα:
Τι μας είπε σήμερα:
απο οτι ειδα στη φωτο, η πολυκατοικια ειναι μιζερη, καλο μισθο εχετε, φευγατε
Είσαι με τα καλά σου αν ήταν δικό μου θα την είχα διώξει εδώ και αιώνες. Μένω εκεί για τα επόμενα 3-4 χρόνια μόνο.
Επίσης από την εμπειρία μου πάντα σε κάθε πολυκατοικία θα έχεις, συνήθως στο αυθαίρετο του ισογείου, έναν ή δύο παρακμιακούς.
Στην προηγούμενη αυτός του ισογείου που ήταν διαμέρισμα αυθαίρετα τροποποιημένο από αποθήκη έκανε σιδηρουργικά ΜΟΝΟ ώρες κοινής ησυχίας τύφλα στο μεθύσι (τις ώρες εργασίας κοιμόταν και την τελευταία χρονιά όταν φύγανε διακοπές αποφάσισαν να αφήσουν το ραδιόφωνο να παίζει στον κήπο για να μη μπούνε κλέφτες. Στο Athens DJ. Και τέρμα.
Ξέρετε κάθε πότε λούπαρε το Athens DJ; Κάθε μία ώρα και σαρανταπέντε λεπτά περίπου.
Κατά τις εφτά το πρωί μπούκαρα και πήγα να κόψω το καλώδιο του ραδιοφώνου με τα δόντια μου. Το είχα δαγκώσει και ήμουν έτοιμος να σφίξω, ευτυχώς ξεθόλωσα και σκέφτηκα "τι πάω να κάνω ρε μαλάκα" οπότε απλά το βούτηξα. Ακόμα το έχω
Αυτός λίγα χρόνια μετά πέθανε από συκώτι και τη γυναίκα του την πέτυχα στο ΑΤΜ επί κάπιταλ κοντρολς να βρίζεται στο τηλέφωνο με τον υπάλληλο της τράπεζας γιατί της είχε ρουφήξει το μηχάνημα την κάρτα λόγω που είχε κάνει κάποια μαλακία.
Δεν είχαν δεχτεί ούτε τις μισές κατάρες από τους παρακμιακούς του τωρινού ισογείου.
Στην προηγούμενη αυτός του ισογείου που ήταν διαμέρισμα αυθαίρετα τροποποιημένο από αποθήκη έκανε σιδηρουργικά ΜΟΝΟ ώρες κοινής ησυχίας τύφλα στο μεθύσι (τις ώρες εργασίας κοιμόταν και την τελευταία χρονιά όταν φύγανε διακοπές αποφάσισαν να αφήσουν το ραδιόφωνο να παίζει στον κήπο για να μη μπούνε κλέφτες. Στο Athens DJ. Και τέρμα.
Ξέρετε κάθε πότε λούπαρε το Athens DJ; Κάθε μία ώρα και σαρανταπέντε λεπτά περίπου.
Κατά τις εφτά το πρωί μπούκαρα και πήγα να κόψω το καλώδιο του ραδιοφώνου με τα δόντια μου. Το είχα δαγκώσει και ήμουν έτοιμος να σφίξω, ευτυχώς ξεθόλωσα και σκέφτηκα "τι πάω να κάνω ρε μαλάκα" οπότε απλά το βούτηξα. Ακόμα το έχω

Αυτός λίγα χρόνια μετά πέθανε από συκώτι και τη γυναίκα του την πέτυχα στο ΑΤΜ επί κάπιταλ κοντρολς να βρίζεται στο τηλέφωνο με τον υπάλληλο της τράπεζας γιατί της είχε ρουφήξει το μηχάνημα την κάρτα λόγω που είχε κάνει κάποια μαλακία.
Δεν είχαν δεχτεί ούτε τις μισές κατάρες από τους παρακμιακούς του τωρινού ισογείου.
- like here nowhere