Κουγκλ (ντούπλεξ) έη άη
- hellegennes
Re: Κουγκλ (ντούπλεξ) έη άη
Το ίδιο είναι, ρε συ. Όταν λέω ότι τα έχουν προγραμματίσει δεν εννοώ ότι έχουν πει «κάνε τώρα αυτό, μετά κάνε εκείνο».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όχι δεν είναι το ίδιο, περίμενε ίσως βρω κάτι καλλίτερο να σου δώσω να καταλάβεις.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 02:41Το ίδιο είναι, ρε συ. Όταν λέω ότι τα έχουν προγραμματίσει δεν εννοώ ότι έχουν πει «κάνε τώρα αυτό, μετά κάνε εκείνο».
Λοιπόν, δεν μπορώ να βρω ένα πιο πρόσφατο αλλά πάρε αυτό προς το παρόν, έχει κι αυτό πολύ πλάκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 30 Ιουν 2018, 02:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Ρε, ξέρω πώς λειτουργεί ο πυρήνας του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
μοιάζει να χάνεις την ιδέα πίσω από τα νευρωνικά δίκτυα, δεν είναι προγραμματισμός επιλογών πλέον, είναι συλλογή εμπειριών, όπως οι δικοί μας εγκέφαλοι, είναι μωρά ακόμα αλλά θα μεγαλώσουν μόνα τους

Μάλλον ότι το σόφτγουερ που τρέχει μέσα μας μας επιτρέπει να έχουμε συνείδηση ότι έχουμε συνείδηση, το θέμα με τον θεούλη προκύπτει στην πορεία νομίζω, δηλαδή εφόσον έχεις ήδη συνειδητοποιήσει ότι υπάρχεις και έχεις συνείδηση αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν κάποιος θεούλης ξέρω γω ή κάτι σε έχει φτιάξει, η πεποίθηση δημιουργείται στην συνέχεια είτε λόγω του φόβου ότι θα σταματήσεις να έχεις συνείδηση ότι υπάρχεις κάποια στιγμή είτε λόγω της συνειδητοποίσης της συμπαντικής αναπηρίας την οποία έχουμε κληρονομήσει.enaon έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 02:27δεν καταλαβαίνω αν κάνεις πλάκα στ, αλήθεια αρχίζει να μοιάζει με το αν υπάρχει Θεός η κουβένταST48410 έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 02:18Θα υπέθετα ότι από άτομα που πάσχουν από ασθένειες πχ όγκους του εγκεφάλου ή εγκεφαλικά επεισόδια ή ατυχήματα που καταστρέφουν συγκεκριμένες περιοχές ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία για το που "εδράζεται" η συνείδηση. Επίσης από την επίδραση φαρμάκων/ναρκωτικών κλπ.
Είμαστε σε τόσο βαθύ σκοτάδι;
τι εννοούμε παιδιά όταν λέμε συνείδηση;
.
.
Ναι, σαν το γατάκι μου, έχει μάθει ήδη επίθεση, μόνο του.
(:
.
.
Δεν κάνω πλάκα. Καταλαβαίνω ότι η έννοια είναι πολύ γενική και επιδέχεται ερμηνείες από διαφορετικές αφετηρίες (φιλοσοφικές, επιστημονικές κλπ) αλλά νόμιζα ότι όταν μιλάμε για "απώλεια συνείδησης" πχ σε κατάσταση ύπνου ή μέθης ότι μιλάμε για κάτι επιστημονικά προσδιορισμένο. Επίσης θεωρούσα ότι η αναπτυξιακή ψυχολογία και οι συναφείς κλάδοι έχουν μελετήσει τι είναι αυτό που δεν έχει αναπτύξει επαρκώς το βρέφος.enaon έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 02:27δεν καταλαβαίνω αν κάνεις πλάκα στ, αλήθεια αρχίζει να μοιάζει με το αν υπάρχει Θεός η κουβένταST48410 έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 02:18Θα υπέθετα ότι από άτομα που πάσχουν από ασθένειες πχ όγκους του εγκεφάλου ή εγκεφαλικά επεισόδια ή ατυχήματα που καταστρέφουν συγκεκριμένες περιοχές ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία για το που "εδράζεται" η συνείδηση. Επίσης από την επίδραση φαρμάκων/ναρκωτικών κλπ.
Είμαστε σε τόσο βαθύ σκοτάδι;
τι εννοούμε παιδιά όταν λέμε συνείδηση;
Μη δίνεις σημασία. Δεν γνωρίζω καθόλου το αντικείμενο.
- hellegennes
Δεν μίλησα για επιλογές. Είναι ο τρόπος που έχουν προγραμματίσει την συμπεριφορά του αλγόριθμου. Ο τρόπος που αναλύει τα δεδομένα το σύστημα. Ο δικός μας εγκέφαλος δουλεύει πολύ διαφορετικά από τον τρόπο που δουλεύει ένα εκπαιδευόμενο δίκτυο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οκ, το βρήκα, είναι μικρό, δες το.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 03:15Δεν μίλησα για επιλογές. Είναι ο τρόπος που έχουν προγραμματίσει την συμπεριφορά του αλγόριθμου. Ο τρόπος που αναλύει τα δεδομένα το σύστημα. Ο δικός μας εγκέφαλος δουλεύει πολύ διαφορετικά από τον τρόπο που δουλεύει ένα εκπαιδευόμενο δίκτυο.
.
.
Είναι διαφορετικός, απλά έτσι όπως φαίνεται το θέμα δεν είναι αν κάποτε καταφέρουμε να φτιάξουμε προγράμματα τα οποία θα φτιάξουνε μόνα τους προγράμματα τα οποία θα δουλεύουν όπως ή περίπου όπως δουλεύουν τα δικά μας νευρωνικά δίκτυα αλλά πότε. Όταν θα γίνει αυτό ο τρόπος που δουλεύουν οι δικοί μας εγκέφαλοι θα φαίνεται αστείος σε σχέση.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 03:15Δεν μίλησα για επιλογές. Είναι ο τρόπος που έχουν προγραμματίσει την συμπεριφορά του αλγόριθμου. Ο τρόπος που αναλύει τα δεδομένα το σύστημα. Ο δικός μας εγκέφαλος δουλεύει πολύ διαφορετικά από τον τρόπο που δουλεύει ένα εκπαιδευόμενο δίκτυο.
.
.
έχει αλλάξει αυτό χέλλη, ειναι νωρίς ακόμα αλλα έχει αλλάξει.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 03:15Δεν μίλησα για επιλογές. Είναι ο τρόπος που έχουν προγραμματίσει την συμπεριφορά του αλγόριθμου. Ο τρόπος που αναλύει τα δεδομένα το σύστημα. Ο δικός μας εγκέφαλος δουλεύει πολύ διαφορετικά από τον τρόπο που δουλεύει ένα εκπαιδευόμενο δίκτυο.
https://en.wikipedia.org/wiki/Deep_lear ... l_networksArtificial neural networks (ANNs) or connectionist systems are computing systems inspired by the biological neural networks that constitute animal brains. Such systems learn (progressively improve their ability) to do tasks by considering examples, generally without task-specific programming. For example, in image recognition, they might learn to identify images that contain cats by analyzing example images that have been manually labeled as "cat" or "no cat" and using the analytic results to identify cats in other images. They have found most use in applications difficult to express with a traditional computer algorithm using rule-based programming.
- hellegennes
Τα είχαμε συζητήσει όλα αυτά κάποια στιγμή στο παλιό φόρουμ.sys3x έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 03:16Οκ, το βρήκα, είναι μικρό, δες το.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 03:15Δεν μίλησα για επιλογές. Είναι ο τρόπος που έχουν προγραμματίσει την συμπεριφορά του αλγόριθμου. Ο τρόπος που αναλύει τα δεδομένα το σύστημα. Ο δικός μας εγκέφαλος δουλεύει πολύ διαφορετικά από τον τρόπο που δουλεύει ένα εκπαιδευόμενο δίκτυο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και; που καταλήξαμε;hellegennes έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 04:07Τα είχαμε συζητήσει όλα αυτά κάποια στιγμή στο παλιό φόρουμ.sys3x έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 03:16Οκ, το βρήκα, είναι μικρό, δες το.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 03:15
Δεν μίλησα για επιλογές. Είναι ο τρόπος που έχουν προγραμματίσει την συμπεριφορά του αλγόριθμου. Ο τρόπος που αναλύει τα δεδομένα το σύστημα. Ο δικός μας εγκέφαλος δουλεύει πολύ διαφορετικά από τον τρόπο που δουλεύει ένα εκπαιδευόμενο δίκτυο.
.
.
- hellegennes
Ο τρόπος είναι διαφορετικός γιατί έχουμε DNA. Το DNA ορίζει τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουμε. Ο τρόπος αυτός διαφέρει π.χ. από τον άνθρωπο στην γάτα και διαφέρει αναλογικά με την απόσταση που έχουμε στο DNA μας. Ο εγκέφαλός μας είναι προ-προγραμματισμένος να δίνει έμφαση σε κάποια ερεθίσματα και να αναλύει με συγκεκριμένο τρόπο τα δεδομένα. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε ακριβώς την λειτουργία του, ξέρουμε όμως ότι συμβαίνει.enaon έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 03:37έχει αλλάξει αυτό χέλλη, ειναι νωρίς ακόμα αλλα έχει αλλάξει.hellegennes έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 03:15Δεν μίλησα για επιλογές. Είναι ο τρόπος που έχουν προγραμματίσει την συμπεριφορά του αλγόριθμου. Ο τρόπος που αναλύει τα δεδομένα το σύστημα. Ο δικός μας εγκέφαλος δουλεύει πολύ διαφορετικά από τον τρόπο που δουλεύει ένα εκπαιδευόμενο δίκτυο.https://en.wikipedia.org/wiki/Deep_lear ... l_networksArtificial neural networks (ANNs) or connectionist systems are computing systems inspired by the biological neural networks that constitute animal brains. Such systems learn (progressively improve their ability) to do tasks by considering examples, generally without task-specific programming. For example, in image recognition, they might learn to identify images that contain cats by analyzing example images that have been manually labeled as "cat" or "no cat" and using the analytic results to identify cats in other images. They have found most use in applications difficult to express with a traditional computer algorithm using rule-based programming.
Οι αλγόριθμοι που βρίσκονται πίσω από τα δίκτυα που έχουμε σήμερα δουλεύουν αλλιώς και απλούστερα. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον αλλάξει αυτό, αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί. Π.χ. ο τρόπος που μαθαίνουμε να αναπαράγουμε λόγο είναι σαφέστατα διαφορετικός. Καταλαβαίνουμε πρώτα context και μετά ήχους. Βασικά αξιοποιούμε όλες μας τις αισθήσεις προς αυτόν τον σκοπό. Αντιλαμβανόμαστε την έννοια πίσω από τους ήχους με την όραση, την ακοή, τον τρόπο που διαβάζουμε τις εκφράσεις στο πρόσωπο (το οποίο είναι προ-προγραμματισμένο από το DNA μας), το συναίσθημα που μας δημιουργούν, κτλ. Τα υπολογιστικά δίκτυα έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους μέχρι να φτάσουν να συνδυάζουν όλες αυτές τις πληροφορίες μαζί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ότι οι τηλεφωνικές φάρσες που θα κάνουν τα παιδιά μας θα είναι πιο ενδιαφέρουσες ή πιο mean.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,