Namrail έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 10:02
Athina__P έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 09:57
Κλασικά τα συριζομποτ όταν ανοίγει κουβέντα για μποτ κάνουν ότι δεν άκουσαν.
Κάνεις διάλογο με μένα αυτή τη στιγμή αλλά αναφέρεσαι σε συριζομπότ; Είσαι συγχυσμένη, έχεις κάποιο πρόβλημα αντίληψης;
Athina__P έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 09:57
Δεν ξέρω αν σε άλλο χώρο στο διαδίκτυο έχει ανοίξει ξανά με αυτό τον τρόπο διάλογος μποτ, θα ήταν ενδιαφέρον. Χωρίς να παριστάνουν ότι δεν είναι μποτ. Οπότε ο καθένας απαντάει, αν θέλει, για αυτό που συμβαίνει στο χώρο του. Προφανώς και δεν περιμένει κανείς από τον Περισσό να έχει προϋπολογισμό η ερώτησή μου ήταν γενική.
Δεν είναι θέμα προυπολογισμού του Περισσού, είναι ζήτημα αδυναμίας δικιάς σου να προσεγγίσεις το θέμα. Διότι έχεις καταφάνερη έλλειψη δεδομένων. Δεν γνωρίζεις καν ποια είναι η άποψη του ΚΚΕ για την προπαγάνδα μέσω των σόσιαλ μίντια (και πόσο χρήσιμη ή ΑΧΡΗΣΤΗ τη θεωρεί) αλλά σπεύδεις να βάλεις τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι.
Δηλαδή προσεγγίζεις ισοπεδωτικά ένα ζήτημα που δεν κατέχεις. Απλά για να εκφράσεις μια άποψη, απλά για να πεις κάτι.
Ε, δεν νομίζω να είμαι υποχρεωμένη να έχω τόσο χρόνο που να γνωρίζω ΚΑΙ την αντίληψη του KKE για τα σόσιαλ και να με μαλώνεις για αυτό...
Κοιτάζω σκόρπια δεδομένα όντως:
- Κάπου έχει γραφτεί ότι πληρώνονται άτομα για αυτή τη δουλειά. Δεν έχει γραφτεί για τον Περισσό εξ όσων γνωρίζω και θα έπρεπε να το γνωρίζεις και εσύ; Οπότε βάσει αυτού του ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ δεδομένου προχωράω τη σκέψη μου.
- Αυτοί που πληρώνονται, δημιουργούν κλίμα σε φόρουμ έτσι ώστε να χωθούν τρίτοι, ο Περισσός, ο οποιοσδήποτε έτσι ώστε να αποχωρούν χρήστες που τους χαλάνε τη σούπα. Οπότε οι χρήστες αυτοί παίζουν και αυτοί σε ένα παιχνίδι.
Καλύτερα τώρα;
Και να σου πω, μιλάω για μποτς που έλεγαν με ΧΑΡΑ, ΕΠΑΝΕΙΛΕΙΜΜΕΝΑ, ότι θα έκλεινε και αυτό το φόρουμ, και ότι γνώριζαν γιατί έκλεισε το παλιό, σου έχει διαφύγει μήπως αυτή η λεπτομέρεια;
Ή τέλος πάντων να βγει κανένα συριζομποτ, από αυτά που σε άλλα θέματα είναι πολύ ομιλητικά, να πουν κάτι για το ζήτημα.