Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιουν 2018, 10:02

Athina__P έγραψε:
30 Ιουν 2018, 09:57
Κλασικά τα συριζομποτ όταν ανοίγει κουβέντα για μποτ κάνουν ότι δεν άκουσαν.
Κάνεις διάλογο με μένα αυτή τη στιγμή αλλά αναφέρεσαι σε συριζομπότ; Είσαι συγχυσμένη, έχεις κάποιο πρόβλημα αντίληψης;
Athina__P έγραψε:
Δεν ξέρω αν σε άλλο χώρο στο διαδίκτυο έχει ανοίξει ξανά με αυτό τον τρόπο διάλογος μποτ, θα ήταν ενδιαφέρον. Χωρίς να παριστάνουν ότι δεν είναι μποτ. Οπότε ο καθένας απαντάει, αν θέλει, για αυτό που συμβαίνει στο χώρο του. Προφανώς και δεν περιμένει κανείς από τον Περισσό να έχει προϋπολογισμό η ερώτησή μου ήταν γενική.
Δεν είναι θέμα προυπολογισμού του Περισσού, είναι ζήτημα αδυναμίας δικιάς σου να προσεγγίσεις το θέμα. Διότι έχεις καταφάνερη έλλειψη δεδομένων. Δεν γνωρίζεις καν ποια είναι η άποψη του ΚΚΕ για την προπαγάνδα μέσω των σόσιαλ μίντια (και πόσο χρήσιμη ή ΑΧΡΗΣΤΗ τη θεωρεί) αλλά σπεύδεις να βάλεις τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι.

Δηλαδή προσεγγίζεις ισοπεδωτικά ένα ζήτημα που δεν κατέχεις. Απλά για να εκφράσεις μια άποψη, απλά για να πεις κάτι.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 30 Ιουν 2018, 10:08

Namrail έγραψε:
30 Ιουν 2018, 10:02
Athina__P έγραψε:
Κλασικά τα συριζομποτ όταν ανοίγει κουβέντα για μποτ κάνουν ότι δεν άκουσαν.
Κάνεις διάλογο με μένα αυτή τη στιγμή αλλά αναφέρεσαι σε συριζομπότ; Είσαι συγχυσμένη, έχεις κάποιο πρόβλημα αντίληψης;
Athina__P έγραψε:
Δεν ξέρω αν σε άλλο χώρο στο διαδίκτυο έχει ανοίξει ξανά με αυτό τον τρόπο διάλογος μποτ, θα ήταν ενδιαφέρον. Χωρίς να παριστάνουν ότι δεν είναι μποτ. Οπότε ο καθένας απαντάει, αν θέλει, για αυτό που συμβαίνει στο χώρο του. Προφανώς και δεν περιμένει κανείς από τον Περισσό να έχει προϋπολογισμό η ερώτησή μου ήταν γενική.
Δεν είναι θέμα προυπολογισμού του Περισσού, είναι ζήτημα αδυναμίας δικιάς σου να προσεγγίσεις το θέμα. Διότι έχεις καταφάνερη έλλειψη δεδομένων. Δεν γνωρίζεις καν ποια είναι η άποψη του ΚΚΕ για την προπαγάνδα μέσω των σόσιαλ μίντια (και πόσο χρήσιμη ή ΑΧΡΗΣΤΗ τη θεωρεί) αλλά σπεύδεις να βάλεις τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι.

Δηλαδή προσεγγίζεις ισοπεδωτικά ένα ζήτημα που δεν κατέχεις. Απλά για να εκφράσεις μια άποψη, απλά για να πεις κάτι.
Ε, δεν νομίζω να είμαι υποχρεωμένη να έχω τόσο χρόνο που να γνωρίζω ΚΑΙ την αντίληψη του KKE για τα σόσιαλ και να με μαλώνεις για αυτό...

Κοιτάζω σκόρπια δεδομένα όντως:

- Κάπου έχει γραφτεί ότι πληρώνονται άτομα για αυτή τη δουλειά. Δεν έχει γραφτεί για τον Περισσό εξ όσων γνωρίζω και θα έπρεπε να το γνωρίζεις και εσύ; Οπότε βάσει αυτού του ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ δεδομένου προχωράω τη σκέψη μου.

- Αυτοί που πληρώνονται, δημιουργούν κλίμα σε φόρουμ έτσι ώστε να χωθούν τρίτοι, ο Περισσός, ο οποιοσδήποτε έτσι ώστε να αποχωρούν χρήστες που τους χαλάνε τη σούπα. Οπότε οι χρήστες αυτοί παίζουν και αυτοί σε ένα παιχνίδι.

Καλύτερα τώρα;

Και να σου πω, μιλάω για μποτς που έλεγαν με ΧΑΡΑ, ΕΠΑΝΕΙΛΕΙΜΜΕΝΑ, ότι θα έκλεινε και αυτό το φόρουμ, και ότι γνώριζαν γιατί έκλεισε το παλιό, σου έχει διαφύγει μήπως αυτή η λεπτομέρεια;

Ή τέλος πάντων να βγει κανένα συριζομποτ, από αυτά που σε άλλα θέματα είναι πολύ ομιλητικά, να πουν κάτι για το ζήτημα.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 30 Ιουν 2018, 10:13

Athina__P έγραψε:
30 Ιουν 2018, 08:56

Θα είμαι καλόπιστη και θα υποθέσω ότι αυτοί που δεν είναι μποτ ακολούθησαν μια λογική όχλου και δεν είχαν υπολογίσει ότι άσχετοι τρίτοι θα τους χάλαγε τόσο ένα τέτοιο κλίμα που να ξενερώσουν. Προσωπικά, δεν έχω ξενερώσει, γιατί πιστεύω ότι έχουν να δώσουν πράγματα όλοι, βάσει του παλιού αλλά και από δείγματα εδώ και ελπίζω πάντα να γυρίσει ο Καβαλιέρε και όποιος άλλος.
Τι λες ρε Αθηνά που είσαι και καλόπιστη;

Εγώ είμαι από αυτούς που "την έπεσαν" στον ΓΓ σε 2-3 νήματα που άνοιξε εδώ για να κλαφτεί και να κάνει μανούρα, έχεις την εικόνα για μένα ότι έχω συμπεριφορά όχλου ή ότι είμαι μποτ;

Ο ΓΓ από την αρχή δεν μπήκε εδώ για να μείνει αλλά για να"καθαρίσει" με βάση τα απωθημένα που είχε για κάποιους από το παλιό και από την αρχή κατέληξε σε γελοιότητες του στυλ ποιος πιστοποίησε τον Σπύρο.

Όλοι μπορεί να είχαμε προβλήματα και παράπονα στο παλιό αλλά κανένας δεν είχε εδώ την συμπεριφορά του Γιαννόπουλου που σου την περιέγραψε επιγραμματικά ο Σπύρος πιο πάνω.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 30 Ιουν 2018, 10:15

Κοίτα, δεν ξέρω, παρόλο που συμπαθώ το ΓΓ όταν βλέπω ένα νήμα 500 σελίδων που κάτι γίνεται εκεί μέσα δεν έχω όρεξη να μπω. Κακώς που το συνέχισε και αυτός. Νομίζω υπάρχει ένα όριο στο να γουστάρεις να συντηρείς το νήμα των 500 σελίδων και δεν το συντηρούσε ο ΓΓ μόνος του.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 30 Ιουν 2018, 10:18

Namrail έγραψε:
30 Ιουν 2018, 09:26
Athina__P έγραψε:
30 Ιουν 2018, 08:10
Namrail έγραψε:
29 Ιουν 2018, 23:31
Δεν υπάρχει ούτε ένας που να έχει δώσει σαφή απάντηση αλλά ψυχανεμίζομαι που έλεγε και μια πσυχή, ότι για όλα φταίει ο γιαννόπουλας.
Ναι, γιατί από όλα αυτά που έγιναν, το συμπέρασμα είναι ότι αυτός που θέλει να διώξει χρήστες είναι ο Γιαννόπουλος :bravo::goodpost::smt038:fp:
Ο Γιαννόπουλας έχει ανοίξει μακροσκελή αυτοαναφορικά με το πχώρουμ νήματα όπου πέρα από τη μιζέρια αναλώνεται εξίσου σε κριτική περσόνων, με τον επίμονο και αναιδή τρόπο του.

Είχα προειδοποιήσει τον σπύρο ότι θα έπρεπε να βάλει περιορισμό (έστω χωρικό) σε αυτά τα νήματα αλλά δεν άκουσε. Γεμίζαν σελίδες επί σελίδες με κριτικές του ένα στον άλλο, λες και έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα της οικουμένης, λες και έχουμε συζητήσει ότι υπάρχει για να συζητηθεί, ώστε το μόνο που μένει είναι να συζητάμε 100 σελίδες σε νήματα όπως αυτά που άνοιγε ο γιαννόπουλας ή άλλοι, που θίχτηκαν από το συντονισμό.

Ποιος συντονιστής θα κάθεται να βλέπει κριτική 100 σελίδων και να απαντάει συνέχεια; Είχα προειδοποιήσει νωρίς ότι τέτοια νήματα με τέτοιο μάκρος θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Ο συντονισμός πρέπει να υπόκειται σε κριτική, όμως δεν γίνεται να μπορεί ο καθένας (και ειδικά οι γιαννόπουλοι) να ανοίγει και να συντηρεί με επίμονο θράσος μακροσκελή νήματα γεμάτα κατηγορίες και υπονοούμενα προς πάσα κατεύθυνση.
ο γγ ανοιγε τα νηματα, οι χρηστες τα καναμε 100 σελιδες. μονος του δεν θα μπορουσε να το καταφερει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιουν 2018, 10:19

Athina__P έγραψε:
30 Ιουν 2018, 10:08

Ε, δεν νομίζω να είμαι υποχρεωμένη να έχω τόσο χρόνο που να γνωρίζω ΚΑΙ την αντίληψη του KKE για τα σόσιαλ και να με μαλώνεις για αυτό...
Δεν είσαι καθόλου υποχρεωμένη να γνωρίζεις την άποψη του ΚΚΕ. Είσαι υποχρεωμένη όμως (ηθικά τουλάχιστον) να μη γράφεις για πράγματα που δεν γνωρίζεις (πχ για μποτ του περισσού).

Γράφεις για πράγματα που ξέρεις, έτσι λέει η στοιχειώδης προσέγγιση στο διάλογο αλλά και ευρύτερα, στην ανταλλαγή πληροφορίας. Διότι αν ο καθένας γράφει ότι του έρχεται στο κεφάλι χωρίς να το γνωρίζει δεν έχουμε πια διάλογο και ανταλλαγή πληροφορίας αλλά ανταλλαγή άχρηστου θορύβου.
Athina__P έγραψε:

- Κάπου έχει γραφτεί ότι πληρώνονται άτομα για αυτή τη δουλειά. Δεν έχει γραφτεί για τον Περισσό εξ όσων γνωρίζω και θα έπρεπε να το γνωρίζεις και εσύ; Οπότε βάσει αυτού του ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ δεδομένου προχωράω τη σκέψη μου.

- Αυτοί που πληρώνονται, δημιουργούν κλίμα σε φόρουμ έτσι ώστε να χωθούν τρίτοι, ο Περισσός, ο οποιοσδήποτε έτσι ώστε να αποχωρούν χρήστες που τους χαλάνε τη σούπα. Οπότε οι χρήστες αυτοί παίζουν και αυτοί σε ένα παιχνίδι.
Το ΚΚΕ δεν έχει οργανωμένη παρουσία στα σόσιαλ μίντια. Άλλοι πιθανώς να έχουν, φήμες έχουν ακουστεί κατά καιρούς. Όμως η σκέψη που κάνεις το πάει 15 βήματα παραπέρα και αγγίζει τα όρια της συνωμοσίας.

Η κουβέντα ξεκίνησε από τη χόουπ και τον φινγκόλφιν, που δεν είναι μποτ. Ούτε ο γιαννόπουλας είναι μποτ, ένας προβληματικός χρήστης είναι. Η κουβέντα ξεκίνησε με εντελώς συγκεκριμένα παραδείγματα και εσύ γράφοντας ότι να ναι, την εκφυλίζεις.

Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P » 30 Ιουν 2018, 10:23

Namrail έγραψε:
30 Ιουν 2018, 10:19
Athina__P έγραψε:

Το ΚΚΕ δεν έχει οργανωμένη παρουσία στα σόσιαλ μίντια. Άλλοι πιθανώς να έχουν, φήμες έχουν ακουστεί κατά καιρούς. Όμως η σκέψη που κάνεις το πάει 15 βήματα παραπέρα και αγγίζει τα όρια της συνωμοσίας.

Η κουβέντα ξεκίνησε από τη χόουπ και τον φινγκόλφιν, που δεν είναι μποτ. Ούτε ο γιαννόπουλας είναι μποτ, ένας προβληματικός χρήστης είναι. Η κουβέντα ξεκίνησε με εντελώς συγκεκριμένα παραδείγματα και εσύ γράφοντας ότι να ναι, την εκφυλίζεις.
Ακριβώς. Τα περί Χόουπ και Φινγκόλφιν γιατί δεν υπήρχαν στο παλιό; Γιατί στο παλιό δεν είχε γενικευτεί το πέσιμο στο ΓΓ :102: Ουπς σόρι, τώρα θυμάμαι ότι προς το τέλος ήταν εκείνο με τα lidl, από αυτά όντως που δεν άνοιγα γιατί μου φαινόταν λίγο γελοίο ως τόπικ, πάντως υπήρχαν χρόνια ολόκληρα που δεν είχε τέτοιο πέσιμο... Θα μου πεις και αυτός ξυνότανε στη γκλίτσα του τσοπάνη, στο νέο, ναι. Βάσει ιστορικών δεδομένων ήταν λίγοι αυτούς τους οποίους φανερά ενοχλούσε ο ΓΓ και οι παλιοί χρήστες θα έπρεπε να το αξιολογήσουν αυτό, πριν μπουν στο χορό του πεσίματος, αυτό λέω.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιουν 2018, 10:26

Athina__P έγραψε:
30 Ιουν 2018, 10:23

Ακριβώς. Τα περί Χόουπ και Φινγκόλφιν γιατί δεν υπήρχαν στο παλιό; Γιατί στο παλιό δεν είχε γενικευτεί το πέσιμο στο ΓΓ :102:

Φυσικά και όχι. Πάλι σε λάθος συμπέρασμα καταλήγεις. Ο γιαννόπουλας δέχονταν βέλη από παντού και στο παλιό. Όμως στο παλιό δεν υπήρχε η δυνατότητα να ανοίξεις νήμα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ πόσο μάλλον να φτάσει τις 100 σελίδες.

Στο παλιό αν αναφερόσουν εναντίον του συντονισμού (όχι να ανοίξεις νήμα, απλά να αναφερθείς αρνητικά), στην καλύτερη σου σβήνονταν το ποστ.

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 30 Ιουν 2018, 10:30

Namrail έγραψε:
30 Ιουν 2018, 10:26
Athina__P έγραψε:
30 Ιουν 2018, 10:23

Ακριβώς. Τα περί Χόουπ και Φινγκόλφιν γιατί δεν υπήρχαν στο παλιό; Γιατί στο παλιό δεν είχε γενικευτεί το πέσιμο στο ΓΓ :102:

Φυσικά και όχι. Πάλι βέλη από παντού δέχονταν ο γιαννόπουλας και στο παλιό. Όμως στο παλιό δεν υπήρχε η δυνατότητα να ανοίξεις νήμα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ πόσο μάλλον να φτάσει τις 100 σελίδες.

Στο παλιό αν αναφερόσουν εναντίον του συντονισμού (όχι να ανοίξεις νήμα, απλά να αναφερθείς αρνητικά), στην καλύτερη σου σβήνονταν το ποστ.
Αυτό που λες γινόταν από κάποιο χρονικό σημείο και μετά, από τότε που η διαχείριση αποφάσισε να το θεσπίσει σαν κανονισμό.
Πιο πριν μια χαρά ανοίγανε νήματα για διάφορους συντονιστές είτε γενικά ή για μεμονωμένες ενέργειές τους (ποιος παλιός δεν θυμάται τα δεκάδες νήματα -κάποια με polls για ξήλωμά του απ' το team- για τον Ερμή;), τα οποία φυσικά συνήθως καταλήγανε σε μπάχαλο, μπινελίκια, αποχωρίσεις, μπαναρίσματα και τα ρέστα.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιουν 2018, 10:36

shrike έγραψε:
30 Ιουν 2018, 10:30

Αυτό που λες γινόταν από κάποιο χρονικό σημείο και μετά, από τότε που η διαχείριση αποφάσισε να το θεσπίσει σαν κανονισμό.
Πιο πριν μια χαρά ανοίγανε νήματα για διάφορους συντονιστές είτε γενικά ή για μεμονωμένες ενέργειές τους (ποιος παλιός δεν θυμάται τα δεκάδες νήματα -κάποια με polls για ξήλωμά του απ' το team- για τον Ερμή;), τα οποία φυσικά συνήθως καταλήγανε σε μπάχαλο, μπινελίκια, αποχωρίσεις, μπαναρίσματα και τα ρέστα.
Eγώ απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στο πχώρουμ, δεν υπήρχε περίπτωση να γράψεις κάτι πολύ επιθετικό για τρολαίπωρες ή ιανούς και να μην σβηστεί τουλάχιστον το ποστ.

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 30 Ιουν 2018, 10:38

ο γγ ξαναφυγε;

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike » 30 Ιουν 2018, 10:39

Namrail έγραψε:
30 Ιουν 2018, 10:36
shrike έγραψε:
30 Ιουν 2018, 10:30

Eγώ απ'όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στο πχώρουμ, δεν υπήρχε περίπτωση να γράψεις κάτι πολύ επιθετικό για τρολαίπωρες ή ιανούς και να μην σβηστεί τουλάχιστον το ποστ.
Γι' αυτό σου είπα, από κάποια στιγμή και μετά έγινε αυτό. Εννοώ, να υπάρχει σαν κανόνας στους όρους χρήσης και οι διαμαρτυρίες να γίνονται μόνο με ΠΜ στην ομάδα συντονιστών και όχι δημόσια.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 30 Ιουν 2018, 10:41

Chainis έγραψε:
30 Ιουν 2018, 10:13
Τι λες ρε Αθηνά ;
:goodpost:
Οτι να ναι, δεν ήταν εδω δεν διαβασε δεν ξέρει αλλά άποψη για όλα διαβάζω
Τέσπα
Κακώς άνοιξε πάλι η ίδια κουβέντα. Είναι τοξική και εντελώς ανούσια :wave:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 30 Ιουν 2018, 10:41

Σορυυυ για την επέμβαση αλλά όταν η μέθοδος κκ θεωρεί τα πάντα θεμιτά και χρησιμα εργαλεία - όπως το ψέμα και η παραπλάνηση το να πιστέψουμε οτιδήποτε ισχυρίζεται είναι το λιγότερο αφελής ηλιθιότητα.
Συνεχίστε. :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 30 Ιουν 2018, 10:44

argouen έγραψε:
30 Ιουν 2018, 10:41

Κακώς άνοιξε πάλι η ίδια κουβέντα. Είναι τοξική και εντελώς ανούσια :wave:
:+1:
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών