Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
argouen

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 30 Ιουν 2018, 15:31

sys3x έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:41
Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:40
Τι ζούμε ρε πούστη μου; Δηλαδή υπάρχουν μέλη εκεί που μισούν τη (φορουμική) ζωή τους, απεχθάνονται τη νέα μαλακία και δε ξέρουν και δε μπορούν να μάθουν ότι υπάρχουμε.
Μην το παίζεις ήρωας, κάνε τον, ακόλουθα το δρόμο που χάραξε ο Σεβασμιώτατος!
:+1: Έμπα, άρπα τον kathegr ή τον scouser ή όποιον βρεις και βασικά τίποτα :lol: θα μπαναριστεις στο δευτερόλεπτο
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 30 Ιουν 2018, 15:32

argouen έγραψε:
30 Ιουν 2018, 15:31
sys3x έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:41
Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:40
Τι ζούμε ρε πούστη μου; Δηλαδή υπάρχουν μέλη εκεί που μισούν τη (φορουμική) ζωή τους, απεχθάνονται τη νέα μαλακία και δε ξέρουν και δε μπορούν να μάθουν ότι υπάρχουμε.
Μην το παίζεις ήρωας, κάνε τον, ακόλουθα το δρόμο που χάραξε ο Σεβασμιώτατος!
:+1: Έμπα, άρπα τον kathegr ή τον scouser ή όποιον βρεις και βασικά τίποτα :lol: θα μπαναριστεις στο δευτερόλεπτο
Δες πάνω. Πάντως έχουν χοντρό πρόβλημα άμα κάθονται και παρακολουθούν όλες τις συζητήσεις εδώ για να δουν ποιον θα μπανάρουν. Μιλάμε για άρρωστα άτομα.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 30 Ιουν 2018, 15:33

Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 15:22
Update: Προφανώς παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση κι έφαγα μπαν.
:smt005: ε ναι μας διαβάζουν ανελλιπώς :g030: , κάποιοι είναι εδώ και γραφουν κιόλας :bored:

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 30 Ιουν 2018, 15:34

Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 15:22
Update: Προφανώς παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση κι έφαγα μπαν.

Έχετε αποκλειστεί οριστικά από αυτό το σύστημα συζητήσεων.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή του συστήματος συζητήσεων για περισσότερες πληροφορίες.

Μια απαγόρευση έχει εκδοθεί στο όνομα μέλους σας.
Δίκαιη αποπομπη
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιουν 2018, 15:36

Χλευαστηκε λεει εντεχνα ( δλδ εμμεσα) η Πιστη και η Θεοτητα. Δηλαδη ή θα ψελνουμε ολοι μαζι το πιστευω ή η σουβλιτσα θα παταει κουμπακια. Επειδη θεωρει την πιστη και τη θεοτητα περα απο καθε κριτικη. Και επειδη ζουμε σε μια καθυστερημενη χωρα που οντως συμφωνει με τις σουβλιτσες οτι αυτες οι υπερβατικες και παραλογες εννοιες, ειναι οντως περα απο καθε κριτικη.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 30 Ιουν 2018, 15:37

Namrail έγραψε:
30 Ιουν 2018, 15:36
Χλευαστηκε λεει εντεχνα ( δλδ εμμεσα) η Πιστη και η Θεοτητα. Δηλαδη ή θα ψελνουμε ολοι μαζι το πιστευω ή η σουβλιτσα θα παταει κουμπακια. Επειδη θεωρει την πιστη και τη θεοτητα περα απο καθε κριτικη. Και επειδη ζουμε σε μια καθυστερημενη χωρα που οντως συμφωνει με τις σουβλιτσες οτι αυτες οι υπερβατικες και παραλογες εννοιες, ειναι οντως περα απο καθε κριτικη.
κοίτα, για να μην ξαναλέμε τα ίδια, κάτσε να διαβάσεις τα επίμαχα θέματα (και του παλαιού ή ρώτα να μάθεις :lol: ) και μετά κάνε λόγο

ωχου,με τον καημό σας ο καθένας δω μέσα! :P:lol:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 30 Ιουν 2018, 15:37

Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 15:32
Δες πάνω. Πάντως έχουν χοντρό πρόβλημα άμα κάθονται και παρακολουθούν όλες τις συζητήσεις εδώ για να δουν ποιον θα μπανάρουν. Μιλάμε για άρρωστα άτομα.
Ας πούμε είναι διαφορετικής νοοτροπίας, άσε τους χαρακτηρισμούς
Πάντως μία κίνηση καλής θέλησης - ας πούμε να μας έδιναν τα κείμενα των νημάτων του καταυλισμού, πρώτα 24ωρα μετά την καταστροφή- θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα. :8)
Θα άνοιγε δρόμους συνεργασίας, τσάι και συμπάθεια και όλα καλά.
Το να γράφει κάποιος σε 2 φόρα δεν είναι κακό :102:

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 30 Ιουν 2018, 15:40

argouen έγραψε:
30 Ιουν 2018, 15:37
Uppercut έγραψε:
30 Ιουν 2018, 15:32
Ας πούμε είναι διαφορετικής νοοτροπίας, άσε τους χαρακτηρισμούς
Πάντως μία κίνηση καλής θέλησης - ας πούμε να μας έδιναν τα κείμενα των νημάτων του καταυλισμού, πρώτα 24ωρα μετά την καταστροφή- θα την εκτιμούσα ιδιαίτερα. :8)
Θα άνοιγε δρόμους συνεργασίας, τσάι και συμπάθεια και όλα καλά.
Το να γράφει κάποιος σε 2 φόρα δεν είναι κακό :102:
Μπα, δεν τους αφήνω. Μιλάμε για άτομα που σε μπανάρουν αν αναφέρεις άλλα φόρα, που εσύ λες πως δεν είναι κακό να γράφεις σε δύο. Προφανώς και κάνω χαρακτηρισμούς. Τι θα μου κάνουν; Θα με ξαναμπανάρουν από το φόρουμ τους;

Τι συνεργασία να κάνεις με μία κλίκα που επιτηρεί τα προσωπικά μηνύματα των χρηστών και απαγορεύει συγκεκριμένες αναφορές; Μιλάμε για τον πάτο του πάτου.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 30 Ιουν 2018, 15:44

Δικαίωμά τους είναι, προφανώς τους αρέσει να είναι περίκλειστοι στην ανατολική πλευρά του τείχους** και δε θέλουν να 'μολυνθούν" από τους κακούς "δυτικούς" :lol:
Το μόνο πρόβλημα είναι αυτοί που ξέμειναν μέσα χωρίς να ερωτηθούν :102:

**κλεμένο κάποιος άλλος το είπε περι τείχους αλλά είναι πετυχημένο

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut » 30 Ιουν 2018, 15:46

Δικαίωμα τους μπορεί να είναι, αυτό δεν το κάνει λιγότερο γυφτιά και κομπλεξισμό. Κι εμένα είναι δικαίωμα μου να το τονίζω ακριβώς έτσι. Δε θα τους χαιδεύουμε κιόλας ενώ δρουν έτσι.

Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail » 30 Ιουν 2018, 15:50

Σουβλίτσα έγραψε:
@ Ναμ: δεν σέβεσαι εσύ την λογική σου και ούτε τη δική μου τί να λέμε τώρα?
Οχι δεν σεβομαι αναποδεικτα μεταφυσικα αφηγηματα. Γιατι να τα σεβαστω? Μιλας για την πιστη σου χρησιμοποιωντας εντελως υπερβατικες εννοιες, εξω απο καθε πλαισιο λογικης. Μου λες σεβαστω βιβλια που περιγραφουν παραμυθια και αναφερονται εμφανως σε κοινωνιες αλλης εποχης. Μου λες να σεβαστω θαυματα που δεν αποδεικνυονται πουθενα και μυθευματα για δηθεν παραδεισους και τα ρεστα. Και εχεις και απαιτηση να τα σεβομαι ολα αυτα. Ε δεν γινεται

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 30 Ιουν 2018, 15:50

Dwarven Blacksmith έγραψε:
30 Ιουν 2018, 14:45
Εγώ σταμάτησα να γράφω εκεί, απ' όσο θυμάμαι δεν σχολίασα καν εδώ για εκεί, και τελικά με μπάναραν. Ποιος ξέρει με τι σκεπτικό.
+1
:lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce » 30 Ιουν 2018, 15:51

Namrail έγραψε:
30 Ιουν 2018, 15:24
YouOnlyLiveOnce έγραψε:
30 Ιουν 2018, 13:52
Σουβλίτσα έγραψε:
30 Ιουν 2018, 13:43
ΕΛα ρε πσι, λιγα ποστ παραπάνω είναι τα προηγούμενα λεχθέντα σου!

Δεν πειράζει, μην απαντήσεις σε τίποτα, δεν χρειάζεται

(επίσης, μπουκάλια με δάκρυα δεν μαζεύω ούτε για να καταθέσω "τους λόγους της παραιτήσεώς μου" και να δηλώσω οτι φεύγω, εδώ είμαι, όταν δεν θα γουστάρω να μπαίνω δεν θα μπαίνω και όταν θα γουσταρω να μπαίνω θα μπαίνω, μην φοβηθείς και για μια ακόμη αποχώρηση :) )
Για το θεμα που προεκυψε στην θρησκεολογια.Επειδη εγω ανοιξα το θεμα.
Θεωρησες οτι χλευαστηκε καποια στιγμη η πιστη σου; το συγκεκριμενο θαυμα;
το τιμιο ξυλο; ολα τα παραπανω; οτι και αν ηταν, δικαιωμα σου ! Και απο την πρωτη στιγμη που το εξεφρασες ειπα ας σβηστει το θεμα,δενεχω προβλημα κανενα.Αρκει να μην ξαναδημιουργηθει αναλογο μπαχαλο.
Ομως και εσυ αντι να πεις παιδια μου θιγεται την πιστη μου στοπ
ξεκινησε και ελεγες για ρεζιλια,για τσιπα για μνημονια που μας αξιζουν (μερικα απο αυτα που ειπες και φυσικα μετα μιλουσαν και αλλοι στο αναλογο υφος)
πως θα βρεις το δικιο που θεωρεις οτι εχεις με αυτον τον τροπο;
Στα θρησκευτικα ζητηματα υπαρχει μεγαλο προβλημα καθως απαιτειται απο τους θρησκευομενους α πριορι σεβασμος απο ολους τους υπολοιπους πανω σε παραλογα πραγματα οπως πχ οτι παρθενες γεννησαν θεανθρωπους που για να σωθουμε πρεπει να τους κανιβαλισουμε το σωμα και να τους πιουμε το αιμα κλπ.

Σε καθε μη θρησκευτικο ζητημα οταν ενας απο εμας βρισκει παραλογη την επιχειρηματολογια του αλλου εχει καθε δικαιωμα να την αντικρουσει η και να την απορριψει. Εδω που εχουμε να κανουμε με εξ ορισμου παραλογα ( μεταφυσικα) αφηγηματα μπαινει λογοκρισια γιατι " πρεπει να σεβεσαι την πιστη μου" . Γιατι να σεβαστω ρε φιλε? Και γιατι δεν σεβεσαι καλυτερα εσυ τη λογικη αλλα καλεις εμενα να σεβαστω το παραλογο?
Ωραιο ερωτημα . Δεν εχεις αδικο σε αυτα που λες.Πολυ σωστα αναρωτιεσαι γιατι πρεπει να σεβαστεις.Γενικα δεν πρεπει να απαιτειται ο σεβασμος.
Με εβαλες σε σκεψεις!Και για εμενα (και αλλους λογικα) που σεβομαστε επειδη πρεπει.
Δεν ειναι ειλικρινης καταρχην αυτος ο σεβασμος.Αρα εμεις για το κανουμε;
Αλλα και αυτος που το απαιτει ειναι τελικα ευχαριστημενος; :p2:
Στον εαυτο μου τα ρωταω περισσοτερο :lol: ,εσυ μια χαρα τα εχεις ξεκαθαρισει μεσα σου !

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 30 Ιουν 2018, 15:53

Namrail έγραψε:
30 Ιουν 2018, 15:50
Σουβλίτσα έγραψε:
Οχι δεν σεβομαι αναποδεικτα μεταφυσικα αφηγηματα. Γιατι να τα σεβαστω? Μιλας για την πιστη σου χρησιμοποιωντας εντελως υπερβατικες εννοιες, εξω απο καθε πλαισιο λογικης. Μου λες σεβαστω βιβλια που περιγραφουν παραμυθια και αναφερονται εμφανως σε κοινωνιες αλλης εποχης. Μου λες να σεβαστω θαυματα που δεν αποδεικνυονται πουθενα και μυθευματα για δηθεν παραδεισους και τα ρεστα. Και εχεις και απαιτηση να τα σεβομαι ολα αυτα. Ε δεν γινεται
πίστευε στο μύθευμα του σοσιαλιστικού παραδείσου που δεν κατόρθωσε να ξεριζώσει τη θρησκεία από καμία σοσιαλιστική χώρα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 30 Ιουν 2018, 15:59

Namrail έγραψε:
30 Ιουν 2018, 15:50
Σουβλίτσα έγραψε:
Πολύ απλά σου λέω να τα απορρίπτεις όλα αυτά όσο θες αλλά κόσμια και όχι κακόβουλα

Δεν ξέρω αν σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις, απο θεωρία δειχνεις να σκιζεις, δεν αντιλέγω
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών